- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
View Poll Results: Μπορεί η Αστρολογία να κάνει πρόβλεψη;
- Voters
- 244. You may not vote on this poll
-
Σίγουρα μπορεί
141 57.79% -
Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί
18 7.38% -
Δεν είμαι σίγουρος/η
85 34.84%
Results 321 to 330 of 497
Thread: Τι είναι η Αστρολογία
-
11-10-2006, 03:43 PM #321
Re: Τι είναι η Αστρολογία
Σε παρακαλώ με την υπογραφή σου σε πρώτη φάση να μου στείλεις e-mail με υποψίες και στοιχεία για το μέλος Χρήστο ¶ρχο ότι έχει εξαπατήσει ανθρώπους ή εσένα προσωπικά και τον χαρακτηρίζεις απατεώνα ή επαναλαμβάνεις απόψεις ενός ψευδώνυμου.
Μέχρι να αποδειχθούν όλα αυτά και με βάση τους όρους χρήσης που στην περίπτωσή σου ήταν ελαστικοί ο λογαρισμός σου θα απενεργοποιηθεί τις επόμενες 24 ώρες.
Για λόγους προστασίας του δικτυακού τόπου που φέρει το όνομα myhoroscope.gr θα ζητηθούν με εισαγγελική παραγγελία προσκομίζοντας την ip σου στον provider σου τα προσωπικά σου στοιχεία.Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
11-10-2006, 04:14 PM #322
6. Οι δημοσιεύσεις θα πρέπει να είναι ουσιώδεις και να μην δημιουργούνται με σκοπό την παραπλάνηση των αναγνωστών τους με οποιονδήποτε τρόπο.
7.Οι δημοσιεύσεις δεν θα πρέπει να περιέχουν απόψεις οι οποίες ενδέχεται να προκαλέσουν αντιδράσεις σε μια μεγάλη ομάδα χρηστών/επισκεπτών του myHoroscope.gr.
Γιατί δε μου στέλνεις εσύ ένα e-mail με την υπογραφή σου εξηγώντας τους λόγους που παραβιάστηκε το 6 και το 7 ?
-
11-10-2006, 04:19 PM #323
Δυστυχώς ξεφύγαμε πάλι.
Λυπαμαι alkis-scorpion, αλλα ουτε νοημα δε μπορεσες να βγάλεις απο την συνομιλία μας εκει οσο αφορα το ΝΤΟΥ. Δε με απασχολει τι κατάλαβες πλεον και ουτε προκειται να σου απευθυνθω ξανα για το εν λόγω θέμα.
Εγω πλεον περιμένω μια τοποθέτηση ακόμα απο τον κ. Αρχο, για να επανέλθω.
Παρακαλώ όσους συμμετέχουν στο thread να χαμηλώσουν τους τόνους. Μη κατεβάζουμε το επίπεδο ξανα.
-
11-10-2006, 04:22 PM #324
Ναι Φωτεινή μου έχεις δίκιο,
αλλά διαβάζω στη σελίδα myhoroscope.gr/showthread.php?t=2863
"Τα σε πραγματικό χρόνο στατιστικά του εμφανίζουν συνδεδεμένους χρήστες και μέλη από 60 έως 360 συνεχώς. Τι κάνει δηλαδή νιάου νιάου στα κεραμίδια; Σίγουρα όχι ο σκύλος που γνωρίζει ξένες γλώσσες."
κι αναρωτιέμαι σε πόσο "πραγματικό χρόνο" είναι αυτά τα στατιστικά ή μήπως μόνο εγώ βγαίνω απ' αυτό το σάιτ χωρίς να κάνω αποσύνδεση; Και τελικά μήπως ο σκύλος ξέρει ξένες γλώσσες;
Απλά αναρωτιέμαι, όχι ότι παίζει βέβαια και κάποιο σημαντικό ρόλο... αυτό έλειπε τώρα.......
-
11-10-2006, 04:25 PM #325
Εγώ θα περιμένω απάντηση του κ. ¶ρχου,
και αν μου δείξει την πρόβλεψη του 1990, δηλώνω δημόσια ότι θα του ζητήσω συγνώμη.
-
11-10-2006, 04:37 PM #326
Αγαπητή φίλη Μήτσος (συγγνώμη αλλά το προφίλ σας γράφει φύλο γυναίκα)
Τα cookies του myhoroscope κάνουν time out στα 15 λεπτά. Ο χρόνος ήταν μικρότερος αλλά παραπονέθηκαν άνθρωποι που δεν προλάβαιναν να γράψουν ένα ποστ για το χρόνο και το έχαναν γιατί το σύστημα τους αποσύνδεε. Έτσι το αύξησα. Αφού λοιπόν φύγατε από το σάιτ όπως γράφετε και επιστρέψατε σίγουρα χωρίς να κάνετε αποσύνδεση και σίγοιυρα έχετε δηλώσει ο κωδικό σας να έχει αποθηκευτεί (stored) στον browser όταν ξανακάνατε login και οχι εγγραφή όπως μας λέτε παρουσιάστηκε το φαινόμενο.
Προσπερνάω ότι αφήνετε μομφές φίλη Μήτσο για την επισκεψιμότητά μας και το συνδέω με άγνοια και όχι με συντονισμένη ενέργεια.
Επίσης μπορείτε να με ενημερώσετε που θα βρω κι εγώ dedicated server με 10 ευρώ το μήνα; Και ένα φόρουμ δωρεάν με τις προδιαγραφές ασφαλείας που μας παρέχει το vbulletin που έχουμε αγοράσει σε αντίθεση με το phpbb που χρησιμοποιούν διάφοροι και έιναι πραγματικά διάτρητο έτσι ώστε ο διαχειριστής να έχει στη διάθεσή του όλους τους κωδικούς εισόδου του κάθε μέλους του;
Ποιος θεώρησε αυτονόητο και τι τακτική είναι αυτή να βάζετε λόγια στο στόμα ανθρώπων που δεν τα είπαν; Έγραψα όσους και όχι όλους. Απλή γραμματική και συντακτικό του δημοτικού.
Πολέμιος (πόλεμος), ντου, αφορισμοί, εκστρατείες κατά... είναι φράσεις άλλων και όχι δικές μου.
Σέβομαι και θα σέβομαι τους ευσυνείδητους επαγγελματίες κάθε χώρου και κατονομάζω ή στέλνω στις αρμόδιες αρχές απατεώνες. Δεν παίζω κρυφτούλι μέσα σε φόρα.
Όπως καταλαβαίνω πλέον η διαφωνία σας δεν είναι η αστρολογία. Αυτή την έχετε στείλει στην πυρά κάποιοι, αλλά το myhoroscope. Διαφορετικά γιατί τόσο μαινόμενα γραφόμενα και καχυποψία να βρεθεί κάτι που δεν υπάρχει.De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
11-10-2006, 04:41 PM #327
admin,
To myhoroscope.gr ενστερνίζεται τις απόψεις του Χρήστου ¶ρχου;
Εγώ αν ήμουνα admin θα του ζητούσα ευγενικά να δημοσιεύσει την πρόβλεψη, ώστε να λυθεί η παρεξήγηση και να αποκατασταθεί και το κύρος του myhoroscope.gr .
-
11-10-2006, 04:51 PM #328
Αν ψάξεις θα διαβάζεις
Υπενθυμίζεται ότι το MyHoroscope.gr δε δύναται να ελέγξει τις πληροφορίες που παρέχουν τα μέλη του, δημόσια, μέσω του συστήματός του. Το μέλος είναι ο μόνος υπεύθυνος για το περιεχόμενο των μηνυμάτων του, αλλά και των υπολοίπων πληροφοριών που παρέχει, ενώ το MyHoroscope.gr δρα σαν μέσο της online παρουσίας και δημοσίευσης τέτοιου είδους πληροφοριών με παθητικό όμως τρόπο.
Δεν γράφτηκε ότι λες ανακρίβειες κ.¶ρχο αλλά γράφτηκε είσαι απατεώνας.De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
11-10-2006, 04:58 PM #329
μεταξύ μας, Σωκράτη,
κατανοητή η απάντησή σου. Ο νοών νοείτω.
Αφού δε θέλεις να τον εγκαλέσεις δημόσια, σαν admin, το καταλαβαίνω, πάει πολύ.
Σα Σωκράτης όμως προς Χρήστο θα του έστελνα ένα ε-μαιλ να τον ρωτήσω: "τι έγινε ρε παιδί μου, τι λένε αυτοί;"
-
11-10-2006, 05:56 PM #330
Αγαπητέ admin,
δεν έχω κανένα λόγο να κάνω συντονισμένη ενέργεια και εκτιμούσα αρκετά την προσπάθειά σας, έως ότου είδα τα 090 που οδηγούν την αντίληψή μου σε άλλους συνειρμούς, γιατί πρέπει να έγινε πρόσφατα και δε νομίζω να υπήρχαν όταν έκανα εγγραφή (αν παρόλα αυτά υπήρχαν από τότε, τότε απλά δεν είχα ενεργοποιημένες τις εικόνες στον browser μου και καλά να πάθω ας πρόσεχα...) Δεν είχω επίσης κανένα λόγο να διαμαρτηρηθώ για τα βιβλία αστρολογίας που διαφημίζετε ή για τις υπηρεσίες που παρείχατε ή παρέχετε σαν e-shop.
Αλλά όπως λέτε κι εσείς ότι θα ήσασταν ο πρώτος που θα κατέγγειλε τους απατεώνες, θα σας έλεγα, ότι είτε εν γνώση σας, είτε εν αγνοία σας, με τη διαφήμιση των 090 υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχετε οδηγήσει ή να οδηγήσετε στο μέλλον, έναν ή περισσότερους ανυποψίαστους σε οικονομική καταστροφή. Είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνετε τι εννοώ. Αυτό το έχετε συνειδητοποιήσει; και αναλαμβάνετε την πνευματική ευθύνη γι αυτό; Έχετε φτάσει σ' αυτό το βαθμό που το κάρμα σας δε σας δεσμεύει πια; Αν ναι, προσκυνώ και αποσύρομαι.
Με άλλα λόγια είναι δύσκολο να διατυμπανίζετε για την αληθινή αστρολογία και να διαφημίζετε την αποδεδειγμένα πλανερή της όψη (τα 090) που τη δυσφημίζουν. Και ταυτόχρονα να ζητάτε συνεργασίες αλλά να μη δίνετε τίποτα σαν αντάλλαγμα... ενώ φανερά με τα 090, με την πώληση βιβλίων, με το Ζωή και Ζώδια, με το google, με όλα αυτά εσείς κερδίζετε χρήματα. Τα μονά/ζυγά δικά σας τέλειωσαν. Αν αλλάξετε εκεί στην έκκληση σας τους όρους και γράψετε τι θέλετε και τι δίνετε σαν αντάλλαγμα, τότε μπορεί και να ενδιαφερθούν κι άλλοι και να προχωρήσει και η γνώση μέσω της αντιπαράθεσης και της ευγενικής άμιλλας.
Γι αυτά τα παραπάνω θα ήθελα απαντήσεις, όσον αφορά τα κούκις και την επισκεψιμότητα, ακόμα κι αν αναγκαστήκατε να αυξήσετε τους χρόνους αποσύνδεσης κ.λπ. η κατάσταση του να μην είναι σε πραγματικό χρόνο η στατιστική των επισκεπτών δεν αλλάζει, απλά μόνο δικαιολογείται. Θα μπορούσατε πάντως εκεί που μιλούσατε για πραγματικούς χρόνους να γράφατε και μια υποσημείωση με το τι εννοείται πραγματικό χρόνο. Γιατί ναι, υπάρχουν και προγράμματα που διαχειρίζονται αλλιώς την επισκεψιμότητα και τη σύνδεση/αποσύνδεση των χρηστών και την αναγράφουν σε πραγματικό χρόνο, χωρίς αυτό να επηρεάζει τους χρήστες. Πόρταλ/φόρουμ/προγράμματα, υπάρχουν πάρα πολλά και μερικά απ' αυτά και δωρεάν που δεν κινδυνεύουν να πέσουν από χάκερς ή από υπερκινητικότητα, αρκεί να έχεις έναν καλό webmaster από πίσω να τα κρατάει στα ίσα τους. Δεν υπάρχει μόνο το phpbb που είναι γνωστό ότι είναι τρύπιο.
Ούτε νομίζω ότι χρειαζόσασταν dedicated server για να στήσετε ένα free στην ουσία site/forum αστρολογίας. Ναι με 10 ευρώ νοικιάζεις χώρο με bandwidth αρκετά terrabytes/month πλέον, όχι 10 giga, αρκεί να κάνετε ένα search στο google ή στο altavista και όταν η επισκεψιμότητά σας και η κίνηση έφτανε σε τέτοιο σημείο (δηλαδή πολλά εκατομμύρια χρήστες καθημερινά) πράγμα που σημαίνει και αρκετά έσοδα, θα μπορούσατε να προχωρήσετε σε dedicated server.
Φιλικά και χωρίς καμιά εμπάθεια
Μήτσος789
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 104 users browsing this thread. (0 members and 104 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.