s
[Συζήτηση] Τι είναι η Αστρολογία - Page 40
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

View Poll Results: Μπορεί η Αστρολογία να κάνει πρόβλεψη;

Voters
244. You may not vote on this poll
  • Σίγουρα μπορεί

141 57.79%
  • Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί

18 7.38%
  • Δεν είμαι σίγουρος/η

85 34.84%
Page 40 of 50 FirstFirst ... 30 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... LastLast
Results 391 to 400 of 497
    Όνομα:
    Μαρία

Re: Τι είναι η Αστρολογία

Θα ήθελα να κάνω μια αρκετά αφελή ερώτηση και θα ήθελα να μου απαντήσετε ειλικρινά.

Αν εγώ η ασχέτω από αστρονομία, που δεν έχω εντρυφήσει στις θετικές επιστήμες ή τέλος πάντων δεν έχω ασχολήθεί με μια οποιαδήποτε ενασχόληση (δηλαδή όχι απαραίτητα επιστήμη) που θέλει μια άλφα αφοσίωση και μελέτη, ερχομουν και αμφισβητούσα τα πάντα, ζητούσα αποδείξεις, τεκμήρια για το οποιοδήποτε ζήτημα και το απαξίωνα a priori, δε θα μου λέγατε "καλό είναι να διαβάσεις λίγο πρώτα, να ασχοληθείς λίγο, να διαβάσεις κάτι, προτού θέσεις τα ερωτήματά σου;"

Εγώ ξέρω ότι όταν κάτι μας κάνει "κλικ" και στην προκειμένη περίπτωση με την αρνητική του έννοια, πρέπει να το προσεγγίσουμε πρώτα μόνοι μας, να δούμε τί "παίζει" και μετά να το κρίνουμε. Εδώ, όπως βλέπετε, όλοι όσοι μιλάμε, δεν έχουμε αυτοκληθεί ούτε "επιστήμονες", αλλά ούτε και "αστρολόγοι". Ο καθένας μας, που έχει το δικό του υπόβαθρο, ασχολείται για τους δικούς του λόγους, χωρίς να έχει ίδιο όφελος, μάλλον το αντίθετο θα έλεγα... Το βρίσκω άδικο να χρεώνομαι εγώ ή όποιο "εγώ" τη γενικευμένη και υπεραπλουστευμένη στάση που υπάρχει απέναντι στην αστρολογία.

Επίσης, κάτι άλλο που με απασχολεί και θα ήθελα να το αναφέρω. Γιατί τόση πια εμμονή με την "επιστημονικότητα" του καθετί; Γιατί κατι που για να πούμε ότι έχει κύρος και εγκυρότητα, πρέπει να έγκειται οπως και δήποτε στα πλαίσια της "επιστήμης"; Δεν θέλω να τα ισοπεδώσω και όλα, δεν αμφισβητώ την επιστήμη αυτή τη στιγμή. Απλά πιστεύω ότι οποιοσδήποτε άνθρωπος, επιστήμονας και μη, πρέπει να αποφεύγει μονολιθικότητες, αυθεντίες και τη μονομέρεια.

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    Α όχι μη το κάνουμε όπως με την αστρολογία και αυτό. ¶λλο πέφτει το site άλλο κλείνει ο διαχειριστής το forum για να πάρει backup την mysql. Ο server πέφτει όταν κάνουμε reboot εμείς και όχι μόνος του. Για τους γνωρίζοντες.
    Καλημέρα σε όλους κι από μένα,

Dell Piero,

Αν ο διαχειριστής έκανε buckup στην MySql, στην ανακοίνωση που διάβαζα εγώ όσο ήταν off το site, θα έγραφε "μας συγχωρείτε για πέντε λεπτά κάνουμε buckup".

Εγώ όμως διάβαζα και δυστυχώς δεν έκανα print screen για να το τεκμηριώσω, περίπου τα εξής:

" Ζητούμε συγνώμη από τους αναγνώστες, αυτή τη στιγμή δεχόμαστε flood attack και θα επανέρθουμε σε λίγο "

Όπου flood στο λεξικό μου γράφει ότι σημαίνει "κατακλυσμός, πλημμυρίδα" και attack ως γνωστόν επίθεση.

Τώρα αν οι γνωρίζοντες το flood attack το ερμηνεύουν ως backup, sorry δεν είμαι από τους γνωρίζοντες.

Όνομα:
    Κωστής

Την επόμενη φορά δεν θα λησμονήσουμε να δίνουμε και αναλυτικό κείμενο πως διαχειριζόμαστε το σάιτ. Αν και εδώ που τα λέμε και να το δώσουμε πάλι κάπου θα ζοριστείς. Έχεις κάποιο αντίστοιχο να ρίξω μια ματιά; Και τέλος πάντων που είναι η ουσία της ενστάσεως σου;
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Απλά πιστεύω ότι οποιοσδήποτε άνθρωπος, επιστήμονας και μη, πρέπει να αποφεύγει μονολιθικότητες, αυθεντίες και τη μονομέρεια.
    Συμφωνω απολυτως αγαπητη φιλη, αλλα να μην φτανουμε στο αλλο ακρο...... δηλαδη δεν μπορω να δεχτω πως δεν υπαρχουν αντικειμενικες αληθειες σε καποια θεματα. Οταν διαπιστωνω αγνοια βασικων πραγματων πχ ονοματοδοσιας αστεροειδων, μεγεθους τους, διακριση της μεταπτωσης των ισημεριων απο την ιδια κινηση των αστερων, η ακουω πως ονοματα που δοθηκαν τυχαιως απο τους ανθρωπους σε καποιους βραχους στο διαστημα επηρεαζουν την ερωτικη μας ζωη :weird:
    τοτε... συγνωμη αλλα θεωρω πως καθε σκεπτομενος ανθρωπος πρεπει να προβαλλει τις ενστασεις του...:unsure: διαφωνεις;

Το βρίσκω άδικο να χρεώνομαι εγώ ή όποιο "εγώ" τη γενικευμένη και υπεραπλουστευμένη στάση που υπάρχει απέναντι στην αστρολογία.
    Δεν σε χρεωσε κανεις με τιποτε.

Προς Del Piero,
    εμενα προσωπικα το "εγιναν 3 αποπειρες παραβιασης του κωδικου του administrator και αυτη τη στιγμη το site δεχεται flood attack" γιατι καπως ετσι ηταν αυτο που εγραφε με εκαναν να νομισω πως δεχτηκε επιθεση απο hackers το myhoroscope.gr
    Φυσικα ειναι δικαιωμα του admin και των moderators να διαχειριζονται ενα φορουμ οπως θελουν, αλλα αν δεν υπηρχε αποπειρα hacking δεν καταλαβαινω προς τι αυτο το παραπλανητικο προς τους χρηστες μηνυμα... ευχαριστω.

Αγαπητέ Dell Piero,

Ένσταση; μα πας να βγάλεις λάδι την επίθεση με και καλά backup και "γνωρίζοντες". Δεν κάνω ένσταση, απλά παρατηρώ τι βλέπω και το συζητώ.

Και παρατηρώ πολλά... ο site admin μου έλεγε χτες ότι κάθε 15 λεπτά το σύστημα με αποσυνδέει σε παρατήρησή μου για τον "πραγματικό χρόνο" των χρηστών που είναι online εδώ μέσα και γω βλέπω τώρα μετά από 2 ώρες σχεδόν ότι είμαι πάλι μέσα...

Και ναι ο site admin μου έλεγε πάλι χτες ότι εσείς δεν ασχολείστε με δωρεάν "προγραμματάκια". Αν τα "επαγγελματικά"
    προγραμματάκια χαρακτηρίζονται ως τέτοια από την απόδοσή τους να δείχνουν το σάιτ υπερπλήρες από κόσμο για να τσιμπάν οι αφελείς και να πληρώνουν τα 090 που διαφημίζετε, τότε καλά κάνετε και το πληρώσατε και αφήστε και μας να διαλέγουμε προσεχτικά, από πού και τι πληροφορίες θα διαβάζουμε ή και θα "αγοράζουμε".

Γιατί αν με ανάλογες δικαιολογίες και υπεκφυγές σε συγκεκριμένες ερωτήσεις, διαχειρίζεται το παρόν σάιτ και την αστρολογία, τότε εγώ προσωπικά, ευχαριστώ, αλλά δε θα πάρω άλλο. Αυτά που ήθελα να μάθω τα έμαθα.

Όνομα:
    Κωστής

Επειδή δήλωσες αστρολόγος αν αυτό που έμαθες όπως γράφεις παίρνουν σένα και οι πελάτες σου τότε δεν υπάρχουν σχόλια.
    Είσαι ένα χρόνο γραμμένος είδες το νταβαντουράκι με κάποια παιδιά και εκμεταλλεύτηκες την ευκαρία να περάσεις κάποια μηνύματα.
    Θες να πιστεύεις ότι το σάιτ εμφανίζει πλασματικά στατιστικά πίστευέ το. Θέλεις να πιστεύεις ότι πέφτουν εκατομμύρια από τα 090 και χάνετε κάποιοι αστρολόγοι με κόκκινα σάιτ και 50 μέλη επίσης πιστευέ το.
    Παρεπιπτόντως η μια προσπάθεια παραβίασης του λογαρισμού του διαχειριστή έγινε από κόμβο Κέρκυρας. Αν θέλεις πληροφόρησε τον κόσμο από ποιο κόμβο μπαίνεις.

Φυσικά γνωρίζεις ότι η καλύτερη διαφήμιση είναι η δυσφήμιση και όσο και να συνεχίζεις καλό κάνεις στο σάιτ των χιλιάδων μελών και του τεράστιου υλικού.
    Το δικό σου θα μας το δείξεις; Θα δηλώσεις ποιος αστρολόγος είσαι να σε αξιολογήσουν όσοι επιθυμούν ή θα γράφεις συνεχώς μομφές.
    Παίξε στα ίσια ή παίξε μόνος αδελφέ.
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Όνομα:
    Κυριακή

Αγαπητοι φιλοι, θα κανω μερικες παρατηρησεις πανω σε πραγματα που ειπωθηκαν.
    Θα μου συγχωρησετε το γεγονος, οτι λογω της λαβυρινθωδους εξελιξης, δεν θα απευθυνθω,- παραθετοντας τις φρασεις-, σε συγκεριμενα ατομα και τα ποστ τους.
    Επειδη, στα πλαισια αυτης της συζητησης , τεθηκαν ενα σωρο θεματα σχετικα και μη, εγιναν κρισεις για το μορφωτικο επιπεδο των μελων του site, αναφερθηκε ο μασονισμος, η μεταφυσικη, οι καφετζουδες, η πιστη κλπ., πιστευω οτι δικαιολογουμαι να εκφρασω καποιες απο τις αποριες μου κι εγω. Απευθυνομαι και στα πολυ νεα μελη, και στα παλια και σε οποιονδηποτε θελει να απαντησει [της φιλτατης Φυλλενιας περιλαμβανομενης! ]
    1. Πιστευετε -sorry, γνωριζετε ηθελα να πω- αν τα μελη των μασονικων στοων, ανηκουν σε χαμηλο κοινωνικο-επαγγελματικο επιπεδο και εχουν περιορισμενη μορφωση; Κατ επεκταση, οτι η λογικη τους ικανοτητα, ειναι χαμηλα στην οποια κλιμακα μετρησης της λογικης;
    2. Εχετε εστω επιδερμικα, διαβασει για τον μυστικισμο, την αλχημεια την αστρολογια και την αναπτυξη τους στην Ευρωπη, τι ανθρωποι ασχοληθηκαν με αυτον, τι ιδεες πρεσβευαν κλπ.;
    3. Οτι, μεγαλα μυαλα, στο παρελθον, απωτερο και πιο προσφατο, ηταν και αστρονομοι και αστρολογοι; Οτι και ο πατερας της συγχρονης επιστημης, Ισαακ Νευτων, δεν απεριπτε την αστρολογια, αλλα την ειχε υπερασπιστει απεναντι σε κατακριτες της;
    4. Οτι η συχρονη φυσικη και κοσμολογια, μπορει να δυναται να αποδειξει τις θεωριες της στον βαθμο που μπορει -δεν θα κρινω εγω επ αυτου- αλλα τα συμπερασματα τους, οδηγουν σε μεταφυσικα ερωτηματα, και εξαιτιας της δυσκολιας κατανοησης τους απο την ανθρωπινη λογικη; Και θα μου επιτρεψετε το σχολιο: δυσκολια κατανοησης και απο μορφωμενους ανθρωπους. Διοτι πως μπορει να κατανοησει πραγματικα καποιος, την καμπυλοτητα του χρονου, η τις ιδιοτητες μια μαυρης τρυπας, τα υποατομικα σωματιδια με τις "παραξενες" ιδιοτητες; "Μπορει" μονο μεσα απο μαθηματικες εργασιες που ειναι ξενες στην μεγαλη πλειοψηφια των ανθρωπων, μορφωμενων και αμορφωτων, και απο πειραματικες ερευνες σε εγκαταστασεις που μεχρι λιγα χρονια ανηκαν στον χωρο της επιστημονικης φαντασιας.
    5. Ζητηματα που θιγετε με μια ταπεινη λεξουλα -π.χ. πιστη, μεταφυσικη- αποτελουν αντικειμενο μελετης πολλων και διαφορετικων "επιστημων" . Τα εισαγωγικα τα εβαλα για να μην ψαχνομαστε παλι με τα πειραματα και τα εργαστηρια. Αν και η ψυχολογια εχει και απ αυτα..:toung:
    Απαντησεις οριστικες απ οσο εχω υπ οψιν μου δεν εχουν δοθει. Και δεν ειναι αυτα τα ερωτηματα χθεσινα.. θα το ξερετε.
    Για να μην μακρυγορησω περισσοτερο,
    επειδη, χρησιμοτατη ειναι η λογικη, χρησιμοτατη ειναι και η επιστημη και οι μεθοδοι της συμβαινει ομως το ανθρωπινο μυαλο [πνευμα- ψυχη;] να εχει και καποιους αλλους προσανατολισμους, η ικανοτητες που προς το παρον δεν αποδεικνυονται πειραματικα ή επιστημονικα. Καποιες απ αυτες τις ικανοτητες μελετωνται απο επιστημονες. Αλλοι συμπεραινουν οτι ειναι απατη, αλλοι οχι.. Οπως και να χει, το συμπαν ειναι εξαιρετικα πολυπλοκο, η η γη μας το ιδιο, ο δε ανθρωπος ειναι ικανος για το "καλυτερο" και για το "χειροτερο" μεσα απο την δικη του πολυπλοκοτητα. Γι αυτο, "ειρηνη υμιν αδελφοι".
    **Αν το ποστ μου αυτο ειναι off topic ας το μεταφερουν οι διαχειριστες οπου νομιζουν.:toung: :toung:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Αγαπητη φιλη starfish,
    Για μυστικισμο και αλχημεια οχι προσωπικα δεν εχω διαβασει και ουτε προτιθεμαι.. ειναι σαν να μου λες να διαβασω για την καφεμαντεια καπως ετσι το βλεπω.. δεν θεωρο δογματισμο να απορριπτω τα αυτονοητα.
    Τα περι μεταφυσικης δεν τα σχολιαζω.. μια παρατηρηση ομως δεν νομιζω πως επαφιονται στην αστρολογια....η οποια δεν θεωρω πως απανταει σε υπαρξιακα ερωτηματα του ανθρωπου.

Αλλα σχετικα με τον Νευτωνα καλο θα ηταν να δεις εδω:

http://www.phys.uu.nl/~vgent/astrology/newton.htm

Οπου μεταξυ αλλων αναφερεται:

One of the foremost Newton scholars, the English historian of science Derek Thomas Whiteside has stated that he never found any reference to astrology among the 50 million words which have been preserved from NewtonΆs hand.

During this interview, Newton confided to Conduitt that his interest in science had first been roused in the summer of 1663, when, as a young student at Cambridge, he purchased a book on astrology at the midsummer fair at Stourbridge. Baffled by the incomprehensible astrological diagrams and calculations in this work he then studied some books on geometry and calculus (such as by Euclid, Frans van Schooten and René Descartes) and was “soon convinced of the vanity & emptiness of the pretended science of Judicial astrology
    Οι υπογραμμισεις δικες μου.

Όνομα:
    Γιαννης

Φιλη starfish θα συμφωνησω γενικα μαζι σου. Οντως δεν υπαρχει μονο ξερη λογικη. Αλλα σκεψου και απο την αλλη ποσο επικυνδυνη ειναι η αλλη ακρη του μεταφυσικου.
    Ο μεσαιωνας πανω στην υπερβολικη πιστη στο μεταφυσικο στηριχθηκε.
    Αυτο που εγω εχω καταλαβει μεχρι εδω ειναι οτι συμφωνουμε οτι διαφωνουμε.
    Οι μισοι βαζουν πρωτα τη λογικη τους και μετα τα συναισθηματα τους και οι αλλοι μισοι κανουν το αντιθετο.

Να ξερεις ομως (οπως ξαναειπα) οτι οσοι βαζουν τα συναισθηματα πρωτα ειναι πολυ περισοτερο ευαλωτοι στο να εξαπατηθουν απ διαφορους που απλα ειναι πιο "εξυπνοι". Τα εισαγωγικα τα βαζω επειδη δεν ειναι θεμα IQ.
    Κοιτα μονο και μονο εδω μεσα σε αυτο το site τι γινεται. Ειναι περιπου 7500 μελη. Απο αυτα ποσα νομιζεις οτι εχουν μελετησει την αστρολογια? 10? 20? 30? παντως οχι παραπανω!!!
    Αυτο τι σημαινει ? Οτι απλα εξαπατουνται "αγοραζοντας" φρουδες ελπιδες!!
    Βλεπεις να δινονται λαθος στοιχεια και ορισμοι που ερχονται σε αντιθεση με την επιστημη. Και αυτο δεν ειναι θεμα διαμαχης, τα πραγματα ειναι ή ασπρο ή μαυρο σε αυτη την περιπτωση.
    Βλεπεις μεσα σε ολο αυτο το οικοδομημα να δινονται και τα γνωστα 090 τηλεφωνα και ακομα αναρωτιεσαι για πιο λογο η αστρολογια εχει επιβιωσει μεσα στον ντετερμινιστικο κοσμο μας???
    Μα προφανως για οικονομικους λογους. Και ασε τους διαχειριστας να λενε οτι θελουν.
    Συμφωνω οτι αν καποιος θελει να μελετηση την αστρολογια ως ενα φιλοσοφικο πλαισιο τοτε καλα θα κανει. Αλλα μεχρι εκει και τιποτα παραπανω.
    Ειναι ισοδυναμο με οτιδηποτε κανει καποιος για χομπι. Αλλα να το κανει ενσυνείδητα και χωρις οικονομοικα οφελη. Οπου μπαινει το χρημα να ξερεις οτι καπου εκει διπλα παραμονευει και η απατη!!!

Οσο για αυτα που λετε DrMaroulita να ξερετε οτι ποτε κανενας ερασιτεχνης αστρονομος δεν ασχολειται με την αστρονομια για το κερδος. Το κανει απο καθαρη αγαπη χωρις κανενα οικονομικο οφελος, το αντιθετο μαλιστα!!!
    Αν αυτο γινοταν και με την αστρολογια κανενας δεν θα ειχε αντιρηση!!!

Ειδατε που θενα στο περιβοητο Astrovox διαφημησεις και παραξενα τηλεφωνα???
    Όποιος ακολουθεί τον όχλο, σύντομα χάνεται σΆ αυτόν....

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    Επειδή δήλωσες αστρολόγος αν αυτό που έμαθες όπως γράφεις παίρνουν σένα και οι πελάτες σου τότε δεν υπάρχουν σχόλια.
    Είσαι ένα χρόνο γραμμένος είδες το νταβαντουράκι με κάποια παιδιά και εκμεταλλεύτηκες την ευκαρία να περάσεις κάποια μηνύματα.
    Θες να πιστεύεις ότι το σάιτ εμφανίζει πλασματικά στατιστικά πίστευέ το. Θέλεις να πιστεύεις ότι πέφτουν εκατομμύρια από τα 090 και χάνετε κάποιοι αστρολόγοι με κόκκινα σάιτ και 50 μέλη επίσης πιστευέ το.
    Παρεπιπτόντως η μια προσπάθεια παραβίασης του λογαρισμού του διαχειριστή έγινε από κόμβο Κέρκυρας. Αν θέλεις πληροφόρησε τον κόσμο από ποιο κόμβο μπαίνεις.

Φυσικά γνωρίζεις ότι η καλύτερη διαφήμιση είναι η δυσφήμιση και όσο και να συνεχίζεις καλό κάνεις στο σάιτ των χιλιάδων μελών και του τεράστιου υλικού.
    Το δικό σου θα μας το δείξεις; Θα δηλώσεις ποιος αστρολόγος είσαι να σε αξιολογήσουν όσοι επιθυμούν ή θα γράφεις συνεχώς μομφές.
    Παίξε στα ίσια ή παίξε μόνος αδελφέ.

Το ότι μπαίνω από Κέρκυρα είναι φυσικό να το δεις από τα logs και μου ήταν ήδη γνωστό ότι μπορεί ο οποιοσδήποτε διαχειριστής να το μάθει, και γι αυτό ακριβώς, εγώ, επειδή δεν έχω τέτοιες γνώσεις κάλυψης, δεν θα έκανα επίθεση. Το αστείο που έγραψα χτες για "μονομαχία" ήταν για τον dedicated server και τη σχετική προηγούμενη συζήτηση. Το ότι είδα ότι είστε πεσμένοι πας να το παρουσιάσεις ως δική μου επίθεση, άρα η επίσκεψή μου εκείνη την ώρα (όπως και άλλων όπως είδα παραπάνω) γιατί πήγαινα να δω αν είχε γραφτεί κανά καινούργιο ποστ στους επικούς διαλόγους που κάνουμε τις τελευταίες μέρες, ήταν φυσικό να καταγραφεί. Αν όντως είχατε επίθεση από Κέρκυρα ή απ' όπου αλλού, μπορείς με τον εισαγγελέα να το ψάξεις και να μυνήσεις τον ή τους υπαίτιους. Αλλά δεν θα το κάνεις γιατί η επίθεση έγινε φαντάζομαι από ψευτοδιευθύνσεις. Βλέπεις μπορεί να μην γνωρίζω πώς να κρύψω την ip μου αλλά διαβάζω τα νέα και του χώρου του ίντερνετ, πέραν από τα νέα της αστρολογίας.

Τα υπόλοιπα περί κόκκινα sites κ.λπ. δεν με αφορούν για να τα υπερασπιστώ. Ας τα υπερασπιστούν μόνοι τους αν σας διαβάζουν και θεωρήσουν ότι θίγονται.

Για την ανωνυμία μου το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν μπαίνω σε κάθε φόρα για να δηλώνω επώνυμα ποιός είμαι. Δεν έχω κανένα λόγο να το κάνω. Κι εσείς όταν καλείτε στις εγγραφές κόσμο, γράφετε καθαρά ότι μόνο ένα e-mail θέλετε, αν γράφατε ότι θέλετε και την αστυνομική μου ταυτότητα, θα το σκεφτόμουν και δεν θα έμπαινα. Παίζω στα ίσα το ίδιο όσο παίζεται κι εσείς... κάνω μερικές ερωτήσεις από τις απορίες που μου δημιουργούνται, περιμένω κάποιες ουσιαστικές απαντήσεις, όταν τις παίρνω και ικανοποιούμαι μένω, όταν όχι, φεύγω.

Όπως είπα παραπάνω, δεν έχω πειστεί για να συνεχίσω να μένω και μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι δεν θα ξανακούσετε για μένα.

Πάντως τελικά ποιός λέει ψέμματα στις δημοσιεύσεις του εδώ μέσα, φαίνεται νομίζω από τα 2-3 τελευταία σου ποστς, που στο πρώτο μου μαθαίνεις τι είναι backup και τώρα παραδέχεσαι επίθεση.

Α ναι και είμαι γραμμένος 5 μήνες όπως λέει και δίπλα το νικ μου, όχι 1 χρόνο.

Ας κρίνουν το λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι που διαβάζουν όλο αυτό το νήμα ποιοί και πού έχουν δίκιο ή άδικο.

Page 40 of 50 FirstFirst ... 30 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 86 users browsing this thread. (0 members and 86 guests)

Tags for this Thread