s
[Συζήτηση] Τι είναι η Αστρολογία - Page 22
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

View Poll Results: Μπορεί η Αστρολογία να κάνει πρόβλεψη;

Voters
244. You may not vote on this poll
  • Σίγουρα μπορεί

141 57.79%
  • Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί

18 7.38%
  • Δεν είμαι σίγουρος/η

85 34.84%
Page 22 of 50 FirstFirst ... 12 18 19 20 21 22 23 24 25 26 32 ... LastLast
Results 211 to 220 of 497
    Όνομα:
    Κυριακή

Re: Τι είναι η Αστρολογία

Quote Originally Posted by erastros View Post
    Χμ... ¶ρα δεν είναι απλό μέλος, ιδιώτης, όπως εγώ, ο Μητσάκος. Έχει οικονομικά συμφέροντα να υποστηρίξει σε αυτό το φόρουμ, "ίδιο συμφέρον".
    Κατανοητό, και δεκτή η συγνώμη.
    Απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα; Συνεργατης ενος αστρολογικου περιοδικου σημαινει απαραιτητως αστρολογος με ιδια συμφεροντα;
    Δεν εχω αγορασει ουτε διαβασει το περιοδικο, ουτε με οποιονδηποτε τροπο εχω καποιο "οφελος" απ αυτο ή απ το site! Επισης, δεν γνωριζω τον Μητσακο. Παρουσιαζεις ομως μια υποθεση ως βεβαιοτητα. Στην καλυτερη περιπτωση αυτο ειναι σοφιστεια, στην χειροτερη ειναι "χτυπημα κατω απ τη ζωνη" και προσβολη. Απο που λοιπον αντλεις το δικαιωμα να προσβαλλεις;
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Ζωή & Ζώδια

Χμ... ¶ρα δεν είναι απλό μέλος, ιδιώτης, όπως εγώ, ο Μητσάκος. Έχει οικονομικά συμφέροντα να υποστηρίξει σε αυτό το φόρουμ, "ίδιο συμφέρον".
    Σε σχέση με το site είναι απλό μέλος και όπως όλα τα μέλη έχει δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του, για την οποία είναι υπεύθυνος αυτός και μόνον. Σχέση με το περιοδικό δεν έχει, έχει όμως με άλλες δραστηριότητες της επιχείρησής μας ως φωτογράφος free lancer (δες mellistudio.com). Eκτιμούμε ότι οι παρεμβάσεις του δεν έχουν κίνητρο κάποιο οικονομικό συμφέρον, δεν είναι του τύπου μας ούτε του τύπου του τέτοιου είδους πρακτικές και οι μέχρι τώρα δραστηριότητές αμφοτέρων αντίθετη κατεύθυνση έχουν.
    Ζωή & Ζώδια

Όπως πάνω, έτσι και κάτω

Quote Originally Posted by pentraks View Post
    Δεν εννοω τίποτα παραπάνω απο αυτο που γράφω. Ο καθένας που θα διαβάσει το Thread θα καταλήξει στο δικό του συμπερασμα. ΠΟΥ το περίεργο?
    Γιατι δέχομαι "επίθεση" ?
    Λοιπάμαι αλλά είμαι αναγκασμένη να απαντήσω και πάλι με ερώτηση.
    Δέχεσαι επίθεση? Πώς την εννοείς την επίθεση, γιατί εγώ σίγουρα δεν σου επιτέθηκα.
    Όσο για το αν ο καθένας μας θα καταλήξει στο δικό του συμπέρασμα, νομίζω ότι εγώ αυτό ακριβώς υποστηρίζω από την αρχή της συζήτησης, όπως και πολλά άλλα μέλη του forum, την ελευθερία της επιλογής στο τί πιστεύει ο καθένας και όχι την αποδοχή της άποψης του άλλου ως εξ' ορισμού μοναδική αλήθεια.
    Συζήτηση κάνουμε, όχι πόλεμο!

Όνομα:
    Κωστής

Αν όμως υπάρχει και κάποιο άλλο μέλος που έχει οικονομική εξάρτηση από περιοδικό ή επιχείρηση στο χώρο της αστρολογίας, να μου το πείτε για να ξέρω.

Αγαπητέ φίλε
    Αν γνωρίζεις ποια είναι τα οικονομικά συμφέροντα να τα κατονομάσεις. Όπως σου έγραψα στην αρχή θαύμασα τη διαφορετική άποψη γιατί ταίριαζε περισσότερο με τα πιστεύω μου. Από κάποιο σημείο αδιαφόρησα για τον δογματισμό σου ο οποίος δε με αφορά, την επίθεση σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις με εμμονές, η οποία επίσης δε με αφορά αλλά τώρα τα ντου και τα γιούργια της οποια ομάδας σου κράτα τα για το καφενείο.
    Να ανακαλέσεις για τα οικονομικά συμφέροντα ή να τα ονομάσεις. Αρχίζεις και θίγεις σκληρά πολύ κόσμο και δεν συγχωρείται πλέον καμία γραφικότητα.
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Quote Originally Posted by Marina 7771 View Post
    Λοιπάμαι αλλά είμαι αναγκασμένη να απαντήσω και πάλι με ερώτηση.
    Δέχεσαι επίθεση? Πώς την εννοείς την επίθεση, γιατί εγώ σίγουρα δεν σου επιτέθηκα.
    Όσο για το αν ο καθένας μας θα καταλήξει στο δικό του συμπέρασμα, νομίζω ότι εγώ αυτό ακριβώς υποστηρίζω από την αρχή της συζήτησης, όπως και πολλά άλλα μέλη του forum, την ελευθερία της επιλογής στο τί πιστεύει ο καθένας και όχι την αποδοχή της άποψης του άλλου ως εξ' ορισμού μοναδική αλήθεια.
    Συζήτηση κάνουμε, όχι πόλεμο!
    Ο "πολεμος" αγαπητη marina771 ηταν σε εισαγωγικά. Γιαυτο τα έβαλα αλλα μάλλον δε έγινε κατανοητό. Εγραψα ένα απλο λιτο Post και εισέπραξα μια αποτομη απάντηση εκ μέρους σου που δεν μπόρεσα να την δικαιολογήσω. Ας μεινει εδω.

Οσο για το συμπερασμα συμφωνουμε (επι τέλους) σε κάτι αλλα αυτο δε σημαίνει πως έχει καλυφθει ενα μεγάλο μυστήριο κομμάτι, του μηχανισμού της Αστρολογίας. Δεχομαι τον "ορισμό" που έδωσα ποιο πάνω ο οποιος πηγάζει 100% απο τις τοποθετήσεις σας "ΩΣ ΕΧΕΙ" αλλα τίποτα παραπάνω.

Dell Piero,

Πραγματικά θα ήμουν πολύ ηπιότερος στην κριτική μου και θα απέφευγα το ειρωνικό ύφος αν ήξερα ότι υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα. ίσως δεν ασχολιόμουν καθόλου μάλιστα να γραφτώ μέλος στο φόρουμ αυτό. Στα φόρα που είμαι μέλος, είμαστε μόνο καθαροί ερασιτέχνες.
    Πίστεψέ με, δεν είχα πρόθεση να θίξω άτομα. Απλά τώρα που το διαπιστώνω αυτό λέω σιγά σιγά να αποσυρθώ.
    Σέβομαι το μόχθο του εργαζόμενου.
    Μάλλον αυτό είναι από τα τελευταία μηνύματά μου.
    Φιλικά,
    erastros
    "Aστέρας εισαθρείς. Aστήρ εμός. Είθε γενοίμην ουρανός, ως πολλοίσ΄ όμμασιν εις σε βλέπω"
    Πλάτων.

Για ορθολογιστής καλά τα πας erastos μιας και ανακάλυψες οικονομικά συμφέροντα!
    Πάνω που άρχισα να σε συμπαθώ, εξαιτίας σου μου επιβλήθηκε "ποινή" προς συμμόρφωση για την την σωστή χρήση των μηχανημάτων του γραφείου. Η psdn του σπιτιού μου τώρα θα μας στερήσει για λίγο το ταξιδάκι και την ξενάγηση που σου προσφέρω. Τα ξαναλέμε σε 20 μέρες, από το σπίτι μο΄υ πια.... (εκτός και αν ο πολυαγαπημένος μας εκδότης φανεί επειικής και σου γράψω από εδώ, ε αγαπημένε μου εκδότη?)
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Κωστής

Dell Piero,

Πραγματικά θα ήμουν πολύ ηπιότερος στην κριτική μου και θα απέφευγα το ειρωνικό ύφος αν ήξερα ότι υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα. ίσως δεν ασχολιόμουν καθόλου μάλιστα να γραφτώ μέλος στο φόρουμ αυτό. Στα φόρα που είμαι μέλος, είμαστε μόνο καθαροί ερασιτέχνες.
    Πίστεψέ με, δεν είχα πρόθεση να θίξω άτομα. Απλά τώρα που το διαπιστώνω αυτό λέω σιγά σιγά να αποσυρθώ.
    Σέβομαι το μόχθο του εργαζόμενου.
    Μάλλον αυτό είναι από τα τελευταία μηνύματά μου.
    Φιλικά,
    erastros
    Σε ευχαριστούμε για την παρουσία
    Καταγράφηκαν τα παρακάτω
    1. Προσπάθησε αστρολόγος να βοηθήσει εσένα και την ομάδα σου να κατανοήσετε κάποια πράγματα και το αγνοήσατε.
    2. Προσπάθησε ο ιδιοκτήτης να σας δώσει βήμα για δημιουργία και όχι κατηγορίες ανεξέλεγκτες.

Και επειδή σε προηγούμενο ποστ είπες άντρα προς άντρα απαντήσεις εγώ δεν θα ρίξω μομφές ότι τα φόρα που λες ειναι ερασιτεχνικά και όχι οικονομικών συμφερόντων. Κρύψου λοιπόν πίσω από τον υπολογιστή σου και παίξε τα όποια παιχνίδια σου αν έτσι εννοείς το αντριλίκι.
    Το σάιτ σου δίνει 24 ώρες να υποβάλεις οποιαδήποτε ένσταση στο διαχειριστή αν αλλάξεις γνώμη και επιθυμείς να παραμείνεις. Κατόπιν ο λογαριασμός σου θα απενεργοποιηθεί.
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

del piero ξεφευγεις,
    Δεν είμαστε ομάδα, απλα τυγχάνει ΕΓΩ και το μέλος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ να ειμαστε μέλη σε άλλο forum και ουδεποτε ΕΚΕΙ είχαμε συνομιλήσει μεχρι την ύπαρξη του "thread" που ευγενικα εβαλες μια φωτο εδώ. Με τον erastros ειμαστε παντελώς άγνωστοι και αυτο μπορεις να το εξακριβώσεις και στο επίμαχο thread.
    Μην ρίχνετε στάχτη επαναλαμβάνω.

Οσο αφορά το βήμα που μας δίνεται δεν βλέπω διάθεση πέρα της δήλωσης, μιας εδω και 22 σελίδες ακούμε τα ίδια πράγματα δηλαδή καμία ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ επάνω σε ΓΕΓΟΝΟΤΑ και ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ η ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ που μπορουν να επαληφθουν απο οποιοδήποτε επιστημονικο κλάδο. Μονο εικασίες και ιστορία.

Δέχομαι δε τον ορισμο ο οποιος φυσικά εξηγεί σε καποιο βαθμο με ΤΙ ασχολειται η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ 2κ+ με την επιφύλαξη οτι όλα αυτα δεν έχουν καμια λογική και επιστημονική εξήγηση. Απλα ΩΣ έχουν και οποιος πιστεψει πίστεψε

Nα πω τώρα ότι πουθενά στα λεγόμενα του erastos δεν βλέπω να διαγραφεί στις επόμενες 24 ώρες ή θα γίνω υπερβολικός;

Να βγάλω thread με θέμα "Γιατί πιστεύετε στην αστρολογία" ; Ρωτάω μήπως δημιουργηθούν αντιδράσεις από τους admin.

Page 22 of 50 FirstFirst ... 12 18 19 20 21 22 23 24 25 26 32 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 56 users browsing this thread. (0 members and 56 guests)

Tags for this Thread