s
[Συζήτηση] Τι είναι η Αστρολογία - Page 25
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

View Poll Results: Μπορεί η Αστρολογία να κάνει πρόβλεψη;

Voters
244. You may not vote on this poll
  • Σίγουρα μπορεί

141 57.79%
  • Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί

18 7.38%
  • Δεν είμαι σίγουρος/η

85 34.84%
Page 25 of 50 FirstFirst ... 15 21 22 23 24 25 26 27 28 29 35 ... LastLast
Results 241 to 250 of 497

Re: Τι είναι η Αστρολογία

Quote Originally Posted by pentraks View Post
    αυτα λοιπον και δε βλέπω να βγάζουμε άκρη.
    Μάλλον, κάποιος δεν έχει διάθεση να αντιληφθεί ή να συνεννοηθεί...
    Παρατήρηση σαφώς και γίνεται, σε επίπεδο ανθρώπινης συμπεριφοράς. Ποιος το αρνήθηκε αυτό; Αλλιώς από πού προκύπτει το ενδιαφέρον; Βγαίνει με απλές λογικές σκέψεις, αν το καλοσκεφτείτε...

Ποια είναι τα φανταστικά στοιχεία; Η καταγραφή π.χ. ότι η αφροδίτη στον Ταύρο συνεπάγεται τα άλφα, βήτα, γάμα ποιοτικά χαρακτηριστικά, και η επαλήθευση μέσω στατιστικών σε εκατομμύρια ανθρώπους που έχουν Αφροδίτη στον Ταύρο, είναι ένα αποτέλεσμα παρατήρησης. Δεν βλέπω γιατί πρόκειται για φανταστικό στοιχείο.
    Ποιές οι πηγές; Πάλι θα τα λέμε; Ανοίξτε κανένα βιβλίο αστρολογίας, γιατί δεν το κάνετε; Καταγράφονται αρχεία από τον 17ο αιώνα και ακόμη πιο πίσω.

Εγώ μάλλον αδυνατώ να ακολουθήσω τη συλλογιστική σας, πρώτον, γιατί αφενός δεν έχετε αντιληφθεί για ποιά βάση μιλάμε - προφανέστατα - και δεύτερον τι σχέση η οφθαλμαπάτη;

Εδώ μιλάμε για πεδίο έρευνας σχετικά με την ανθρώπινη συμπεριφορά. Δεν καταννοώ για ποιό λόγο είναι λαθος το θέμα της. Ειλικρινά.

Quote Originally Posted by Κασσιόπη View Post
    Μάλλον, κάποιος δεν έχει διάθεση να αντιληφθεί ή να συνεννοηθεί...
    Παρατήρηση σαφώς και γίνεται, σε επίπεδο ανθρώπινης συμπεριφοράς. Ποιος το αρνήθηκε αυτό; Αλλιώς από πού προκύπτει το ενδιαφέρον; Βγαίνει με απλές λογικές σκέψεις, αν το καλοσκεφτείτε...

Ωραια, παρατήρηση στον άνθρωπο τοτε
    α) γιατι λεγετε ΑΣΤΡΟ-λογια
    b) γιατι καποιοι ασχολουνται με κινησεις πλανητων και δε ξερω τι άλλο, χάριν εντυπωσιασμου και δικαιολογίας των λεγόμενων τους

Ποια είναι τα φανταστικά στοιχεία; Η καταγραφή π.χ. ότι η αφροδίτη στον Ταύρο συνεπάγεται τα άλφα, βήτα, γάμα ποιοτικά χαρακτηριστικά,

Τα ειπε ο erastros αλλα και εσεις, ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ όλο το σκηνικό σας και δεν συμπιμπτει με πραγματικα δεδομενα ουράνιων σωμάτων

και η επαλήθευση μέσω στατιστικών σε εκατομμύρια ανθρώπους που έχουν Αφροδίτη στον Ταύρο, είναι ένα αποτέλεσμα παρατήρησης. Δεν βλέπω γιατί πρόκειται για φανταστικό στοιχείο.

Στατιστική, το δέχομαι, απο κει μπορουν να βγουν συμπεράσματα για απειρα πραγματα, οχι όμως σε συναρτηση με ουρανο και αστρα. Κατι σαν την AGB ενα πράγμα, αν βλέπουν πρωινο καφε 8 στου 10 ε τοτε σας συμβουλευουμε να βλεπετε και εσεις γιατι κατι ΚΑΛΟ θα έχει να σας δείξει η εκπομπη

Ποιές οι πηγές; Πάλι θα τα λέμε; Ανοίξτε κανένα βιβλίο αστρολογίας, γιατί δεν το κάνετε; Καταγράφονται αρχεία από τον 17ο αιώνα και ακόμη πιο πίσω.

Δεν εννουσα αυτο, αλλα αφου το θετεις έτσι ναι πηγες αστρολογιας υπάρχουν απο αρχαια Ελλαδα και Αιγυπτο αλλα δυστυχως δεν εχουν σχέση με τα σημερινα δεδομενα σας

Εγώ μάλλον αδυνατώ να ακολουθήσω τη συλλογιστική σας, πρώτον, γιατί αφενός δεν έχετε αντιληφθεί για ποιά βάση μιλάμε - προφανέστατα - και δεύτερον τι σχέση η οφθαλμαπάτη;

Η οφθαλμαπατη ηταν ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ερευνας δεν εχει σχέση με την αστρολογια, διαβάστε ξανα τι γράφω προσεκτικα

Εδώ μιλάμε για πεδίο έρευνας σχετικά με την ανθρώπινη συμπεριφορά. Δεν καταννοώ για ποιό λόγο είναι λαθος το θέμα της. Ειλικρινά.

Πεδιο έρευνας με την ανθρώπινη συμπεριφορά εχουν τα πανεπιστήμια Φιλοσοφιας, Κοινωνιολογίας, Ψυχολογίας, δε περιμένουμε την αβάσιμη Αστρολογια να μας τα πει
    Ερώτησης ασχετη με τα παραπάνω:
    Τωρα που ανακαλύφθηκε 10ος πλανήτης στο ηλιακό μας σύστημα και για αυτο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ καθαιρεθηκε αλλάζει κάτι στα χαρτια σας? Η δε τα λαμβάνετε υπόψη?

Όνομα:
    Φωτεινή

Διαβάστε εδώ
    όπου εκφράζεται μία αποψη για το θέμα.
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    Το μέλος erastros δεν έχει τη δυνατότητα απάντησης επειδή ο λογαρισμός του απενεργοποιήθηκε όπως από εχθές είχε δημόσια προειδοποιηθεί να μην αντιμετωπίζει ο ίδιος και η παρεούλα του έναν μεγάλο δικτυακό τρόπο και τα μέλη του με ύβρεις.
    Σας παρακαλώ για λόγους δεοντολογίας και σεβασμού να μην σχολιάζετε δημοσιεύσεις μέλους που δεν μπορεί να ανταπαντήσει.
    Αγαπητε Dell Piero,

Σε παρακαλώ να ανακαλέσεις ορισμενες φράσεις σου.
    Α) Δεν είμαστε "παρεούλα" το έχω εξηγήσει πολλες φορες αλλα ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ πλεον συνεχίζεις και το αναφέρεις χάριν εντυπωσιασμού.
    Β) Λες οτι ο ιδιος και η παρέα του αντιμετωπίζουμε τα μέλη με ύβρεις.
    δεν ειμαστε παρέα,εγω προσωπικα δεν βλέπω βρισιες στα κειμενα μου.

Αναμένω την τοποθέτηση σου

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Διαβάστε εδώ
    όπου εκφράζεται μία αποψη για το θέμα.
    Σε ευχαριστώ για το λινκ αλλα και για την ευκαιρία να διαβάσω το μεγαλύτερο ατοπο συλλογισμό μεχρι στιγμης στον χώρο αυτο.

Ο κ. Μελέτης στην πρώτη σειρα του κειμένου τους μας διαβεβαιώνει οτι η αστρολογία δεν έχει σχέση με πλανήτες την πραγματική του θέση τις ακτινοβολίες αλλα μας επηρεάζουν απο την στιγμη που ξερουμε οτι υπαρχουν :blink: :blink: :blink: Με τι? με ενέργεια? με οτι έχουμε γνώση οτι εισαι εκει αρα μας επηρεάζεις?

Ερχομαι σιγα σιγα στα λογια του banned erastros πριν απο 10 σελίδες...

Επίσης μια αναθεώρηση δεν υπαρχει η ονομασία ΖΗΝΑ αλλα ΕΡΙΔΑ και να δω πως θα κολλήσει με τον αρχιστράτηγο ΠΛΟΥΤΩΝΑ τώρα.

Όνομα:
    Κωστής

Αγαπητε Dell Piero,

Σε παρακαλώ να ανακαλέσεις ορισμενες φράσεις σου.
    Α) Δεν είμαστε "παρεούλα" το έχω εξηγήσει πολλες φορες αλλα ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ πλεον συνεχίζεις και το αναφέρεις χάριν εντυπωσιασμού.
    Β) Λες οτι ο ιδιος και η παρέα του αντιμετωπίζουμε τα μέλη με ύβρεις.
    δεν ειμαστε παρέα,εγω προσωπικα δεν βλέπω βρισιες στα κειμενα μου.

Αναμένω την τοποθέτηση σου
    Βρε καλέ μου άνθρωπε κάνε μια παράθεση σε παρακαλώ το λινκ του δικτυακού σας τόπου που μιλάτε για "ντου" που μιλάτε για "εκστρατείς ΚΑΤΑ της αστρολογίας, που γράψετε ότι "έχουμε πολύ γέλιο", που ειρωνεύεστε και χλευάζετε πανεπιστημιακούς, που υπαινίσσεστε σχέσεις με μασονικές στοές, που υπαινίσσεστε σχέσεις οικονομικών συμφερόντων και άσε τους αναγνώστες να κρίνουν.
    Παιχνιδάκια θα παίζουμε; Έχεις χρόνο; Εγώ προσωπικά έχω να δουλέψω και με "αναγκάζεις" να ασχολούμαι με πράγματα που δεν έχουν ουσία.

Θα μπορούσα να "στήσω ένα τόπικ" και να γράφω για nerds με γυαλάκια και τηλεσκόπια που βαράνε μύγες και να μαζευτούμε 2-3 και να κοροιδεύουμε. Το κάνω; Αναρωτιέσαι γιατί δεν το κάνω;
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Σε ευχαριστώ για το λινκ αλλα και για την ευκαιρία να διαβάσω το μεγαλύτερο ατοπο συλλογισμό μεχρι στιγμης στον χώρο αυτο.

Ο κ. Μελέτης στην πρώτη σειρα του κειμένου τους μας διαβεβαιώνει οτι η αστρολογία δεν έχει σχέση με πλανήτες την πραγματική του θέση τις ακτινοβολίες αλλα μας επηρεάζουν απο την στιγμη που ξερουμε οτι υπαρχουν :blink: :blink: :blink: Με τι? με ενέργεια? με οτι έχουμε γνώση οτι εισαι εκει αρα μας επηρεάζεις?

Ερχομαι σιγα σιγα στα λογια του banned erastros πριν απο 10 σελίδες...

Επίσης μια αναθεώρηση δεν υπαρχει η ονομασία ΖΗΝΑ αλλα ΕΡΙΔΑ και να δω πως θα κολλήσει με τον αρχιστράτηγο ΠΛΟΥΤΩΝΑ τώρα.
    Νομίζω pentraks ότι κατάλαβα επιτέλους ποιά ακριβώς είναι η διαφωνία σου. Κι εμένα το συγκεκριμένο άρθρο δεν με καλύπτει. Ίσως και κάποιους άλλους εκτός από μένα. Το θέμα είναι ότι δεν αναγκαζόμαστε να υιοθετήσουμε τα γραφόμενα σ' αυτό το άρθρο ή οποιοδήποτε άλλο ως σώνει και καλά αληθή. ¶λλος τα ασπάζεται και άλλος όχι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αποκλείουμε την πιθανότητα να επειρρεαζόμαστε από "κάτι". Το ψάχνουμε, μας έχει κινήσει ας πούμε την περιέργεια. Και δεν μιλάω για το άρθρο τώρα, αλλά γενικά για την αστρολογία.
    Συμφωνούμαι ως εδώ?

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    Βρε καλέ μου άνθρωπε κάνε μια παράθεση σε παρακαλώ το λινκ του δικτυακού σας τόπου που μιλάτε για "ντου" που μιλάτε για "εκστρατείς ΚΑΤΑ της αστρολογίας, που γράψετε ότι "έχουμε πολύ γέλιο", που ειρωνεύεστε και χλευάζετε πανεπιστημιακούς, που υπαινίσσεστε σχέσεις με μασονικές στοές, που υπαινίσσεστε σχέσεις οικονομικών συμφερόντων και άσε τους αναγνώστες να κρίνουν.
    Παιχνιδάκια θα παίζουμε; Έχεις χρόνο; Εγώ προσωπικά έχω να δουλέψω και με "αναγκάζεις" να ασχολούμαι με πράγματα που δεν έχουν ουσία.

Θα μπορούσα να "στήσω ένα τόπικ" και να γράφω για nerds με γυαλάκια και τηλεσκόπια που βαράνε μύγες και να μαζευτούμε 2-3 και να κοροιδεύουμε. Το κάνω; Αναρωτιέσαι γιατί δεν το κάνω;
    Ban στον εαυτο σου μπορεις να κάνεις? Εχεις αρχίσει και βρίζεις
    Εξακολουθεις και ρίχνεις στάχτη στα ματια όλων.
    Να βάλεις εσυ το λινκ που το έψαξες να δει και ο κοσμος τι εννουμε "ντου" και ΠΟΙΟΙ ηταν αυτοι που κανανε ντου, και τις λοιπες εκφράσεις.
    Με μισες παραθέσεις που σε συμφέρουν θα την βγάζεις.
    Και εγω παρατώ την δουλεια μου, με σκοπο μπας και συνέλθει κανεις μεσα σε αυτη την πλανη.

Quote Originally Posted by Marina 7771 View Post
    Νομίζω pentraks ότι κατάλαβα επιτέλους ποιά ακριβώς είναι η διαφωνία σου. Κι εμένα το συγκεκριμένο άρθρο δεν με καλύπτει. Ίσως και κάποιους άλλους εκτός από μένα. Το θέμα είναι ότι δεν αναγκαζόμαστε να υιοθετήσουμε τα γραφόμενα σ' αυτό το άρθρο ή οποιοδήποτε άλλο ως σώνει και καλά αληθή. ¶λλος τα ασπάζεται και άλλος όχι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αποκλείουμε την πιθανότητα να επειρρεαζόμαστε από "κάτι". Το ψάχνουμε, μας έχει κινήσει ας πούμε την περιέργεια. Και δεν μιλάω για το άρθρο τώρα, αλλά γενικά για την αστρολογία.
    Συμφωνούμαι ως εδώ?
    Marina , φυσικα και συμφωνούμε, οτι επηρεάζεσαι και εσυ και ολοι μας ειναι σίγουρο αλλα οχι απο αυτα που ακουμε εδώ, ψάχνεις σε λάθος μέρος. Ασε τον αυτό σου ελευθερο, μακρια απο προκαταλήψεις και δυσειδαιμονίες, οτι είναι να έρθει εχει προνοήση η φύση για αυτο και εμεις με τις πράξεις μας.

Όνομα:
    Κωστής

Ban στον εαυτο σου μπορεις να κάνεις? Εχεις αρχίσει και βρίζεις
    Εξακολουθεις και ρίχνεις στάχτη στα ματια όλων.
    Να βάλεις εσυ το λινκ που το έψαξες να δει και ο κοσμος τι εννουμε "ντου" και ΠΟΙΟΙ ηταν αυτοι που κανανε ντου, και τις λοιπες εκφράσεις.
    Με μισες παραθέσεις που σε συμφέρουν θα την βγάζεις.
    Και εγω παρατώ την δουλεια μου, με σκοπο μπας και συνέλθει κανεις μεσα σε αυτη την πλανη.

Μπορώ να κάνω στον εαυτό μου μπαν. Βρες που έβρισα και διάβασε τι γράφεις γιατί πλέον έχασες το δίκιο σου. Ποιος είσαι είσαι αγαπητέ ανώνυμε φίλε που έβαλες σκοπό της ζωής σου να συνεφέρεις τον κόσμο από την πλάνη του. Με τι εργαλεία και με ποιες γνώσεις; Προσβάλεις χιλιάδες ανθρώπων που αγαπούν ή γουστάρουν την αστρολογία το καταλαβαίνεις;
    Και στο κάτω κάτω σκέψου και το άλλο. Δεκάδες αστρολογικά σάιτ και φόρουμ υπάρχουν στην Ελλάδα. Το πανηγυράκι γιατί στήθηκε εδώ μέσα και όχι αλλού;
    Και κάτι τελευταίο. Τι είσαι εσύ τέλος πάντων που φτιάχνεις ή συμμετέχεις σε τόπικ άλλου φόρουμ που κατηγορεί άλλο φόρουμ;

Ορίστε και ο σύνδεσμος για όσους επιθυμούν να διαβάσουν όσα έγραψα.
    http://www.astrovox.gr/forum/viewtop...er=asc&start=0
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Page 25 of 50 FirstFirst ... 15 21 22 23 24 25 26 27 28 29 35 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 80 users browsing this thread. (0 members and 80 guests)

Tags for this Thread