s
Κριοί! Αυτοί οι άντρες!!!!! - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 11 to 20 of 47
    Όνομα:
    Βικτωρια

Re: Κριοί! Αυτοί οι άντρες!!!!!

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    Λοιπόν επειδη εγώ ειμαι κριος με ωροσκοπο κριο θα σου πω το εξής...Λέμε κατι χαζοψέμματα του τυπου να εχω φαει πατατες το μεσημερι και αν με ρωτησεις τι εφαγα να σου πω μακαρόνια....Για το ναρκισσοι τι να σου πω ..συνήθως οι ασχημοι κριοι εχουν τετοιες ανασφαλειες...:toung:
    Όταν λέμε μικροψεμματάκια.....?:suspiciou Γιατί και ο δικός μου το ίδιο είναι κριός με κριό και μου φαίνεται ότι και να τον ρωτήσω τι θα κάνεις τώρα ενώ απλά θα ζεστάνει το φαγητό θα μου απαντήσει ότι έχει να πολεμήσει με κάτι αρειανούς για να σώσει την γη από τον σωσία του δόκτορα Σποτ!:blink:
    Αλλά τον αγαπάω η γυναίκα τι να κάνω απλά είναι κουραστίκό!
    ΣΑΦΩΣ!!!!!!!

Talking Re: Κριοί! Αυτοί οι άντρες!!!!!

Quote Originally Posted by victoriageras View Post
    ...ότι και να τον ρωτήσω τι θα κάνεις τώρα ενώ απλά θα ζεστάνει το φαγητό θα μου απαντήσει ότι έχει να πολεμήσει με κάτι αρειανούς για να σώσει την γη από τον σωσία του δόκτορα Σποτ!:blink:
    Πολύ καλό

Όντως το να μεγαλοποιούν τις καταστάσεις και το να προσπαθούν κάθε τι να το παρουσιάσουν σαν το πιο δύσκολο, κουραστικό και καταστροφολογικό.... είναι των Κριών

[Κάτι άλλο που χαρακτηρίζει επίσης τα κριάρια είναι το γεγονός ότι είναι αιώνια παιδιά. Ποτέ δεν θα μεγαλώσουμε κι αν μεγαλώσουμε γιατί οι συνθήκες μας ανάγκασαν θα κρύβουμε πάντα ένα παιδί μέσα μας που σε κάθε ευκαιρία θα το βγάζουμε στην επιφάνεια. :bigsmile:

Έχει κάποιο κριάρι απο την παρέα αντίρηση; [/QUOTE]

Συμφωνώ απόλυτα αλλά... Μήπως... λέω μήπως αυτό το παιδί σας βγαίνει και στις πιο ιδιαίτερες, προσωπικές στιγμές και κολλάτε κάπου??? Γιατί το δικό μου Κριαράκι (με Παρθένο) δείχνει πολύ αθώο...

Όνομα:
    Βικτωρια

Quote Originally Posted by kritsinaki View Post
    [Κάτι άλλο που χαρακτηρίζει επίσης τα κριάρια είναι το γεγονός ότι είναι αιώνια παιδιά. Ποτέ δεν θα μεγαλώσουμε κι αν μεγαλώσουμε γιατί οι συνθήκες μας ανάγκασαν θα κρύβουμε πάντα ένα παιδί μέσα μας που σε κάθε ευκαιρία θα το βγάζουμε στην επιφάνεια. :bigsmile:

Έχει κάποιο κριάρι απο την παρέα αντίρηση;
    Συμφωνώ απόλυτα αλλά... Μήπως... λέω μήπως αυτό το παιδί σας βγαίνει και στις πιο ιδιαίτερες, προσωπικές στιγμές και κολλάτε κάπου??? Γιατί το δικό μου Κριαράκι (με Παρθένο) δείχνει πολύ αθώο...[/QUOTE]

Και εμένα το βγάζει το παιδικό του αλλά όταν είμαστε μόνοι μας τελείως.Αλλά με χαζομαρουλες,ξέρεις να μιλαέι μπεμπε(πράγμα που μου κάνει τα νεύρα κρόσια άλλα άντε πες του το)και την παιδική επιμονή του ακόμα και όταν κάνει λάθος να επιμένει στο ότι είναι σωστό και να επιμένει να το τεκμηριώσει.
    Κατά τα άλλα μπροστά σε όλους τους άλλους και γένικά απευθυνόμενος σε όλους τέτοια έκρηξη τεστοστερόνης είναι απίστευτη!!!:amazed:
    ΣΑΦΩΣ!!!!!!!

Όνομα:
    Βικτωρια

Quote Originally Posted by kia View Post
    Πολύ καλό

Όντως το να μεγαλοποιούν τις καταστάσεις και το να προσπαθούν κάθε τι να το παρουσιάσουν σαν το πιο δύσκολο, κουραστικό και καταστροφολογικό.... είναι των Κριών
    Ναι,Ναι,Κια μου!!!!

Είναι φοβερό!μόνο εκείνοι θα μπορούσαν να σταματήσουν τον τυφώνα κατρίνα!δηλαδη τι να κάνω πια η γυναίκα με αυτά που ακούω????ασε δε αυτό το κόλλημα με τα σπορ!!!!τι είναι αυτό το πράγμα?
    ΣΑΦΩΣ!!!!!!!

..ασε δε αυτό το κόλλημα με τα σπορ!!!!τι είναι αυτό το πράγμα?
    :nuts: :nuts: όοοοοοντως......

Το θεμα είναι ότι τα σπορ δεν τα κάνουν και ΑΝ τα κάνουν, θα είναι για ένα διάστημα και μετά βαριούνται... Προτιμούν να τα βλέπουν και να τα συζητάνε!!!!

(Που να το δεις αυτό σε γυναικεία βερσιόν..... ... και να τσακώνεται κιόλας με το αντρικό φύλο :toung: )

Όνομα:
    Βικτωρια

Το θεμα είναι ότι τα σπορ δεν τα κάνουν και ΑΝ τα κάνουν, θα είναι για ένα διάστημα και μετά βαριούνται... Προτιμούν να τα βλέπουν και να τα συζητάνε!!!!

(Που να το δεις αυτό σε γυναικεία βερσιόν..... ... και να τσακώνεται κιόλας με το αντρικό φύλο :toung: )
    Καλά το ότι είναι ικανοί νά πάθουν και ασφυξία γιατί έχουν βαρεθεί να αναπνέουν :weird: το έχω δει
    και όσο για την ανταγωνιστικότητα μια κοπέλα από την σχολή του που είναι κριός και αυτή....επικές μάχες!πήγε και άνοιξε λογαριασμό στο ιντερνετ και παίζει ένα παιχνίδι μόνοκαι μόνο για να του την πει και καλά ότι είναι καλύτερη σε αυτό:suspiciou
    Μα πάνε καλά????????
    ΣΑΦΩΣ!!!!!!!

Μα πάνε καλά????????
    Αχ αυτός ο ¶ρης...αχ αυτός ο ¶ρης.... δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω!!!!!! :nuts: :nuts:

Όνομα:
    Βικτωρια

Αχ αυτός ο ¶ρης...αχ αυτός ο ¶ρης.... δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω!!!!!! :nuts: :nuts:

Κια μου εγώ νομίζω ότι μπορώ:embarrest

Καταργήστε τον όπως τον Πλούτωνα αντε στο καλό μου θα τρελάνουν τους υπόλοιπους έντεκα!
    ΣΑΦΩΣ!!!!!!!

kia!!!Mήπως με γνωρίζεις??Αυτό ακριβώς γινεταιιιιιι.Έχω κάνει κατι debate με γάβρουςς!!!χχαχαχαχαχαχαχ:bi gsmile:

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)