- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
View Poll Results: Μπορεί η Αστρολογία να κάνει πρόβλεψη;
- Voters
- 244. You may not vote on this poll
-
Σίγουρα μπορεί
141 57.79% -
Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί
18 7.38% -
Δεν είμαι σίγουρος/η
85 34.84%
Results 311 to 320 of 497
Thread: Τι είναι η Αστρολογία
-
11-10-2006, 02:33 PM #311
Re: Τι είναι η Αστρολογία
Εννοείς ότι προσπερνάς και τον κ. ¶ρχο; Πώς έβγαλες τέτοιo συμπέρασμα πριν καν απολογηθεί;
-
11-10-2006, 02:34 PM #312
Ζωή & Ζώδια
Δεν αμφισβητει κανείς οτι υπάρχει ολη αυτη η βιβλιογραφία.
Θα ήταν εντελώς άτοπο να πιστευει κανεις στην αστρολογία και να μην υπήρχε ολη αυτη η γνώση. Το θέμα είναι κατα ποσο η ΒΑΣΗ στην οποια στηρίζονται, εχει υπόσταση και αν αυτη η γνώση ειναι πραγματική η φανταστική. Και στις δυο περιπτώσεις έχει να προσφέρει, αρκει στην δεύτερη να μην γίνεται τρόπος ζωής.
Αυτο που προσπαθω /θουμε να καταλάβουμε ειναι αν όντως έχει υπόσταση η βάση.
Απαντήσεις σας χαίρομαι που έρχονται και μολις ολοκληρωθουν θα ρωτήσω τελικες απορίες.
ευχαριστώ
-
11-10-2006, 02:38 PM #313
Αγαπητή Φωτεινή,
Δεν έχω τίποτα να καταλογίσω σε σένα και σ' όλους όσους συνεισφέρουν με τον ένα ή άλλο τρόπο στην διεύρυνση της γνώσης. Αλλά εδώ παίζονται πολλά και διάφορα... Για παράδειγμα, εγώ μόλις έβαλα το ποστ μου, έφυγα από το σάιτ διέγραψα τα κούκις μου και όλο το ιστορικό του browser μου και ξαναμπαίνω τώρα και με βλέπω online, χωρίς φυσικά να είμαι. Γιατί τώρα ξαναέκανα εγγραφή για να γράψω το δεύτερο ποστ μου...... Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δηλώνονται πολλοί που περάσαν για ένα λεπτό ας πούμε από δω μέσα και να μένουν "online" ποιός ξέρει πόσες ώρες και φυσικά οι "μετρητές" γράφουν, 400 επισκέπτες χτες εκ των οποίων 90 online.... κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ.
Ο ανυποψίαστος όμως χρήστης που χτες αγόρασε τον υπολογιστή του ή που απλά δεν είναι τόσο ενημερωμένος με τα μέσα και τα έξω του διαδικτύου, σας διαβάζει και σκέφτεται "για να 'χουν τόση επισκεψιμότητα πάει να πει ότι εδώ τα λένε καλά, ας πάρω το 090... που διαφημίζουνε να βρω τη λύση στο πρόβλημά μου"...
Κι αν από τους 7500 εγγεγραμμένους το 1% παίρνει αυτό το 090 κάθε μία ώρα, τότε τα οικονομικά μεγέθη, αλλάζουν πολύ όσον αφορά τις "αγαθές" προθέσεις αυτών που διαχειρίζονται το site.
Και στο φινάλε, ο Ζωής και Ζώδιας γιατί διαφημίζεται γράφοντας με το όνομά του το περιοδικό του; έτσι γιατί ο καλός του φίλος ο ιδιοκτήτης κ.λπ. κ.λπ.;;;;
Ας αφήσουμε λοιπόν τα παραμύθια περί ρομαντισμού γι αυτούς που τα χάφτουνε, δεν είμαστε όμως όλοι έτσι.
-
11-10-2006, 02:44 PM #314
Δικαίωμα σου να μην πείθεσαι :bigsmile:
Αυτό που ξέρουμε εμείς είναι ότι "απ΄έξω απ΄το χορό πολλά τραγούδια λένε"
Αν νομίζεις ότι με 10 ευρώ το μήνα συντηρείται σιτε τέτοιας μορφής, καλώς το νομίζεις.
Επί προσωπικού και μόνον (ως ομάδας του περιοδικού εννοώ), την τελευταία 20ετία τουλάχιστον η δράση και η στάση (κοινωνική/επαγγελματική/προσωπική) ΟΛΩΝ των βασικών συνεργατών είναι τέτοια που δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να την μειώσει και να την απαξιώσει. Όσοι μας γνωρίζουν προσωπικά καταλαβαίνουν τι εννοούμε. Απλώς αυτά και επί του θέματος δεν επανερχόμαστε. Ας έχετε εσείς οι κήνσορες όποια γνώμη θέλετε, βασισμένοι σε ιδεολογήματα και αποσπασματικές θεωρήσεις βγαλμένες από την ανικανότητά σας να κατανοήσετε κάποια για εμάς αυτονόητα.
Με αγάπηΖωή & Ζώδια
Όπως πάνω, έτσι και κάτω
-
11-10-2006, 02:55 PM #315
Αγαπητή..ανώνυμη,
Μηπως δεν κάνατε το πιο σημαντικό βήμα...δλδ αποσύνδεση;;Δεν ευθυνεται κανεις εαν καποιο μέλος δεν γνωρίζει και αυτό θα μπορούσε να συμβεί κατά την συμμετοχή του σε οποιοδήποτε σάιτ εφόσον δεν γνωρίζει απο υπολογιστές!:weird:
Οσο για το φόρουμ προβλεψεις προσωπικές δεν γίνονται,αρα και κανενας δεν θα εγγραφόταν για αυτόν τον λόγο.Εαν ηθελε θα πηγαινε χωρίς να γραφτεί στην όποια διαφήμιση και θα ρωτουσε οτι ηθελε.
Αρα απορριπτουμε την σχεση εγγραφής μελους με τις διαφημίσεις και την επισκεψιμότητα.Υπάρχουν τόσα πολλά αρθρα ποικίλης ύλης και τόσα θέματα συζητησης για διάφορα πράγματα που πολλοί θελουν να διαβασουν και να συμμετέχουν.Αλλωστε κι εγώ γιάυτό γράφτηκα εξαρχής.:bigsmile:
Οσο για τα παραμύθια,τις νεράιδες και τα ξωτικά θα μου επιτρεψετε να τα "χάφτω" όπως και και πολλοί άλλοι άνθρωποι!
Φιλικά,
Φωτεινήεπικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
11-10-2006, 03:00 PM #316
Εσείς και μόνοι το γράψατε. Το ότι προσθέτατε τη φράση "με την καλή έννοια" άλλαξε τα πράγματα;
Μέλος σας χαρακτηριστικά γράφει
Μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας nick:
Το θέμα είναι το φόρουμ του myhoroscope.gr
¶λλο μέλος σας γράφει
Νομίζω ότι δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να ασχοληθούμε μαζί τους.
Είναι φανατισμένοι και επηρρεασμένοι και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συνέλθουν.
Έλεος πανεπιστήμονες με τα τηλεσκόπια. Να συνέλθουμε όσοι μελετούμε αστρολογία από τι;
Εσύ pentraks αρχικά γράφεις ότι διαβάζεις σε έβγαλε από τα ρούχα σου και ο Παναγιώτης ότι είμαστε για γέλια. ¶λλος, θέλει να ρίξει λίγο κράξιμο (με την καλή έννοια πάντα) και το ντελίριο της επιστημονικής ΣΑΣ πραγματικότητας συνεχίζεται.
Για να αποδείξει ο κάθε ¶ρχος τι είναι πρέπει να υπάρχει κατηγορία και όχι συκοφαντία. Οι κατηγορίες έχουν μια διαδικασία. Επώνυμα και στις αρμόδιες αρχές. Το Ελληνικό δίκαιο, εκτός αν το αμφισβητείτε και αυτό.
Εν κατακλείδι. Μερικοί εκφράζετε απόψεις ακραίες, Θα δικαιολογούσα διάλογο έστω και έντονο εάν και εφόσον δεν αρχίζατε να βρίζατε και να κατηγορείτε του πάντες.
Αμφισβητείτε φιλοσοφίες που δεν γνωρίζετε καν. Αφιερώστε λίγο χρόνο και μπορούμε να συζητήσουμε επί της ουσίας. Αφήστε τα γιουρούσια και τους αφορισμούς και μη σπιλώνετε ανθρώπους ΑΝΩΝΥΜΑ.
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ με ονόματα πείτε ότι θέλετε εκτός αν φοβάστε ότι κάποιοι θα επικαλεστούν τα νόμιμα δικαιώματά τους και προστασία από την Ελληνική Δικαιοσύνη,
-
11-10-2006, 03:01 PM #317
Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν σας ξέρω 20 χρόνια και εδώ οι 7500 περαστικοί είμαι σίγουρος ότι δεν σας ξέρουν κι αυτοί. Έτσι έχουμε κι μεις το δικαίωμα να μην παίρνουμε μεγάλο καλάθι όταν ακούμε πολλά κεράσια...
Ευχαριστούμε για τους φιλικούς χαρακτηρισμούς περί "ανικανότητας" και ανταποδίδουμε. Και φυσικά είναι αυτονόητο ότι το 090 έχει πολύ ψωμί....
Με αγάπη
-
11-10-2006, 03:08 PM #318
-
11-10-2006, 03:11 PM #319
Alkis-Scorpion,
Και πώς ξέρεις εσύ ότι είναι συκοφαντία; Δικαστήριο είσαι; Εγώ ξέρω ότι αν κάποιος κατηγορείται για απάτη, παραθέτει στοιχεία. Ή μήπως σου έχει δείξει αποκλειστικά εσένα την πρόβλεψη του 1990 και σε έπεισε, και την κρύβει από τα άλλα μέλη του φόρουμ; ή είναι στην "παρέα" σου και τον υποστηρίζεις, ανεξάρτητα αν είναι απατεώνας ή όχι;
-
11-10-2006, 03:33 PM #320
Εκμεταλλευτές, μας χαρακτηρίζετε
Απατεώνες, μας χαρακτηρίζετε
Φανατισμένους, μας αποκαλείτε
Ασχετους, μας είπατε
Μασόνους, γράψατε ότι είμαστε
Καϋμένους, μας αναφέρετε
Συνωμότες (παγκόσμιους!!!), μας προβάλλετε
Ε, ρε παιδιά, δεν κρατιέμαι πια, θα πω στον φίλο μου, (ξέρετε εσείς, αυτόν από την "παρέα" μου) να κάνει τα μαγικά του (εφαρμοσμένη μεταφυσική το λένε, για να το καταλάβετε καλύτερα εσείς οι επιστήμονες) και να μας κάνει αγαθούς τε και χρηστούς ανθρώπους:w00t:
(και μη μου πείτε ότι οι χαρακτηρισμοί, έστω και με την ...καλή έννοια, δεν έχουν καταγραφεί)
Ίσως είναι κρίμα να το κουράζουμε πια....Ζωή & Ζώδια
Όπως πάνω, έτσι και κάτω
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 69 users browsing this thread. (0 members and 69 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.