s
[Συζήτηση] Τι είναι η Αστρολογία - Page 28
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

View Poll Results: Μπορεί η Αστρολογία να κάνει πρόβλεψη;

Voters
244. You may not vote on this poll
  • Σίγουρα μπορεί

141 57.79%
  • Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί

18 7.38%
  • Δεν είμαι σίγουρος/η

85 34.84%
Page 28 of 50 FirstFirst ... 18 24 25 26 27 28 29 30 31 32 38 ... LastLast
Results 271 to 280 of 497
    Όνομα:
    Κωστής

Re: Τι είναι η Αστρολογία

Quote Originally Posted by pentraks View Post
    Το θέμα της πιστης ειναι πολυ σημαντικό ειδικά οταν έχεις να κάνει πράγματα αβάσιμα, αυθαιρετα και μη τεκμηριωμένα και ειδικά οταν παιζεις με το ψυχικό κόσμο του καθενος. Εδω ο καθένας λεει οτι θέλει και ολοι παιζουν παλαμάκια απο κάτω και άλλοι βγάζουν χρήμα απο αυτο. Δεν ειναι πια θέμα πίστης εδω.
    Αυτό εννοούσα φίλε tilpanos. Όταν ξεκινά με τη λέξη καχύποπτος χωρίς ετυμολογικά να την αναλύσει και όταν γράφει ο φίλος μας ΟΛΟΙ παίζουν παλαμάκια έχει προδικάσει.
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Που κολλάει η Πυρινική βόμβα;;;;;;;;;;;;
    Αυτό με το ότι είναι κατάντια να έχεις γνώμη είναι από ανέκδοτο με τον Τοτό;

Όνομα:
    Κωστής

Εντάξει Παναγιώτη όπως αγαπάς!
    Τώρα θα μου επιτρέψεις να σχοληθώ λίγο με την κόρη μου που είναι 4 ετών και πάντα κερδίζω από τους προβληματισμούς της.
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    Αυτό εννοούσα φίλε tilpanos. Όταν ξεκινά με τη λέξη καχύποπτος χωρίς ετυμολογικά να την αναλύσει και όταν γράφει ο φίλος μας ΟΛΟΙ παίζουν παλαμάκια έχει προδικάσει.

Ναι φίλε μου,
    Δυστυχώς ο κόσμος μας μας έχει κανει ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΥΣ και όποιος δεν είναι η λεει ψέμματα η ειναι αγαθός, η αναισθητος.

Οταν ενας σου προσφέρει γλυφιτζουρι στο δρόμο ΕΙΣΑΙ καχύποτος
    Οταν ενας σε παιρνει τηλεφωνο και σου λεει κερδισες 1 ταξιδι ΕΙΣΑΙ καχύποπτος
    Οταν η γύναικα σου αργει τα βραδυα ΕΙΣΑΙ καχύποπτος

Οταν σου λενε οτι αυριο μη παρεις αποφαση, η μην φας, παιξε τζοκερ μεθαυριο η θα βρεις την αγάπη σου αλλα πρεπει να ψάξει ταδε ταδε ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ πρεπει να ειμαι καχύποπτος?

οσο για τα παλαμάκια ειναι πολυ απλο, μπειτε σε οποιοδήποτε αρθρο που αναλύει οτιδήποτε και απο κατω ολοι ειναι ζήτω και ολε. Ψέμματα λέω?

Και μάλιστα έχω και πειραμα στο μυαλό μου αλλα θέλει άδεια για να αποδειξω τα λεγόμενα μου.

Αν κατάλαβα η αστρολογία μελετάει τους χαρακτήρες των ανθρώπων.
    Η ερώτηση,λοιπόν, της "παρέας" είναι:

ΠΩΣ ΕΠΙΡΡΕΑΖΕΤΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ, ΦΑΣΕΙΣ, ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ, ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ;

Δεν τείθεται θέμα αν θας επιτρέψω να κάνετε κάτι, αλλά μην λέμε πράμματα που δεν έχουν σχέση. Περιμένουμε απάντηση 3 μέρες, αλλά τίποτα για το ΠΩΣ λειτουργεί η αστρολογία.

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    Μα τα εγγεγραμμένα μέλη που κάνουν το χόμπυ τους ή γουστάρουν την αστρολογία από τα πρώτα ποστ άρχισαν να αντιδρούν όχι ως υπερασπιστές της αστρολογίας αλλά ως άνθρωποι που κάποια ομάδα παρομητικών ανθρώπων που δεν ξεκίνησαν για να βοηθήσουν αλλά να επιτεθούν ασχέτως αν στη συνέχεια σύρθηκαν και ανασκέυαζαν συνεχώς, θέλησαν να έχουν το δικαίωμα να πιστεύουν σε νεράιδες.

Για καντο μας ποιο ευκολοπεπτο φίλε μου τι εννοεις "επιτέθηκαν" διαβασε τα πρωτα μου Post ξανα η του παναγιώτη, που ειδες την επίθεση? Ο ersatros ναι ήταν εριστικος αλλα με αυτα που το έλεγαν τι επρεπε να πει?

Το σύρθηκαν και ανασκευαζαν τι ειναι παλι? που ειδες κάτι τετοιο

ΟΤΑΝ όμως άρχιζαν να χαρακτηρίζονται χαζογκόμενες και εμέσσως καταθληπτικές ή αμόρφωτες ή όταν ο συγκεκριμένος δικτυακός τόπος κατηγορήθηκε για οικονομικά συμφέροντα τι στιγμή που και ο ιδιοκτήτης και κάποιος αστρολόγος έστρψσαν τραπέζι συζήτησης

Θα ανεφερθω αστρονομικα, και οι 2 εδρασαν ως κομητες και εξαφανιστηκαν.

και συνέχισε η παρέα να γράφει ότι οι άνθρωποι είναι για γέλια

εισαι σίγουρος?

τι θα κάνατε εσείς ως διαχειριστής ή ως ενεργό μέλος αυτής της μεγάλης κοινότητας;

Εγω απλα θα κρατουσα τους τονους χαμηλά και σε κοσμιο επιπεδο

Η περίεργη εμμονή να απαγορευθεί δια ροπάλου από μια ομάδα η νεραιδοχώρα και τα παραμύθια μου θυμίζει τη σημερινή νεολαία που απομακρύνθηκε από την εκκλησία εξαιτίας της συμπεριφοράς κάποιων ιερέων.

Πια εμμονη για απαγορευση??? και δεν χαρακτήρησε κανεις τον χώρο νεραιδοχώρα. Καθε άλλο αρτια οργανωμενος και συντονισμενος ειναι ο χώρος και σας ειχα συγχαρει εξ αρχης επ αυτου

Να δεχθούμε τα πιστεύω του καθενός είναι το ζητούμενο. Αν θέλουν κάποιοι να κυνηγήσουν τους κομήτες που δηλώνουν αστρολόγοι, μάγοι, καφεντζήδες, μελλοντολόγοι και εμπορεύονται τον ανθρώπινο πόνο και που χώρα μας είναι γεμάτη από τέτοιους ας τους βρουν και να το κάνουν. Όχι όμως αιρετική συζήτηση. Όχι αυτό το μηδενιστικό όλοι οι πολιτικοί είναι ίδιοι, όλοι οι αστρολόγοι είναι ίδιοι κ.οκ.

Δεν υπάρχει καμία διαμάχη αστρολογίας, αστρονομίας και επιστημών. Τουλάχιστον όχι σε αυτό το σάιτ.

Συμφωνουμε!

Στο κάτω κάτω δεν έχει το δικαίωμα ο κάθε κρυπτόμενος πίσω από έναν υπολογιστή να μέμφει συνεχώς τους διαφωνούντες με την πίστη ή τα χόμπυ του. Και δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να απαντά σε κανέναν συνεχώς.
    Σου απαντούν η αστρολογία δεν είναι θρησκεία και όμως συνεχίζεις να λες είναι. Σου απαντούν άνοιξε μερικά βιβλία αστρολογίας και όμως δεν τα ανοίγεις.

Υπαρχουν 7500 ατομα εδω μεσα που ασχολουνται με την αστρολογια και οταν τους ρωτας ΤΙ ειναι αυτο ρε παιδια ΠΩΣ λειτουργει και σε κοιτούν σαν την αγελάδα που βλέπει πρώτη φορα τρένο, τι θέλεις να υποθέσουμε?Εκφραση ειναι ε? μην το παρει κανεις αλλιως!

Σε αυτά πρέπει να συμφωνήσουν αυτοί που αγαπούν τη γνώση. Η πρώτη πυρηνική βόμβα που ισοπέδωσε πόλεις και χωριά και ήταν δημιούργημα επιστημόνων δεν εμπόδισε άλλους να δημιουργούν εμβόλια και να σώζουν πληθυσμούς.

Οκ μέσα! συμφωνώ, εξαλλου επιστημονικο πειραμα ήταν αλλιως θα ηταν φαντασια αν δεν εκαναν πειραμα. (δεν ειμαι υπερ στο συγκεκριμενο παραδειγμα)

Μέση νοημοσύνη χρειάζεται, σεβασμός στη διαφορετικότητα και όχι να ενθαρρύνονται κάποιοι και ανεξέλεγκτα να προσβάλλουν. Θεωρώ κατάντια έλληνες "αστρολόγοι" ή αστρολόγοι να λειτουργούν με φανατισμό όπως έχω διαβάσει με τα μάτια μου σε άλλα 2 φόρα, άνθρωποι αμόρφωτοι που στις κάρτες τους γράφουν καθηγητής αστρολογίας (που μωρέ; σε ποια έδρα κακομοίρηηηηη Καραμήτρο),

ΜΠΡΑΒΟ!

αλλά θεωρώ ισάξια κατάντια ανθρωποι που δεν έχουν διαβάσει 2-3 βιβλία αστρολογίας να έχουν γνώμη και άποψη.

Δεν αντιλεγω έχεις δίκιο
    Παντως εσυ ως mod εχεις περισσοτερο συμμετοχή εδω και βγάζεις το φίδι απο την τρύπα και οχι οι ειδήμονες του χώρου.
    Συνομιλουμε dell piero μεταξυ μας για το τι και πως το είπαμε και έχουμε χάσει το τρένο των απαντήσεων......

Παιδιά μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Όντως ο erastros ήταν υπερβολικά εριστικός και με όσα του έλεγαν εφόσον δεν ήταν σύμφωνος, θα έπρεπε να κρατήσει τους στοιχειώδεις τρόπους ευγένειας μέσα στο φόρουμ. Νομίζω, αν δε κάνω λάθος, πως και στο δικό σας φόρουμ έχετε thread το οποίο αναφέρεται στο "πως συμπεριφερόμαστε μέσα στο φόρουμ-κανόνες συμπεριφοράς" ή κάπως έτσι. Όταν είχατε και σεις παρόμοιες συμπεριφορές, σίγουρα ο διαχειριστής σας θα έκανε σύσταση και ορισμένοι λογαριασμοί έχουν απενεργοποιηθεί. Επομένως, καταλαβαίνετε!

Λες αγαπητέ pentraks "Θα ανεφερθω αστρονομικα, και οι 2 εδρασαν ως κομητες και εξαφανιστηκαν".

Καθένας, πόσο μάλλον ο admin ενός σάιτ αποφασίζει κάθε πότε θα μπαίνει, όπως ακριβώς και κάποιος από τους συνεργάτες αστρολόγους. Όταν έχεις δουλειές σημαντικές να φέρεις εις πέρας δεν νομίζω ότι πρέπει να κρίνουμε κατα αυτόν το τρόπο, ότι δηλαδή λένε κάτι για τα μάτια του κόσμου. Αλλά μη ξεχνάς πως απάντηση πήρατε και από την κυρία Λίλιαν Σίμου, η οποία όμως βλέποντας το κλίμα που επικρατεί, δεν θέλησε να συνεχίσει κάτω από αυτές τις συνθήκες, γιατί προφανώς δεν θα γινόταν γόνιμος διάλογος. Στο συγκεκριμένο thread απάντησε και ο κύριος ¶ρχος.
    Απάντηση πήρε και ο φίλος μας erastros από τον κύριο Χρήστο ¶ρχο σε άλλο θέμα, παρόλη την προσβολή που δέχθηκε, αλλά ανταπάντηση από τον erastro δεν λάβαμε επί του θέματος. Και αυτό έγινε προτού γίνει ban. Μπορούσε άνετα να απαντήσει, όμως δεν το έκανε.

Η "παρέα" από την αρχή στο φόρουμ σας έγραφε ότι οι άνθρωποι εδώ είναι για γέλια και συνέχισαν και με άλλους χαρακτηρισμούς, τους οποίους σε προηγούμενο ποστ ο Dell Piero ανέφερε. Όποιος θέλει μπορεί να ανατρέξει και στο φόρουμ σας και μπορεί να καταλάβει. Και εδώ οι διαχειριστές προσπάθησαν να κρατήσουν τους τόνους χαμηλούς, αλλά ο επαναλαμβανόμενος τρόπος κάποιων να απαντούν με χλευασμό και προσβολές προς όλα τα μέλη τελικά είχε άλλο αποτέλεσμα.
    Το ότι υπάρχουν 7500 μέλη μέσα σε αυτό το φόρουμ δε σημαίνει ότι όλοι έχουν ΤΙΣ (εννοώ τρελές) γνώσεις ή ότι φέρουν την ιδιότητα του αστρολόγου ή βλέπουν προς την ιδιότητα του αστρολόγου. Καθένας για τον δικό του, προσωπικό λόγο παρακολουθεί το φόρουμ.

Όλα αυτά πάντα φιλικά και προσωπικής μου γνώμης

Όνομα:
    Ζωή & Ζώδια

Αφού ξεκαθαρίσουμε ότι εμείς θεωρούμε ότι η αστρολογία δεν είναι επιστήμη, με την ευρέως αποδεκτή έννοια του όρου, να σας πούμε τι θεωρούμε εμείς ότι είναι:

Για εμάς, λοιπόν, αστρολογία είναι μία μαντική τέχνη που στηρίζεται στην σχέση που υπάρχει μεταξύ της κίνησης των πλανητών και της ζωής μας. Η βάση αυτής της σχέσης ορίζεται από το αξίωμα του Ερμή του Τρισμέγιστου «όπως επάνω έτσι και κάτω», από όπου και η αντίληψη ότι υπάρχει κοινή συνισταμένη που διέπει την λειτουργία και του μακρόκοσμου και του μικρόκοσμου.
    Δεν πιστεύουμε ότι ο οποιοσδήποτε πλανήτης ή συνδυασμός κινήσεων πλανητών μπορεί να έχει την επίδραση που κάποιοι λένε ότι μπορεί να έχει, ιδίως στην προσωπική μας ζωή. Αυτές είναι δοξασίες που προήλθαν από την συσχέτιση των αστρονομικών φαινομένων με γήινες δραστηριότητες (εμφάνιση συγκεκριμένων αστερισμών ή πλανητών σε συγκεκριμένες εποχές που συνδυάστηκε με συγκεκριμένες δραστηριότητες, π.χ. Υάδες/βροχή, Πλειάδες/έναρξη ναυτικών ταξιδιών κ.ά.). Δημιουργήθηκαν όμως έτσι πρωταρχικές αποτυπώσεις προτύπων στην εσώτατη διάσταση του ψυχισμού του ανθρώπου, που οδήγησαν στην αποδοχή της εσφαλμένης, για εμάς, αντίληψης ότι ο πλανήτης ή οι αστερισμοί είναι που επιδρούν.

Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές προσεγγίσεις και «εργαλεία» που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος ασχολούμενος με την αστρολογία για να φθάσει σε αποτέλεσμα. Υπάρχει π.χ. η λεγόμενη κλασική-δυτική αστρολογία, η οποία δεν λαμβάνει υπόψιν της την μετάπτωση, και υπάρχει η ινδική που την συνυπολογίζει, υπάρχει η ωριαία, ή θιβετανή και άλλες. Εμείς, θεωρώντας ότι η κινήσεις των πλανητών και οι πλανήτες αποτελούν υλικές εκφράσεις αρχετύπων που διέπουν όλο το σύμπαν, υλικό και μη, και συνιστούν και δείκτες δυνάμεων που απλώς μορφοποιούνται μέσω αυτών, εκτιμούμε πως υπάρχει σχέση με τα γήινα καθώς οι ίδιες αρχετυπικές δυνάμεις υπάρχουν και μέσα μας. Η κατανόηση των προηγούμενων απαιτεί κάτι περισσότερο από ορθολογιστική προσέγγιση, καθώς πραγματεύεται ζητήματα μεταφυσικής –και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με αυτό αφού εμείς προσεγγίζουμε τα θέματα ολιστικά και όχι αξιοποιώντας μονοδιάστατα το μυαλό μας. Η παρατήρηση χιλιάδων ετών μας έχει δώσει αποδείξεις που μόνο εμπαθής δεν θα τις δεχόταν.

Με την ευκαιρία, να δηλώσουμε ευθαρσώς και με γνώσιν των συνεπειών ότι ουδεμία σχέση έχομε με καμμίαν συνομωσίαν της ημεδαπής ή αλλοδαπής, ούτε με μασονίας του τύπου της διαπλοκής συμφερόντων, ασχολούμενοι δε με την αστρολογία όπως εμείς την κατανοούμε έχομεν υποστεί ζημίαν πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ αλλά χαλάλι, σε κάποια από τις επόμενες ζωές μας θα μας επιστραφούν (καρμική επιταγή το λένε). Πέρα από τους αστεϊσμούς, τα πιο πάνω ισχύουν όσο και αν σας φαίνεται περίεργο. Γνωρίζουμε δε πάμπολλους που συνεισφέρουν στην αναζήτηση αυτή χωρίς κανένα προσωπικό αντάλλαγμα, σε αντίθεση με εμάς που το έχουμε κάνει και επάγγελμα (όπως αντιλαμβανόμαστε εμείς, πάλι, το επάγγελμα).
    Φιλικά
    Ζωή & Ζώδια

Όπως πάνω, έτσι και κάτω

Με τα δίδυμα τι παίζει;

Page 28 of 50 FirstFirst ... 18 24 25 26 27 28 29 30 31 32 38 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 83 users browsing this thread. (0 members and 83 guests)

Tags for this Thread