s
Μια...προσωπική ταξηνόμηση των ζωδίων. - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 28 of 28

Re: Μια...προσωπική ταξηνόμηση των ζωδίων.

Χμ... μήπως θες να μας πεις λίγο τι βιβλία έχεις διαβάσει για να συγκρίνουμε πηγές;
    Όπως σου είπα δεν έχω διαβάσει και πολλά πολλά, βασικά κανένα βιβλίο αστρολογίας. Μόνο από ψαξήματα στο internet και από προσωπική παρατήριση.
    Δεν συμφωνω και τοσο με αυτο το αρθρο βασικα

- Τους\Τις ποιος εγωιστες που λειτουργουν με το εγω του ζωδιακου θεωρω οτι ειναι οι Λεοντες
    και λιγοτερο οι Διδυμοι Κρυοι και Ταυροι
    αν και εχουν και αυτοι μια ταση στον εγωισμο με τιποτα ομως δεν φτανουν τους Λεοντες σε οτι αφορα αυτο

Οι Διδυμοι και ισως και οι Κρυοι ειναι απο τα πιο ανωριμα και απιστα συνηθως ατομα σε οτι αφορα σχεσεις

-Επισης "Παιδια" του ζωδιακου εχω ακουσει οτι ειναι Τοξοτες, εχουν επισης και αυτοι την ταση να νομιζουν οτι τα ξερουν ολα.... Ξερολες ενα πραγμα
    οποτε δεν τους θεωρω ουτε και αυτους και τοσο ωριμους για να τους καταταξει καποιος σε αυτην την ομαδα....
    Χμμ...να δω πώς να το εκφράσω τώρα...Δεν μπορώ να πω "εγωισμός α'" και "εγωισμός β'" :toung: anyway. Οι Κρυοί, Ταύροι και Δίδυμοι είναι εγωιστές, από την άποψη ότι "σπαταλάνε πολύ ενέργεια" για να βρουν τον εαυτό τους (ειδικά ο Κρυός). "Το σύμπαν τους είναι πιο μικρό" (αν σε διευκολύνει έτσι) απ'ό,τι των άλλων ζωδίων - για την ακρίβεια περικλύει απλά τον εαυτό τους. Έτσι, σε αντίθεση με έναν Ιχθύ που "εκ γεννετής" σκέφτεται ομαδικά, ένας Ταύρος π.χ. σκέφτεται ατομικά [πράγμα που κάθε ζώδιο καλύται να δουλέψει]. Οι Λέοντες είναι μεν εγωιστές και εγωκεντρικοί, αλλά θέλουν να είναι "βασηλιάδες" της ομάδας, δεν σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους, αλλά και την ομάδα στην οποία θα "βασηλέψουν". [Τα λέω όλα με απλά λόγια και μεταφορικά, ελπίζω να μην προκαλέσω συγχίσεις και προσβολές....]Τέλος, οι Τοξότες είναι ώρημοι, γιατί έχουν την τάση της φιλοσόφισης των πραγμάτων και του κόσμου, εξερευνούν, διαβάζουν, σκέφτονται. Μπορεί να είναι "ξερόλες", αλλά δεν συγκρίνεται αυτή η "ξερολιά" [ελληνικιά γραμματικιά, I know...] με των Κρυών ή των Λεόντων.

Αυτάαααα...

Υ.Γ.: Συγγνώμη εάν άργισα να απαντήσω, αλλά ήμουν μια βδομάδα στην Κω :bigsmile: .
    Ετεη δε ουδεν ιδμεν εν βυθω γαρ η αληθεια...

Το λιγότερο γελοία η ταξινομηση του Deodonus, αλλά δεν πειραζει σημασία έχει η προσπάθεια. Μην ξεχασουμε όμως και αυτα που ξέρουμε, ok?

Χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι πρόθυμοι να επιχηριματολογίσουν και να συζητίσουν για τις απόψεις τους. Μην ξεχάσουμε και τον σκοπό αυτού του forum (και κάθε forum), ok?
    Ετεη δε ουδεν ιδμεν εν βυθω γαρ η αληθεια...

Quote Originally Posted by apostolos1990 View Post
    Το λιγότερο γελοία η ταξινομηση του Deodonus
    Ωω, ντροπή, μην κρίνεις για να μην κριθείς:bigsmile:
    Εμένα προσωπικά μ' αρέσουν τα χαλαρά όρια στα κάτω κάτω φόρουμ που είναι για αυτούς που δεν είναι και τόσο σχετικοί.

Όνομα:
    Βασίλης

Ταξινομήσεις ζωδίων υπάρχουν πολλές... Πρόσφατα είδα σε ένα βιβλίο αστρολογίας μία ταξινόμηση που θεωρεί τα τρία πρώτα ζώδια ατομικά, τα έξι επόμενα επικοινωνιακά και τα τρία τελευταία πανανθρώπινα. Είναι σημαντική η διάκριση του επικοινωνιακού από το πανανθρώπινο, γιατί το πανανθρώπινο μπορεί να είναι απλά ιδεαλιστικό. Για παράδειγμα ο καλλιτέχνης Ιχθύς μπορεί κάλιστα να κάθεται τελείως μόνος σε ένα απόμακρο νησία χωρίς κανένα και να σκέφτεται ονειρικά... ή ο Υδροχόος να είναι σε ένα επιστημονικό εργαστήριο απομωνωμένος ψάχνοντας το εμβόλιο για να σώσει την ανθρωπότητα... Γενικά πιστεύω ότι η ταξινόμηση σου, Dedomus, είναι μία καλή προσπάθεια να κατατάξεις σύμβολα και έννοιες αστρολογικές, μπορεί όμως να βελτιωθεί αν ρίξεις μία ματιά σε μερικά βιβλία και πάρεις μερικές ακόμη ιδέες...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Quote Originally Posted by Deodonus View Post
    Όπως σου είπα δεν έχω διαβάσει και πολλά πολλά, βασικά κανένα βιβλίο αστρολογίας. Μόνο από ψαξήματα στο internet και από προσωπική παρατήριση.
    Χμμ...να δω πώς να το εκφράσω τώρα...Δεν μπορώ να πω "εγωισμός α'" και "εγωισμός β'" :toung: anyway. Οι Κρυοί, Ταύροι και Δίδυμοι είναι εγωιστές, από την άποψη ότι "σπαταλάνε πολύ ενέργεια" για να βρουν τον εαυτό τους (ειδικά ο Κρυός). "Το σύμπαν τους είναι πιο μικρό" (αν σε διευκολύνει έτσι) απ'ό,τι των άλλων ζωδίων - για την ακρίβεια περικλύει απλά τον εαυτό τους. Έτσι, σε αντίθεση με έναν Ιχθύ που "εκ γεννετής" σκέφτεται ομαδικά, ένας Ταύρος π.χ. σκέφτεται ατομικά [πράγμα που κάθε ζώδιο καλύται να δουλέψει]. Οι Λέοντες είναι μεν εγωιστές και εγωκεντρικοί, αλλά θέλουν να είναι "βασηλιάδες" της ομάδας, δεν σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους, αλλά και την ομάδα στην οποία θα "βασηλέψουν". [Τα λέω όλα με απλά λόγια και μεταφορικά, ελπίζω να μην προκαλέσω συγχίσεις και προσβολές....]Τέλος, οι Τοξότες είναι ώρημοι, γιατί έχουν την τάση της φιλοσόφισης των πραγμάτων και του κόσμου, εξερευνούν, διαβάζουν, σκέφτονται. Μπορεί να είναι "ξερόλες", αλλά δεν συγκρίνεται αυτή η "ξερολιά" [ελληνικιά γραμματικιά, I know...] με των Κρυών ή των Λεόντων.

Αυτάαααα...

Υ.Γ.: Συγγνώμη εάν άργισα να απαντήσω, αλλά ήμουν μια βδομάδα στην Κω :bigsmile: .
    Βρε deodonus μου γιατί εμάς τους Κριούς μας γράφεις με "υ".Μπορεί να ειμαστε λίγο (ή πολύ) κάπως...αλλά κρύοι δεν ειμαστε.
    Στην Κω που πηγες παρεπιπτόντως; Ήμουνα πολλά χρόνια εκει..
    Πηγαίνω ως εκεί που με παίρνει.
    Για να χαίρομαι.
    Κι αν έχω κέφι προχωρώ ως εκεί που δεν με παίρνει.
    Για να μαθαίνω!

Όνομα:
    Κωστής

ΣΟΦΙΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ chat πουλάκι μου
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    ΣΟΦΙΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ chat πουλάκι μου
    Συγνώμη ΔιαχειριστάVerneigung ειμαι ενθουσιώδης χαρακτήρας και παρασούρθηκα....:embarrest
    Πηγαίνω ως εκεί που με παίρνει.
    Για να χαίρομαι.
    Κι αν έχω κέφι προχωρώ ως εκεί που δεν με παίρνει.
    Για να μαθαίνω!

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)