- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
View Poll Results: Μπορεί η Αστρολογία να κάνει πρόβλεψη;
- Voters
- 244. You may not vote on this poll
-
Σίγουρα μπορεί
141 57.79% -
Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί
18 7.38% -
Δεν είμαι σίγουρος/η
85 34.84%
Results 151 to 160 of 497
Thread: Τι είναι η Αστρολογία
-
09-10-2006, 01:25 PM #151
Re: Τι είναι η Αστρολογία
ακριβως το κλειδι ειναι εδω. Σε αυτη τη συγκεκριμενη φραση. Μηπως με αυτο θελουν να συνδεσουν την αστρολογια με τη γυναικα και τη γυναικα ως υποδεεστερη του ανδρα;:blink: Μηπως πλεον το θεμα οδευει προς ρατσισμο και ανισοτητα των δυο φυλων;:blink:
Γυναικα = κατωτερη του ανδρα :weird:
Γυναικα και αστρολογια= ποιος ασχολειται με μπουρδες;;;; :weird:
-
09-10-2006, 01:25 PM #152
Οπως ανεφερε καποιο αλλο μελος, οταν εχεις αποριες για ενα θεμα, πρωτα φροντιζεις να το μελετησεις. Υπαρχουν μια σειρα απο αρθρα στα " ενδοτερα" του site, τα οποια μπορεις να διαβασεις προσεχτικα. Μπορεις να δανειστεις η να αγορασεις βιβλια αστρολογιας που " εισαγουν" στο θεμα. Μπορεις να θεσεις το ερωτημα -υποθετω- στο φορα, στο οποιο απαντουν οι αστρολογοι του site. Οπως και να εχει, υπαρχουν ενα σωρο τροποι για να μελετησεις κατι, να βρεις ή οχι ικανοποιητικες απαντησεις, με τροπο πιο εμπεριστατωμενο απο την απαντηση, ενος ή πολλων μελων.
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
09-10-2006, 01:27 PM #153
-
09-10-2006, 01:32 PM #154
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ THREAD ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΤΕ
Αν θέλει ο παιχταράς (γιατί είναι) del piero να βάλει το link.
Όντως δεν θα πάρουμε απάντηση γιατί δεν υπάρχει. Αυτό που θέλουμε είναι να δίξουμε ότι η αστρολογία είναι μια φιλοσφία που βγάζει κάποια πορίσματα όπως θέλει, χωρίς να είναι απόλυτα κ πάντα σωστά. ΟΚ, μιλάει για συμπεριφορές, δεν είναι όμως πάντα σωστή η εκτίμηση.
Για να τελειώνουμε σιγά-σιγά η αστρολογία είναι για αυτούς που θέλουν. Σε κάποιους αρέσει, σε άλλους όχι. Δεν θα πίσουμε κανέναν ότι δεν υπάρχει κ δεν θα γίνει κ το αντίθετο. Απλά εμείς που ΔΕΝ είμαστε ξερόλες προσπαθούμε να μάθουμε πως μια ψευδοεπιστήμη έχει φανατικούς οπαδούς οι οποίοι κρέμονται από τα χείλη των αστρολόγων, αν η αστρολογία δεν βασίζεται στην ψυχολογία
-
09-10-2006, 01:32 PM #155
Dell Piero,
Πάρε θέση. ¶σε εμένα. Τί θα έλεγες στην κοπελίτσα; Εσύ! Να σε ακούσουμε; Είμαστε όλοι αυτιά!"Aστέρας εισαθρείς. Aστήρ εμός. Είθε γενοίμην ουρανός, ως πολλοίσ΄ όμμασιν εις σε βλέπω"
Πλάτων.
-
09-10-2006, 01:36 PM #156
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
09-10-2006, 01:39 PM #157
Αγαπητέ, τα όποια ερμηνευτικά συστήματα συμπεριφορών, αν είχατε στοιχειώδεις γνώσεις, θα ξέρατε πως ούτως ή άλλως δεν είναι απόλυτα ούτε και πάντοτε σωστά. Κυρίως αποτελούν "μοντέλα προσομοίωσης", αν μπορούν να ονομαστούν έτσι.
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι όποιες ενδείξεις παρουσιάζονται μέσα από την εφαρμογή τους, οφείλουν να τυγχάνουν υποβάθμισης, παρερμηνείας, ή δογματικής προσέγγισης. Αν μη τι άλλο, είναι αντιδεοντολογικό, για να μην πω αντιεπιστημονικό.
Κοινώς, εαν είχαν όλοι τα δικά σας μυαλά, η ιατρική σήμερα ενδέχεται να είχε την αντιμετώπιση που είχε στον Μεσαίωνα.
-
09-10-2006, 01:40 PM #158
Αγαπητη marina7771,
Αναφέρεις την φωτογραφία του post που ειναι ενα "δειγμα" και οχι ΟΛΟ το thread που αν το διαβάσεις ειμαι σίγουρος οτι θα ανακαλέσεις. οχι δημόσια αλλα μέσα σου. Μη συνεχίζεις λοιπόν γιατι είσαι ήδη φάουλ.
Δε νομίζω (τουλάχιστον εγω) οτι προσέβαλα κάποιον και ουτε κακοχαρακτήρισα κανέναν. Αν νομίζει κανεις οτι θίχτηκε ζητώ ταπεινα συγγνώμη και θα ήθελα να ερθει σε επαφη μαζί μου με pm.
Δυστυχώς ΦΑΣΚΕΤΑΙ και ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΤΑΙ κυριοι και ΚΥΡΙΕΣ.
Ενας λογικός ανθρωπος που δεν ΕΧΕΙ καμμια σχέση με τις 2 "πλευρες" μας αν διαβάσει τα γραφόμενα σας στην ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ εξήγησης του ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ της ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ αστρολογιας θα παρατηρήσει οτι επικρατει ενα μικρο ΧΑΟΣ.
ΚΑι τι θέλω να πω:
Aλλοι λέτε οτι βασίζεστε στους αρχαιους προγόνους, αλλοι οτι δεν εχουν σχέση οι πλανήτες και τα ουράνια σώματα, άλλοι αρθρογραφούν ομως για τις κινήσεις της σελήνης, άλλοι λέτε οτι μας επηρεάζει ο τάδε αστερισμός που στην ουσία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ γιατι αποτελείται απο 4 -5 αστρα σε ΕΝΤΕΛΩΣ ασχετα σημεια με Αποστάσεις μυθικες μεταξυ τους μονο, αλλοι συμβουλευετε τι να κανουμε και πως ενω άλοι λέτε οτι είναι προδιάθεση και οτι δε λέμε τι να κάνετε αλλα την τάση. Αλλοι λέτε πάλι οτι είναι φιλοσοφία , ψυχολογία και ένα σωρο άλλα πράγματα που απορώ οι ταλαίπωροι φοιτητες ΓΙΑΤΙ σπουδάζουν στα εξιδεικευμένα πανεπιστήμια αντι να διαβάσουν τούτο εδω (το πολυ ωραια και μπράβο) forum.
Τι ισχυει τελικά? Ποια ειναι η ρώτα σας βρε παιδιά, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ θέλω να μάθω.
Και ΝΑΙ δε θα μαθεις σε 2 μήνες κιθάρα και να παίζεις σαν τον AL DI MEOLA ομως σε 2 μηνες μπορεις να γίνεις προφήτης 090.
Επαναλαμβάνω οτι δε θέλω να θίξω πραγματικούς ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ του χώρου ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ να μάθω τον τρόπο (οχι λεπτομέρειες) σκέψης, οσο τους ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 98% που δεν ξέρουν τι κάνουν και τι γράφουν και ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ τον κοσμάκη.
PS και ξεχάστε τα ¨τις παρέεας" ο παναγιώτης και εγώ ειμαστε απο τον χώρο και τον οποιο παναγιώτη ούτε γνωρίζω και δεν εχω αλλαξει ποτε κουβέντα ξανα. Μην προσπαθείτε να ριξετε ΣΤΑΧΤΗ λοιπον στους αναγνώστες αλλα δώστε ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
-
09-10-2006, 01:41 PM #159
Starfish, περίμενε πρώτα να απαντήσει ο άνθρωπος!
Δεν είναι θέμα ρατσισμού ανδρών-γυναικών.
Η λογική δεν ξεχωρίζει άνδρα-γυναίκα.
Η αστρολογία είναι αυτή που μπορεί να κατηγορηθεί για ρατσισμό, αφού χωρίζει τους ανθρώπους σε κατηγορίες.
Σε μια ερώτησή μου παλαιότερα μου απάντησαν σε αυτό εδώ το φόρουμ ότι τα ερωτικά μου τα ρυθμίζει ο ¶ρης επειδή είμαι άντρας, ενώ η Αφροδίτη ρυθμίζει τα ερωτικά των γυναικών.
Με πιάνεις?"Aστέρας εισαθρείς. Aστήρ εμός. Είθε γενοίμην ουρανός, ως πολλοίσ΄ όμμασιν εις σε βλέπω"
Πλάτων.
-
09-10-2006, 01:45 PM #160
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 58 users browsing this thread. (0 members and 58 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.