s
Μέθοδος χαρτομαντείας - Page 38
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 38 of 47 FirstFirst ... 28 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... LastLast
Results 371 to 380 of 468

Re: Μέθοδος χαρτομαντείας

Quote Originally Posted by may View Post
    Αγαπητό Maraki_1975,

καλημέρα καi σε ευχαριστούμε πολύ για τον κόπο σου!! Καλά κάνεις κ δεν δίνεις την ερμηνεία, θέλω κ εγώ να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου..

Σε παρακαλώ όμως.. Κάτι που μάλλον δεν έχω καταλάβει σωστά για το 3ο στάδιο. Την 2η κ την 3η φορά στο πρώτο φύλλο που ανοίγεις, βάζεις τη 2η φορά 2 κλειστά πάνω του κ την 3η βάζεις ένα μόνο?? Δεν το καταλαβαίνω αυτό!!! Τα πρώτα χαρτιά, (τα οποία στη συνέχεια θα καπακωθούν) τα παίρνεις από την πλάτη της τράπουλας ή από τις φιγούρες??

Σε παρακαλώ, εξήγησέ μου αυτές τις λεπτομέρειες, γιατί όσες φορές και αν έχω διαβάσει τα σχετικά σου κείμενα, δεν έχω βγάλει άκρη... :embarrest :embarrest

Αν κάποιο άλλο μέλος είναι σίγουρο, ότι μπορεί να απαντήσει σωστά στις απορίες μου, παρακαλώ ας με βοηθήσει.. Ας μη ταλαιπωρούμε άλλο το Maraki_1975.
    Νομίζω πως έχει γίνει λάθος με τον πίνακα του τρίτου σταδίου. Πρέπει να είναι ανάποδα. Δηλαδή στην δεύτερη και τρίτη φορά, τα χαρτιά που φαίνονται οτι έχουν πέσει πρώτα, είναι στην πραγματικότητα τα τελευταία. Οπότε η Μαρία είχε στα χέρια της μόνο δύο χαρτιά στο τέλος της δεύτερης φοράς και μόνο ένα στο τέλος της τρίτης.
    Τα πρώτα χαρτιά τα παίρνεις από το κάτω μέρος της τράπουλας την οποία κρατάς με την πλάτη προς το μέρος σου. Εσύ δεν βλέπεις δηλαδή τις φιγούρες. Μετά τα σκεπάζεις με τρία χαρτιά που παίρνεις από το πάνω μέρος της τράπουλας, κρατώντας την πάντα με τις φιγούρες προς τα κάτω.
    Ελπίζω να βοήθησα.

Attachment 82
    παιδιά συγνώμη για τον Ρήγα Μπαστούνι έχεις δίκιο ήταν δυο φορές ΄΄εκανα λάθος όταν τα εφτιαχνα στο word , όσον αφορά για τον άσσο σπαθί είχα μια συζήτηση την προηγούμενη εβδομάδα για το θέμα μπορείς λοιπόν να το βάλεις , αν παρακολούθησες τι συζητούσαμε (αν και φαίνεται οτι ειναι με το ζόρι) απλά γιατί μας έχει ήδη εμφανιστεί και στις δύο προηγούμενες φορες και εμείς μπορούμε να το κρατήσουμε για να εξαντλήσουμε την περίπτωση αυτη, κανονικά όμως δεν το κρατώ εκτός επαναλαμβάνω αν θέλω να το κρατήσω επίτηδες μέσα ( κάτι που έκανα εγω για να δείξω και στον φίλο- φίλη ) που το συζητούσαμε την προηγούμενη εβδομάδα!!!
    σας έχω ξανα ανεβάσει το στάδιο 3 με την διόρθωση του ρήγα και ότι άλλο δείτε πείτε το μου...
    φιλάκια

Quote Originally Posted by Marina 7771 View Post
    Τα πρώτα χαρτιά τα παίρνεις από το κάτω μέρος της τράπουλας την οποία κρατάς με την πλάτη προς το μέρος σου. Εσύ δεν βλέπεις δηλαδή τις φιγούρες. Μετά τα σκεπάζεις με τρία χαρτιά που παίρνεις από το πάνω μέρος της τράπουλας, κρατώντας την πάντα με τις φιγούρες προς τα κάτω.
    Στο 3 σταδιο χρησιμοποιεις ολα τα χαρτια της τραπουλας (52)???
    Δηλαδη ειναι περιπου η ιδια διαδικασια με το πρωτο σταδιο?

:blink:

λοιπόν ξαναλέω πως γίνετε το στρώσιμο στο τελευταίο στάδιο ...
    έχω όλη την τράπουλα χωρίς να λείπει κανένα χαρτί και την κρατω έτσι ώστε να μην βλέπω τα χαρτιά (ανάποδα δηλαδή) ...ωραία τώρα τραβάω ένα χαρτι απο κάτω (όχι το πρώτο όπως κρατω την τράπουλα, αλλά το τελευταίο στην ουσία , αυτο που αν αναποδογυρίσω την τράπουλα θα το δω ) αν αυτο το χαρτί μου κάνει ειναι απο αυτα δηλαδή που έχω αναφέρει (συν τον άσσο σπαθί αν θέλω με το ζόρι να δω τι θα γίνει με αυτη την επιτυχία =Ασπαθί ) αφού λοιπόν αυτο το χαρτί μου κάνει το βάζω κάτω ανοικτό πια το βλέπω ποιο ειναι και τοποθετώ κλειστά πάνω του τρία χαρτιά απο την πάνω όμως μεριά του σωρού ...
    απο κάτω λοιπόν παίρνω το ανοικτό και απο πάνω απο το σωρό παίρνω τα κλειστά ....αυτο το κάνω μέχρι να τελειώσουν τα χαρτιά μετα όπως ειναι ο σωρός με τα κλειστα και ανοικτά που έχω δημιουργήσει ...κάνω το εξής άνοιγμα Attachment 83

παιδιά μην ξεχνάτε οτι προσπαθώ με το γραπτό λόγο να σας εξηγήσω κάτι που κανονικά θα έπρεπε να σας το δείξω ...

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by maraki_1975 View Post
    παιδιά μην ξεχνάτε οτι προσπαθώ με το γραπτό λόγο να σας εξηγήσω κάτι που κανονικά θα έπρεπε να σας το δείξω ...
    Το ξέρουμε αυτό Μαράκι μου, και είμαι πεπεισμένη ότι όλες και όλοι εδώ μέσα που παρακολουθούμε αυτό το θέμα το αναγνωρίζουμε και σε ευχαριστούμε!!!

Καταβαίνω πόσο κουραστικό μπορεί να γίνεται ενίοτε!!
    may..

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by maraki_1975 View Post
    αυτο το χαρτί μου κάνει το βάζω κάτω ανοικτό πια το βλέπω ποιο ειναι και τοποθετώ κλειστά πάνω του τρία χαρτιά απο την πάνω όμως μεριά του σωρού ...
    Ναι, αλλά καλό και χρυσό Μαράκι μας... :sad2:

στο αρχειάκι που ανέβασες για το 3ο στάδιο, τη 2η κ την 3η φορά η πρώτη τετράδα, δεν είναι τετράδα... αλλά τριάδα και δυάδα αντίστοιχα!!

Η μήπως τελικά τα ανοίγεις ανάποδα;;; :unsure:

Αυτό μας προβλημάτισε!!

Αν κάποιο άλλο μέλος είναι σίγουρο, ότι μπορεί να απαντήσει σωστά στις απορίες μου, παρακαλώ ας με βοηθήσει.. Ας μη ταλαιπωρούμε άλλο το Maraki_1975
    may..

Quote Originally Posted by may View Post
    Ναι, αλλά καλό και χρυσό Μαράκι μας... :sad2:

στο αρχειάκι που ανέβασες για το 3ο στάδιο, τη 2η κ την 3η φορά η πρώτη τετράδα, δεν είναι τετράδα... αλλά τριάδα και δυάδα αντίστοιχα!!

Η μήπως τελικά τα ανοίγεις ανάποδα;;; :unsure:

Αυτό μας προβλημάτισε!!

Αν κάποιο άλλο μέλος είναι σίγουρο, ότι μπορεί να απαντήσει σωστά στις απορίες μου, παρακαλώ ας με βοηθήσει.. Ας μη ταλαιπωρούμε άλλο το Maraki_1975
    όταν ρίχνουμε τα χαρτιά και τα καπακώνουμε μπορεί να μην περισσεύουν στο τελευταίο χαρτί τρία χαρτιά για να το καπακώσουμε , θα το καπακώσουμε με όσα περισσεύουν και αυτο σημαίνει οτι μπορεί να ειναι 1 ή 2 τα χαρτιά που απομένουν για να καπακώσουμε αυτο το τελευταίο...γιατί σας φαίνεται περίεργο αυτό?

[QUOTE=maraki_1975;20588]όταν ρίχνουμε τα χαρτιά και τα καπακώνουμε μπορεί να μην περισσεύουν στο τελευταίο χαρτί τρία χαρτιά για να το καπακώσουμε , θα το καπακώσουμε με όσα περισσεύουν και αυτο σημαίνει οτι μπορεί να ειναι 1 ή 2 τα χαρτιά που απομένουν για να καπακώσουμε αυτο το τελευταίο...γιατί σας φαίνεται περίεργο αυτό?[/QUOT

Καλημερα Μαρακι

Επειδη τα κοιταμε απο πανω προς τα κατω, φαινεται οτι η πρωτη σειρα δεν ειναι ολοκληρη.

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by Pisces girl View Post
    Επειδη τα κοιταμε απο πανω προς τα κατω, φαινεται οτι η πρωτη σειρα δεν ειναι ολοκληρη.
    Αυτό ακριβώς νομίζω και εγώ ότι πρέπει να είναι το λάθος μας!! Επιπροσθέτως νόμιζα ότι στο τρίτο στάδιο, το δεύτερο χαρτί ενδιαφέροντός μας (καθώς ψάχνουμε την τράπουλα), μπαίνει κάτω από το πρώτο, όπως ακριβώς και στο πρώτο στάδιο!! Αλλά από ότι φαίνεται το δεύτερο χαρτί μπαίνει πάνω από το πρώτο και το τρίτο πάνω από το δεύτερο και πάει λέγοντας!! Δηλαδή, προχωράμε προς τα πάνω όσο τελειώνουν τα φύλλα που έχουμε στο χέρι μας και όχι προς τα κάτω. Μόνο έτσι είναι λογικό να ισχύει, ότι η πρώτη σειρά (που στην ουσία είναι τελευταία από ότι φαίνεται) έχει λιγότερα από τέσσερα χαρτιά!!

Έχω και μια τελευταία απορία... (το ξέρω ότι σας έχω κουράσει... αλλά τι να κάνω!!)

στο δεύτερο στάδιο λίγο πριν το μεγάλο άνοιγμα γίνεται ο σταυρός. Εκεί έχω τις απορίες μου όσον αφορά τα ανακατέματα. Δηλ. θα σας γράψω πως το έχω καταλάβει και αναλόγως μου απαντάτε αν είναι έτσι ή όχι και με διορθώνετε.

Μετά το τέλος του 1ου σταδίου, μαζεύω κ τα 52 φύλλα, αλλά αφήνω έξω τη φιγούρα που με ενδιαφέρει. Μετά ανακατεύω και κάνω σταυρό (πάνω από τη φιγούρα, κάτω, αριστερά, δεξιά). Και έπειτα ανοίγω το κάθε τουβλάκι (το τουμπάρω κατά καποιον τρόπο γαι να δω ποιο φύλλο είναι από κάτω) και κάνω μια πρώτη ερμηνεία, συνυπολογίζοντας και τα 5-6 φύλλα κάτω από το αρχικό φύλλο.

Μετά, πώς ακριβώς γίνεται?? Μαζεύω τυχαία τα τουβλάκια, ανακατεύω, κόβω και ανοίγω ή μήπως όχι και υπάρχει κάποια συγκεκριμένη σειρά??

Αν μπορεί κάποιο μέλος να μου απαντήσει πάνω σε αυτό...

Να με συμπαθάτε αν γίνομαι κουραστική!! :embarrest
    may..

Page 38 of 47 FirstFirst ... 28 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)