- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
View Poll Results: Μπορεί η Αστρολογία να κάνει πρόβλεψη;
- Voters
- 244. You may not vote on this poll
-
Σίγουρα μπορεί
141 57.79% -
Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί
18 7.38% -
Δεν είμαι σίγουρος/η
85 34.84%
Results 241 to 250 of 497
Thread: Τι είναι η Αστρολογία
-
10-10-2006, 12:15 PM #241
Re: Τι είναι η Αστρολογία
Μάλλον, κάποιος δεν έχει διάθεση να αντιληφθεί ή να συνεννοηθεί...
Παρατήρηση σαφώς και γίνεται, σε επίπεδο ανθρώπινης συμπεριφοράς. Ποιος το αρνήθηκε αυτό; Αλλιώς από πού προκύπτει το ενδιαφέρον; Βγαίνει με απλές λογικές σκέψεις, αν το καλοσκεφτείτε...
Ποια είναι τα φανταστικά στοιχεία; Η καταγραφή π.χ. ότι η αφροδίτη στον Ταύρο συνεπάγεται τα άλφα, βήτα, γάμα ποιοτικά χαρακτηριστικά, και η επαλήθευση μέσω στατιστικών σε εκατομμύρια ανθρώπους που έχουν Αφροδίτη στον Ταύρο, είναι ένα αποτέλεσμα παρατήρησης. Δεν βλέπω γιατί πρόκειται για φανταστικό στοιχείο.
Ποιές οι πηγές; Πάλι θα τα λέμε; Ανοίξτε κανένα βιβλίο αστρολογίας, γιατί δεν το κάνετε; Καταγράφονται αρχεία από τον 17ο αιώνα και ακόμη πιο πίσω.
Εγώ μάλλον αδυνατώ να ακολουθήσω τη συλλογιστική σας, πρώτον, γιατί αφενός δεν έχετε αντιληφθεί για ποιά βάση μιλάμε - προφανέστατα - και δεύτερον τι σχέση η οφθαλμαπάτη;
Εδώ μιλάμε για πεδίο έρευνας σχετικά με την ανθρώπινη συμπεριφορά. Δεν καταννοώ για ποιό λόγο είναι λαθος το θέμα της. Ειλικρινά.
-
10-10-2006, 12:31 PM #242
-
10-10-2006, 12:40 PM #243
Διαβάστε εδώ
όπου εκφράζεται μία αποψη για το θέμα.επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
10-10-2006, 12:48 PM #244
Αγαπητε Dell Piero,
Σε παρακαλώ να ανακαλέσεις ορισμενες φράσεις σου.
Α) Δεν είμαστε "παρεούλα" το έχω εξηγήσει πολλες φορες αλλα ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ πλεον συνεχίζεις και το αναφέρεις χάριν εντυπωσιασμού.
Β) Λες οτι ο ιδιος και η παρέα του αντιμετωπίζουμε τα μέλη με ύβρεις.
δεν ειμαστε παρέα,εγω προσωπικα δεν βλέπω βρισιες στα κειμενα μου.
Αναμένω την τοποθέτηση σου
-
10-10-2006, 12:58 PM #245
Σε ευχαριστώ για το λινκ αλλα και για την ευκαιρία να διαβάσω το μεγαλύτερο ατοπο συλλογισμό μεχρι στιγμης στον χώρο αυτο.
Ο κ. Μελέτης στην πρώτη σειρα του κειμένου τους μας διαβεβαιώνει οτι η αστρολογία δεν έχει σχέση με πλανήτες την πραγματική του θέση τις ακτινοβολίες αλλα μας επηρεάζουν απο την στιγμη που ξερουμε οτι υπαρχουν :blink: :blink: :blink: Με τι? με ενέργεια? με οτι έχουμε γνώση οτι εισαι εκει αρα μας επηρεάζεις?
Ερχομαι σιγα σιγα στα λογια του banned erastros πριν απο 10 σελίδες...
Επίσης μια αναθεώρηση δεν υπαρχει η ονομασία ΖΗΝΑ αλλα ΕΡΙΔΑ και να δω πως θα κολλήσει με τον αρχιστράτηγο ΠΛΟΥΤΩΝΑ τώρα.
-
10-10-2006, 01:09 PM #246
Βρε καλέ μου άνθρωπε κάνε μια παράθεση σε παρακαλώ το λινκ του δικτυακού σας τόπου που μιλάτε για "ντου" που μιλάτε για "εκστρατείς ΚΑΤΑ της αστρολογίας, που γράψετε ότι "έχουμε πολύ γέλιο", που ειρωνεύεστε και χλευάζετε πανεπιστημιακούς, που υπαινίσσεστε σχέσεις με μασονικές στοές, που υπαινίσσεστε σχέσεις οικονομικών συμφερόντων και άσε τους αναγνώστες να κρίνουν.
Παιχνιδάκια θα παίζουμε; Έχεις χρόνο; Εγώ προσωπικά έχω να δουλέψω και με "αναγκάζεις" να ασχολούμαι με πράγματα που δεν έχουν ουσία.
Θα μπορούσα να "στήσω ένα τόπικ" και να γράφω για nerds με γυαλάκια και τηλεσκόπια που βαράνε μύγες και να μαζευτούμε 2-3 και να κοροιδεύουμε. Το κάνω; Αναρωτιέσαι γιατί δεν το κάνω;Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
10-10-2006, 01:15 PM #247
Νομίζω pentraks ότι κατάλαβα επιτέλους ποιά ακριβώς είναι η διαφωνία σου. Κι εμένα το συγκεκριμένο άρθρο δεν με καλύπτει. Ίσως και κάποιους άλλους εκτός από μένα. Το θέμα είναι ότι δεν αναγκαζόμαστε να υιοθετήσουμε τα γραφόμενα σ' αυτό το άρθρο ή οποιοδήποτε άλλο ως σώνει και καλά αληθή. ¶λλος τα ασπάζεται και άλλος όχι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αποκλείουμε την πιθανότητα να επειρρεαζόμαστε από "κάτι". Το ψάχνουμε, μας έχει κινήσει ας πούμε την περιέργεια. Και δεν μιλάω για το άρθρο τώρα, αλλά γενικά για την αστρολογία.
Συμφωνούμαι ως εδώ?
-
10-10-2006, 01:17 PM #248
Ban στον εαυτο σου μπορεις να κάνεις? Εχεις αρχίσει και βρίζεις
Εξακολουθεις και ρίχνεις στάχτη στα ματια όλων.
Να βάλεις εσυ το λινκ που το έψαξες να δει και ο κοσμος τι εννουμε "ντου" και ΠΟΙΟΙ ηταν αυτοι που κανανε ντου, και τις λοιπες εκφράσεις.
Με μισες παραθέσεις που σε συμφέρουν θα την βγάζεις.
Και εγω παρατώ την δουλεια μου, με σκοπο μπας και συνέλθει κανεις μεσα σε αυτη την πλανη.
-
10-10-2006, 01:23 PM #249
Marina , φυσικα και συμφωνούμε, οτι επηρεάζεσαι και εσυ και ολοι μας ειναι σίγουρο αλλα οχι απο αυτα που ακουμε εδώ, ψάχνεις σε λάθος μέρος. Ασε τον αυτό σου ελευθερο, μακρια απο προκαταλήψεις και δυσειδαιμονίες, οτι είναι να έρθει εχει προνοήση η φύση για αυτο και εμεις με τις πράξεις μας.
-
10-10-2006, 01:33 PM #250
Μπορώ να κάνω στον εαυτό μου μπαν. Βρες που έβρισα και διάβασε τι γράφεις γιατί πλέον έχασες το δίκιο σου. Ποιος είσαι είσαι αγαπητέ ανώνυμε φίλε που έβαλες σκοπό της ζωής σου να συνεφέρεις τον κόσμο από την πλάνη του. Με τι εργαλεία και με ποιες γνώσεις; Προσβάλεις χιλιάδες ανθρώπων που αγαπούν ή γουστάρουν την αστρολογία το καταλαβαίνεις;
Και στο κάτω κάτω σκέψου και το άλλο. Δεκάδες αστρολογικά σάιτ και φόρουμ υπάρχουν στην Ελλάδα. Το πανηγυράκι γιατί στήθηκε εδώ μέσα και όχι αλλού;
Και κάτι τελευταίο. Τι είσαι εσύ τέλος πάντων που φτιάχνεις ή συμμετέχεις σε τόπικ άλλου φόρουμ που κατηγορεί άλλο φόρουμ;
Ορίστε και ο σύνδεσμος για όσους επιθυμούν να διαβάσουν όσα έγραψα.
http://www.astrovox.gr/forum/viewtop...er=asc&start=0Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 108 users browsing this thread. (0 members and 108 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.