s
Μέθοδος χαρτομαντείας - Page 39
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 39 of 47 FirstFirst ... 29 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... LastLast
Results 381 to 390 of 468

Re: Μέθοδος χαρτομαντείας

Αυτό ακριβώς νομίζω και εγώ ότι πρέπει να είναι το λάθος μας!! Επιπροσθέτως νόμιζα ότι στο τρίτο στάδιο, το δεύτερο χαρτί ενδιαφέροντός μας (καθώς ψάχνουμε την τράπουλα), μπαίνει κάτω από το πρώτο, όπως ακριβώς και στο πρώτο στάδιο!! Αλλά από ότι φαίνεται το δεύτερο χαρτί μπαίνει πάνω από το πρώτο και το τρίτο πάνω από το δεύτερο και πάει λέγοντας!! Δηλαδή, προχωράμε προς τα πάνω όσο τελειώνουν τα φύλλα που έχουμε στο χέρι μας και όχι προς τα κάτω. Μόνο έτσι είναι λογικό να ισχύει, ότι η πρώτη σειρά (που στην ουσία είναι τελευταία από ότι φαίνεται) έχει λιγότερα από τέσσερα χαρτιά!!

το δεύτερο χαρτί ενδιαφέροντος μπαίνει όπως είχες καταλάβει κάτω απο το δεύτερο αλλά πριν τα στρώσετε ρε παιδιά έχετε φτιάξει ενα σωρό μπροστά σας με ανάμεικτα χαρτιά και ανοικτά και κλειστά και αφού τελειώσουν τα χαρτιά αφήνετε αυτα που βγήκαν έξω στην άκρη και παίρνετε το σωρό για να κάνετε το στρώσιμο .....
    γιατί ειναι τόσο δύσκολο να το καταλάβετε πώς γίνετε ....

Quote Originally Posted by maraki_1975 View Post
    Αυτό ακριβώς νομίζω και εγώ ότι πρέπει να είναι το λάθος μας!! Επιπροσθέτως νόμιζα ότι στο τρίτο στάδιο, το δεύτερο χαρτί ενδιαφέροντός μας (καθώς ψάχνουμε την τράπουλα), μπαίνει κάτω από το πρώτο, όπως ακριβώς και στο πρώτο στάδιο!! Αλλά από ότι φαίνεται το δεύτερο χαρτί μπαίνει πάνω από το πρώτο και το τρίτο πάνω από το δεύτερο και πάει λέγοντας!! Δηλαδή, προχωράμε προς τα πάνω όσο τελειώνουν τα φύλλα που έχουμε στο χέρι μας και όχι προς τα κάτω. Μόνο έτσι είναι λογικό να ισχύει, ότι η πρώτη σειρά (που στην ουσία είναι τελευταία από ότι φαίνεται) έχει λιγότερα από τέσσερα χαρτιά!!

το δεύτερο χαρτί ενδιαφέροντος μπαίνει όπως είχες καταλάβει κάτω απο το δεύτερο αλλά πριν τα στρώσετε ρε παιδιά έχετε φτιάξει ενα σωρό μπροστά σας με ανάμεικτα χαρτιά και ανοικτά και κλειστά και αφού τελειώσουν τα χαρτιά αφήνετε αυτα που βγήκαν έξω στην άκρη και παίρνετε το σωρό για να κάνετε το στρώσιμο .....
    γιατί ειναι τόσο δύσκολο να το καταλάβετε πώς γίνετε ....
    συγνώμη δεν έκανα παράθεση απλά πήρα τα λόγια της may (πρώτη παράγραφο) και απάντησα απο κάτω
    η απάντησή μου ξεκινά απο το δεύτερο χαρτί ενδιαφέροντος

Όνομα:
    Silia

OK!!! το κατάλαβα υποθέτω!!

Συνοπτικά, η τελευταία τετράδα ή τριάδα ή δυάδα (ανάλογα αν δεν μας περισσέψουν φύλλα), που θα βγάλουμε, στο στρώσιμο μετά θα γίνει πρώτη τετράδα ή τριάδα ή δυάδα. Πάνε αντίστροφα δηλαδή. Μόνο έτσι μπορεί να ισχύει η 2η κ η 3η φάση του 3ου σταδίου. Σωστά τώρα??

Όσον αφορά το 2ο στάδιο?? Τα κάνω σωστά??

may..

Quote Originally Posted by may View Post
    OK!!! το κατάλαβα υποθέτω!!

Συνοπτικά, η τελευταία τετράδα ή τριάδα ή δυάδα (ανάλογα αν δεν μας περισσέψουν φύλλα), που θα βγάλουμε, στο στρώσιμο μετά θα γίνει πρώτη τετράδα ή τριάδα ή δυάδα. Πάνε αντίστροφα δηλαδή. Μόνο έτσι μπορεί να ισχύει η 2η κ η 3η φάση του 3ου σταδίου. Σωστά τώρα??

Όσον αφορά το 2ο στάδιο?? Τα κάνω σωστά??

όπως ετοιμάζετε το σωρό με τα απαιτούμενα χαρτιά αναγκαστικά αυτα που ειναι πρώτα καθώς ξεκινάμε το σωρό θα ειναι τελευταία στο στρώσιμο ...
    το δεύτερο ειναι το άνοιγμα με τον σταυρό...
    ρε παιδιά μήπως έχουμε μπερδευτεί με τα στάδια και τις φορές που ρίχνουμε το κάθε στάδιο ?
    γιατί δεν πηγαίνετε στην αρχή που έχουν αναφερθει με τη σειρά όταν ξεκινήσαμε να τα λέμε...

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by maraki_1975 View Post
    γειά σας , λοιπόν να συνεχίσω με το 2ο στάδιο , αφού έχω μαζέψει τα χαρτιά απο το 1ο στάδιο ...ξεχωρίζω την ντάμα που αντιπροσωπεύει εμένα...ας πούμε οτι εγω είμαι μια ντάμα σπαθί ...
    ωραία λοιπόν ξεχωρίζω την ντάμα σπαθί και την βάζω κάτω ....
    τα άλλα χαρτιά τα ανακατεύω και κόβω ή αντίστοιχα αν τα ρίχνω σε κάποιον αλλον ανακατεύει ο ενδιαφερόμενος και κόβει ...το κόψιμο γίνεται σε τρεις σωρούς ...δηλαδή έχω μπροστά μου τρεις σωρούς με φύλλα κλέιστά εννοείται δεν τα βλέπω ειναι απο την ανάποδη η τράπουλα ...όπως γίνεται πάντα όταν κόβω τα χαρτιά !
    τώρα ενώνω πάλι τα χαρτιά με τον εξής τρόπο παίρνω πρώτα τον μεσαίο σωρό μετά αυτόν που άφησα τελευταίο και μετά αυτόν που δημιουργήθηκε με την πρώτη ...ελπίζω να έχετε καταλάβει τι γίνετε μέχρι στιγμή γιατί τώρα αρχίζυον τα δυσκολα ...
    αφού εχω την ντάμα μου (εμένα) κάτω ανοιχτή εννοείται αρχίζω να στρώνω τα χαρτιά ...
    την τράπουλα την έχω μαζέψει (και τους τρεις σωρούς εννοώ) και την έχω γυρισμένη ώστε να μην βλέπω τα χαρτιά εντάξει?
    λοιπόν παίρνω το πρώτο χαρτί απο πάνω και το βάζω πάνω απο το κεφάλι της ντάμας ...το 2ο κάτω απο την ντάμα το 3ο αριστερά απο την ντάμα και το 4ο δεξιά απο την ντάμα ...αποτέλεσμα έχω μπροστά μου έναν σταυρό ...εντάξει μεχρι εδώ?
    μετα βάζω το επόμενο χαρτί κάτω αριστερά , το επόμενο πάνω δεξιά , το επόμενο πάνω αριστερά και το άλλο κάτω δεξιά συνεχίζω με τον ίδιο τρόπο ώστε να έχω τελικά 9 φύλλα στην πάνω σειρά , 9 φύλλα στην κάτω σειρά και 9 φύλλα στη μεσαία σειρά ...
    τα υπολοιπα τα κρατάω στα χέρια μου κλειστά και θα σας πω τι τα κάνουμε ...
    πείτε μου αν έχετε καταλάβει πως γίνεται ?
    Αγαπητό Maraki_1975,

σου κάνω παράθεση αυτό το κείμενο που έγραψες σχετικά με το 2ο στάδιο. Δεν βλέπω να έχεις ανεφέρει πουθενά ότι πριν το στρώσιμο κάνουμε σταυρό κ κοιτάμε τα 5-6 φύλλα που βρίσκονται κάτω από το αρχικό, όπως έγραψες στο τελευταίο εικονικό-πραγματικό παράδειγμα που μας έστειλες για να μελετήσουμε. Εκεί βρίσκεται η απορία μου. Πότε κόβεις πρίν ή μετά το σταυρό?? Μετά μαζεύεις τα φύλλα (τουβλάκια) τυχαία ή με κάποια σειρά?? Ποια είναι η σειρά?? Γιατί στο παραπάνω κείμενο αναφέρεις το στρώσιμο κ όχι το σταυρό που είδα ότι έκανες στο "προ - στάδιο" του 2ου σταδίου.

Δεν έχω άλλη απορία επί της διαδικασίας, σου το ορκίζομαι!!
    may..

Πάντως, εγώ μέχρι τώρα όσες φορές τα έχω ρίξει, μου βγήκαν! :bigsmile: Μόνο που ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω κάποια άσχετα χαρτιά που μου βγαίνουν και το Μαράκι δεν έχει δώσει ερμηνείες. Αλλά κάνει καταπληκτική δουλειά. Μπράβο! :bigsmile:

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by FIGHTER View Post
    Πάντως, εγώ μέχρι τώρα όσες φορές τα έχω ρίξει, μου βγήκαν! :bigsmile: Μόνο που ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω κάποια άσχετα χαρτιά που μου βγαίνουν και το Μαράκι δεν έχει δώσει ερμηνείες. Αλλά κάνει καταπληκτική δουλειά. Μπράβο! :bigsmile:

Καλά, εννοείται!! Ούτε συζήτηση!!

Η μέθοδος αυτή είναι καταπληκτική!! Δίνει απίστευτες λεπτομέρειες!!
    may..

Καλησπέρα, παιδιά η μέθοδος αυτη δίνει πραγματικά πολλές λεπτομέρειες και μην απογοητεύστε θα την μάθετε σιγα- σιγά ειναι τόσα πολλά που θα μάθετε με τον καιρό αλλά κι εγω όσο καλή θέληση και να έχω δεν ειναι και το πιο εύκολο να προσπαθώ να σας εξηγώ απο τον υπολογιστή ...δεν έχετε εικόνα κινούμενη μπροστά σας για να βλέπετε τις κινήσεις που κάνουμε οπότε πρέπει να ειναι σαφέστατη η περιγραφή μου και ταυτόχρονα εσείς να καταλάβετε αυτο που εγώ γράφω ...
    εντάξει απώλειες θα έχουμε !!!
    δεν βλέπω όμως να κάνετε προσπάθεια για ερμηνεία !!!
    περιμένω!!!

Όνομα:
    Μαιρη

Μαράκι εγω που έρχομαι συχνά στην πόλη σου θα σε επισκευτώ για tet a tet ρίξιμο, γιατί ούτε καταλαβαίνω, ούτε έχω χάρισμα ανάγνωσης χαρτιών. :bigsmile:
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Όνομα:
    ΜΑΡΙΝΑ..

Για να καταλαβω...στο 3ο σταδιο δηλαδη τα χαρτια αντι να πανε προς τα κατω πανε προς τα πανω???μονο αυτη την ιδιαιτεροτητα εχει σωστα?εγω θελω να ρωτησω και κτ αλλο..στο 2ο σταδιο τα χαρτια που χρειαζονται για να καπακωσουμε τα φυλλα του σταυρου και οσα φυλα μας ενδιαφερουν,τα περνουμε απο την κατω πλευρα της τραπουλας ? και κατι τελευταιο...συνολικα ολες οι φορες που ριχνουμε την τραπουλα ειναι 7 σωστα?3φορες στο πρωτο ,1στο δευτερο και 3φορες στο τριτο σταδιο?

Page 39 of 47 FirstFirst ... 29 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)