- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 13 of 13
-
07-09-2006, 02:17 PM #11
-
08-09-2006, 01:10 PM #12
Re: Η εμπειρία μου με έναν "Αστρολόγο"
Τους αστρολογους πολλοι εμισησαν, την αστρολογια ουδεις...
Τουλαχιστον βρηκες καποιον που μπορεις να εμπιστευτεις.Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
06-02-2007, 01:38 PM #13
Re: Η εμπειρία μου με έναν "Αστρολόγο"
εγώ πάντως είμαι τις άποψης οτι σε τέτοια άτομα λίγα λόγια και κοφτά είναι η καλύτερη λύση ... εκεί θα φανεί ο σωστός επαγγελματίας ...
έχω μια φίλη επαγγελματία μελλοντολόγο (ξέρω λέτε για αστρολόγους αλλα όλοι αυτοί το μέλλον λένε) η οποία πέρα ότι όντως πέφτει μέσα στα πιο πολλά παρόλο που πλέον με γνωρίζει και ξέρει κάποια πράγματα για την ζωή μου ποτέ δεν μου αναφέρει κάτι ήδη υπάρχον , εκεί φαίνετε και σε συζήτηση μας ήταν και η άποψη της αυτή : ποτέ μην λές πολλά και ποτέ μην δείχνεις δυσαρεστιμένη έστω και αν δεν σ άρεσει αυτα που πάει να σου πεί ο άλλος γιατι δεν θα κάτσει να τσακώνετε και να χαλάει την ζαχαρένια του με την κάθε τρελεγκό πελάτησα να κάνει φασαρία που πχ θέλει να πιστεύει οτι ο παντρεμενος-διαζευγμένος(και καλά) γκόμενος της θα χαλάσει την οικογένεια του για εκείνη και ο μελλοντολόγος βλέπει άλλο μέλλον διαφορετικό απο αυτό που ονειρέυτε και θέλει εκείνη...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.