- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 3 of 3
Thread: Πλούτωνας,Κρόνος,Δίας
-
09-10-2006, 04:55 PM #1
Πλούτωνας,Κρόνος,Δίας
Καλησπέρα παιδιά σε όλους ,θα ήθελα να σας ρωτησω κάτι αλλά παρακαλώ να μην με παρεξηγήσετε γιατί οι γνώσεις μου είναι σε αρχικό στάδιο.Προσπαθόντας να κάνω μια πρόβλεψη του ωροσκοπίου μου για τον επόμενο χρόνο έχω μπλοκάρει σε ένα σημείο.Η πρόβλεψη αυτή στηρίζεται σε δικές μου γνώσεις αφενός και σε κάποια στοιχεία όψεων που βρηκα στο ιντερνετ.Λοιπόν απο το Νοέμβριο του 2006 και για ένα χρόνο έχω επιστροφή Δία στο γενέθλιο χάρτη μου(Εχω Δία στον Τοξότη) που δείχνει προοπτική επέκτασης.Εχοντας Ηλιο Σελήνη Κρόνο στον Ταύρο σίγουρα έχει χτυπηθεί το ωροσκόπιο απο την περιοριστική επίδραση του Κρόνου στον Λέοντα.Στο Ιντερνετ βρηκσ οτι ο Ιούνιος του 2007 παρουσιάζει δυσκολία εξαιτίας τετραγώνου του γενέθλιου με το διελαυνων Κρόνο(παιδιά συγνώμη αν η γλώσσα μου δεν είναι αυστηρά αστρολογική).Αυτό που με ανυσηχεί είναι οτι στο ίδιο μήνα μου δίνει και τεράγωνο πλούτωνα(συγκεκριμένα το σύμβολο είναι πλόυτωνας τετράγωνο πλόυτωνα).Φαίνεται λοιπόν οτι φορτίζεται ιδιαιτερα ο χάρτης μου εκεί.Διάβασα οτι η όψη αυτή μπορει να είναι και ασήμαντη ,αλλού αναφέρεται οτι φέρνει δραματικά γεγονότα συχνά χωρίς την θέληση μας.θα ήθελα μια δική σας αποψη σχετικά με το θέμα.Θα μπορούσε ο Δίας να εξισοροπήσει τα πράγματα ή βλέπετε τα τετράγωνα να κυριαρχούν?
-
09-10-2006, 07:34 PM #2
Re: Πλούτωνας,Κρόνος,Δίας
Οταν γίνεται μια όψη στον χάρτη μας και είναι όψη τετράγωνου αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα συμβεί κάποιο κακό γεγονός.Οταν ενεργοποιείται όψη Πλούτωνα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μην είναι σημαντική.Απλά ο Δίας σου δείχνει αν η αλλαγή θα είναι για καλό.Περίμενε λοιπόν ανατροπές πολλές αλλαγές πιθανόν να τελειώσει μια κατάσταση και να ξεκινήσει κάτι καινούριο με προοπτικές.Επίσης να ξέρεις ότι είναι πολύ σημαντικό και το προοδευμένο σου ωροσκόπιο τι όψεις δίνει.Για να κάνεις πρόβλεψη σίγουρα έχεις σαν βάση το γενέθλιο χάρτη και τις διελευσεις αλλά πρέπει να συγκρίνεις και τα προοδευτικά και την ηλιακή επιστροφή.Ελπίζω να σε βοηθησα.
-
10-10-2006, 01:53 PM #3
Re: Πλούτωνας,Κρόνος,Δίας
Σε ευχαριστώ πολύ Μύριαμ:bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.