- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
View Poll Results: Μπορεί η Αστρολογία να κάνει πρόβλεψη;
- Voters
- 244. You may not vote on this poll
-
Σίγουρα μπορεί
141 57.79% -
Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί
18 7.38% -
Δεν είμαι σίγουρος/η
85 34.84%
Results 161 to 170 of 497
Thread: Τι είναι η Αστρολογία
-
09-10-2006, 01:45 PM #161
Re: Τι είναι η Αστρολογία
Ετσι... τώρα θέτεις την αληθινή βάση των ερωτημάτων και προθέσεών σου. Απαντάς στην απάντησή σου, χωρίς να λαμβάνεις καν υπόψη αυτά που γράφονται εδώ και σε άλλες ενότητες. Οκ, θέλεις να δείξεις ότι η αστρολογία είναι αυτό που λες, άσε όμως και αυτούς που ασχολούνται -λίγο ή πολύ, επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά- να πουν ΤΙ ΕΙΝΑΙ αστρολογια, μιας και ασχολούνται.
Από που έχεις συναγάγει το συμπέρασμα ότι οι εκτιμήσεις της ως προς την προσέγγιση της ανθρώπινης συμπεριφοράς δεν είναι σωστές; Και με ποιο κριτήριο δεν είναι σωστές; Αυτό κυρίως...
-
09-10-2006, 01:47 PM #162
Ευχαριστούμε πολύ που αναγνωρίζονται επισήμως οι διαφορετικές προσεγγίσεις στο θέμα, και μάλιστα που γίνεται αντιληπτό πως τίθενται όλες στο πλαίσιο διαλόγου, χωρίς κανένας από εμάς εδώ στο φόρουμ να επιτίθεται στον άλλο.
Προσωπικά, έχω πολλές διαφωνίες με τους υποστηρικτές των μεταφυσικών προσεγγίσεων της αστρολογίας. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δε σέβομαι την άποψη τους, τη συλλογιστική που καταθέτουν. Η δική μου προσέγγιση σαφώς είναι περισσότερο αιτιοκρατική.
Το ότι διαφωνούμε όμως σχετικά με μερικά ζητήματα, δεν σημαίνει πως αγνοούμε το βασικό: τις ενδείξεις του ότι κάτι συμβαίνει, και για να συμβαίνει, υφίσταται κάτι που το προκαλεί.
Σε 2 μήνες, ότι και να κάνεις, δεν αναπτύσσεις καμία συλλογιστική επάνω στο ζήτημα.
-
09-10-2006, 01:48 PM #163
Η αστρολογία δεν ειναι επιστήμη και ουδέποτε αυτό το σάιτ υποστηριξε κάτι τέτοιο.
Μιλάμε για την ΤΕΧΝΗ της αστρολογίας η οποια ειναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων.(μπορείτε να διαβασετε τα αναλογα αρθρα και συζητησεις του φορουμ)
Υπάρχουν άνθρωποι σαφώς που κρέμονται απο τα χειλη των αστρολογων αλλα αυτοί οι οποιοι πραγματικά γνωρίζουν αστρολογία ξέρουν πως αστρολογία πρεσβευει τάσεις.Παράδειγμα:Σου λεει υπαρχει πιθανότητα βροχής.Αν θελεις παιρνεις ομπρέλα,αν θελεις δεν βγαίνεις εξω,αν θελεις βγαινεις εξω χωρίς ομπρέλα κτλ.Ο καθενας επιλεγει πως θα διαχεριστει την πληροφορία.Δεν ειδα καποιον μετεωρολόγο να απολογείται επειδή φύσηξε βοριάς και έφυγαν τα σύννεφα και τελικά δεν εβρεξε!επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
09-10-2006, 01:56 PM #164
Αυτο είναι!! Πως βγαίνει η πληροφορία για το οτι μπορει να βρέξει?
ΑΥΤΟ μας καίει.
Δε μπορείται να έχετε 2 μετρα και 2 σταθμα δηλαδη να μην συμφωνείται μεταξύ σας αλλα να αλληλοκαλύπτεστε. αυτο διχνει οτι ολα ειναι στο ΦΛΟΥ και οτι ο καθένας μπορεί να λεει οτι θέλει. ΔΕΝ μπορείται ομως να παίζετε με το κόσμο που καλως η κακώς τα πιστευει 120%.
Κανεις δε σας κατακρίνει που ασχολεισται, ΜΠΡΑΒΟ σας ειναι ωραίο να ασχολειται καποιος με κάτι. Ομως να το ψάχνει τέρμα και να μην δέχεται χωρις κρίση αυτα που του σερβίρουν.
-
09-10-2006, 01:56 PM #165
Δηλαδή Dell Piero μου απαντας ότι αν σου έλεγε η κοπέλα σου "Μωράκι μου χωρίζουμε γιατί όταν άρχισε η σχέση μας είχα Σελήνη κενή πορείας"
Θα της απαντούσες:
"Πορτοκαλί!"
Είναι κι αυτό μια άποψη.
¶κου τι θα έκανα εγώ. Θα της έλεγα τα πράγματα σταράτα, και το ότι αν ταιριάζουμε ή όχι εξαρτάται από το τι κάνουμε για τη σχέση μας, όχι από τα φούμαρα που διάβασε.
Όπως βλέπεις, δεν έχω πρόβλημα να πάρω θέση. ίσως γιατί δε φοβάμαι να χάσω τη δουλειά μου όπως εσύ. Αυτό το κατανοώ."Aστέρας εισαθρείς. Aστήρ εμός. Είθε γενοίμην ουρανός, ως πολλοίσ΄ όμμασιν εις σε βλέπω"
Πλάτων.
-
09-10-2006, 01:57 PM #166
Θα με βοηθησεις να σε "πιασω", αν μου εξηγουσες το νοημα και τον λογο χρησης της φρασης που χρησιμοποιησες.
Το αν η αστρολογια ειναι ρατσιστικη, τι ειναι ρατσιστικο κλπ. ειναι ενα θεμα που ξεφευγει απο τα πλαισια αυτου του thread. Μπορεις, αν σ ενδιαφερει-και πιθανοτατα θα ενδιεφερε πολλα μελη- να γινει συζητηση, ν ανοιξεις ενα καινουριο thread, στο "συζητησεις γενικου ενδιαφεροντος".Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
09-10-2006, 01:59 PM #167
Πάρα πολύ ωραίο παράδειγμα ο μετεωρολόγος. Ο επιστήμονας μετεωρολόγος πέρνει φωτογραφίες δορυφόρων, ατμοσφαιρικές πιέσεις, υγρασία και άλλα πολλά και βγάζει το ενδεχόμενο της βροχής. Η αστρολογία τι πέρνει για να βγάλει το συμπέρασμα ότι το χ άτομο σήμερα έχει τη συγκεκριμένη διάθεση-τάση-ενδεχόμενο;
-
09-10-2006, 02:01 PM #168
Πρώτον , είπαμε πως δεν μπορείς να μάθεις σε 2 μήνες ή σε 3 σελίδες πώς προκύπτει η πληροφορία. Η εμμονή αυτή καταντάει παραλογισμός.
2 μέτρα και 2 σταθμά; Έτσι ονομάζονται οι διαφορετικές προσεγγίσεις; Δεν το ήξερα. Επιπλέον, αυτό είναι κάτι που συναντάται παντού, ακόμη και σε επιστημονικά πεδία.
Οι διαφορετικές προσεγγίσεις δείχνουν ότι δεχόμαστε κάτι χωρίς κρίση; Αυτό θα ΄γινόταν αν το είχαμε όλη την ίδια θέση.
Αποφάσισε...
-
09-10-2006, 02:05 PM #169
Μαι προτροπή σε όλους όσους συμμετέχουν σ'αυτή τη συζήτηση:
ρε παιδιά... ας διαβάζουμε προσεκτικά τα γραφόμενα των άλλων, προτού πατήσουμε το κουμπί "απάντηση".
-
09-10-2006, 02:06 PM #170
Αυτό σας καίει;Η ΣΩΣΤΗ δουλεια καθώς ο καθένας ειναι μοναδικός και ως εκ τουτου εχει μοναδικό γενεθλιο χάρτη, εχει ως εξης:
Βημα 1ο:
Εξετάζουμε τον γενεθλιο χάρτη μας.Πλανητες,θεσεις,ακμες ,ζωδια.
βημα 2o¨
Τους διελαυνοντες πλανητες και σε σχεση με τον γενεθλιο.
βημα 3ο
Το προοδευμένο ωροσκοπιο του γενεθλιου.
Και πολλές άλλες κινήσεις που μόνο ενας επαγγελματίας γνωρίζει- υπαρχουν επίσης αναλογα αρθρα.
Ποιος παιζει με τον κοσμάκη;Και κατα ποιά έννοια;
Μηπως αναφέρεστε σε καποιους που δηλώνουν αστρολογοι,αλλα στην πραγματικότητα είναι ασχετοι;;;Γιατί αν ειναι έτσι ,γενικευετε επικινδυνα.επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 70 users browsing this thread. (0 members and 70 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.