- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
View Poll Results: Μπορεί η Αστρολογία να κάνει πρόβλεψη;
- Voters
- 244. You may not vote on this poll
-
Σίγουρα μπορεί
141 57.79% -
Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί
18 7.38% -
Δεν είμαι σίγουρος/η
85 34.84%
Results 371 to 380 of 497
Thread: Τι είναι η Αστρολογία
-
11-10-2006, 11:08 PM #371
Re: Τι είναι η Αστρολογία
Παντως χαλαρωστε λιγακι. Ουτε εβρισα κανεναν ουτε κατα την γνωμη προσεβαλα. Εχω αντιθετη αποψη με την ιδεα και τιποτα παραπανω. Αν προσεβαλα παντως καποιον με τα λογια μου συγνωμη.
Φιλε mitsos789 δεν προκειτε να ριξω το επιπεδο της συζητησης εκει που θελεις.
Δεν προκειται να σε τσιγκλισω,αλωστε δεν εχω τετοια προθεση.
Αν θελεις να το παμε στο βρισιδι το παμε!!!
Παντως να εισαι σιγουρος οτι δεν προκειτε να παρω σε τετοια τηλεφωνα. Δεν ξερεις ποιος ειμαι ουτε τι κανω στη ζωη μου.
Γι'αυτο αστα αυτα για ποια μυαλα κουβαλω!!!!Όποιος ακολουθεί τον όχλο, σύντομα χάνεται σΆ αυτόν....
-
11-10-2006, 11:16 PM #372
-
12-10-2006, 12:16 AM #373
-
12-10-2006, 12:43 AM #374
Προς τους admins του site:
Μην ασχοληθείτε να με διαγράψετε. Δεν πρόκειται να ξαναμπώ στο site σας. Αν και μέχρι πριν λίγο έβρισκα τη συζήτηση ενδιαφέρουσα, ο τρόπος που εκφράζεστε και ενεργείτε με ΑΙΔΙΑΖΕΙ και σας αφήνω να φέρεστε όσο αυταρχικά θέλετε στο site-ακι σας. Σαν κάποιος όμως που ΒΟΗΘΗΣΑ στην κατασκευή του Internet (όταν εσεις δεν ξέρατε ακόμα τι είναι αυτό) και που ακόμα βοηθώ ερευνητικά στην εξέλιξή του, σας πληροφορώ ότι είσαστε εκτός του πνεύματός της ελευθερίας της έκφρασης που το διακρίνει, όπως και πολλοί άλλοι που προσπαθούν το ίδιο ανά τον κόσμο. Δεν θα σας περάσει!
Προς τους υπόλοιπους:
Αυτά που είχα να πω για την Αστρολογία τα είπα ήρεμα και τεκμηριωμένα και σε αυτό και στο "άλλο" site. Υπό κάποιες συνθήκες η τέχνη αυτή μπορεί να είναι ωφέλιμη και όποιος του αρέσει είναι ελεύθερος να ασχολείται. Επιστήμη δεν είναι ούτε θα γίνει ποτέ (άσχετα αν χρησιμοποιεί κάποιες επιστημονικές τεχνικές) και ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ σε πολύ κόσμο και αποτελεί εργαλείο παραπληροφόρησης, ελέγχου, εξαπάτησης και κέρδους σε λάθος χέρια, όπως δυστυχώς και πολλές άλλες (σχεδόν όλες) επιστήμες και τέχνες. Σας ευχαριστώ για τη συζήτηση, αλλά εχει αρχίσει να χάνει το νόημά της. Εύχομαι στον καθένα ευχαρίστηση με την αγαπημένη του ενασχόληση...
-
12-10-2006, 01:18 AM #375
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή
Μπορείτε να κάνετε ΝΤΟΥ η παρείτσα των μη αυταρχικών με τα καθαρά τηλεσκόπια αλλά με το θολό βλέμμα της ακαμψίας.
Ήταν φυσικό και όλοι το είχαν προβλέψει ότι μπήκατε για σαματά. Τώρα ξέροντας ότι θα φεύγατε αναγκαστικά γιατί οι αιρέσεις δεν χωράνε εδώ και οι λεονταρισμοί αποσύρεστε ένας ένας στο στενό δογματικό κύκλο σας.
Η εξαπάτηση και η προσβολές ξεκίνησαν από τα γιουρούσια σας και φυσικό είναι κατά την λαική αργκό να γίνετε ρόμπα.
Σου επιστρέφω όλους τους χαρακτηρισμούς περί αηδίας. Είσαι μικρός και ένα παρορμητικό παιδί και φυσικά κρυπτόμενος πίσω από την ανωνυμία της σιγουριάς σου.
Και όσα για το ίντερνετ μην είσαι καθόλου σίγουρος ότι το γνωρίζεις.
Τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς στην ομάδα των 5-6 αργόσχολων γιατί σίγουρα υπάρχουν και εκατοντάδες αξιόλογοι άνθρωποι και στο φόρουμ από όπου ήρθες και γενικότερα στο διαδίκτυο.
Μάχαιραν έδωσες μάχαιραν θα λάβεις. Και όποιος ανήγει το στόμα του και λέει ότι του καπνίσει φυσικό είναι να διαβάσει και την αντίδραση.Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
12-10-2006, 01:25 AM #376
Ωχ, αυτο ήταν που περίμενα με αγωνία? το βήμα .. ο διάλογος? :blink: :blink: :blink:
Πλεον δεν νομίζω οτι χρειάζεται να περιμένω άλλο.:lock:
Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους προσπάθησαν να με βοηθήσουν στην αναζήτηση μου. Το αποτέλεσμα -φυσικά- το κρατώ για μενα αν και είναι ηλίου φαεινότερο. :σφύριγμα
PS. Dell Piero, παρολο που είσαι για μια φορά φαουλ με τους ισχυρισμούς σου περι ντου κτλ (μην τα εξηγούμε πάλι) και την επιθεση σου για μια φορά ακομη πιο πάνω, πιστέυω οτι ενα αξιόλογο άτομο, ορθά σκεπτόμενος και σίγουρα διαφορετικόςόσο αφορά την παρουσία σου εδω μέσα.
-
12-10-2006, 01:26 AM #377
-
12-10-2006, 01:41 AM #378
Όλοι παιδιά του ίδιου Θεού είμαστε και τον ίδιο ουρανό βλέπουμε όπως και τον ίδιο αέρα αναπνέουμε. Τελείως φιλικά παληκάρι μου μη βάζετε ταμπέλες και ετικέτες στον κόσμο. Είναι μια μορφή ρατσισμού και το ξέρεις. Δεν υπάρχουμε εμείς και οι άλλοι όπως με το ΝΤΟΥ (με την καλή έννοια :toung: ) πήγατε να εμφανίσετε. Υπάρχουν πορνο σάιτ υπάρχει παιδική εκμετάλλευση και σε παρακαλώ να μου δείξεις τι έκανες γι αυτά να κάνω κι εγώ γιουρούσι ως Κωνσταντίνος Μιχαλίτσης πρώην καθηγητής πανεπιστημίου και όχι ως ψευδώνυμο.
Καλό ξημέρωμα και να είσαι καλάΓίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
12-10-2006, 01:43 AM #379
Καλα ρε Dell Piero πλακα με κανεις??
Ετσι πεφτουν οι τονοι???
Τελος παντων. Εγω παντως περιμενω καποιες απαντησεις σε καποια προσφατα ερωτηματα που εθεσα.
Το θεμα θεωρω οτι δεν εχει ληξη ακομα.
Γιαννης ΝεστοραςΌποιος ακολουθεί τον όχλο, σύντομα χάνεται σΆ αυτόν....
-
12-10-2006, 01:46 AM #380
Όχι ρε Γιάννη δεν πέφτουν έτσι οι τόνοι και έχεις δίκιο. Μιλήσαμε με προσωπικό πριν λίγο αλλά δεν μπορώ να αφήνω το κάθε τύπο να τα χώνει έτσι χύμα. Σέβομαι τη διαφορετικότητα και αυτή διδάσκω και στα 2 ανήλικα παιδιά μου. Ε μερικοί πατεράδες δεν την δίδαξαν στα δικά τους.
Να είσαι καλά ΓιάννηΓίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 90 users browsing this thread. (0 members and 90 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.