- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 47
Thread: Κριοί! Αυτοί οι άντρες!!!!!
-
19-09-2006, 03:22 AM #11
Re: Κριοί! Αυτοί οι άντρες!!!!!
Όταν λέμε μικροψεμματάκια.....?:suspiciou Γιατί και ο δικός μου το ίδιο είναι κριός με κριό και μου φαίνεται ότι και να τον ρωτήσω τι θα κάνεις τώρα ενώ απλά θα ζεστάνει το φαγητό θα μου απαντήσει ότι έχει να πολεμήσει με κάτι αρειανούς για να σώσει την γη από τον σωσία του δόκτορα Σποτ!:blink:
Αλλά τον αγαπάω η γυναίκα τι να κάνω απλά είναι κουραστίκό!ΣΑΦΩΣ!!!!!!!
-
19-09-2006, 09:34 AM #12
-
21-09-2006, 11:33 AM #13
[Κάτι άλλο που χαρακτηρίζει επίσης τα κριάρια είναι το γεγονός ότι είναι αιώνια παιδιά. Ποτέ δεν θα μεγαλώσουμε κι αν μεγαλώσουμε γιατί οι συνθήκες μας ανάγκασαν θα κρύβουμε πάντα ένα παιδί μέσα μας που σε κάθε ευκαιρία θα το βγάζουμε στην επιφάνεια. :bigsmile:
Έχει κάποιο κριάρι απο την παρέα αντίρηση; [/QUOTE]
Συμφωνώ απόλυτα αλλά... Μήπως... λέω μήπως αυτό το παιδί σας βγαίνει και στις πιο ιδιαίτερες, προσωπικές στιγμές και κολλάτε κάπου??? Γιατί το δικό μου Κριαράκι (με Παρθένο) δείχνει πολύ αθώο...
-
21-09-2006, 05:58 PM #14
Συμφωνώ απόλυτα αλλά... Μήπως... λέω μήπως αυτό το παιδί σας βγαίνει και στις πιο ιδιαίτερες, προσωπικές στιγμές και κολλάτε κάπου??? Γιατί το δικό μου Κριαράκι (με Παρθένο) δείχνει πολύ αθώο...[/QUOTE]
Και εμένα το βγάζει το παιδικό του αλλά όταν είμαστε μόνοι μας τελείως.Αλλά με χαζομαρουλες,ξέρεις να μιλαέι μπεμπε(πράγμα που μου κάνει τα νεύρα κρόσια άλλα άντε πες του το)και την παιδική επιμονή του ακόμα και όταν κάνει λάθος να επιμένει στο ότι είναι σωστό και να επιμένει να το τεκμηριώσει.
Κατά τα άλλα μπροστά σε όλους τους άλλους και γένικά απευθυνόμενος σε όλους τέτοια έκρηξη τεστοστερόνης είναι απίστευτη!!!:amazed:ΣΑΦΩΣ!!!!!!!
-
21-09-2006, 06:02 PM #15
-
21-09-2006, 11:09 PM #16
:nuts: :nuts: όοοοοοντως......
Το θεμα είναι ότι τα σπορ δεν τα κάνουν και ΑΝ τα κάνουν, θα είναι για ένα διάστημα και μετά βαριούνται... Προτιμούν να τα βλέπουν και να τα συζητάνε!!!!
(Που να το δεις αυτό σε γυναικεία βερσιόν..... ... και να τσακώνεται κιόλας με το αντρικό φύλο :toung: )
-
21-09-2006, 11:46 PM #17
Καλά το ότι είναι ικανοί νά πάθουν και ασφυξία γιατί έχουν βαρεθεί να αναπνέουν :weird: το έχω δει
και όσο για την ανταγωνιστικότητα μια κοπέλα από την σχολή του που είναι κριός και αυτή....επικές μάχες!πήγε και άνοιξε λογαριασμό στο ιντερνετ και παίζει ένα παιχνίδι μόνοκαι μόνο για να του την πει και καλά ότι είναι καλύτερη σε αυτό:suspiciou
Μα πάνε καλά????????ΣΑΦΩΣ!!!!!!!
-
21-09-2006, 11:51 PM #18
-
22-09-2006, 12:01 AM #19
-
22-09-2006, 07:53 PM #20
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.