s
Έκλειψη Σελήνης με ιδιαίτερη δυναμική. Φανείτε συνετοί
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

View Poll Results: Φοβάστε τις εκλείψεις;

Voters
129. You may not vote on this poll
  • Ναι

    26 20.16%
  • Σχετικά

    32 24.81%
  • Ούτε ναι ούτε όχι

    31 24.03%
  • Λίγο

    19 14.73%
  • Καθόλου

    21 16.28%
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    Join Date
    Mar 2005
    Όνομα:
    Μάνος
    Location
    Λευκωσία
    Posts
    97

    Έκλειψη Σελήνης με ιδιαίτερη δυναμική. Φανείτε συνετοί

    Στις 7 Σεπτεμβρίου 2006 θα πραγματοποιηθεί μερική έκλειψη Σελήνης στις 21.50 μ.μ. στις 15 μοίρες και 06 λεπτά των Ιχθύων, η τρίτη για την φετινή χρονιά.

    Η έκλειψη της Σελήνης συμβαίνει μόνο κατά την Πανσέληνο, όπου η Γη, ο Ήλιος και η Σελήνη βρίσκονται σε απόλυτη ευθυγράμμιση, ενώ η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ήλιο και περνά από τη σκιά της Γης. Όλες οι Πανσέληνοι φέρνουν στην επιφάνεια θέματα ολοκλήρωσης, ενώ επιτείνουν και τα συναισθήματα. Όταν όμως έχουμε μια έκλειψη αυτά εντείνονται ακόμη περισσότερο. Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε σχετικά με τις σεληνιακές εκλείψεις είναι ότι το παρόν εξαλείφει το παρελθόν. Η Σελήνη συνδέεται με το παρελθόν και οποιαδήποτε ζητήματα απαιτούν διαλεύκανση, μπορούν να τεθούν χωρίς να εμμένουμε στο παρελθόν. Κάποιες φορές μια έκλειψη μπορεί να σηματοδοτήσει το τέλος μιας σχέσης ή τη μετάβασή της στο επόμενο επίπεδο ή ακόμη και την αλλαγή στην έγγαμη κατάσταση. Γενικότερα οι εκλείψεις προκαλούν στρες στη ζωή μας, καθώς καταρρέουν τυχόν εμπόδια, ενώ επέρχεται ένα αίσθημα ελευθερίας.

    Η συγκεκριμένη έκλειψη Σελήνης έχει αρκετό φορτίο και ενέργεια, ασυνήθιστη, αλλά και δυνητικά διαφωτιστική σε επίπεδο πνευματικό. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τη θέση του Πλούτωνα στον Τοξότη, ο οποίος μπαίνει σε ορθόδρομη πορεία από τις 5 Σεπτεμβρίου, μας οδηγεί σ' ένα βαθύ διαλογισμό, προκειμένου να διατηρήσουμε την αίσθηση της αρμονίας και της ισορροπίας μέσα μας, αλλά και να είμαστε περισσότερο δεκτικοί σ' αυτά που θα μας δοθούν αν το αξίζουμε.

    Επειδή ουσιαστικά μιλάμε για ένα «είδος» Πανσελήνου, λαμβάνοντας υπόψη πώς η Σελήνη επηρεάζει τα ανθρώπινα υγρά, έτσι και σ' αυτήν την περίπτωση δημιουργούνται πιέσεις, ενώ τα συναισθήματα φθάνουν στα άκρα. Σχετίζεται με τις σχέσεις μας, είτε είναι φιλικές, αισθηματικές ή επαγγελματικές και κυρίως με τον τρόπο προσέγγισης που υιοθετούμε απέναντι στους άλλους. Καλό είναι να επιδιώξουμε μια περισσότερο ουσιαστική και ισότιμη από την πλευρά μας στάση απέναντι σε θέματα αισθηματικής φύσεως.

    Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό σχετίζεται με ξαφνικές αλλαγές και διακυμάνσεις της ψυχικής διάθεσης, ανατρεπτικές, απρόσμενες καταστάσεις και μπερδέματα σε οικογενειακό επίπεδο, αλλά και με έναν υπερτονισμό της φαντασίας μας.

    Αλλά και το τρίγωνο που σχηματίζουν η Σελήνη και ο Ουρανός με τον Δία είναι μια όψη σημαντική γιατί η απεριόριστη ελευθερία και η τάση αντιδραστικότητας στους κανόνες τους και τους περιορισμούς κάποιες φορές δεν φέρουν τα προσδοκόμενα αποτελέσματα...

    Η αντίθεση που σχηματίζεται ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ποσειδώνα σηματοδοτεί κυρίως δύσκολες και όχι ιδιαίτερα ευχάριστες καταστάσεις, καθώς έρχονται στο προσκήνιο σοβαρά κοινωνικά προβλήματα που σχετίζονται με τις εξαρτήσεις.

    Το επαγγελματικό μας περιβάλλον δέχεται την επιρροή της έκλειψης και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η τελευταία γίνεται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων. Γενικότερα λοιπόν, θα λέγαμε ότι η έκλειψη επηρεάζει κυρίως τους Παρθένους και τους Ιχθείς. Επίσης τους Διδύμους και τους Τοξότες.

    Βασικό χαρακτηριστικό επίσης θα 'ναι οι ανατροπές και η αναστάτωση, πράγμα που μπορεί να έχει και θετική έκφανση μέσα από το ξεπέρασμα κάποιων εμποδίων. Παρόλ' αυτά δεν αποκλείονται οι παρασκηνιακές κινήσεις, τα παιχνίδια εξουσίας και ο ανταγωνισμός.

    Θα πρέπει να δοθεί έμφαση σε θέματα υγείας, κυρίως ό,τι αφορά ατυχήματα και εγχειρίσεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα ένα τέτοιο θέμα να αφορά κάποιο σημαντικό πρόσωπο, πράγμα που ίσως συγκλονίσει το κοινωνικό σύνολο.

    Σε ευρύτερο επίπεδο, παγκόσμιο θα λέγαμε, η έκλειψη αυτή έχει να κάνει με πολλά ζητήματα που προκαλούν ανησυχία, όσον αφορά τις διακρατικές σχέσεις και την παγκόσμια οικονομία. Η μοίρα στην οποία γίνεται η έκλειψη σχετίζεται με την επιθετικότητα, τις αναταραχές, την έλλειψη διαλλακτικότητας και την επιβολή αποφάσεων που σίγουρα δεν αποσκοπούν στο κοινό και ειρηνικό καλό, αλλά στις διεκδικήσεις και τα συμφέροντα.

    Ο Πλούτωνας, τονίζει ακόμη περισσότερο την ενέργεια αυτής της πανσελήνου, προκαλώντας ένα είδος «κοσμικής χιονοστιβάδας» που βρίσκεται εκτός ελέγχου, γι' αυτό κι εμείς πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις κάτω από αυτό το πλαίσιο.


    Αυτό που θα πρέπει ν' αναφέρουμε είναι ότι αν έχουμε πλανήτες στους Ιχθείς ή στη Παρθένο, και ειδικά από την 13η μέχρι την 17η μοίρα τους, η έκλειψη θα έχει ισχυρότερη επιρροή πάνω μας, δίνοντας περισσότερη ενέργεια, αλλά και ευκαιρίες. Ο τρόπος με τον οποίο θα επηρεαστεί καθένας από εμάς σχετίζεται με τον οίκο στον οποίο γίνεται η έκλειψη, τον ίδιο τον πλανήτη, αλλά και τις όψεις που δημιουργεί αυτός με άλλους πλανήτες. Επίσης αν ο ωροσκόπος ή το μεσουράνημά μας βρίσκεται στην Παρθένο ή τους Ιχθείς, η επιρροή της έκλειψης θα 'ναι σημαντική. Αν η έκλειψη τονίζει τον ωροσκόπο μας, θα αναμένουμε επικοινωνία με κάποιο πρόσωπο ή περισσότερα από το φιλικό μας κύκλο. Αν τονίζεται το μεσουράνημά μας, αναμένεται να έχουμε πολλές ιδέες ή επαφές με άτομα, με τα οποία εργαζόμαστε μαζί.

    Ας δούμε όμως πώς η έκλειψη της 7ης Σεπτεμβρίου θα επηρεάσει τα ζώδια.

    Κριός
    Η έκλειψη της Σελήνης της 7ης Σεπτεμβρίου θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στο παρασκήνιο και οι οποίες ίσως σας πλήττουν και σας ενοχλούν. Αυτό ίσως να σας κάνει να σκεφτείτε να εγκαταλείψετε και την εργασία σας. Αυτό όμως που θα πρέπει να επιδιώξετε είναι η ψυχραιμία, η χαλαρότητα, αλλά και η απαιτητικότητα προς τους συναδέλφους σας. Αν καταφέρετε να βρείτε τη χρυσή τομή θα 'ναι το ιδανικό.
    Αυτό που αρχίζει πλέον να ξετυλίγεται και ν' αναπτύσσεται είναι η αλλαγή στην πνευματική αγωγή και στις πρακτικές σας σε μακροπρόθεσμο επίπεδο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Ουρανός σχηματίζει σύνοδο με τη Σελήνη, πράγμα που φέρνει μια ξαφνική μεταφυσική επίγνωση από την πλευρά σας. Όσοι από εσάς δεν έχετε ακόμα επιλέξει μια συγκεκριμένη πορεία, ίσως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε.

    Ταύρος
    Με την έκλειψη της Σελήνης, θα έχετε την ευκαιρία να τεστάρετε σχέσεις σας, τόσο φιλικές όσο και επαγγελματικές, αλλά αυτό που κυρίως θα παρατηρηθεί είναι κάποιες αναδιαρθρώσεις και αναστατώσεις, οι οποίες θα αλλάξουν τη δυναμική και στις δύο περιπτώσεις. Οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας ίσως αδιαφορήσουν για τις δικές σας ανάγκες και μπορεί ν' αλλάξουν τους κανόνες του παιχνιδιού. Ωστόσο, αν έχετε κουραστεί τόσο με την παρούσα εργασιακή σας κατάσταση, όσο και με την κοινωνική σας ζωή, δε θα λείψουν οι ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς θα έρθετε σ' επαφή με νέα πρόσωπα, που θα φέρουν μια ανανέωση στο εργασιακό περιβάλλον, αλλά και στην προσωπική σας ζωή.
    Γενικότερα θα λέγαμε ότι δημιουργείται ένα απρόσμενο περιβάλλον, όπου τα σχέδιά σας μπορεί ν' αλλάξουν, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια προειδοποίηση για να αντιδράσετε ανάλογα, γι' αυτό και θα δείτε τον εαυτό σας ν' αγωνίζεται, προκειμένου ν' ανακτήσει τους ρυθμούς του. Οι επόμενοι έξι μήνες θα φέρουν δραματικές αλλαγές που θα πρέπει να τις αναμένετε.

    Δίδυμοι
    Εσείς οι Δίδυμοι θα νιώσετε με έντονο τρόπο την έκλειψη της 7ης Σεπτεμβρίου, καθώς έχει να κάνει με τον τομέα της ασφάλειάς σας, φέρνοντας σημαντικές αλλαγές σε επίπεδο καριέρας, οικονομικών και οικιακών υποθέσεων. Η σύνοδος του Ουρανού με τη Σελήνη γίνεται στον 10ο οίκο σας, σ' αυτόν της καριέρας, πράγμα που σας κάνει να προβληματίζεστε και να ψάχνετε για μια νέα θέση ή να βαριέστε σ' αυτήν που είστε ήδη. Είναι επίσης πιθανές οι ξαφνικές αλλαγές στην πολιτική και την οργάνωση και τα καθήκοντά σας ίσως να αλλάξουν την κατεύθυνση της επαγγελματικής σας ζωής. Ωστόσο, ακόμα και μέσα από αυτές τις ξαφνικές αλλαγές μπορεί να προκύψουν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Ιδιαίτερα το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στο Δία (στο Σκορπιό) και στον Ουρανό-Σελήνη θα δώσει μια εμφανή ώθηση προς μια πιο ενδιαφέρουσα εργασία. Αλλά ακόμη και αν δε γίνει κάτι τέτοιο, είναι κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε κάποια χόμπι και να αξιοποιήσετε τις ικανότητες που διαθέτετε. Τέλος, η έκλειψη θα σας κάνει να τεστάρετε την φιλοσοφία και το θρησκευτικό σας αίσθημα.

    Καρκίνος
    Η έκλειψη της 7ης Σεπτεμβρίου θα είναι μάλλον ήπια για εσάς τους Καρκίνους, αλλά όπως κάθε σεληνιακή έκλειψη, έτσι και αυτή θα επηρεάσει το σώμα, την εικόνα και την προσωπικότητά σας. Γι' αυτό και ίσως ν' ανανεωθείτε ως προς την εξωτερική σας εμφάνιση. Ο Ουρανός βρίσκεται στον 9ο οίκο σας, που έχει σχέση με τα μακρινά ταξίδια. Ακόμα και αν κάποιοι από εσάς δεν ξεκινήσετε ένα απρόσμενο και ανατρεπτικό ταξίδι, θα συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν και νοερά ταξίδια, όπως η πνευματική σας επέκταση, μέσα από την έναρξη μαθημάτων και την ανάγνωση βιβλίων. Ο Δίας όμως και ο ρόλος του μέσα σ' αυτήν την έκλειψη μπορεί να σας κάνει να αποφασίσετε αυθόρμητα τις διακοπές που αναβάλλατε τόσο καιρό.

    Λέων
    Και για σας τους Λέοντες, η έκλειψη της 7ης Σεπτεμβρίου θα είναι ήπια. Θα επηρεάσει κυρίως τα εισοδήματα του συντρόφου ή των συνεργατών σας, πράγμα που θα φέρει σημαντικές οικονομικές αλλαγές για τους επόμενους 6 μήνες, καθώς θα φανεί ότι το όλο τους σκεπτικό ήταν τελικά λανθασμένο, πράγμα που επηρεάζει και σας. Γενικότερα η συγκεκριμένη έκλειψη θα παίξει σημαντικό ρόλο σε καταστάσεις που αφορούν πώς οι άλλοι ασκούν εξουσία πάνω σας. Η εβδομάδα θα είναι κάπως έντονη και αυτό εν μέρει οφείλεται στην απροθυμία σας να δεχτείτε την άποψη κάποιου άλλου.

    Παρθένος
    Η έκλειψη της 7ης Σεπτεμβρίου πέφτει στον 7ο οίκο σας, που έχει σχέση με τις συνεργασίες σας. Για ένα διάστημα 6 μηνών, θα πρέπει να περιμένετε κάποιες σημαντικές αλλαγές σε ό,τι αφορά τους συνεργάτες ή γενικότερα το κοινωνικό σας περιβάλλον. Όσοι από εσάς είστε εργοδότες, δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσετε αναστατώσεις με το προσωπικό σας. Η σύνοδος του Ουρανού με τη Σελήνη δείχνει ότι οι σχέσεις θα διασαλευτούν, είτε από κάποιο πρόσωπο που θα θελήσει ξαφνικά να αλλάξει τους όρους ή από εσάς που ίσως νιώσετε κούραση, ανία και επιθυμείτε κάτι νέο. Χαρακτηριστικό είναι ότι θα τεστάρετε τη σχέση σας (ίσως και αυτή που έχετε με τον εαυτό σας), προκειμένου να δείτε αν τα κίνητρα –ακόμα και τα δικά σας- είναι αγνά.
    Θα ξεκινήσετε κάποιες μακροπρόθεσμες αλλαγές που έχουν σχέση με τη διατροφή σας. Η συγκεκριμένη έκλειψη θα σηματοδοτήσει έναν έντονο μήνα, καθώς υπάρχει πιθανότητα να αλλάξετε την ταυτότητά σας, αλλά και τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους. Αν είστε αδέσμευτοι θα δείτε ότι γνωριμίες με άτομα πολύ διαφορετικά από αυτά που συνήθως σας έλκουν θα σας ενθουσιάσουν ή και το αντίθετο. Απολαύστε λοιπόν τις νέες δυνατότητες που σας παρουσιάζονται, χωρίς να ξεχνάτε ότι η ελευθερία σας είναι σημαντική.

    Ζυγός
    Και για εσάς τους Ζυγούς η μερική έκλειψη της Σελήνης σχετίζεται με αλλαγές σε θέματα εργασίας και καριέρας για τους επόμενους 6 μήνες, ενώ τα οικονομικά σας θα συνεχίσουν να βελτιώνονται. Καλό είναι να κάνετε μια οικονομική αποτίμηση, καθώς η περίοδος είναι μεταβατική, σηματοδοτώντας το τέλος, αλλά και την έναρξη κάτι καινούργιου. Γενικότερα, θα λέγαμε ότι ό,τι συμβαίνει αυτό το μήνα για σας είναι περισσότερο εσωτερικό, γι' αυτό και τείνετε προς μια ενδοσκόπηση και πνευματική ανησυχία, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τη τάση σας να δίνετε έμφαση στις σχέσεις.

    Σκορπιός
    Η έκλειψη της Σελήνης για εσάς τους Σκορπιούς γίνεται στον 5ο οίκο, που αφορά τις αισθηματικές σχέσεις, τα παιδιά και τη δημιουργικότητα. Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με τη σύνοδο του Ουρανού με τη Σελήνη, ενεργοποιεί ακόμη περισσότερο αυτούς τους τομείς. Επιπρόσθετα, ίσως νιώσετε έντονα συναισθήματα για ένα πρόσωπο που γνωρίζετε ελάχιστα ή θα αναζωπυρωθεί η φλόγα ενός υπάρχοντος έρωτα. Παρόλο όμως που η συναισθηματική σας ζωή θα είναι ενθουσιώδης, δεν θα λέγαμε ότι θα 'ναι και σταθερή. Μάλιστα, ενώ κάποιες φορές θα προκαλείτε θετικές εντυπώσεις στους άλλους λόγω της αυτοπεποίθησής σας, άλλες φορές θα αποχωρείτε, επιδιώκοντας την απομόνωση. Τέλος, οι αντιλήψεις και τα πιστεύω σας θα τεθούν υπό έλεγχο, καθώς τα γεγονότα προκαλούν θρησκευτικές και φιλοσοφικές αλλαγές.

    Τοξότης
    Η έκλειψη της Σελήνης για εσάς τους Τοξότες είναι ιδιαίτερα έντονη, καθώς θα φέρει σημαντικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή και θα επιδιώξετε να κάνετε κάποια κίνηση ή απλά να διορθώσετε κάποια μακροχρόνια προβλήματα κυρίως σε ό,τι αφορά το σπίτι και την οικογένεια. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Σελήνη βρίσκεται στον 4ο οίκο σας, που έχει σχέση με τις ρίζες και την οικογένεια, ενώ και η σύνοδός της με τον Ουρανό, προκαλεί ενθουσιασμό, αλλά και ταραχή παράλληλα. Ίσως να παρατηρήσετε αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές από μέλη της οικογένειάς σας, αυτό όμως που πρέπει να κάνετε είναι να μείνετε ψύχραιμοι και να διατηρήσετε μια συναισθηματική ισορροπία, καθώς τα πάθη βρίσκονται στο ζενίθ. Αυτή η έκλειψη θα ενεργοποιήσει την επίγνωσή σας, ενώ θα σας δημιουργηθούν νέες ανάγκες, επιθυμίες και πιθανότητες που θα οδηγήσουν τελικά σε μια αλλαγή τόπου ή καριέρας.

    Αιγόκερως
    Εσείς οι Αιγόκεροι, με την έκλειψη της Σελήνης που πέφτει στον 9ο οίκο, στον οίκο των ταξιδιών (πραγματικών και νοερών), θα διευρύνετε τους ορίζοντές σας, προσέχοντας βέβαια πάντα τις επιλογές σας. Μπορεί να περιμένετε κάποιες εκπλήξεις, αν και ίσως να νιώθετε εξουθενωμένοι και υπερπλήρεις. Η σοφία που κερδίζετε θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε κάποιες ανησυχίες που έχετε, καθώς η επιτυχία και η ανάπτυξη είναι κάτι που θα το γευτείτε. Το γεγονός ότι ο Ήλιος, ο Ερμής, η Αφροδίτη, αλλά και ο ¶ρης βρίσκονται στην Παρθένο, σας αγχώνει σχετικά με το αν πρέπει να λειτουργήσετε ως ένας περιπετειώδης ή ως ένας προσεκτικός τύπος. Αν τυχόν κάποιο ταξίδι δεν βρίσκεται στα σχέδιά σας, μπορείτε να αναλωθείτε με τη μελέτη, η οποία θα σας πάει ένα βήμα πιο πέρα σε φιλοσοφικά και πολιτικά ζητήματα. Καλό είναι αυτήν την περίοδο να εκμεταλλευτείτε τις ενέργειές σας, προκειμένου να επεκταθείτε και ν' ανοίξουν οι ορίζοντές σας.

    Υδροχόος
    Για εσάς τους Υδροχόους η έκλειψη της Σελήνης και η σύνοδος που σχηματίζει με τον κυβερνήτη σας Ουρανό γίνεται στον 2ο οίκο, που έχει σχέση με τα οικονομικά. Γι' αυτό και θα υπάρξουν αλλαγές που πρέπει να γίνουν σχετικά με την οικονομική σας οπτική και το σχεδιασμό, αλλά με αργούς ρυθμούς. Αυτό που θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας είναι ότι πρόκειται για μια ασταθή περίοδο, με συνεχείς διακυμάνσεις στα οικονομικά, στις αξίες και σε θέματα αυταξίας. Καλό είναι λοιπόν να φτιάξετε ένα πρόγραμμα, προκειμένου να ανταποκριθείτε σε τυχόν κρίσεις που θα παρουσιαστούν.

    Ιχθείς
    Για εσάς τους Ιχθείς, η έκλειψη της Σελήνης είναι σημαντικότατη, καθώς γίνεται στο ζώδιό σας και στον 1ο οίκο, που έχει σχέση με την προσωπικότητα και το Εγώ σας. Γι' αυτό ίσως να νιώσετε την ανάγκη να επαναπροσδιορίσετε την άποψη που έχετε για τον εαυτό σας. Αυτός ο επαναπροσδιορισμός θα οδηγήσει σε αλλαγές σχετικά με την εξωτερική σας εικόνα, ενώ θα νιώσετε ανυπόμονοι και πανέτοιμοι για οτιδήποτε καινούργιο, είτε είναι μια δραστηριότητα, είτε ένα πρόσωπο. Ν' αναμένετε επίσης και επιτυχίες στις σχέσεις σας.
    Επιτυχία είναι το να πηγαίνεις από τη μία αποτυχία στην άλλη χωρις να χάνεις το κουράγιο σου.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2004
    Όνομα:
    Φυλλένια
    Location
    Πέρα από τους μύθους
    Posts
    969

    Re: Έκλειψη Σελήνης με ιδιαίτερη δυναμική. Φανείτε συνετοί

    Eξαιρετικά εύστοχη η προσέγγισή σας για τις εκλείψεις!
    Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"

  3. #3
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Στα σύννεφα...
    Posts
    36

    Re: Έκλειψη Σελήνης με ιδιαίτερη δυναμική. Φανείτε συνετοί

    Πολύ καλό άρθρο, πράγματι!:bigsmile: Όσο για μας τους Παρθένους, πολλές εντάσεις βλέπω! Το περιμένω ότι θα έρθουν μεγάλες αλλαγές, όμως ελπίζω να είναι προς το καλύτερο! :unsure:
    Συγχαρητήρια για το άρθρο σας!Perfect

  4. #4

    Re: Έκλειψη Σελήνης με ιδιαίτερη δυναμική. Φανείτε συνετοί

    Mου άρεσε πολύ το άρθρο.Μπράβο!:bigsmile:
    Είμαι ninja!!!

  5. #5
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    17

    Re: Έκλειψη Σελήνης με ιδιαίτερη δυναμική. Φανείτε συνετοί

    Μεστός και ουσιαστικός λόγος και πάντα επίκαιρος με τα αστρολογικά γεγονότα. Όσο για τις τάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και σε προσωπικό φαίνεται επιβεβαιώνουν όσα γράφετε.

    Ευχαριστούμε :bigsmile:

  6. #6
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Aθηνα-GR&Αιγυπτος
    Posts
    51

    Re: Έκλειψη Σελήνης με ιδιαίτερη δυναμική. Φανείτε συνετοί

    Πολυ ευστοχο αυτο για τον σκορπιο! Ομως αυτες τις συναισθηματικες διακυμανσεις τις εχω εδω και 6-7 μηνες.Ελπιζω να ηρεμισω καποια στιγμη γιατι εχω φτασει στο σημειο ,να μην ξερω ουτε γιατι αγωνιζομαι ουτε για το τι θελω τελικα. Ποσο καιρο θα επηρεαζει τα ζωδια αυτη η εκλειψη της σεληνης?

  7. #7
    Join Date
    Oct 2004
    Όνομα:
    Σωκράτης
    Location
    Περιστέρι
    Posts
    4,097

    Re: Έκλειψη Σελήνης με ιδιαίτερη δυναμική. Φανείτε συνετοί

    Δυστυχώς η έκλειψη της Σελήνης του Σεπτεμβρίου θα έχει αρκετή διάρκεια, πέραν των 6 μηνών. Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας εκλείψεων, θα ακολουθήσει και επόμενη Ηλιακή, θα υπάρξει ενημερωτικό άρθρο. Μη φανταστείτε όμως τρομερές καταστροφές.
    Στο χέρι σας είναι να θυμηθείτε τη σοφία ότι η επιτυχία ή τα κατορθώματα στη ζωή δεν είναι θέμα μεγάλης δύναμης ή επιρροής. Όπως έχει διδάξει ο Θεός, δεν είναι η δύναμη της θύελλας ή του σεισμού ή οι εξωτερικοί μεγάλοι θόρυβοι αλλά είναι η εσωτερική χαμηλή φωνή μας που δημιουργεί τις επιρροές με τις οποίες γίνονται οι κινήσεις των αληθινών μεγάλων δυνάμεων.

    Υπομονή μετά τις καταιγίδες εμφανίζεται πάντα το ουράνιο τόξο!
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

    Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

  8. #8
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Χολαργός, Αθήνα
    Posts
    131

    Re: Έκλειψη Σελήνης με ιδιαίτερη δυναμική. Φανείτε συνετοί

    Όσο για το poll, δεν φοβάμαι καμιά έκληψη καθόλου. Δεν υπάρχει λόγος να φοβόμαστε. Έχω εμπιστωσύνη: ό,τι θα έρθει, θα έρθει για το καλό.
    Ετεη δε ουδεν ιδμεν εν βυθω γαρ η αληθεια...

  9. #9

    Re: Έκλειψη Σελήνης με ιδιαίτερη δυναμική. Φανείτε συνετοί

    Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση! Πολύ ενδιαφέρον!:idea:

  10. #10
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Aθηνα-GR&Αιγυπτος
    Posts
    51

    Re: Έκλειψη Σελήνης με ιδιαίτερη δυναμική. Φανείτε συνετοί

    Quote Originally Posted by ScP View Post
    Δυστυχώς η έκλειψη της Σελήνης του Σεπτεμβρίου θα έχει αρκετή διάρκεια, πέραν των 6 μηνών. Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας εκλείψεων, θα ακολουθήσει και επόμενη Ηλιακή, θα υπάρξει ενημερωτικό άρθρο. Μη φανταστείτε όμως τρομερές καταστροφές.
    Στο χέρι σας είναι να θυμηθείτε τη σοφία ότι η επιτυχία ή τα κατορθώματα στη ζωή δεν είναι θέμα μεγάλης δύναμης ή επιρροής. Όπως έχει διδάξει ο Θεός, δεν είναι η δύναμη της θύελλας ή του σεισμού ή οι εξωτερικοί μεγάλοι θόρυβοι αλλά είναι η εσωτερική χαμηλή φωνή μας που δημιουργεί τις επιρροές με τις οποίες γίνονται οι κινήσεις των αληθινών μεγάλων δυνάμεων.

    Υπομονή μετά τις καταιγίδες εμφανίζεται πάντα το ουράνιο τόξο!
    σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση ,αλλα και για την συμβουλη
    Ο κοσμος κρεμεται-εντελως ιδιαιτερα σημερα-απο μια λεπτη κλωστη, κι αυτη η κλωστη ειναι η ψυχη του ανθρωπου.(Καρλ Γκουσταφ Γιουνγκ)

 

 
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads