s
Aιγοκεροι γενικα - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 11 to 20 of 119
    Όνομα:
    Ιουλία

Re: Aιγοκεροι γενικα

Αχχχ κοπελιά!!! Αιγόκερως είπες???
    Μια λέξη μόνο: ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!
    Συμφωνώ με την προλαλήσασα (roadrunner) και να συμπληρώσω ότι θα τσεκάρει κάθε σου κουβέντα κάθε σου κίνηση και εάν αντιληφθεί ότι δεν του κάνεις τότε ... αντίος αμίγκος!!!
    Γενικά, θα αισθάνεσαι ότι περνάς εξετάσεις!!! Κρόνος είναι αυτός...τι να κάνουμε:toung:.
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Καταγέλλω τη συντονισμένη προσπάθεια του Καρκινίστικου μπλοκ (Marlene, roadrunner, panther) να βγάλει το δίπολό τους κακό, στραβό, κι ανάποδο! :toung:

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by Κασσιόπη View Post
    Καταγέλλω τη συντονισμένη προσπάθεια του Καρκινίστικου μπλοκ (Marlene, roadrunner, panther) να βγάλει το δίπολό τους κακό, στραβό, κι ανάποδο! :toung:

Δηλαδή, θες να μου πεις ότι δεν τσεκάρετε τα πάντα στον άλλον και ιδιαίτερα αυτόν που θα βάλετε δίπλα σας??? Κάνω λάθος?
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Quote Originally Posted by panther View Post
    Δηλαδή, θες να μου πεις ότι δεν τσεκάρετε τα πάντα στον άλλον και ιδιαίτερα αυτόν που θα βάλετε δίπλα σας??? Κάνω λάθος?
    Θέλουμε ο άνθρωπος που θα έχουμε δίπλα μας να αξίζει, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον καθένα. Αυτός ο οποίος τσεκάρει το παραμικρό, και είναι ικανός να κρατήσει μουτρά απλώς και μόνο με την υποψία ότι μπορείς να του κάνεις το τάδε (μικρό η μεγάλο), είναι μάλλον ο Καρκίνος...

Γενικότερα θα έλεγα πως δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο να μας σέβονται και να μας το δείχνουν.

Όνομα:
    Φωτεινή

Θέλουμε ο άνθρωπος που θα έχουμε δίπλα μας να αξίζει, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον καθένα. Αυτός ο οποίος τσεκάρει το παραμικρό, και είναι ικανός να κρατήσει μουτρά απλώς και μόνο με την υποψία ότι μπορείς να του κάνεις το τάδε (μικρό η μεγάλο), είναι μάλλον ο Καρκίνος...

Γενικότερα θα έλεγα πως δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο να μας σέβονται και να μας το δείχνουν.
    Ενίσταμαι καθότι δεν κάναμε καρκινίστικο μπλόκ-απλά μιλαμε πολύ οι Καρκίνες του σάιτ!
    Κατα δευτερον τα βαζουμε με τους Αιγόκερους,αλλά γράφουμε συνεχώς στο θέμα.Αυτό μαλλον ειναι γενικά θεμα γυναικέιας ψυχολογίας-αλλο λεμε & άλλο εννοουμε-συμπαθατε με κυρίες μου!
    Κατά την γνώμη μου ,ΟΛΟΙ επιθυμουμε να εχουμε καποιον ναθρωπο που θα αξίζει!
    Συμφωνω πως ο Καρκίνος στέκεται πολλές φορες σε λεπτομέρειες ,αλλά συνηθως τα μουτρα μας κρατάνε για 5 δευτερόλεπτα!

Αυταααααααα απο μένα!
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Ιουλία

Εγώ δεν ανέφερα για πείσματα ή μούτρα, απλά είπα ότι τσεκάρουν το παραμικρό. Και γενικά οι αιγόκεροι είναι δύσκολοι άνθρωποι. Και θεωρώ ότι όλοι οι άνθρωπο - άσχετα με τα ζώδια - θέλουν να έχουν δίπλα τους κάποιον να τους σέβεται
    Voltaire

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Ενίσταμαι καθότι δεν κάναμε καρκινίστικο μπλόκ-απλά μιλαμε πολύ οι Καρκίνες του σάιτ!
    Κατα δευτερον τα βαζουμε με τους Αιγόκερους,αλλά γράφουμε συνεχώς στο θέμα.Αυτό μαλλον ειναι γενικά θεμα γυναικέιας ψυχολογίας-αλλο λεμε & άλλο εννοουμε-συμπαθατε με κυρίες μου!
    Συμφωνω πως ο Καρκίνος στέκεται πολλές φορες σε λεπτομέρειες ,αλλά συνηθως τα μουτρα μας κρατάνε για 5 δευτερόλεπτα!

Αυταααααααα απο μένα!
    5 δευτερολεπτα...5 λεπτα...5 μερες..αναλογως:nuts:

Τελοσπαντων,ειχα διαβασει σε καποιο θεμα οτι οι Αγοκεροι βγαινουν και σε "μπουκλωτή" βερσιον.Ειναι αληθεια?:unsure:

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by Marlene View Post
    5 δευτερολεπτα...5 λεπτα...5 μερες..αναλογως:nuts:

Τελοσπαντων,ειχα διαβασει σε καποιο θεμα οτι οι Αγοκεροι βγαινουν και σε "μπουκλωτή" βερσιον.Ειναι αληθεια?:unsure:
    Τι βερσιόν? Τι είναι αυτό?
    Voltaire

Quote Originally Posted by roadrunner View Post

Αυταααααααα απο μένα!
    Το να μιλάνε οι Καρκίνοι για τους Αιγόκερους και το αμφίδρομο, νομίζω πως είναι από τις πιο συνήθεις πρακτικές, μέσα από τις οποίες επιβεβαιώνεται η αστρολογία. Όπως και σε ότι άλλο έχει να κάνει με διπολικές σχέσεις, ειδικότερα μεταξύ ηλιακών ζωδίων. Βάσει αυτού, είναι λογικό να συμπίπτουν οι απόψεις πχ. των Καρκίνων για τους Αιγόκερους. Εξ' ου και ο όρος "καρκινίστικο μπλοκ" , αν και πίστευα πως φάνηκε πως τέθηκε χαριτολογώντας. Τελοσπάντων, το αποσύρω εφόσον προκάλεσε υποβολή ενστάσεων.

Την θέση σχετικά με τη γυναικεία ψυχολογία ομολογώ πως δεν την κατάλαβα πλήρως, αλλά δεν έχει σημασία. Εμείς να' μαστε καλά.

Τώρα σχετικά με το τι θέλει ο καθένας, πως ορίζει το τι αξίζει και τι όχι, νομίζω πως συμφωνούμε όλοι πως ο καθένας το ορίζει διαφορετικά. Ίσως να έχει σημασία μόνο η διαχρονικότητα του ορισμού για τον καθένα. Αλλά σίγουρα αυτό ξεφεύγει από τους "Αιγόκερους γενικά".

Σχετικά με τα μούτρα των Καρκίνων , προφανώς και θα ξέρεις καλύτερα.

Quote Originally Posted by panther View Post
    Εγώ δεν ανέφερα για πείσματα ή μούτρα, απλά είπα ότι τσεκάρουν το παραμικρό. Και γενικά οι αιγόκεροι είναι δύσκολοι άνθρωποι. Και θεωρώ ότι όλοι οι άνθρωπο - άσχετα με τα ζώδια - θέλουν να έχουν δίπλα τους κάποιον να τους σέβεται
    Δεν είπα ότι ανέφερες αυτό, απλώς θέλησα να εστιαστώ πως το ίδιο, και μάλιστα σε μεγαλύτερη ένταση, το κάνει ο Καρκίνος, ίσως κι για αυτό αισθάνεται πως εισπράττει κάτι από τον Αιγόκερω. Βάσει της λογικής δηλαδή "κρίνω εξ ιδίων τα αλλότρια". Απλώς ο Αιγόκερως όσο σημαντικό και να θεωρεί ένα ζήτημα, δεν θα το συζητήσει πολλές φορές, θα το θέσει μια και τελείωσε.

Γενικά δεν θα έλεγα πως είναι δύσκολοι άνθρωποι οι Αιγόκεροι, απλώς την ίδια υπευθυνότητα που δείχνουν απέναντι στους άλλους περιμένουν και να την δουν να τους ανταποδίδεται. Κι αυτό πολλές φορές προκαλεί προβλήματα.

Όσο για το θέμα του σεβασμού, για τους Αιγόκερους ξέρω καλά πως η τακτική του "γραμματοσήμου" δεν αποδίδει σε καμία περίπτωση, ενώ σε άλλα ζώδια αποδίδει και μάλιστα με το παραπάνω. Και δεν εννοώ την εφαρμογή της μόνο σε αισθηματικά ζητήματα.

Page 2 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)