s
Μέθοδος χαρτομαντείας - Page 35
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 35 of 47 FirstFirst ... 25 31 32 33 34 35 36 37 38 39 45 ... LastLast
Results 341 to 350 of 468
    Όνομα:
    Silia

Re: Μέθοδος χαρτομαντείας

Αγαπητό Maraki_1975,

χαίρομαι που σε ξαναβλέπω!!

Μπορείς σε παρακαλώ να μου απαντήσεις σε μια απορία μου??

Στο 3ο στάδιο, αντί να κρατήσω τον ¶σσο κούπα, μπορώ να κρατήσω τον ¶σσο σπαθί, στην περίπτωση και μόνο που το θέμα που με αφορά είναι καθαρά επαγγελματικό??

Ελπίζω να μου απαντήσεις... :embarrest
    may..

Quote Originally Posted by may View Post
    Αγαπητό Maraki_1975,

χαίρομαι που σε ξαναβλέπω!!

Μπορείς σε παρακαλώ να μου απαντήσεις σε μια απορία μου??

Στο 3ο στάδιο, αντί να κρατήσω τον ¶σσο κούπα, μπορώ να κρατήσω τον ¶σσο σπαθί, στην περίπτωση και μόνο που το θέμα που με αφορά είναι καθαρά επαγγελματικό??

Ελπίζω να μου απαντήσεις... :embarrest
    καλησπέρα, κοιταξε να καταλάβεις κάτι στην ουσία στο τρίτο στάδιο επιζητούμε να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα ...αυτο σημαίνει λοιπόν οτι ειναι προτιμοτερο να μην βάζουμε χαρτιά με το ζόρι μέσα και γιατι στο λέω αυτο ο ¶σσος σπαθί ειναι ενα πολυ ωραίο χαρτί που στα συναισθηματικά συμβολίζει το στεφάνι και στα επαγγελματικά θα συμβόλιζε την υπέρτατη επιτυχία μας , αν λοιπόν εμείς βάλουμε τον άσσο σπαθί ειναι σαν να βάζουμε με το ζόρι την επιτυχία μέσα όμως αυτο που μας ενδιαφέρει ειναι να μπει απο μόνο του αν είναι πράγματι αυτο να συμβεί...
    βέβαια έτσι όπως μου το θέτεις απο τη στιγμή που θες να ρίξεις μονο επαγγελματικά θα μπορούσες να αντικαταστήσεις τον ¶σσο κούπα με τον ¶σσο σπαθί αν και να σου πώ κάτι ο άσσος σπαθί δεν αντιπροσωπεύει μόνο τα επαγγελματικά αλλά την κάθε επιτυχία ...
    φαντάσου οτι αν πέσει ο άσσος σπαθί δίπλα στο κρεβάτι μπορεί να μας προειδοποιήσει και για την ύπαρξη εγκυμοσύνης ...
    αλλά αν το θέσεις βάζοντας το μέσα όχι σαν την υπέρτατη επιτυχία αλλά σαν την προοπτική στα επαγγελματικά μπορείς να το κάνεις

επαναλαμβάνω η δική μου άποψη για να έχουμε μια ξεκάθαρη κατάσταση ειναι να μην το βάλεις γιατί ειναι σαν να βάζεις με το ζόρι κάτι (όταν θεωρήσεις οτι ο άσσος σπαθί ειναι η υπέρτατη επιτυχία) ..
    ελπίζω να σε βοήθησα

λοιπόν ρε παιδιά μην με παρεξηγήσετε επειδή έχω καιρό να μπω , που ειχαμε μείνει ?
    σας απαντούσα απλά στις ερωτήσεις σας ή είχαμε μέινει σε κάτι συγκεκριμένο που κάναμε ή που λέγαμε ?

Quote Originally Posted by maraki_1975 View Post
    λοιπόν ρε παιδιά μην με παρεξηγήσετε επειδή έχω καιρό να μπω , που ειχαμε μείνει ?
    σας απαντούσα απλά στις ερωτήσεις σας ή είχαμε μέινει σε κάτι συγκεκριμένο που κάναμε ή που λέγαμε ?
    Γεια σου Μαρακι!

Δεν μας βαζεις καποιο παραδειγμα απο την αρχη να δουμε πως τα παμε???

Quote Originally Posted by maraki_1975 View Post
    Γεια σου Μαράκι κι εγώ πιστεύω πως είχαμε μείνει στα παραδείγματα για το 2ο και 3ο στάδιο... αν σου ειναι εύκολο κανε απο ένα παράδειγμα και μετά ίσως κάποιος να ρωτήσει κάτι αν χρειαστεί ...
    Σ΄ευχαριστώ ...
    Μαρία Ν

Όνομα:
    Silia

Καλημέρα Μαράκι

σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!! Κατάλαβα όσα είπες!!

Εγώ θα πρότεινα σε συνέχεια των παραπάνω απόψεων να φτιάξεις ξανά ένα παράδειγμα για το 1ο στάδιο (ολοκληρωμένο με τα 3 ξεκαθαρίσματα) ή ένα για το 2ο στάδιο.

Πιστέυω ότι όλοι μας λίγο πολύ κάναμε πρακτική κ τα έχουμε αφομοιώσει λίγο καλύτερα από τότε που ήταν πιο φρέσκα!! Προτεινω να απαντάμε όσοι επιθυμούμε δίνοντας τη δική μας ερμηνεία κ μετά από 3-4 μέρες εσύ να δείνεις τη λύση.

Πώς σας φαίνεται??

Μιας κ το θυμήθηκα, μπορείς παρακαλώ να μου λύσεις ακόμα 2 απορίες για το 2ο στάδιο;;

1ον : πρέπει απαραιτήτως να ρίχνω 3άδα μόνο πάνω στα δικά μου χαρτιά ή μπορώ να ρίχνω και στα 10άρια ή στους ¶σσους;;
    2ον : σε περίπτωση που δεν υπάρχουν χαρτιά δικά μου ή υπάρχουν ένα δύο με αποτέλεσμα να μου περισσέυουν χαρτιά στα χέρια, τι κάνω; μπορώ να ρίξω σε κάποια φιγούρα που να με ενδιαφέρει;

Ευχαριστώ κ πάλι!!!
    may..

Καλημέρα Μαράκι

σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!! Κατάλαβα όσα είπες!!

Εγώ θα πρότεινα σε συνέχεια των παραπάνω απόψεων να φτιάξεις ξανά ένα παράδειγμα για το 1ο στάδιο (ολοκληρωμένο με τα 3 ξεκαθαρίσματα) ή ένα για το 2ο στάδιο.

Πιστέυω ότι όλοι μας λίγο πολύ κάναμε πρακτική κ τα έχουμε αφομοιώσει λίγο καλύτερα από τότε που ήταν πιο φρέσκα!! Προτεινω να απαντάμε όσοι επιθυμούμε δίνοντας τη δική μας ερμηνεία κ μετά από 3-4 μέρες εσύ να δείνεις τη λύση.

Πώς σας φαίνεται??

Μιας κ το θυμήθηκα, μπορείς παρακαλώ να μου λύσεις ακόμα 2 απορίες για το 2ο στάδιο;;

1ον : πρέπει απαραιτήτως να ρίχνω 3άδα μόνο πάνω στα δικά μου χαρτιά ή μπορώ να ρίχνω και στα 10άρια ή στους ¶σσους;;
    2ον : σε περίπτωση που δεν υπάρχουν χαρτιά δικά μου ή υπάρχουν ένα δύο με αποτέλεσμα να μου περισσέυουν χαρτιά στα χέρια, τι κάνω; μπορώ να ρίξω σε κάποια φιγούρα που να με ενδιαφέρει;

Ευχαριστώ κ πάλι!!!
    καλησπέρα , καταρχάς μου αρέσει πολυ η πρόστασή σου να σας δώσω παράδειγμα και να προσπαθήσετε μόνοι σας , εξάλλου ειναι αυτο που ήθελα και εγω απο την αρχή ...πιστέψτε με ειναι ο μόνος τρόπος να καταλάβετε πως ρίχνονται τα χαρτιά ...
    εγω θα σας ετοιμάσω ένα ολοκληρωμένο παράδειγμα και θα σας το παραθέσω ...
    σαν τεστ για το σαββατοκύριακο και την ερμηνεία θα σας την κάνω Δευτέρα (αφού εννοείται θα έχετε εσείς παραθέσει τις δικές σας ερμηνείες )
    όσον αφορά τις απορίες σου
    μπορείς να ρίξεις και σε άλλα χαρτιά που δεν ειναι δικά σου , αλλά, πρόσεχε αυτα τα χαρτιά να έχουν σχέση με το θέμα δηλαδή για να σου δώσω να καταλάβεις ρίχνουμε πάνω σε χαρτιά όταν αυτο θα μας βοηθήσει να ξεκαθαρίσει καλύτερα το θέμα αν π.χ. βγαίνει ενα 10 κούπα μπροστά μας ακριβώς μπορούμε να βάλουμε πάνω στο 10 προκειμένου να δούμε με τι σχετίζεται η χαρά αυτη ....
    και σε φιγούρα μπορείς να ρίξεις και να ξέρεις οτι όταν ειναι πολυ λίγα τα χαρτίά τα δικά μας ή αυτού που ανοίγουμε , αυτο σημαίνει οτι το άτομο αυτο (εμείς ή αυτός) κρύβεται δεν ανοιγεται ειναι κλειστός χαρακτήρας ...και φυσικά αυτο μας δυσκολευει να διελευκάνουμε την κατάσταση...
    ελπίζω να σε βοήθησα
    Φιλάκια

Όνομα:
    Silia

Τέλεια!!! :bigsmile:

Θα περιμένω το πρώτο στάδιο, για να τεστάρω τις δυνάμεις μου!! :toung:

Μήπως να μας.... βαθμολογήσεις κιόλας?? :weird: :nuts:
    may..

Όνομα:
    Silia

Αγαπητό Maraki_1975,

θα ήθελα να σου ζητήσω μια μικρή διευκρίνιση ακόμα, όσον αφορά το «άνοιγμα» του 3ου σταδίου.

Καταλαβαίνω πως κόβουμε την τράπουλα, αφού την έχουμε ανακατέψει και μετά την κρατάμε «ανάποδα» κοιτώντας την «πλάτη» της τράπουλας και όχι τις φιγούρες, σωστά??

Από πού τραβάμε φύλλα μέχρι να βρούμε κάποιο από αυτά που να μας ενδιαφέρει?? Από την «πλάτη» ή από την αντίθετη πλευρά (όπως στο 1ο στάδιο)?? Και τα 3 φύλλα με τα οποία «καπακώνουμε» αυτό που βγάλαμε, είναι από την πλάτη, σωστά??

Και τέλος όταν ανοίγουμε τα τρία φύλλα…. πως ακριβώς γίνεται?? Παράδειγμα στο αρχειάκι που ακολουθεί…

Ελπίζω να καταλαβαίνεις τις απορίες μου!!!! :toung: :toung:
    may..

Αγαπητό Maraki_1975,

θα ήθελα να σου ζητήσω μια μικρή διευκρίνιση ακόμα, όσον αφορά το «άνοιγμα» του 3ου σταδίου.

Καταλαβαίνω πως κόβουμε την τράπουλα, αφού την έχουμε ανακατέψει και μετά την κρατάμε «ανάποδα» κοιτώντας την «πλάτη» της τράπουλας και όχι τις φιγούρες, σωστά??

Από πού τραβάμε φύλλα μέχρι να βρούμε κάποιο από αυτά που να μας ενδιαφέρει?? Από την «πλάτη» ή από την αντίθετη πλευρά (όπως στο 1ο στάδιο)?? Και τα 3 φύλλα με τα οποία «καπακώνουμε» αυτό που βγάλαμε, είναι από την πλάτη, σωστά??

Και τέλος όταν ανοίγουμε τα τρία φύλλα…. πως ακριβώς γίνεται?? Παράδειγμα στο αρχειάκι που ακολουθεί…

Ελπίζω να καταλαβαίνεις τις απορίες μου!!!! :toung: :toung:
    καλημέρα, πολύ ωραία τα σχεδιάκια σσου λοιπόν το δεύτερο ειναι σωστό ...ο ¶σσος ειναι δίπλα στο πρώτο το ανοικτό μας χαρτί ...
    οκ?

Page 35 of 47 FirstFirst ... 25 31 32 33 34 35 36 37 38 39 45 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)