s
[Συζήτηση] Τι είναι η Αστρολογία - Page 15
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

View Poll Results: Μπορεί η Αστρολογία να κάνει πρόβλεψη;

Voters
244. You may not vote on this poll
  • Σίγουρα μπορεί

141 57.79%
  • Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί

18 7.38%
  • Δεν είμαι σίγουρος/η

85 34.84%
Page 15 of 50 FirstFirst ... 5 11 12 13 14 15 16 17 18 19 25 ... LastLast
Results 141 to 150 of 497

Re: Τι είναι η Αστρολογία

Αγαπητέ Dell Piero,

Η κατάντια της κοπελίτσας είναι αξιολύπητη. Ποιος άντρας θα εκτιμήσει την προσωπικότητά της;
    Αν ήσουν εσύ το αγόρι/ο άντρας που έκανε σχέση και σου έλεγε
    "Σόρυ Dell Pierako μου, είχα Σελήνη κενή πορείας όταν ξεκίνησε η σχέση μας, δε συνεχίζουμε" τι θα σκεφτόσουν;
    Με ποια λογικά επιχειρήματα θα την έπειθες ότι πλανάται οικτρά; Θα καταλάβαινε τη λογική σου; Η θα έκοβες πέρα με χίλια, ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω σου;
    Αν της έλεγες
    "Ναι μωρό μου, έχεις δίκιο, ας το ξεχάσουμε, δεν πάμε πουθενά με Σελήνη κενή πορείας" θα ήσουνα σωστός άντρας;

Ποιος σέβεται την προσωπικότητά της περισσότερο; Αυτοί που την επικροτούν ή εμείς που την κατακρίνουμε για την τύφλα της και την καλούμε να έρθει στα συγκαλά της;
    "Aστέρας εισαθρείς. Aστήρ εμός. Είθε γενοίμην ουρανός, ως πολλοίσ΄ όμμασιν εις σε βλέπω"
    Πλάτων.

Aρχικά, η αστρολογία συμφωνούμε ότι δεν έχει σχέση με μελλοντολογία κ τσαρλατανισμό μεταμεσονύχτιων εκπομπών. Σωστά; Έστω ότι όταν γεννήθηκα είχα κάποιους "πλανήτες στο ζώδιό μου", κτλ. Ας πούμε ότι με επιρρέασαν τότε, αν κ δεν μπορώ να καταλάβω πως το έκαναν, ως προς τον χαρακτήρα κ τη διάθεσή μου. Τώρα πως με επιρρεάζουν; Δεν είμαι κύριως του εαυτού μου; Επίσης γιατί αλλάζει κάθε τόσο η πρόβλεψη; Ας βγει ένα αλμανακ με τις πλήρες θέσεις των πλανητών για κάθε ζώδιο κ τέλος. Τι τρίγωνα, οχτάγωνα κτλ μου λέτε; Συγγνώμη αλλά από την μύγα ξύγκι δεν βγαίνει.

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by erastros View Post
    Ποιος σέβεται την προσωπικότητά της περισσότερο; Αυτοί που την επικροτούν ή εμείς που την κατακρίνουμε για την τύφλα της και την καλούμε να έρθει στα συγκαλά της;
    Δηλαδή,αποφασίσατε τρόπον τινά να γίνετε ο σωτήρας μας;;

Καντε τον κόπο να διαβάσετε λιγο στο φορουμ.Ολες οι απαντησεις που δίδονται ,τονίζουν οτι καθε θεση δίνει μία τάση.Κατι θετικό ή κατι αρνητικό,που θα επρεπε να εκμεταλλευτούμε η να προσέξουμε.
    Πουθενα δεν ειπώθηκε οτι επειδη υπαρχει Σεληνη κενης πορείας θα πρέπει να χωρίσει οποιοσδήποτε!Ο καθένας αξιοποιει τις γνωσεις περί τάσεων με τον δικό του τρόπο,ή δεν δίνει και καθόλου σημασία!

Και τελος ΠΑΡΑΚΑΛΩ πάρα πολύ,προσεχετε τους χαρακτηρισμούς σας.
    Επαναλαμβάνω πως ο καθενας έχει την άποψή του και μπορεί ΕΛΕΥΘΕΡΑ να την εκφράζει,ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ να προσβάλλει άλλους ανθρώπους.
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Quote Originally Posted by pentraks View Post

Αγαπητή Alegra,
    ειναι τόσο απλο, εχουμε γράψει τόσα Post αλλα τα 7500 μέλη αδυνατούν να απαντήσουν σε ένα Thread που οι ιδιοι άνοιξαν.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ
    Ζητάω πολλά?
    Επειδή ζαλήστικα απο τον καταιγισμό των μηνυμάτων, δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι συμβάινει;;;

Σχολιάζω τα γραφόμενα του erastros και λαμβάνω απάντηση από τον pentraks ;;;
    Για ποιο thread μιλάμε οτι έχουν ανοίξει 7500 μέλη;;; Ολα μαζί;;; Εγώ ένα άρθο αστρολόγου διαβάζω, της κυρίας Σίμου με σχόλια μελών. Μήπως μιλάμε για κάτι άλλο;;;

Ζητάω πολλά;;;
    Πείτε μου, και σε 3 σελίδες αν θέλετε, πως λειτουργεί αυτή η ριμάδα αστρολογία. Τα πάντα, τι πέρνετε για δεδομένα, τι υπολογίζετε, κτλ.
    Κ κάτι τελευταίο, αν η πρόβλεψη που κάνετε δεν βγει τι γίνετε;
    Η αστρολογία είναι φιλοσοφία, ψυχολογία κ βασίζεται στην θέληση του κάθε ανθρώπου να γνωρίζει το μέλλον. Sorry αλλά αυτό δεν γίνεται γιατί εμείς καθορίζουμε το μέλλον μας.

Quote Originally Posted by Παναγιώτης View Post
    Aρχικά, η αστρολογία συμφωνούμε ότι δεν έχει σχέση με μελλοντολογία κ τσαρλατανισμό μεταμεσονύχτιων εκπομπών. Σωστά; Έστω ότι όταν γεννήθηκα είχα κάποιους "πλανήτες στο ζώδιό μου", κτλ. Ας πούμε ότι με επιρρέασαν τότε, αν κ δεν μπορώ να καταλάβω πως το έκαναν, ως προς τον χαρακτήρα κ τη διάθεσή μου. Τώρα πως με επιρρεάζουν; Δεν είμαι κύριως του εαυτού μου; Επίσης γιατί αλλάζει κάθε τόσο η πρόβλεψη; Ας βγει ένα αλμανακ με τις πλήρες θέσεις των πλανητών για κάθε ζώδιο κ τέλος. Τι τρίγωνα, οχτάγωνα κτλ μου λέτε; Συγγνώμη αλλά από την μύγα ξύγκι δεν βγαίνει.
    Συγγνώμη, αλλά πόσες φορές πρέπει να ειπωθεί πως στην αστρολογία γίνεται προσπάθεια ερμηνείας της ανθρώπινης συμπεριφοράς;

Αυτό, σημαίνει αυτομάτως πως έχουμε να κάνουμε με ποιοτικα μεγέθη, τα οποία, καλώς ή κακώς, αποτιμώνται, δεν μετρώνται ποσοτικά.

Εαν η απάντηση που περιμένετε για να "πειστείτε" θέλετε να είναι τέτοιας φύσεως, λυπάμαι πολύ, δεν υφίσταται τέτοια περίπτωση.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει η παραμικρή πρόθεση από τους "ξερόλες" να μάθουν ή να ψάξουν. Αφού πιστεύουν έτσι κι αλλιώς ότι είναι γνώστες των πάντων, είπαν να κοινωνίσουν τις τέλειες κι απόλυτες αλήθειες τους και σε μας τους αδαείς.
    Το κλειδί στο σκεπτικό τους φαίνεται νομίζω απ' το post του pentraks από άλλο forum, το οποίο παραθέτει λίγο πιο πάνω ο Dell Piero, και αναφέρει ότι τα μέλη εδώ είναι γυναίκες σε ποσοστό 90%.
    ps: Το "ντου" είναι μέρος της απαράμιλλης τεχνικής τους για μεταλαμπάδευση της γνώσης και της μοναδικής τους αλήθειας.

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Παναγιώτης View Post
    Aρχικά, η αστρολογία συμφωνούμε ότι δεν έχει σχέση με μελλοντολογία κ τσαρλατανισμό μεταμεσονύχτιων εκπομπών. Σωστά; Έστω ότι όταν γεννήθηκα είχα κάποιους "πλανήτες στο ζώδιό μου", κτλ. Ας πούμε ότι με επιρρέασαν τότε, αν κ δεν μπορώ να καταλάβω πως το έκαναν, ως προς τον χαρακτήρα κ τη διάθεσή μου. Τώρα πως με επιρρεάζουν; Δεν είμαι κύριως του εαυτού μου;
    Ο σοφός κυβερνά τ' άστρα του, λέει μια φράση Παναγιώτη. Η αστρολογία δεν σου απαγορεύει να'σαι κύριος του εαυτού σου, άλλωστε κανείς και τίποτα δεν μπορεί να επιβάλει σε κανέναν κάτι τέτοιο. Επίσης, όπως έχει αναφερθεί παμπολλες φορές... δεν επηρεάζει, τουλάχιστον με την ευρεία σημασία που έχει η λέξη "επηρεάζω". Μπορεί να σου δείξει -να σου δείξει- κάποιες τάσεις, κάποια εγγενή χαρακτηριστικά σου, τα οποία στο χέρι σου είναι, ανάλογα με τις συνθήκες από τις οποίες περιβάλλεσαι, να τα αξιοποιήσεις ή το αντίθετο.

Επίσης γιατί αλλάζει κάθε τόσο η πρόβλεψη; Ας βγει ένα αλμανακ με τις πλήρες θέσεις των πλανητών για κάθε ζώδιο κ τέλος. Τι τρίγωνα, οχτάγωνα κτλ μου λέτε; Συγγνώμη αλλά από την μύγα ξύγκι δεν βγαίνει.
    Αν ξεκινάς αξιολογώντας κάτι (αστρολογία=μύγα), όντως δε μπαίνεις στο σύστημά της, Παναγιώτη. Οπως αναφέρεις και συ, υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα στον τσαρλατανισμό-μελλοντολογία-ολίγον από ταρομαντεία με την αστρολογία. Υπάρχει ένα συστημα που ναι περιέχει ζωδια, ναι παριέχει πλανήτες και άλλα σημεία, ναι περιέχει όψεις που σχηματίζονται ανάμεσα σε αυτά, οίκους, ακμές, μεσοδιαστήματα, κοινώς μπόλικο πράμα...

Εγώ θα χαρώ να πάρει θέση ο Dell Piero σε αυτό που τον ρώτησα για τη κοπελίτσα.
    Δε χρειάζονται υπεκφυγές, σταράτα λόγια, άντρας με άντρα.
    "Aστέρας εισαθρείς. Aστήρ εμός. Είθε γενοίμην ουρανός, ως πολλοίσ΄ όμμασιν εις σε βλέπω"
    Πλάτων.

Όνομα:
    Κωστής

Quote Originally Posted by erastros View Post
    Αγαπητέ Dell Piero,

Η κατάντια της κοπελίτσας είναι αξιολύπητη. Ποιος άντρας θα εκτιμήσει την προσωπικότητά της;
    Αν ήσουν εσύ το αγόρι/ο άντρας που έκανε σχέση και σου έλεγε
    "Σόρυ Dell Pierako μου, είχα Σελήνη κενή πορείας όταν ξεκίνησε η σχέση μας, δε συνεχίζουμε" τι θα σκεφτόσουν;
    Με ποια λογικά επιχειρήματα θα την έπειθες ότι πλανάται οικτρά; Θα καταλάβαινε τη λογική σου; Η θα έκοβες πέρα με χίλια, ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω σου;
    Αν της έλεγες
    "Ναι μωρό μου, έχεις δίκιο, ας το ξεχάσουμε, δεν πάμε πουθενά με Σελήνη κενή πορείας" θα ήσουνα σωστός άντρας;

Κάνεις μεγάλο λάθος. Ξεκίνησες όμορφα, κατόπιν φόρεσες τη χλαμίδα του δογματικού Καίσαρα και τώρα χρίζεις εαυτόν κριτή συμπεριφορών. Σε λίγο ίσως δηλώσεις ψυχίατρος και συνταγογραφείς ψυχοφάρμακα ή Ροδόσταυρος για να προστατεύσεις τον κόσμο από τους άπιστους.
    Καταλαβαίνεις ότι στο συγκεκριμένο thread δεν έχεις καμία δουλειά. Αν με τα "ντου" ικανοποιήθηκες μπορείς τώρα να "σαλτάρεις τη ρεζέρβα να τους πάρεις".
    Ας συνεχίσει λοιπόν ο καθένας είτε με την παρατήρηση του έναστρου ουρανού είτε με το κυνήγι των μαγισσών του επειδή μια πολιτισμένη κοινωνία επιτάσσει τον σεβασμό και την ελευθερία των επιλογών.
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Page 15 of 50 FirstFirst ... 5 11 12 13 14 15 16 17 18 19 25 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread