s
[Συζήτηση] Τι είναι η Αστρολογία - Page 23
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

View Poll Results: Μπορεί η Αστρολογία να κάνει πρόβλεψη;

Voters
244. You may not vote on this poll
  • Σίγουρα μπορεί

141 57.79%
  • Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί

18 7.38%
  • Δεν είμαι σίγουρος/η

85 34.84%
Page 23 of 50 FirstFirst ... 13 19 20 21 22 23 24 25 26 27 33 ... LastLast
Results 221 to 230 of 497

Re: Τι είναι η Αστρολογία

Dell Piero,
    Λυπάμαι, αλλά όχι, δεν επιθυμώ να παραμείνω άλλο εδώ, δεν έχει νόημα.
    Νομίζω πως είναι καλύτερο για όλους μας. Συναινώ ευχαρίστως να απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός μου. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία!
    Φιλικά,
    erastros
    "Aστέρας εισαθρείς. Aστήρ εμός. Είθε γενοίμην ουρανός, ως πολλοίσ΄ όμμασιν εις σε βλέπω"
    Πλάτων.

Quote Originally Posted by erastros View Post
    Dell Piero,

Πραγματικά θα ήμουν πολύ ηπιότερος στην κριτική μου και θα απέφευγα το ειρωνικό ύφος αν ήξερα ότι υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα. ίσως δεν ασχολιόμουν καθόλου μάλιστα να γραφτώ μέλος στο φόρουμ αυτό. Στα φόρα που είμαι μέλος, είμαστε μόνο καθαροί ερασιτέχνες.
    Πίστεψέ με, δεν είχα πρόθεση να θίξω άτομα. Απλά τώρα που το διαπιστώνω αυτό λέω σιγά σιγά να αποσυρθώ.Σέβομαι το μόχθο του εργαζόμενου.
    Μάλλον αυτό είναι από τα τελευταία μηνύματά μου.Φιλικά,
    erastros
    Νομίζω πως εδώ ακριβώς, στα λεγόμενα του erastros, λέει "αποχωρεί" από μόνος του φίλε Παναγιώτη

Quote Originally Posted by Παναγιώτης
    Να βγάλω thread με θέμα "Γιατί πιστεύετε στην αστρολογία" ; Ρωτάω μήπως δημιουργηθούν αντιδράσεις από τους admin.

Καθένας έχει το δικαίωμα να ανοίξει νέο θέμα, αρκεί να έχει σκοπό μια σοβαρή συζήτηση, γόνιμος διάλογος

Επίσης στο ποστ από πάνω μου συναινεί ο erastros.

Quote Originally Posted by pentraks View Post
    del piero ξεφευγεις,
    Δεν είμαστε ομάδα, απλα τυγχάνει ΕΓΩ και το μέλος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ να ειμαστε μέλη σε άλλο forum και ουδεποτε ΕΚΕΙ είχαμε συνομιλήσει μεχρι την ύπαρξη του "thread" που ευγενικα εβαλες μια φωτο εδώ. Με τον erastros ειμαστε παντελώς άγνωστοι και αυτο μπορεις να το εξακριβώσεις και στο επίμαχο thread.
    Μην ρίχνετε στάχτη επαναλαμβάνω.

Οσο αφορά το βήμα που μας δίνεται δεν βλέπω διάθεση πέρα της δήλωσης, μιας εδω και 22 σελίδες ακούμε τα ίδια πράγματα δηλαδή καμία ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ επάνω σε ΓΕΓΟΝΟΤΑ και ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ η ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ που μπορουν να επαληφθουν απο οποιοδήποτε επιστημονικο κλάδο. Μονο εικασίες και ιστορία.

Δέχομαι δε τον ορισμο ο οποιος φυσικά εξηγεί σε καποιο βαθμο με ΤΙ ασχολειται η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ 2κ+ με την επιφύλαξη οτι όλα αυτα δεν έχουν καμια λογική και επιστημονική εξήγηση. Απλα ΩΣ έχουν και οποιος πιστεψει πίστεψε
    Αυτή η εμμονή με τις μετρήσεις αρχίζει και καταντάει ενοχλητική, ιδιαίτερα όταν έχει απαντηθεί με διάφορους τρόπους.

Το αν μπορούν οι εκτιμήσεις ή αποτιμήσεις ή στατιστικές μελέτες να επαληφθούν απο επιστημονικό κλάδο, προϋποθέτει αρχικώς μια τέτοια διάθεση υπό επιστημονικό πρίσμα. Σε ποιον τομέα έχεις παρατηρήσει εσύ να έχει γίνει μία τέτοια προσπάθεια, συντονισμένη, έστω από κάποιο συλλογικό όργανο εκπροσώπων του αντικειμένου;

Και η θέση της "πίστης" δεν χωράει εδώ. Υφίσταται μια συμμετοχή σε μια διερευνητική διαδικασία.

Επιπρόσθετα, υπάρχουν αρκετά πεδία που μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα πειραμάτων δεν μετρώνται. Τέτοια είναι π.χ., όσα σχετίζονται με τις μελέτες οπτικής αντίληψης, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τα ζητήματα του χώρου.

Γιατί δεν μπορώ να ανοίξω ένα "Νέο θέμα" ;

Παναγιώτη, Pentraks,

Εξαιρετικό το site σας! Ε ξ α ι ρ ε τ ι κ ό ! Πού είσασταν τόσο καιρό? Τα λέμε παιδιά!
    erastros
    "Aστέρας εισαθρείς. Aστήρ εμός. Είθε γενοίμην ουρανός, ως πολλοίσ΄ όμμασιν εις σε βλέπω"
    Πλάτων.

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Παναγιώτης View Post
    Γιατί δεν μπορώ να ανοίξω ένα "Νέο θέμα" ;
    Παναγιώτη, πρέπει να πας εδώ: Συζητήσεις αστρολογίας ή στο Συζητήσεις γενικές και να ανοίξεις νέο θέμα. :bigsmile:

Ευχαριστώ Μαρουλίτα, το έβαλα είδη, αλλά γιατί είναι κλειδωμάνα τα άλλα;

erastos σε περιμένουμε

Όνομα:
    Φωτεινή

Αγαπητέ Παναγιώτη,

εχουμε φύγει απο το θέμα τελειως.

α)Αν διαβάσετε τους όρους πρόσβασης θα καταλαβετε πως λειτουργεί το φορουμ.Καθε θεμα που θα ανοίγετε θα πρεπει να ανοιγεται στην σωστή ενότητα και όχι στην ενοτητα των αρθρων ή κατω απο καποιο άρθρο.
    β)για τις προσωπικές σας συζητησεις με όποιο μέλος επιθυμειτε παρακαλώ να χρησιμοποιείτε τα προσωπικά μνμ .

Φιλικά,
    Φωτεινή
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Quote Originally Posted by Κασσιόπη View Post
    Αυτή η εμμονή με τις μετρήσεις αρχίζει και καταντάει ενοχλητική, ιδιαίτερα όταν έχει απαντηθεί με διάφορους τρόπους.
    Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα, θέλει παρατήρηση και έρευνα πειραματισμό και επαλήθευση για αποδειχθεί κάτι.

Ισχύει παντού σε όλες τις επίστήμες και σε οτιδήποτε γύρω μας. Απο την εξήγηση γιατι πέφτει το μήλο κάτω απο την μηλιά μέχρι γιατι πρέπει να έχει συγκεκριμένη αντίσταση ενα κυκλωμα crossover στο εσωτερικό ενος ηχειου για να ακούσεις μια νοτα ¨λα¨ και οχι "λαα"

Page 23 of 50 FirstFirst ... 13 19 20 21 22 23 24 25 26 27 33 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 110 users browsing this thread. (0 members and 110 guests)

Tags for this Thread