s
Αποπλανήστε τους... - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 39

Re: Αποπλανήστε τους...

Εμείς τα καρκινάκια γιατί δεν έχουμε κόκκινα γραμματάκια από κάτω? Πάντως, γενικά μέσα πέφτει...βέβαια, σε μένα προσωπικά συμβαίνει ένα υπέροχο κοκτέιλ μεταξύ καρκίνου (ζώδιο), σκορπιού (ωροσκόπου) και λέοντα (άρης). Με όποιον τρόπο με προσεγγίσεις από αυτούς τους τρείς, είσαι μέσα !
    Ετεη δε ουδεν ιδμεν εν βυθω γαρ η αληθεια...

O 'Hλιος μου (καρκίνος),ο ωροσκόπος (παρθένος) και ο 10ος οίκος της Αφροδίτης μου (αιγοκερίσια επίδραση),πέφτουν μέσα!!!!Πάρα πολύ καλό το άρθρο,μπράβο!

Δεν θα πω πολλά. Διάνα το αρθρο!!!

Αρκετα χρησιμο το αρθρο σας!
    Μπορω να πω πως με βρισκει απολυτα συμφωνη... ειδικοτερα για σκορπιο καρκινο και ζυγο.... μιας και ολα αυτα με αντιπροσωπευουν αφου ειμαι σκορπιος με σεληνη στον καρκινο και αφροδιτη στον ζυγο.Εχω ομως να ρωτησω το εξης και θα ηθελα να με βοηθησετε .Παρολο που εχω ωροσκοπο στον τοξοτη , δεν εχω καμμια σχεση με την περιγραφη στο συγκεκριμενο αρθρο.Ενω με βρισκει απολυτα συμφωνη στα παραπανω που επηρεαζουν τους πλανητες μου (ηλιο, σεληνη , αφροδιτη). Πως ειναι δυνατον να μην επηρεαζει ο ωροσκοπος μου την ερωτικη μου συμπεριφορα?
    Ευχαριστω!
    Ο κοσμος κρεμεται-εντελως ιδιαιτερα σημερα-απο μια λεπτη κλωστη, κι αυτη η κλωστη ειναι η ψυχη του ανθρωπου.(Καρλ Γκουσταφ Γιουνγκ)

Ωραιο αρθρο!

Ωραίο άρθρο!
    Ως Σκορπιός, καλύφτηκα!!! Να ζήσετε χίλια χρόνια!
    erastros
    "Aστέρας εισαθρείς. Aστήρ εμός. Είθε γενοίμην ουρανός, ως πολλοίσ΄ όμμασιν εις σε βλέπω"
    Πλάτων.

Όνομα:
    ΕΦΗ

και γιατι να προσπαθησω να τον αποπλανησω?:suspiciou
    ας προσπαθησει εκεινος...Διδυμος ειμαι αν με πιασει....χαχαχαχα

Quote Originally Posted by madcat View Post
    Χρήσιμο άρθρο!!!
    Νομίζω ότι το άρθρο είναι εξαιρετικά ακριβές, τολάχιστον όσον αφορά το δικό μου ζώδιο. Ταιριάζει επίσης πάρα πολύ στο άτομο που με ενδιαφέρει. Μου δίνει ελπίδες και θα χρησιμοποιήσω σίγουρα όσα λέει, αν και εφόσον...

Έχει πέσει μέσα τουλάχιστον στα ζώδια του νερού! Διάνα!

Όνομα:
    DR WHO

Mου κανει εντυπωση οτι απο αστρολογο σε αστρολογο καποια πραγματα στο πως χαρακτηριζουν το καθε ζωδιο ειναι λιγο η πολυ διαφορετικα

Παραδειγμα
    στο συγκεκριμενο αρθρο της κ.Κοντη γραφει για μας τους Σκορπιου με αρκετα αισθησιακα σχολια...κατι σας αιθεριες υπαρξεις του σεξ :bigsmile:
    ενω
    σε παρομοιο αρθρο απο αλλο αστρολογο απο δω περα οι χαρακτηρισμοι του για τον Σκορπιο ειναι αρκετα πιο συντηρητικοι και δεν μας χαρακτηριζει αισθησιακους :worried:

Δεν ξερω αμα εχετε παρατηρησει αλλα μεσα απο καθε αρθρο ο καθε αστρολογος βγαζει και τα δικα του πιστευω για το καθε ζωδιο που διαφερουν λιγο η πολυ μεταξυ τους

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)