- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 43
Thread: Η Αφροδίτη στους οίκους
-
01-08-2006, 09:47 PM #11
Re: Η Αφροδίτη στους οίκους
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ 10ο ΟΙΚΟ:
Η Αφροδίτη στον δέκατο οίκο, είναι ενδεικτική κάποιου που είναι φιλόδοξος και προσανατολισμένος στη σταδιοδρομία του. Είστε οι δημιουργικότεροι όλων, θέτετε στόχους και έχετε και τα μέσα για να επιτευχθούν. Ξέρετε τι θέλετε, αλλά και τον τρόπο να το αποκτήσετε. Ανησυχείτε πολύ για τη δημόσια φήμη σας, είστε ευχάριστοι, γοητευτικοί και όμορφοι. Η φιλοδοξία σας είναι όχι για την απόδειξη της αξίας σας, αλλά περισσότερο του «φαίνεσθε». Μπορεί να έχετε ένα επάγγελμα καλλιτεχνικό, μουσικό, διπλωματικό, ή δημόσιων σχέσεων. Εύκολα κερδίζετε την καλή άποψη των άλλων σχετικά με τις δυνάμεις σας και έχετε βοήθεια από τους ισχυρούς. Μπορεί να έχετε μία γυναίκα σύμβουλο. Είστε πολύ κοινωνικοί, με υψηλή πιθανότητα επιτυχίας και τιμών στη ζωή σας. Μπορείτε να κάνετε χρήματα μέσω της επαγγελματικής σταδιοδρομίας, ως ηγέτης ή μέσω της τέχνης, της μουσικής, της διπλωματίας, των δημοσίων σχέσεων, μέσω της κοινωνικής σας δύναμης, της γοητείας, της ομορφιάς, από χρηματοδοτήσεις που θα λαμβάνεται ή από τραπεζικές εργασίες. Μπορεί να συναντήσετε τους πιθανούς συντρόφους σας κυκλοφορώντας δημοσίως, σε κάποια καλλιτεχνική δραστηριότητα, στην επαγγελματική σας ζωή, ή όντας σε έναν ρόλο ηγεσίας ή διαχείρισης. Πιθανότητες για σχέση με έναν δάσκαλο, έναν σύμβουλο ή έναν ευεργέτη, ή με «προξενιό» από έναν γονέα, έναν δάσκαλο, έναν σύμβουλο ή έναν ευεργέτη. Οι σχέσεις σας με τους γονείς σας είναι πολύ καλές
-
01-08-2006, 11:46 PM #12
Εμένα μου αρέσουν τα άρθρα που είναι απλά και κατανοητά, γιατί από αστρολογία δεν είμαι και τόσο σόι
Το συκγεκριμένο και μου άρεσε και ήταν για τα αστρολογικά κυβικά μου κατανοητό :embarrest
Θα μου άρεσε να διάβαζα πιο συχνά τέτοια άρθρα. Friary σε ευχαριστώ :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
03-08-2006, 01:05 PM #13
Πολύ καλό το άρθρο! Νομίζω ότι μου συμβαίνει ακριβώς αυτό που αφορά στην Αφροδίτη στον 3ο οίκο....
-
07-08-2006, 10:39 PM #14
Ναι όντως με την Αφροδίτη στον 2ο οίκο ομολογώ ότι είμαι ένα υπερκαταναλωτικό ον και μπορεί να σπαταλάω χρήματα ακόμη και σε πράγματα τα οποία δεν μου είναι άκρως απαραίτητα
Γενικότερα όλο το άρθρο είναι πολύ ωραίο και καλογραμμένο!
Συγχαρητήρια και απο μένα :bigsmile:
-
07-08-2006, 11:07 PM #15
Τhanks, η Αφροδίτη μου στον 12ο θα ευθύνεται :blink: Εχει βρει το δρόμο της φαίνεται
-
08-08-2006, 02:49 AM #16
Κακολογείτε λίγο την αφροδίτη στον 2ο ή μου φαίνεται ?:toung: Εμείς οι ταλαίπωροι απλώς έχουμε έντονη την ανάγκη υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας η οποία αναπόφευκτα καλύπτεται μέσω της ιδιοκτησίας και της "ιδιοκτησίας"...Δεν είμαστε άπληστοι ή πλεονέκτες...απλώς ανασφαλείς σ αυτά τα ζητήματα:embarrest
-
17-08-2006, 02:51 PM #17
πολυ κατανοητο και ωραιο το αρθρο μπραβο:bigsmile: μου ταιριαζει σε μεγαλο ποσοστο
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
17-08-2006, 08:30 PM #18
Eμένα που η Αφροδίτη μου είναι στο τέλος του 9ου και στην αρχή του 10ου με μπερδεύει πάντως.
Είμαι ninja!!!
-
17-08-2006, 08:49 PM #19
Αγαπητό μας μέλος gia-pap
Αν είναι έως και πέντε μοίρες πίσω από την ακμή του 10ου οίκου, τότε ανήκει στον 10ο οίκο.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
18-08-2006, 03:44 PM #20
Τότε εκεί βρίσκεται Λίλιαν!Στον 10ο.Ευχαριστώ πολύ! :bigsmile:
Είμαι ninja!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.