s
Κριοί! Αυτοί οι άντρες!!!!! - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 21 to 30 of 47

Re: Κριοί! Αυτοί οι άντρες!!!!!

Η αλήθεια ειναι,σε κάθε περίπτωση, οτι οι πιο έντονες σχέσεις στη ζωη μου ήταν με κριούς...Λέω να κάνω στροφή στη καριέρα μου πλεον,,να κινηθώ προς Ταύρο μεριά..Δέχομαι συμβουλές κορίτσιαααα

kia!!!Mήπως με γνωρίζεις??Αυτό ακριβώς γινεταιιιιιι.Έχω κάνει κατι debate με γάβρουςς!!!χχαχαχαχαχαχαχ
    Έχω μείνει έκπληκτη :nuts:

Συνειδητοποιώ πως τελικά έχετε πολλά κοινά χαρακτηριστικά οι Κριοί... όχι από θέμα εμφάνισης, αλλά από θέμα γούστων και χόμπι και την γενικότερη αντιμετώπισης σας ως προς αυτά !!! Είμαι σίγουρη ότι ακόμη και στις απόψεις που θα εκφράζετε θα μοιάζετε επίσης

Mην πέσετε να με φάτε,αλλά με τις γυναίκες Κριούς πάντα σφάζομαι.Συγκεκριμένα, δεν υπάρχουν άλλες που να έχω ποτέ τσακωθεί,εκτός από αυτές. :evil: Με τους άντρες πάλι,ούτε κρύο ούτε ζέστη.Δεν είμαι για Κριάρια προφανώς.Μακριά κι αγαπημένοι...:bigsmile:
    Είμαι ninja!!!

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by victoriageras View Post
    και όσο για την ανταγωνιστικότητα μια κοπέλα από την σχολή του που είναι κριός και αυτή....επικές μάχες!πήγε και άνοιξε λογαριασμό στο ιντερνετ και παίζει ένα παιχνίδι μόνοκαι μόνο για να του την πει και καλά ότι είναι καλύτερη σε αυτό:suspiciou
    Μα πάνε καλά????????
    αυτό δεν είναι τίποτα...στα αισθηματικά να δείς πόσο ανταγωνιστικά είναι τα κριάρια...:blink:

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Όνομα:
    Βικτωρια

Λευκή,

όχι απλά το βλέπω το βιώνω κάθε μέρα!το απίστευτο είναι ότι και καλά δεν θέλουν πολλές δεσμέυσεις και ξέρεις τον δήθεν περιορισμό που νομίζουν ότι υπάρχει σε κάθε σχέση αλλά αν τολμήσει αρσενικό να πλησιάσει την κοπέλα τους στα 50 μέτρα...έχεις δει στις ταινίες πώς οριοθετούν τον χώρο τον φόνων???
    κάτι αντίστοιχο.Είμαι τυχερή που δεν έχει τις συνήθειες των σκύλων(ξέρετε όλοι φαντάζομαι πώς μαρκάρουν την περιοχή τους!!!!)
    ΣΑΦΩΣ!!!!!!!

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    Η αλήθεια ειναι,σε κάθε περίπτωση, οτι οι πιο έντονες σχέσεις στη ζωη μου ήταν με κριούς...Λέω να κάνω στροφή στη καριέρα μου πλεον,,να κινηθώ προς Ταύρο μεριά..Δέχομαι συμβουλές κορίτσιαααα
    Μια φιλική συμβουλή..Πήγαινε καλύτερα σε άλλο ζώδιο αν δεν θες να δεις τα νεύρα σου τσατάλια..Όντας γυναίκα Ταύρος μπορώ να σου πω ότι γινόμαστε λιγάκι υστερικές ώρες ώρες (το τονίζω δεν είμαστε πάντα έτσι) και με άντρα Ταύρο θα σε φάει η ανάκριση του που πήγες τι έκανες?!?

Quote Originally Posted by victoriageras View Post
    Συμφωνώ απόλυτα αλλά... Μήπως... λέω μήπως αυτό το παιδί σας βγαίνει και στις πιο ιδιαίτερες, προσωπικές στιγμές και κολλάτε κάπου??? Γιατί το δικό μου Κριαράκι (με Παρθένο) δείχνει πολύ αθώο...
    Και εμένα το βγάζει το παιδικό του αλλά όταν είμαστε μόνοι μας τελείως.Αλλά με χαζομαρουλες,ξέρεις να μιλαέι μπεμπε(πράγμα που μου κάνει τα νεύρα κρόσια άλλα άντε πες του το)και την παιδική επιμονή του ακόμα και όταν κάνει λάθος να επιμένει στο ότι είναι σωστό και να επιμένει να το τεκμηριώσει.
    Κατά τα άλλα μπροστά σε όλους τους άλλους και γένικά απευθυνόμενος σε όλους τέτοια έκρηξη τεστοστερόνης είναι απίστευτη!!!:amazed:[/QUOTE]

Ναι δεν είναι κάτι σημαντικό αυτό..ονομάζεται προσωπικός παλιμπαιδισμός...Μεταξύ σας είναι το κουταβάκι που θέλει προστασία και φροντίδα και προδερμ και έξω είναι ο άντρας ο πολλά βαρύς μην του μιλάτε το πρωι...
    Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    kia!!!Mήπως με γνωρίζεις??Αυτό ακριβώς γινεταιιιιιι.Έχω κάνει κατι debate με γάβρουςς!!!χχαχαχαχαχαχαχ:bi gsmile:
    Επειδή πρόσφατα ήμουν σε μια σχέση με Κριό και γάβρο (θεε μου ο συνδυασμός που σκοτώνει πρέπει να είναι αυτός) φαντάζομαι τα debates που έκανες...

Πάντως ένα καλό που έχουν οι Κριοί και απευθύνομαι στην κοπέλα που ξεκίνησε το θέμα αυτό (συγνώμη όπως έχω ήδη πει δεν τα πάω καλά με τα ονόματα) είναι το κρεβάτι..Μετά τον Σκορπιό δεν νομίζω να υπάρχει άλλος...:embarrest
    mpiskoto sokolatas

Μετά απ'όσα διαβάζω ευχαριστώ το Θεό που δε μέ έχει ρίξει σε δρόμο Κριού...Verneigung
    Πάντως από φίλους Κριούς βλέπω ότι τα ψεμματάκια τους τα λένε...
    Δεν είναι βέβαια και Τοξότες ή Ζυγοί αλλά λένε κι αυτοί τα δικά τους...

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by SKYLOROCK View Post
    Μετά απ'όσα διαβάζω ευχαριστώ το Θεό που δε μέ έχει ρίξει σε δρόμο Κριού...Verneigung
    Πάντως από φίλους Κριούς βλέπω ότι τα ψεμματάκια τους τα λένε...
    Δεν είναι βέβαια και Τοξότες ή Ζυγοί αλλά λένε κι αυτοί τα δικά τους...
    Εγω πάλι έχω την καλύτερη άποψη για τους Κριούς.Κι ειμαι και Καρκίνος Ειναι νομίζω ακόμα ενα παρεξηγημένο ζώδιο:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

όλα τα ζώδια είναι άλλα λιγότερο και άλλα περισσότερο παρεξηγημένα...
    mpiskoto sokolatas

Όνομα:
    Διονυσία

Με γιό πολύ κριαρι ηλίος,σελήνη,ερμή και αφροδίτη στον κριο ένα έχω να πω-αγόρι μου αν ήξερα ποιά θα ΄σε αντέξη αγαλμα να την προσκηνώ θα της έκανα-καλό κουράγιο σε αυτές που μπορούν και τους κρατούν γιατί είναι και δισκολοι όχι να κάνουν σχέσει αλλά να την κρατήσουν χάνουν ευκολα το ενδιαφέρον τους

Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 16 users browsing this thread. (0 members and 16 guests)