- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 331 to 340 of 468
Thread: Μέθοδος χαρτομαντείας
-
14-08-2006, 11:35 AM #331
Re: Μέθοδος χαρτομαντείας
Καλημέρα Maraki,
και χρόνια σου πολλά, αν γιορτάζεις αύριο!!! :bigsmile:
¶ρα δηλαδή για να συνοψίσουμε.. το μέλλον είναι αριστερά και το παρελθόν δεξιά ανεξάρτητα από το που κοιτάει η φιγούρα, σωστά?? Επίσης, το που κοιτάει η φιγούρα δεν επηρεάζει τον τρόπο που ανοίγω τα χαρτιά, οκ??
Απορία... (στο σταυρό) τα χαρτιά διαβάζονται με κατεύθυνση από τη φιγούρα και προς τα δεξιά, όσον αφορά το παρελθόν και όσον αφορά το μέλλον από τη φιγούρα και προς τα αριστερά?? Ρωτάω, γιατί έχω παρατηρήσει ότι και οι δύο πλευρές σχεδόν πάντα συνθέτουν από μόνες τους μια μικρή "ιστορία" η καθεμία, που ενίοτε μπορείς να τις συνθέσεις. Καλά έχω καταλάβει??
Επιπλέον, περιμένω εναγωνίως τον τρόπο σου (όταν ξαναβρεις χρόνο!!) για τις συγκεκριμένες απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα.
Τέλος μια απορία με το 2.. δεν μπορεί να σημαίνει πάντα "κρεββάτι", σωστά??? δηλαδή η φιγούρα μου και δίπλα το 2 καρό και πιο δίπλα η ντάμα σπαθί και πιο δίπλα το 8 καρό, δεν μπορεί να σημαίνει... "κρεββάτι", εεεεε????? Μήπως σημαίνει ότι θα κουβεντιάσω με κάποια σπαθάτη κάτι επαγγελματικό που αφορά μια/έναν καρό??? Βοήθα με λίγο σε παρακαλώ με το 2!!
Ευχαριστώ!!!may..
-
14-08-2006, 03:56 PM #332
ΜΑΡΑΚΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΑΚΙΑ...ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΛΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΡΙΞΙΜΑΤΟΣ ΣΟΥ.Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΦΙΛΙΑ
-
15-08-2006, 03:49 AM #333
Μαρακι μια απορια ακομα.
Αυτο το 5 καρο τι μπορει να σημαινει?Συνεχως αυτο πεφτει κοντα μου αλλα δεν εχει σχεση με καρο φιγουρα.
-
15-08-2006, 09:11 PM #334
Αγαπητό Maraki,
γειά σου και πάλι!!! Εχω συναντήσει και κάποιες άλλες απορίες και θα ήθελα να μου απαντήσεις όταν μπορέσεις.
1. στον σταυρό-2ο στάδιο μπορώ να ρίξω φύλλα πάνω στα δεκάρια και στους άσσους ή μόνο στα δικά μου ή μήπως για να γίνει αυτό θα πρέπει να μην έχω άλλο φύλλο δικό μου κάτω για να το "καπακώσω"; (λίγο σπάνιο αυτό το τελευταίο, αλλά μου έχει τύχει μια φορά).
2.Πάλι στον σταυρό.. πάνω σε ένα δικό μου φύλλο ρίχνω μια τριάδα.. μπορώ να ρίξω ακόμα μια τριάδα επάνω αν στην προηγούμενη υπαρχει κάποιο δικό μου φύλλο ή γενικώς όχι;;
3.σε ένα παράδειγμά σου ανέφερες ότι αυτό μπορεί να συμβεί "πάνω στο 2". Πως μπορώ να καταλάβω πότε ένα φύλλο μου δίνει χρονικό προσδιορισμό?? μήπως όταν δεν κολλάει πουθενά?
4.Ασσος σπαθί+άσσος καρό έχεις γράψει αρκετές φορές ότι είναι πρόταση γάμου... αυτό δεν μπορεί να είναι και επαγγελματική πρόταση, ιδιαιτέρως δε αν υπάρχει εκεί δίπλα το 6 σπαθί και/ή το 8 καρό??
5. το σταυρό μπορώ να τον ανοίξω παραπάνω από μια φορά ή το κάνω μόνο μια φορά και μετά προχωρώ στο 3ο στάδιο??
Αυτά... με συγχωρείς που σε κουράζω... :embarrest
όποτε βρείς χρόνο και κέφι, απάντησέ μου!!may..
-
16-08-2006, 12:14 PM #335
Καλημέρα Ramonaki,
δεν λέω ότι γνωρίζω 100% αυτό που ρωτάς, αλλά μήπως το 5 καρό σε καθοδηγεί σε κάποιο γεγονός που μπορεί να γίνει πάνω σε 5 (5 μέρες, εβδομάδες, μήνες...)?? Ή μήπως γνωρίσεις άτομο με χαρακτηριστικά καρό φιγούρας??
Υποθέσεις κάνω, για να μην παραξηγηθούμε, οκ??may..
-
16-08-2006, 09:14 PM #336
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση και τη βοηθεια σου.
Για να σου δωσω παντως να καταλαβεις τα ριχνω ας πουμε για τον εαυτο μου
που ειμαι κουπα και ο υποτιθεμενος Ρηγας ειναι μπαστουνι και αναμεσα στα φυλλα μας συνεχως βγαινει το 5 καρο.Εαν ακολουθησουμε την ερμηνεια της Μαριας οτι τα καρο γενικα αφορουν στα οικονομικα τοτε ειναι που δεν μπορω να βγαλω ακρη.Εκτος κι αν ειναι οπως λες ¨πανω σε 5¨να γινει κατι.
-
17-08-2006, 10:20 AM #337
Καλημέρα!!
μήπως υπάρχει κάποια φιγούρα καρώ στο άνοιγμα που κάνεις?? ψάξε αν μπορείς να τη συνδυάσεις. μήπως ή εσύ ή εκείνος είχατε στο παρελθόν κάποια άλλη σχέση με άτομο με χαρακτηριστικά καρό και κάποιος από τους δύο σας κοιτάει τη συγκεκριμένη καρδιά του/της καράτου/καράτης??
Maraki, δεν μπαίνω στα χωράφια σου, απλώς δίνω μια άποψη!! :embarrestmay..
-
28-08-2006, 07:04 PM #338
-
04-09-2006, 03:39 PM #339
Επειδή το Μαράκι απουσιάζει αρκετές μέρες, θα κάνω μία απόπειρα να σου απαντήσω εγώ, στο μέτρο που μπορώ βέβαια.
1. Στο σταυρό μπορείς να ρίξεις φύλλα σε ότι σε ενδιαφέρει πιο πολύ και θες περισσότερες πληροφορίες γι΄αυτό. Μπορείς π.χ. να ρίξεις και σε ένα τριάρι για να δεις πώς θα εξελιχθεί μία συνάντηση.
2. Γενικά πάνω σε τριάδα δεν πέφτει άλλη τριάδα (αν κατάλαβα καλά αυτό ρωτάς).
3. Ναι, συνήθως όταν ένα φύλλο δεν κολλάει πουθενά μπορεί να δείχνει το χρονικό διάστημα. Νομίζω όμως ή Μαρία κάπου έχει αναφέρει ότι μπορεί να δείχνει και την χροιά -ας πούμε μιας συζήτησης- καρώ για οικονομικά, κούπες για αισθηματικά κ.τ.λ.
4. Και εγώ έτσι έχω καταλάβει. Ότι μπορεί να είναι και επαγγελματική πρόταση ανάλογα με τα υπόλοιπα χαρτιά.
5. Το σταυρό τον ανοίγουμε μία μόνο φορά. Μόνο τα άλλα δύο στάδια τα επαναλαμβάνουμε τρεις φορές. Αν έχω καταλαβει καλά για να ξεκαθαρίζουν τα χαρτιά και να μας μένουν μόνο τα σημαντικότερα.
Μια προσπάθεια έκανα, ελπίζω να μην έπεσα πολύ έξω και σε μπερδέψω χειρότερα.:unsure: :bigsmile:
-
04-09-2006, 04:42 PM #340
Μαράκι το μόνο που έχω να σου πω είναι ένα μεγάλο μπράβο και συγχαρητήρια!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.