- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 47
Thread: Κριοί! Αυτοί οι άντρες!!!!!
-
07-09-2006, 08:30 PM #1
Κριοί! Αυτοί οι άντρες!!!!!
Καλησπέρα!Καλή συνέχεια!!!!
Λοιπόν όσες κυρίες εκεί έξω είχατε την τύχη να συναναστραφείτε με Κριό άντρα και να του βγάλεται την κακή πλευρά του χαρακτήρα του ευχαρίστως να δεχθώ τα φώτα σας στο θέμα.
Τις ατάκες που λένε απορώ σεμινάριο τους κάνουν και τις πετάνε την κατάλληλη στιγμή?
Να τονίσω ότι το δικό μου το μπουμπούκι ειναι Κριός με ωροσκόπο Κριό!!!!!Εγώ τοξότης.
Χωρίς να θέλω να προσβάλω τους άντρες Κριούς του χώρου(παιδία συγνώμη δεν μιλάω για εσάς:bigsmile: )πόσο νάρκισος μπορεί να είναι ρε παιδία?Μα να παλεύουμε για τον καθρέφτη?και πόσο πια μπορεί να τραβάνε τις γυναίκες?Σαν τις κότες μαζεύοντε γύρω αν βγούμε έξω!!!!Κουβαλάω σακιά με καλαμπόκι για να τον γλιτώσω μην τον φάνε ζωντανό!
Βοηθάτε γιατί χανόμαστε!
και το βασικό μου ερώτημα, οι κριοί λένε αλήθεια η άνήκουν στους παραμυθάδες το ζωδιακού??????:suspiciouΣΑΦΩΣ!!!!!!!
-
08-09-2006, 01:41 AM #2
Re: Κριοί! Αυτοί οι άντρες!!!!!
καταλαβαινω οτι η ερωτηση σου περιχει πολυ χιουμορ και μια δοση απελπισιας....Κι εγω τα εχω με κριο και ειμαι υπερευχαριστημενη αχ ευτυχως!εξαλλου ολοι ξερουμε πως το ζωδιο απο μονο του δε λεει και πολλα αλλα αν μπορω καπως να απαντησω θα σου πω οτι καποτε τα ειχα με καποιον κριο με ωροσκοπο κριο και ηταν μεγαλος παραμυθας αλλα οχι πονηρος παραμυθας γιατι τον καταλαβαινα...
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
08-09-2006, 10:28 AM #3
Αχ γιατί με αγχώνετε τώρα??? Εχουν και κακιά πλευρά οι Κριοί??? Γιατί το... "έτερον ήμισυ" είναι πολύ καλό και γλυκό Κριαράκι. Το μόνο, που τον πιάνω πολλές φορές να λέει ψεμματάκια για να καλύψει τυχόν χαζομαρούλες που έχει κάνει, αλλά αποτυγχάνει πλήρως!!! Λέτε να εξελιχθεί σε πινόκιο???:unsure:
-
08-09-2006, 11:44 AM #4
Εγώ με όσους Κριούς έχω συναναστραφεί,ήταν καλοί.Και χιουμορίστες.αρκετά επιπόλαιοι όμως και ισσχχχυυρρροοογγγνννώωωμο νες!!!!!!!απαπαπαπα:toung:
(και έχω την υποψία ότι είχαν και σελήνη στον Ταύρο:suspiciou )
-
08-09-2006, 03:00 PM #5
Εννοείται ότι είναι ισχυρογνώμωνες, επιπόλαιοι, απαιτητικοί και ανυπόμονοι, αφού έχουν κυβερνήτη τον ¶ρη
I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
08-09-2006, 03:32 PM #6
Χμμμμμ...Αν πάρουμε παράδειγμα από τις γυναίκες Κριούς...δέσαμε :bigsmile:
-
17-09-2006, 05:02 PM #7
-
17-09-2006, 05:06 PM #8
Γιατί το έχω παρατηρήσει ότι είστε αρκετά επιπόλαιες και ειδικά πάαααααααααααααααρα πολύ ισχυρογνώμονες και οι γυναίκες Κριοί :toung:
Επομένως, και οι άντρες Κριοί πόσο διαφορά να έχουν;;; :toung:
¶ρης είναι αυτός...¶ρης... :Wink:
-
17-09-2006, 09:02 PM #9
Λοιπόν επειδη εγώ ειμαι κριος με ωροσκοπο κριο θα σου πω το εξής...Λέμε κατι χαζοψέμματα του τυπου να εχω φαει πατατες το μεσημερι και αν με ρωτησεις τι εφαγα να σου πω μακαρόνια....Για το ναρκισσοι τι να σου πω ..συνήθως οι ασχημοι κριοι εχουν τετοιες ανασφαλειες...:toung:
-
17-09-2006, 11:34 PM #10
Κι εγώ Κριός είμαι με ωροσκόπο καρκίνο! Είχα μία σχέση που κράτησε 3,5 χρόνια με έναν Κριό και χάλασε με δική του απόφαση. Το ξεπέρασα και... ηράσθην σφόδρα έναν άλλο Κριό!
Τ' αγαπάω πολύ τα Κριάρια! Θαυμάζω την ενέργεια, το μυαλό, τη γοητεία που εκπέμπουν τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες. Κάτι άλλο που χαρακτηρίζει επίσης τα κριάρια είναι το γεγονός ότι είναι αιώνια παιδιά. Ποτέ δεν θα μεγαλώσουμε κι αν μεγαλώσουμε γιατί οι συνθήκες μας ανάγκασαν θα κρύβουμε πάντα ένα παιδί μέσα μας που σε κάθε ευκαιρία θα το βγάζουμε στην επιφάνεια. :bigsmile:
Έχει κάποιο κριάρι απο την παρέα αντίρηση;
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.