s
Αποπλανήστε τους... - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 39

Re: Αποπλανήστε τους...

Πολύ καλό το άρθρο σας.Αρκετά διαφωτιστικό και με κάποια ζώδια όπως του Τοξότη που είμαι και γώ η του Λέων συμφωνώ απόλυτα.Μου πέρασε σαν σκέψη ότι θα μπορούσε να αναληθεί αυτό και πιο ειδικευμένα ως προς το φύλο π.χ φαντάζομαι ότι σίγουρα υπάρχει η τάση του ζωδίου αλλα θα πρέπει να παίζει ρόλο και το φύλο που ανήκει κανείς.Ας πούμε μια γυναίκα Κριός με έναν άντρα Κριό έχουν τα χαρακτηριστικά που αναφέρατε όπως και τα υπόλοιπα ζώδια αλλα δεν παίζει ρόλο και το φύλο?

εμενα παντως σαν παθιάρικο υδροχοακι με χαρακτηριζει απολυτα το αρθρο... μηπως πρεπει να το δινω στους εραστες μου να το εμπεδωσουν γιατι δεν με καταλαβαινουν πραγματικααααααα.. θα το δοκιμασω και θα σας ενημερωσω..asap

Quote Originally Posted by divaki
    εμενα παντως σαν παθιάρικο υδροχοακι με χαρακτηριζει απολυτα το αρθρο... μηπως πρεπει να το δινω στους εραστες μου να το εμπεδωσουν γιατι δεν με καταλαβαινουν πραγματικααααααα.. θα το δοκιμασω και θα σας ενημερωσω..asap
    divaki συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!

Όνομα:
    ΕΦΗ

συμφωνω για τους διδυμους...
    τρελαινομαι για εναν μυστηριωδη σκορπιο που εχει και πολλα στοιχεια του τοξοτη αλλα δεν ξερω πως να τον πλησιασω για φτασω σε σημειο να τα εφαρμοσω....
    πικραααααααα

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

...Μα ούτε ένας άντρας δεν έχει διαβάσει αυτό το άρθρο? Κυρίες μου, νομίζω πως έχετε βαλθεί να μας ξελογιάστε!!! :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:

ΔΙΔΥΜΟΙ
    ...αυτό που τους φτιάχνει τελικά δεν είναι η ιδέα παρά η ίδια η πράξη!
    Προφανώς κυρία Κόντη εννοείτε το ανάποδο, εκπροσωπώντας το ζώδιό μου πάντως ήθελα να διευκρινίσω ότι απλά, μία βαθιά πνευματική κ' ψυχική προετοιμασία μάς οδηγεί σε ένα πληρέστερο επιστέγασμα.

Απαντα μια γυναικα η οποια συμφωνει μαζι σου
    [QUOTE μία βαθιά πνευματική κ' ψυχική προετοιμασία μάς οδηγεί σε ένα πληρέστερο επιστέγασμα[/QUOTE]
    Αλλα δεν ειναι η καταλληλη ενοτητα, για τετοιου ειδους συζητησεις. Ψαξε και θα βρεις (τετοια ωρα) μια καταλληλη...

Συμφωνώ απόλυτα για τους Ιχθείς αλλά επειδή είμαι με έναν Λέωντα τα χαρακτηριστικά του συμφωνώ ότι θέλει να είναι το επίκεντρο αλλά σε μερικά χαρακτηριστικά δεν μου θυμίζει το ζώδιό του

τελειο το αρθρο αυτο. σας ευχαριστουμε πολυ.

Όνομα:
    DR WHO

Δεν ξερω για τα υπολοιπα ζωδια αλλα πιστευω οτι εχεις πεσει σωστα κατα το 98% σε οτι αφορα το δικο μου ζωδιο

Καλο αρθρο μπραβο

Kαι για το δικό μου ζώδιο πέφτει μέσα :embarrest
    Είμαι ninja!!!

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)