s
Γιατί συμβουλεύεστε την αστρολογία; - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

View Poll Results: Γιατί συμβουλεύεστε την αστρολογία;

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Γιατί η αστρολογία είναι θρησκεία

0 0%
  • Γιατί η αστρολογία είναι επιστήμη

5 27.78%
  • Γιατί έτσι γουστάρω να επιλέγω

6 33.33%
  • Να μη σε νοιάζει

2 11.11%
  • Για να κάνω ΝΤΟΥ (με την καλή έννοια πάντα)

4 22.22%
  • Για να σας ανοίξω τα μάτια και να σας σώσω

1 5.56%
Page 5 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast
Results 41 to 50 of 71
    Όνομα:
    Silia

Re: Γιατί πιστεύετε στην αστρολογία;

Quote Originally Posted by alegra View Post
    :weird:
    Βλέπω με έκπληξη φασιστικές συμπεριφορές ή είναι η ιδέα μου;;;
    Η γνώμη μου είναι alegra ότι δεν βοηθάνε ούτε προσφέρουν τέτοιες φρασεολογίες, αλλά αν θέλεις να τις μεταχειρίζεσαι, εμένα προσωπικά δεν με πολυπειράζει. Εν μέρει όμως οι απόψεις μας συγκλείνουν.

Το θέμα αυτό (κ εμμέσως θα απαντήσω, γιατί δεν σημοσίευσα κάτι) ήταν λίγο καταδικασμένο εξ' αρχής λόγω του τίτλου του. Και πιο συγκεκριμένα το ρήμα που μεταχειρίστηκε (το "πιστεύω") είναι λίγο βαρύ κ μάλλον δεν ταιρίάζει ιδιαιτέρως.

Θα με κάλυπτε περισσότερο μια ερώτηση του τύπου : "Γιατί ασχολείστε με την Αστρολογία;;" ή "Τί πιστεύετε ότι προσφέρει η Αστρολογία στην καθημερινότητά σας;;". Εκεί θα είχα πράγματα να γράψω.

Αυτά από εμένα κ πάντα με καλή διάθεση!
    may..

Ο ενας λέει αύριο ο καιρός θα είναι καλός και ο άλλος την ίδια σχεδόν ώρα, μου λέει πως χαλάει. Τι λές;; Να μπούμε στο site της ΕΜΥ να τα κάνουμε «γυαλιά καρφιά»;;;;
    Συγνωμη βρε alegra τι πας να συγκρινεις τις μετεωρολογικες με τις αστρολογικες προβλεψεις;;;
    Η μετεωρολογια ειναι επιστημη, εχει μοντελα προγνωσης του καιρου τα οποια καθε τοσο τελειοποιει και φυσικα δεν ισχυριστηκε κανεις μετεωρολογος πως οι προβλεψεις εχουν 100% ακριβεια.
    Εσυ παντως θα εβγαινες για ψαρεμα με την βαρκα σου για παραδειγμα αν σου εδινε καταιγιδες η ΕΜΥ;
    Η αστρολογια ουτε επιστημη ειναι, ουτε μπορει να προβλεψει τιποτε. Ειναι χαρακτηρηστικο πως κανεις εδω δεν ισχυριστηκε πως ασχολειται με την αστρολογια για να μαθει τι επιφυλασσει το μελλον. Υποψιαζομαι πως πολλοι/ες για αυτο ασχολουνται μαζι της αλλα μαλλον φοβουνται την κατακραυγη-χλευασμο αν παραδεχτουν ανοιχτα κατι τετοιο.

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Ξέρξης View Post
    Συγνωμη βρε alegra τι πας να συγκρινεις τις μετεωρολογικες με τις αστρολογικες προβλεψεις;;;
    Η μετεωρολογια ειναι επιστημη, εχει μοντελα προγνωσης του καιρου τα οποια καθε τοσο τελειοποιει και φυσικα δεν ισχυριστηκε κανεις μετεωρολογος πως οι προβλεψεις εχουν 100% ακριβεια. Η αστρολογια ουτε πιστημη ειναι, ουτε μπορει να προβλεψει τιποτε. Ειναι χαρακτηρηστικο πως κανεις εδω δεν ισχυριστηκε πως ασχολειται με την αστρολογια για να μαθει τι επιφυλασσει το μελλον. Υποψιαζομαι πως πολλοι/ες για αυτο ασχολουνται μαζι της αλλα μαλλον φοβουνται την κατακραυγη-χλευασμο αν παραδεχτουν ανοιχτα κατι τετοιο.
    Αγαπητέ Ξέρξη,

δε νομίζω να κάνει σύγκριση. Το ξέρουμε ότι είναι ανόμοια πράγματα. Και η σύγκριση ανάμεσα σε ανόμοια πράγματα δε γίνεται.

Ενα παράδειγμα έθεσε (τουλάχιστον εγώ έτσι το κατανοώ), όπου μια αποδεδειγμένη επιστήμη που τα πορίσματά της έχουν ένα σωρό ωφέλη σε όλους μας (από το να πάρω ομπρέλα γιατί θα βρέξει μέχρι και τις εξειδικευμένες παρατηρήσεις των μετεωρολογικών δορυφόρων), αφήνει μια ανοχή στις προβλέψεις που κάνει. Το ότι μια επιστήμη, όπως η μετεωρολογία, μπορεί κάποια στιγμή να κάνει ένα λάθος στην πρόγνωση, δε σημαίνει ότι πρέπει να την αφορίζουμε.

Το ότι από αυτούς που συμμετέχουν, κανείς δεν ισχυρίζεται ότι ασχολείται για να μάθει το μέλλον, νομίζω λέει κάτι... Βέβαια ανοίγουμε ένα τεράστιο θέμα, για το οποίο θα μπορούσα να πω πολλά...

Όνομα:
    DR WHO

Quote Originally Posted by Παναγιώτης View Post
    ¶ρα ασχολείστε με την αστρολογία όχι για να μάθετε το μέλλον, αλλά επειδή θέλετε να γνωρίσετε τον χαρακτήρα σας.
    Ε οχι ολοι απο δω μεσα

Δεν ξερω τι κανουν οι περισσοτεροι\περισσοτερες και ουτε βασικα με ενδιαφερει

Προσωπικα με ενδιαφερει περισσοτερο το Μελλον παρα να μαθω παραπανω τον χαρακτηρα μου που ηδη τον ξερω

Παντως δεν αποκλειω τιποτα ακομα και σε πραγματα που δεν πολυπιστευω

:weird:
    Βλέπω με έκπληξη φασιστικές συμπεριφορές ή είναι η ιδέα μου;;;
    Do not push it...

Όνομα:
    Ζωή & Ζώδια

Η μετεωρολογια ειναι επιστημη, εχει μοντελα προγνωσης του καιρου τα οποια καθε τοσο τελειοποιει και φυσικα δεν ισχυριστηκε κανεις μετεωρολογος πως οι προβλεψεις εχουν 100% ακριβεια. Η αστρολογια ουτε επιστημη ειναι, ουτε μπορει να προβλεψει τιποτε. Ειναι χαρακτηρηστικο πως κανεις εδω δεν ισχυριστηκε πως ασχολειται με την αστρολογια για να μαθει τι επιφυλασσει το μελλον. Υποψιαζομαι πως πολλοι/ες για αυτο ασχολουνται μαζι της αλλα μαλλον φοβουνται την κατακραυγη-χλευασμο αν παραδεχτουν ανοιχτα κατι τετοιο.
    Εγώ πολλές φορές προσπάθησα να διαγνώσω το μέλλον μέσω της αστρολογίας και διαπιστώνω ότι ειδικά σε πλανητικό επίπεδο σε συνδυασμό, βέβαια, με (ικανοποιητικές είναι αλήθεια) γνώσεις πολιτικής γεωγραφίας και ιστορίας τα συμπεράσματα είναι θετικότατα όσον αφορά την πρόγνωση.

Οι συμπαθείς μετεωρολόγοι, δε, αν δεν είχαν τέτοιας μορφής πολυπλοκότητα και μεταβλητότητα στα επεξεργαζόμενα στοιχεία τους σίγουρα θα ήταν αλάνθαστοι. Τα θέλει όμως ο κόσμος όλα και τώρα.
    Ζωή & Ζώδια

Όπως πάνω, έτσι και κάτω

(ικανοποιητικές είναι αλήθεια) γνώσεις πολιτικής γεωγραφίας και ιστορίας τα συμπεράσματα είναι θετικότατα όσον αφορά την πρόγνωση
    Μονο αυτο μετραει, οχι οι θεσεις των πλανητων .....

Όνομα:
    Ζωή & Ζώδια

Μονο αυτο μετραει, οχι οι θεσεις των πλανητων .....
    Υπάρχουν φορές που οι δικές μου αναλύσεις, στηριγμένες μόνο σε όσα κοουτάρεις, ήταν πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα
    Υπήρξαν όμως και πολλές άλλες που υπήρχε σύγκλιση.
    Μία περίπτωση χαρακτηριστική ήταν με την άνοδο του Μιλόσεβιτς στην ηγεσία του ΚΚΓ, που οδήγησε εκεί που ξέρουμε, και δεύτερη ήταν με την Κρίση στο Ιράν και κατ' επέκτασιν στον Λίβανο.
    Ζωή & Ζώδια

Όπως πάνω, έτσι και κάτω

May μου, το θέμα εδώ είναι πως μπήκα και διάβασα ότι γράφτεται τις τελευταίες μέρες απο συγκεκριμένα άτομα, συγκεκριμένων απόψεων και απο ότι κατάλαβα απο κάποιο Site και ξέρεις τι έννοιωσα;;;;; Πως με είχαν σε θάλαμο ανάκρισης με τις λάμπες στραμένες πάνω μου κατηγορόντας και περιμένοντας να ομολογήσω. Αν ήταν στο χέρι τους θα μας έβγαζαν όλους στην πλατεία Συντάγματος για γιαούρτωμα, ξυλοδαρμό, πίσσες και πούπουλα. Η’ μήπως δεν αισθανθήκατε πως με χαρά θα έκαναν κάτι τέτοιο; Μη σου πω για κρέμασμα και πυρά, όπως τις μάγισσες στην εποχή του σκοταδισμού το ΜΕΣΑΙΩΝΑ. Ετσι έννοιωσα. Οχι οτι υπάρχει μια αντιπαράθεση με νέα παιδιά με μοντέρνες ιδέες, μόρφωση, ελεύθερα και άνεση. Καμία σχέση.

Τώρα αν εσύ και όσοι έχουν πρόβλημα με τις λέξεις που κάνουν «τζιζ» διαφωνείτε που τη χρησιμοποίησα, φυσικά και καλά κάνετε, αλλά εγω πιστεύω πως κάτι προσφέρει η... κακιά η λέξη. Τονίζει την κατάσταση.. Και κατα τη γνώμη μου η κατάσταση είναι, πως κάποιοι θέλουν να μου επιβάλουν τελικά την δική τους γνώμη, πως κατηγορούν με τα χειρότερα λόγια όλους εμάς που παρακολουθούμε το site και αυτούς που συνεισφέρουν σε αυτό ή εργάζονται.
    Που είναι τελικά η δημοκρατία; Που είναι η ελευθερία της άποψής μου ;; Που είναι η ελευθερία μου να διαθέτω όπως θέλω εγώ και τον χρόνο μου και τον εαυτό μου; Που είναι η ελευθερία μου να διαβάζω και να πιστεύω ότι θέλω εγω;;; Και για ποιο λόγο να είμαστε εγώ ή εσύ ή ο καθένας απο εμάς υπόλογοι;; Για ποιο λόγο με προσβάλουν ακατάπαυστα τις τελευταίες ημέρες και υποτιμούν την νοημοσύνη μου;;
    Κατ εμέ αυτό είναι ερώτημα και όχι γιατί πιστεύω στην αστολογία...

Μη σου πω για κρέμασμα και πυρά, όπως τις μάγισσες στην εποχή του σκοταδισμού το ΜΕΣΑΙΩΝΑ
    Μηπως θελεις να παρομοιασεις εαυτον και με τον Γαλιλαιο η τον Τζιορντανο Μπρουνο;
    Τι θελεις να πεις alegra; Πως κατεχεις την αληθεια και σε κυνηγουν σκοταδιστες; Σκεφτηκες ποτε πως ισως αυτα που πρεσβευεις εσυ μπορει να ειναι ο σκοταδισμος του σημερα;

Που είναι τελικά η δημοκρατία; Που είναι η ελευθερία της άποψής μου ;; Που είναι η ελευθερία μου να διαθέτω όπως θέλω εγώ και τον χρόνο μου και τον εαυτό μου; Που είναι η ελευθερία μου να διαβάζω και να πιστεύω ότι θέλω εγω;;;
    Δεν ειδα κανεναν να θελει να σου απαγορευσει να πιστευεις ο,τι σ' αρεσει.....
    Καλο θα ηταν παντως να μην προβαινεις σε χαρακτηρισμους αλλα να στηριζεις οσα λες με επιχειρηματα, αν δεν σου αρεσει ο διαλογος η εαν εχεις στερεψει απο επιχειρηματα αυτο ειναι αλλο καπελο.

Να σαι καλα!

Όνομα:
    Φωτεινή

May μου, το θέμα εδώ είναι πως μπήκα και διάβασα ότι γράφτεται τις τελευταίες μέρες απο συγκεκριμένα άτομα, συγκεκριμένων απόψεων και απο ότι κατάλαβα απο κάποιο Site και ξέρεις τι έννοιωσα;;;;; Πως με είχαν σε θάλαμο ανάκρισης με τις λάμπες στραμένες πάνω μου κατηγορόντας και περιμένοντας να ομολογήσω. Αν ήταν στο χέρι τους θα μας έβγαζαν όλους στην πλατεία Συντάγματος για γιαούρτωμα, ξυλοδαρμό, πίσσες και πούπουλα. Η’ μήπως δεν αισθανθήκατε πως με χαρά θα έκαναν κάτι τέτοιο; Μη σου πω για κρέμασμα και πυρά, όπως τις μάγισσες στην εποχή του σκοταδισμού το ΜΕΣΑΙΩΝΑ. Ετσι έννοιωσα. Οχι οτι υπάρχει μια αντιπαράθεση με νέα παιδιά με μοντέρνες ιδέες, μόρφωση, ελεύθερα και άνεση. Καμία σχέση.

Τώρα αν εσύ και όσοι έχουν πρόβλημα με τις λέξεις που κάνουν «τζιζ» διαφωνείτε που τη χρησιμοποίησα, φυσικά και καλά κάνετε, αλλά εγω πιστεύω πως κάτι προσφέρει η... κακιά η λέξη. Τονίζει την κατάσταση.. Και κατα τη γνώμη μου η κατάσταση είναι, πως κάποιοι θέλουν να μου επιβάλουν τελικά την δική τους γνώμη, πως κατηγορούν με τα χειρότερα λόγια όλους εμάς που παρακολουθούμε το site και αυτούς που συνεισφέρουν σε αυτό ή εργάζονται.
    Που είναι τελικά η δημοκρατία; Που είναι η ελευθερία της άποψής μου ;; Που είναι η ελευθερία μου να διαθέτω όπως θέλω εγώ και τον χρόνο μου και τον εαυτό μου; Που είναι η ελευθερία μου να διαβάζω και να πιστεύω ότι θέλω εγω;;; Και για ποιο λόγο να είμαστε εγώ ή εσύ ή ο καθένας απο εμάς υπόλογοι;; Για ποιο λόγο με προσβάλουν ακατάπαυστα τις τελευταίες ημέρες και υποτιμούν την νοημοσύνη μου;;
    Κατ εμέ αυτό είναι ερώτημα και όχι γιατί πιστεύω στην αστολογία...

Νομίζω πως είναι ξεκάθαρο το τι λεει η φίλη μας.
    Συμφωνω μαζί της κι ακόμα να σας πώ την αλήθεια δεν καταλαβαινω για ποιό λόγο πρεπει ο οποιοσδήποτε να νιώσει οτι πρέπει να απολογηθεί για οποιαδήποτε επιλογή του.
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Page 5 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)