- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 841 to 850 of 1994
Thread: Οι θέσεις των πλανητών σας
-
02-09-2006, 06:55 PM #841
Re: Οι θέσεις των πλανητών σας
Σε πιο φόρουμ γίνονται προβλέψεις?
Marian_music σε ευχαριστώ πολύ γιατί αν κατάλαβα καλά αυτά που βρήκες για μένα,(για Βόρειο και Νότιο δεσμό)ειναι κάποιες προβλέψεις,σωστά?
Βέβαια εγώ δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαίνουν επείδη ακόμα είμαι αρκετά άπειρη,αλλά και πάλι σε ευχαριστώ
-
02-09-2006, 07:12 PM #842
Αγαπητή Θάνια γεια σου!
Αν πας στην κεντρική σελίδα του σάιτ, μπορείς να δεις στην αριστερή στήλη, εκεί που λέει "Επιλογές-Ενότητες", τη λέξη ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ. Αν το πατήσεις θα βγεις σ'αυτή τη σελίδα: Προβλέψεις, όπου μπορείς να δεις τις ΓΕΝΙΚΕΣ ετήσιες, μηνιαίες και εβδομαδίαιες προβλέψεις των αστρολόγων του σάιτ.
Αν θες κάτι πιο συγκεκριμένο, γιατί απ' ό,τι είδα ρωτάς για τα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον αστρολόγο της επιλογής σου. Μέσα στα πλαίσια ενός φόρουμ δεν μπορούν να γίνουν πιο προσωπικές προβλέψεις!
Όσον αφορά τον βόρειο και νότιο δεσμό, αυτό αφορά την ερώτηση που έκανε η marian_music για τους δικούς της δεσμούς στο δικό της χάρτη, κάτι που κι εσύ μπορείς να ζητήσεις (τις θέσεις των πλανητών και άλλων σημείων στο χάρτη σου δηλαδή).
Ελπίζω κάπως να βοήθησα!!!
Φιλικά,
Μαρία :bigsmile:
-
02-09-2006, 07:30 PM #843
Μαρία μου σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!
δε μου λες,που μπορώ να βρω εδώ κάποιον αστρολόγο για να απευθυνθώ?
αυτό γίνεται εύκολα?
και όλα αυτά με τους Βόρειους δεσμούς,τους πλανήτες κτλ είναι όντως δύσκολο να τα κατανοήσει κανείς ή απλά κάτι φταίει σε μένα και δεν τα ''πιάνω'' εύκολα?
Χίλια ευχαριστώ και πάλι!
-
02-09-2006, 07:58 PM #844
Απλά είναι τα πράγματα Θάνια, αν ανατρέξεις στις ενότητες του φόρουμ, μπορείς να δεις εισαγωγικά και πολλά άλλα άρθρα που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις! Μπορείς επίσης να ζητήσεις σ'αυτήν την ενότητα τις θέσεις των πλανητών και των άλλων σημείων του χάρτη σου και με την ανάγνωση των σχετικών άρθρων που θα βρεις μπορεις να ενημερωθείς!
Όσο για τους αστρολόγους, μπορείς να πας εδώ και αν θες έρχεσαι σε επικοινωνία με κάποιον στέλνοντας προσωπικό μήνυμα.
Αυτάαα!!! :bigsmile:
-
03-09-2006, 01:22 AM #845
Μαρία μου και πάλι χίλια ευχαριστώ
τι να πω? να 'σαι καλά!
Ευχαριστωωω,
Θάνια
-
03-09-2006, 11:22 PM #846
Αγαπητή ΑΛΑ, οι θέσεις όσων ζήτησες είναι οι εξής:
Ωροσκόπος στις 09 μοίρες και 05 λεπτά των Διδύμων
Βόρειος Δεσμός στις 26 μοίρες και 26 λεπτά του Τοξότη (ανάδρομος) και στον 7ο οίκο
Νότιος Δεσμός στις 26 μοίρες και 26 λεπτά των Διδύμων (ανάδρομος) και στον 1ο οίκο
Κλήρος Τύχης στις 22 μοίρες και 07 λεπτά του Τοξότη και στον 7ο οίκο
Λίλιθ στις 12 μοίρες και 50 λεπτά του Τοξότη και στον 7ο οίκο
Ήρα στις 02 μοίρες και 42 λεπτά του Σκορπιού και στον 6ο οίκο
Δήμητρα στις 19 μοίρες και 49 λεπτά του Αιγόκερω και στον 8ο οίκο (ανάδρομη)
Αθηνά στις 12 μοίρες και 21 λεπτά του Τοξότη και στον 7ο οίκο (ανάδρομη)
Εστία στις 02 μοίρες και 30 λεπτά του Λέοντα και στον 3ο οίκο
Βέρτεξ στις 04 μοίρες και 18 λεπτά του Σκορπιού και στον 6ο οίκο
Χείρων στις 04 μοίρες και 00 λεπτά του Υδροχόου και στον 9ο οίκο (ανάδρομος)
-
04-09-2006, 04:32 PM #847
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 23/9/83 ΣΤΙΣ 2:30μμ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ Κ ΝΟΤΙΟ ΔΕΣΜΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ,ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ,ΤΟΝ ΧΕΙΡΩΝ,ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ,ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ,TO VERTEX.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ!!
-
05-09-2006, 10:38 AM #848
Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!
-
05-09-2006, 08:50 PM #849
καλησπερα....λοιπον τα στοιχεια που χρειαζεστε ειναι τα εξης.
20 Νοεμβριου 1967, ημερα Δευτερα και ωρα 9 και 30 το πρωι στην Αθηνα. Ομως θελω να τονισω κατι εδω. Η μητερα μου δεν ξερει την ακριβη ωρα γεννισης μου ομως απο υπολογισμο της ωρας που μπηκε στο χειρουργειο μεχρι την ωρα που βρεθηκε στο δωματιο της να ξυπναει ,μου ειπε πως ηταν η ωρα που προανεφερα.( μπηκε οπως μου ειπε στο χειρουργειο κατα τις 8 π.μ και ξυπνησε στο δωματιο της στις 11 π.μ. Να ληφθει υπ οψιν πως γεννηθηκα με καισαρικη τομη, που σημαινει πως χρειαζοταν αρκετος χρονος απο τη στιγμη που μπηκε στο χειρουργειο μεχρι να γεννηθω). Ζητω συγνωμη αν σας κουραζω με λεπτομερειες αλλα υποθετω πως ισως καποιες απο αυτες τις πληροφοριες χρειαστουν για την ακριβη ωρα της γεννησης μου. Θα ηθελα να μαθω τις θεσεις των πλανητων μου και αν μπορειτε να μου πειτε σχετικα με την υγεια μου αν θα ειμαι καλα αυτον τον χρονο γιατι εδω που τα λεμε το 1999 και το 2003 τρομαξα ιδιεταιρα.Σας ευχαριστω πολυ!!!!
-
07-09-2006, 07:14 PM #850
γεννηθηκα 14/9/1960.θελω να μαθω που εχω τους πλανητες μου. ευχαριστω.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 375 users browsing this thread. (0 members and 375 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.