s
ερωτηση για τα επαγγελματικά - οικονομικά μου
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 7 of 7
    Όνομα:
    Τζένη

ερωτηση για τα επαγγελματικά - οικονομικά μου

Καλησπέρα!

Κατ΄αρχάς θέλω να σας συγχαρώ για το site σας! Κάθε μέρα "μπαίνω" και διαβάζω με πολύ ενδιαφέρον τα φοβερά άρθρα σας καθώς και των μελών σας! Ελπίζω να μείνετε πάντα έτσι και....ακόμα καλύτεροι στο μέλλον!

Η ερώτηση μου τώρα:
    Είμαι γεννημένη στην αθήνα, στις 16 ιουλίου 1977, στις 12.50 το μεσημέρι, και θα ήθελα να μάθω ποια θα είναι η πορεία των οικονομικών μου καθώς και των επαγγελματικών μου. Το επάγγελμά μου είναι γραμματέας δ/νσεως σε μια ιδιωτική εταιρεία αλλα ομως τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι σοβαρα να αλλάξω εργασία λόγω του ότι δεν έιμαι απόλυτα ικανοποιημένη μισθολογικά.
    Θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε αν θα καταφέρω μια τέτοια αλλαγή και αν ναι, πότε θα είναι η κατάλληλη περίοδος για μια τέτοια κίνηση.

Περιμένω με πολύ αγωνία την απάντησή σας!
    Ευχαριστώ....
    Ενας συνειδητοποιημένος συμβιβασμός είναι καλύτερος από μια αναγκαστική υποχώρηση...Είναι μια έξυπνη τακτική που ενισχύει μια δυναμική επανατοποθέτηση.....

Re: ερωτηση για τα επαγγελματικά - οικονομικά μου

Αγαπητή φίλη-μέλος jennoula,
    Σας ευχαριστούμε θερμά για τα καλά σας λόγια.
    Η ερώτησή σας που ακολουθεί όμως δεν είχε τοποθετηθεί στην κατάλληλη Θεματική Ενότητα και έτσι μεταφέρθηκε στη σωστή.
    Επίσης, αν και έχει σταλεί προσωπικό μήνυμα σε όλα μας τα Μέλη με ενημέρωση θα σας παρακαλούσα να την διαβάσετε και εδώ http://horoscope.gr/showthread.php?t=709
    MAY THE FORCE BE WITH ...ME ... IN THIS STRANGE AND BEAUTIFUL WORLD OF ASTROLOGY...!

Όνομα:
    Τζένη

Red face Re: ερωτηση για τα επαγγελματικά - οικονομικά μου

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας...
    το μήνυμα, όντως το είχα λάβει, οπότε αν καταλαβα καλα, θα πρέπει να συμπληρώσω τις 20 δημοσιεύσεις για να πάρω την όποια απάντηση απο εσας...σωστά?

θα ήθελα να σας ρωτησω κάτι : όταν θα συμπληρώσω τις 20 δημοσιεύσεις, που ακριβώς θα θέσω το ερώτημα μου που σας έστειλα χθές? γιατι στην απάντησή σας μου γράφετε ότι είμαι σε λάθος ενότητα...

Ευχαριστώ και πάλι!
    Ενας συνειδητοποιημένος συμβιβασμός είναι καλύτερος από μια αναγκαστική υποχώρηση...Είναι μια έξυπνη τακτική που ενισχύει μια δυναμική επανατοποθέτηση.....

Post Re: ερωτηση για τα επαγγελματικά - οικονομικά μου

Αγαπητή μας φίλη. Έχετε καταλάβει ολόσωστα! Δικαίωμα συμμετοχής εδώ και λίγες μέρες στη θεματική μας Ενότητα "Ο Αστρολόγος στο σπίτι σας!" έχουν μόνο όσο από τα Μέλη μας είναι ενεργά (με την έννοια ότι συμμετέχουν στις συζητήσεις μας και κάνουν τον δικτυακό μας τόπο αμφίδρομο.

Η ερώτησή σας είχε μετατεθεί γιατί την είχατε υποβάλλει στη Θεματική Ενότητα Συζητήσεις, ερωτήσεις και απορίες στην οποία βέβαια και δεν ανήκε. Ανήκει εδώ που σας τη μεταφέραμε.
    Αν έχετε παρατηρήσει σε όλα μας τα forums σε κάθε Θεματική Ενότητα (υποφόρουμς) υπάρχουν επεξηγηματικά άρθρα για το πως κινούμαστε στις Ενότητες. Αυτά γράφονται για να διευκολύνουν όλα τα Μέλη αν και πολλοί δεν τα διαβάζουν.
    Παράδειγμα αυτό ή αυτό ή αυτό

Ελπίζω νας σας βοήθησα!
    Φιλικά
    "Nothing can stop an idea the time of which has come"
    Victor Hugo

Όνομα:
    Τζένη

Wink Re: ερωτηση για τα επαγγελματικά - οικονομικά μου

σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας! ελπίζω την επόμενη φορά που θα θέσω κάποιο ερώτημά μου να μην ξανα κάνω λάθος.....

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή jennoula

Όπως καταλαβαίνετε το θέμα σας επειδή αφορά σημαντική απόφαση και την επιβίωσή σας, δεν λύνεται με μία σύντομη έρευνα στα πλαίσια του φόρουμ. Μπορώ όμως να σας συμβουλέψω σε μία πρώτη ματιά, αυτά που φαίνονται άμεσα για σας. Αποφύγετε πάντα αποφάσεις κι αιτήσεις για εργασία σε περίοδο ανάδρομου Ερμή.
    Είστε σε μία περίοδο, όπου για ένα χρόνο ακόμη ίσως κι ενάμισι, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τους στόχους καριέρας για σας. Αν έχετε προσπαθήσει σωστά, ενδεχόμενα θα αναγνωριστεί η προσφορά σας και θα παραμείνετε εκεί που είστε. Αν όχι, όμως, καθώς παίζουν ρόλο κι οι παράγοντες εκείνων που έχουν την εταιρεία, θα πρέπει στο διάστημα αυτό να κάνετε το καλύτερο για σας. Βασιστείτε στις γνώσεις και την εμπειρία σας. Η χρονιά που διανύετε ως τα γενέθλιά σας, δείχνει πως είναι χρονιά που πρέπει να ανακαλύψετε την προσωπική σας ανάγκη για ασφάλεια, αλλά και τις εσωτερικές σας πιέσεις. τα οικονομικά σας προέρχονται από μία μεγάλη εταιρεία ή από δύο πηγές. Βέβαια, έχετε μία γενέθλια προδιάθεση, να μην είστε ικανοποιημένη από τα οικονομικά σας, καθώς έρχονται και φεύγουν ξαφνικά. Φέτος, μάλιστα, για κάποια λάθη, ίσως αυτή η ενόχληση είναι πιο έντονη. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να μη ρισκάρετε πολύ. Από τα γενέθλιά σας και μετά, θα έχετε περισσότερο την ανάγκη να δείτε τη πρόοδο της καριέρας σας, αλλά να ξέρετε πως φαίνεται πως πρέπει να κάνετε κουράγιο, να έχετε αντοχές και υπομονή, για να δείτε κάτι αξιόλογο στο μέλλον. Στόχος θα είναι το κέρδος, αλλά πάλι δεν φαίνεστε ικανοποιημένη ιδιαίτερα. Ωστόσο, ο χώρος της γραμματείας ή της επικοινωνίας, θα σας ταιριάζει να προσπαθήσετε. Θέτετε μακροχρόνιους κι όχι άμεσους στόχους. Θα λειτουργήσει καλύτερα η προσπάθεια.

Για μία ευρύτερη ανάλυση, καλό θα ήταν να επισκεφθείτε κάποιο αστρολόγο της επιλογής σας ή να επιλέξετε κάποια από τις αναλύσεις που προσφέρονται στο φόρουμ

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    Τζένη

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση.. Η αλήθεια είναι πως αφενος μεν δεν είμαι ικανοποιημένη με τα οικονομικά μου, αφετέρου δε, δεν αισθάνομαι στην εταιρεία που είμαι αυτη τη στιγμή, αρκετά χρήσιμη. Εχω συνηθίσει απο προηγούμενες μου δουλειές να είμαι χρήσιμη και απαραίτητη και μάλιστα αυτη μου η ανάγκη έχει διαστάσεις και στο προσωπικό μου επίπεδο.. Οπως σας ξανα έγραψα, σκέφτομαι να κάνω αλλαγή στην εργασία μου, όμως το σίγουρο είναι πως θα γίνει αυτη η αλλαγή κατόπιν μέγαλης σκέψης και έρευνας αγορας...και απ ότι φαίνεται κάτι τέτοιο θα γίνει σίγουρα μετά το καλοκαίρι για πολλούς λόγους...

Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια και πολύ πιθανον να ζητήσω συμβούλη και απο τους αστρολόγους σας...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)