s
Μέθοδος χαρτομαντείας - Page 36
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 36 of 47 FirstFirst ... 26 32 33 34 35 36 37 38 39 40 46 ... LastLast
Results 351 to 360 of 468
    Όνομα:
    Silia

Re: Μέθοδος χαρτομαντείας

Quote Originally Posted by maraki_1975 View Post
    το δεύτερο ειναι σωστό ...ο ¶σσος ειναι δίπλα στο πρώτο το ανοικτό μας χαρτί ...
    οκ?

OK!!! σε ευχαριστώ κ πάλι!! :bigsmile:
    για το "στρώσιμο" όμως δεν μου απάντησες... :embarrest
    may..

Όνομα:
    ΜΑΡΙΝΑ..

maraki xthes kitaksa na dw an borw na riksw t xartia...omws mou dimiourgithike i sxetiki aporia...sto 1 stadio me pia sira protereotitas ermineuis ta xartia?diladi pws ksereis me pia seira na ta eksigisis kai poia einai pio simantika????

Γεια χαρα και παλι Μαρακι!
    Εχω κι εγω αποριες.Στο μεγαλο ανοιγμα υπαρχει περιπτωση το μελλον να ειναι αντιθετα απο οτι εχεις πει και με ποια σειρα πειπου μπορουμε να τα διαβασουμε?
    Επισης μια απορια που εχει δημιουργηθει και σε αλλο μελος του φορουμ.Αν εγω ειμαι κουπα και ο αλλος μπαστουνι π.χ τοτε πως θα δωσουμε τις ερμηνειες στα υπολοιπα χαρτια?Θελω να πω οτι αυτοματως τα υπολοιπα (καρω και σπαθια) εκτος απο οταν αντιπροσωπευουν καποια αντιστοιχα ατομα ,αφορουν τα οικονομικα και τα εργασιακα μας?
    Υ.Γ.Ποια αλλη ερμηνεια μπορεις να δωσεις για τα πενταρια?

καλησπέρα, αν διαβάσετε προσεκτικά το φόρουμ έχουμε κάνει τόσες συζητήσεις που μάλλον οι απαντήσεις βρίσκονται ήδη μέσα εκει ...και μάλλον με ρωτάτε τα ίδια συνέχεια ...
    δεν έχω πρόβλημα να τα λέω και να τα ξαναλέω αλλά είμαι σίγουρη οτι αν το διαβάσετε με τη σειρά που σας τα έχω γράψει θα τα καταλάβετε καλύτερα ...

Quote Originally Posted by marina6 View Post
    maraki xthes kitaksa na dw an borw na riksw t xartia...omws mou dimiourgithike i sxetiki aporia...sto 1 stadio me pia sira protereotitas ermineuis ta xartia?diladi pws ksereis me pia seira na ta eksigisis kai poia einai pio simantika????
    ήδη σας έχω γράψει ποια ειναι τα χαρτιά στα οποία δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα και εκτός απο αυτο ...πρέπει να πώ κάτι για να σας μιλήσει η τράπουλα πρέπει να την μάθετε καλά, να μάθετε καλά τις ερμηνείες μόνο έτσι θα πάρετε τον αερα της τράπουλας ...

Όνομα:
    ΜΑΡΙΝΑ..

Quote Originally Posted by maraki_1975 View Post
    ήδη σας έχω γράψει ποια ειναι τα χαρτιά στα οποία δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα και εκτός απο αυτο ...πρέπει να πώ κάτι για να σας μιλήσει η τράπουλα πρέπει να την μάθετε καλά, να μάθετε καλά τις ερμηνείες μόνο έτσι θα πάρετε τον αερα της τράπουλας ...
    mipws borei na mou pei kapoios i kai sy maraki an einai eukolo,se pia selida anaferei to maraki gia ta xartia sta opia dinoume varitita?den to vriskw..

Όνομα:
    Silia

Maraki,

καλημέρα!!!

έχεις δίκιο για τις απορίες, πρέπει να τα ξαναδιαβάσουμε!! (χε, χε!!)

Θέλω να σε ρωτήσω κάτι για το 10 μπαστούνι σε σχέση με τις φιγούρες.

Δηλ, έστω μια διάταξη :

Ρήγας σπαθί, Βαλές κούπα, ¶σσος καρό, 10 μπαστούνι.

Από όσο καταλαβαίνω, πρόκειται για μια άσχημη είδηση. Προβληματίζομαι όμως γιατί ο βαλές κούπα δεν "κοιτάει" τα άλλα 2 φύλλα. Νομίζω ότι ούτε και ο Ρήγας σπαθί την κοιτάει. (μπορεί να μη θυμάμαι καλά!). Πως ερμηνεύεις αυτή τη διάταξη του 3ου σταδίου?? μήπως ότι υπάρχει κάποια αρνητική είδηση που αφορά τον σπαθάτο, αλλά το κουπάτο πρόσωπο δεν δίνει δεκάρα, απλά το ακούει?? Ή μήπως το κουπάτο πρόσωπο λέει άσχημα μαντάτα στον σπαθάτο??

Προσπαθώ να καταλάβω την αξία που έχει η κατεύθυνση της φιγούρας.

Δεν θα ήταν πολύ διαφορετική η ερμηνεία αν ο βαλές κούπα ήταν στο τέλος κ κοιτούσε τον άσσο καρό-10 μπαστούνι??

:embarrest :embarrest

Ευχαριστώ πολύ!!
    may..

Καλημερα Μαρακι!

Δεν μας βαζεις ενα νεο παραδειγμα να το δουμε και να σου στειλουμε τις ερμηνειες μας???

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by Pisces girl View Post
    Καλημερα Μαρακι!

Δεν μας βαζεις ενα νεο παραδειγμα να το δουμε και να σου στειλουμε τις ερμηνειες μας???
    Ναι!!! Ναι!!! Παραδειγματάκι!!!
    may..

καλησπέρα , σας έχω φτιάξει ενα παράδειγμα πραγματικό τι σημαίνει αυτο οτι έχω ρίξει πραγματικά τα χαρτιά (στον εαυτό μου) και σας δίνω και τα τρία στάδια ..προσεκτικά λοιπόν γιατί στο τέλος θα πρέπει να βγάλουμε ενα συμπέρασμα σχετικά με το τι συμβαίνει με μένα , τι με απασχολεί και τι θα συμβεί στο μέλλον ...
    αυτο σας το γράφω γιατί όπως σας έχω πει τα χαρτιά τα κοιτάμε στο συνολό τους και ακόμα περισσότερο σε συνδυασμό όλα μαζί (1ο , 2ο, 3ο στάδιο)
    για να βγάλουμε ενα συμπέρασμα λοιπόν τελικό ...συγκεντρωτικό ...
    οκ ?
    λοιπόν σας δίνω το πρώτο στάδιο και συνεχίζω να φτιάχνω και το δεύτερο και το τρίτο ...
    περιμένω ερμηνεία απο σας ...
    ειναι πραγματικό ρίξιμο επαναλαμβάνω ...αρα περιμένω να μου πείτε τι έχω να αντιμετωπίσω και να μου πείτε και τι με απασχολεί ...και φυσικά τι θα γίνει με αυτο που με απασχολεί ...
    Φιλάκια , τα λέμε Attachment 76

Page 36 of 47 FirstFirst ... 26 32 33 34 35 36 37 38 39 40 46 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)