- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 28 of 28
-
07-08-2006, 08:11 PM #21
Re: Μια...προσωπική ταξηνόμηση των ζωδίων.
Χμ... μήπως θες να μας πεις λίγο τι βιβλία έχεις διαβάσει για να συγκρίνουμε πηγές;
Δεν συμφωνω και τοσο με αυτο το αρθρο βασικα
- Τους\Τις ποιος εγωιστες που λειτουργουν με το εγω του ζωδιακου θεωρω οτι ειναι οι Λεοντες
και λιγοτερο οι Διδυμοι Κρυοι και Ταυροι
αν και εχουν και αυτοι μια ταση στον εγωισμο με τιποτα ομως δεν φτανουν τους Λεοντες σε οτι αφορα αυτο
Οι Διδυμοι και ισως και οι Κρυοι ειναι απο τα πιο ανωριμα και απιστα συνηθως ατομα σε οτι αφορα σχεσεις
-Επισης "Παιδια" του ζωδιακου εχω ακουσει οτι ειναι Τοξοτες, εχουν επισης και αυτοι την ταση να νομιζουν οτι τα ξερουν ολα.... Ξερολες ενα πραγμα
οποτε δεν τους θεωρω ουτε και αυτους και τοσο ωριμους για να τους καταταξει καποιος σε αυτην την ομαδα....
Αυτάαααα...
Υ.Γ.: Συγγνώμη εάν άργισα να απαντήσω, αλλά ήμουν μια βδομάδα στην Κω :bigsmile: .Ετεη δε ουδεν ιδμεν εν βυθω γαρ η αληθεια...
-
11-08-2006, 01:34 AM #22
Το λιγότερο γελοία η ταξινομηση του Deodonus, αλλά δεν πειραζει σημασία έχει η προσπάθεια. Μην ξεχασουμε όμως και αυτα που ξέρουμε, ok?
-
11-08-2006, 04:57 PM #23
Χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι πρόθυμοι να επιχηριματολογίσουν και να συζητίσουν για τις απόψεις τους. Μην ξεχάσουμε και τον σκοπό αυτού του forum (και κάθε forum), ok?
Ετεη δε ουδεν ιδμεν εν βυθω γαρ η αληθεια...
-
14-08-2006, 06:02 PM #24
-
17-08-2006, 12:00 PM #25
Ταξινομήσεις ζωδίων υπάρχουν πολλές... Πρόσφατα είδα σε ένα βιβλίο αστρολογίας μία ταξινόμηση που θεωρεί τα τρία πρώτα ζώδια ατομικά, τα έξι επόμενα επικοινωνιακά και τα τρία τελευταία πανανθρώπινα. Είναι σημαντική η διάκριση του επικοινωνιακού από το πανανθρώπινο, γιατί το πανανθρώπινο μπορεί να είναι απλά ιδεαλιστικό. Για παράδειγμα ο καλλιτέχνης Ιχθύς μπορεί κάλιστα να κάθεται τελείως μόνος σε ένα απόμακρο νησία χωρίς κανένα και να σκέφτεται ονειρικά... ή ο Υδροχόος να είναι σε ένα επιστημονικό εργαστήριο απομωνωμένος ψάχνοντας το εμβόλιο για να σώσει την ανθρωπότητα... Γενικά πιστεύω ότι η ταξινόμηση σου, Dedomus, είναι μία καλή προσπάθεια να κατατάξεις σύμβολα και έννοιες αστρολογικές, μπορεί όμως να βελτιωθεί αν ρίξεις μία ματιά σε μερικά βιβλία και πάρεις μερικές ακόμη ιδέες...
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
17-08-2006, 08:36 PM #26
Πηγαίνω ως εκεί που με παίρνει.
Για να χαίρομαι.
Κι αν έχω κέφι προχωρώ ως εκεί που δεν με παίρνει.
Για να μαθαίνω!
-
17-08-2006, 08:44 PM #27
ΣΟΦΙΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ chat πουλάκι μου
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
24-08-2006, 10:35 PM #28
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.