s
οικονομικά
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 4 of 4

οικονομικά

Είμαι γεννημένη 29/3/1982 στην πάτρα και ώρα 04:20. Πώς θα πάνε τα οικονομικά μου τους προσεχείς μήνες; Γιατί είμαι πολύ απογοητευμένη που δεν βρίσκω δουλειά και είμαι ήδη σε άσχημη οικονομική κατάσταση. Κοντεύω να τρελαθώ από το άγχος. Ευχαριστώ

Re: οικονομικά

Με μια δόση χιούμορ, να υποθέσω ότι τα πράγματα δεν είναι καλά και δεν μου έχει απαντήσει κανένας αστρολόγος ακόμη;
    Ευχαριστώ

Quote Originally Posted by vickynaf2004
    Με μια δόση χιούμορ, να υποθέσω ότι τα πράγματα δεν είναι καλά και δεν μου έχει απαντήσει κανένας αστρολόγος ακόμη;
    Ευχαριστώ
    Aγαπητή φίλη
    η αληθεια είναι ότι η έκλειψη της προηγούμενης παρασκευής έγινε στον τομέα των οικονομικών σας, γι'αυτό και το άγχος που σας δημιούργησε ήταν μεγάλο.Ομως αυτή η δύσκολη φάση αρχίζει να ΄παίρνει τέλος και καλό θα ήταν από τη τετάρτη και μετά να κινητοποιηθείτε για να βρείτε μια πηγή εσόδων, έστω και part-time. Ο μήνας Μάιος σας βρίσκει με χρήματα ικανοποιητικά στα χέρια σας κυρίως από τις 9 Μαιοιυ. Άπό κει και πέρα δεν φαίνεται να αντιμετωπίζετε ιδιαίτερο πρόβλημα.
    Καλή επιτυχία
    Βασιλική Κόντη

Ευχαριστώ πολύ Βασιλική για την απάντηση.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)