- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 26
Thread: ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
-
15-06-2006, 01:43 PM #11
Re: ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
περισσοτερο νομιζω εχει να κανει με την παιδικη φαντασια,επειδη αυτη τρεχει και σιγα σιγα με τα χρονια δαμαζεται(μερικως):wondering
-
10-08-2006, 04:48 PM #12
Το ταξιδι της συνειδησης η αλλιως αστρικη προβολη θελει επιμονη και υπομονη.
Τεχνικες πολλες, απολυτη ησυχια και χαλαρωση.
Στο κρεβατι χωρις να σταυρωνουμε τα ακρα μας.
Αφηνουμε τον εαυτο μας να χαλαρωσει ωστε να αρχισουμε να μπαινουμε στην διαδικασια του υπνου. η καλυτερη στιγμη για να ξεχυθουμε στα Ακασικα μασ αρχεια ειναι η ζωνη του λυκοφωτος δλδ η ωρα που εμεις μισοκοιμωμαστε αλλα η συνειδηση μας δουλευει.
Την ωρα εκεινη φανταζεστε οτι κοιτατε τον εαυτο σας απο ψηλα ενω κοιματε, χωρις να χαλατε αυτη την αισθηση.
Με ολα αυτα δινετε μυνηματα στην συνειδηση σας τι προσπαθειτε να κανετε με αποτελεσμα μετα απο καποιο χρονικο διαστημα να καταφερετε να την ελευθερωσετε.
-
10-08-2006, 08:56 PM #13
Η σκέψη και η επιθυμία έχουν τεράστεια δύναμη, την οποία αδυνατούμε στις μέρες μας να αντιληφθούμε, πόσο μάλλον να χρεισημοποιήσουμε. Το ότι τα παιδάκια "πετάνε" ενώ οι μεγάλοι όχι, έχει να κάνει με όλη αυτήν την αυταπάτη για τον κόσμο μας που μας βομβαρδίζει συνεχώς το κοινονικό μας σύνολο. Όπως και πολλά άλλα πράγματα. Τα παιδιά μιλάνε στα ζώα, στα λουλούδια, στην φύση...όταν μεγαλώνουμε, μας μαθαίνουν ότι αυτά είναι "ανοησίες" και μέσα από τα "πρέπει" και τα "μη", χάνουμε αυτήν την επαφή.
Όσο για την αστρική προβολή, δεν ξέρω τί είναι ακριβώς, ούτε την έχω βιώσει (τα ταξίδια σε προηγούμενες ζωές δεν "μετράνε"). Πιστεύω πάντως ότι είναι κάτι αρκετά επικήνδυνο, όχι τόσο ότι θα πάθουμε "κακό"...μάλλον "ζημιά": μπορείς να τρελαθείς, να πάθεις διάφορα ψυχοσωματικά προβλήματα (κάτι σαν την αφύπνιση της κουνταλίνη). Εγώ την πρώτη φορά που είδα ξαφνικά αύρες γύρω μου, έπαθα πραγματικό σοκ και μου πείρε καμιά μέρα να συνέλθω και παρακάλεσα να σταματήσουν μέχρι να είμαι έτοιμος για κάτι τέτοιο. Γενικά, όλα αυτά τα πνευματικά χρειάζονται "σιγά-σιγά", μην πάθουμε και..overdose!Ετεη δε ουδεν ιδμεν εν βυθω γαρ η αληθεια...
-
18-01-2010, 07:36 PM #14
Αστρική προβολή σε όνειρο η όνειρο πολύ ζωντανό?
Καλησπέρα ! θα ήθελα να μοιραστώ μια προσωπική εμπειρία μαζί σας.Θα χαρώ να ακούσω τη γνώμη σας. Είδα μάλιστα πως κάποιοι έχετε μεγάλη εμπειρία στο θέμα.
Πρώτα θα πω λίγα λόγια για την σχέση μου με το αστρικό ταξίδι μέχρι στιγμής.
Ίσος αυτό βοηθήσει στα συμπεράσματα..
Έχω κάνει 2 αστρικές προβολές στην ζωή μου οι οποίες περιορίστηκαν στον χορό του δωματίου μου. Έκτοτε έχω τακτικά την τάση να μου συμβεί, 3-4 φορές την εβδομάδα. Με ξεχνάει για κάποιο καιρό ύστερα πάλι αρχίζει.
Ο λόγος που κάνω τα πάντα να το σταματήσω στο αρχικό βούισμα και τράνταγμα είναι επειδή φοβάμαι. Έχω θεματακι με εφιάλτες χρόνια ανά διαστήματα και αυτά και έτσι, δεν νιώθω έτοιμη να αφεθώ. Επίσης είχα μια εμπειρία που έπαιξε ρόλο στο φόβο μου.
Ξεκινήματος για αστρική προβολή άρχισα να ακούω μια φωνή αντρική πολύ καθαρά μέσα στο κεφάλι μου να ψελλίζει με θρασύτατο τόνο με κλειστό στόμα,τρις νότες πάνω κάτω ασταμάτητα με μμμμμ
<<ντο, μι, σολ, μι, ντο μι σολ, μι......>>
Πείσμωσα πολύ και του είπα με πολύ τσαμπουκά τρεις τέσσερις φορές<<Σκάσε ΤΩΡΑ και φύγε>> και εξαφανίστηκε.
Η εμπειρία που μου συνέβη πριν λίγες μέρες δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ!
Έχω δει άπειρα όνειρα και συνεχίζω να βλέπω αλλά αυτό ήταν συνταρακτικά πρωτόγνωρο για μένα. Το λέω όνειρο επειδή συνέβη ενώ κοιμόμουν αλλά εγώ το έζησα με όλες τοις αισθήσεις μου να λειτουργούν φυσιολογικότατα.
Έκλεισα τα μάτια μου (λογικά κοιμήθηκα)και ξαφνικά άνοιξα τα μάτια μου βρισκόμενη στην Γαλλία στο σπίτι του συντρόφου μου.
Είπα <<είμαι εδώ>>? <<είμαι? είναι δυνατόν>>? Ήταν κάτι σαν τηλεμεταφορα. Συνειδητοποιώντας νους σε εγρήγορση. Θυμόμουν όμως πως δεν είχα κάνει κάποιο ταξίδι με μεταφορικό μέσων για να με εκεί, οπότε αναρωτιόμουν αν είμαι εκεί στ΄αλήθεια. Έβλεπα τα πάντα ζωντανά !!
¶ρχισα να ερευνώ το σπίτι για να πιστω ότι είναι αλήθεια. Ανέβηκα την σκάλα πηγαίνοντας στον πάνω όροφο. Η ξύλινη σκάλα έτριζε όπως όντως τρίζει. Ένιωθα την αφή μου κανονικά όταν κρατιόμουν να ανέβω.
Ήταν νύχτα αλλά έβλεπα τα πάντα καθαρά και το κορμί μου το ένιωθα ξύπνιο με βαρύτητα και πίεση στα πέλματα. Η ακοή μου συλλαμβανε την ησυχία της νύχτας με όποιον θόρυβο δημιουργούσα με τοις κινήσεις μου.
Σημειώνω πως αυτό το βίωσα απόγευμα αλλά εκεί ήταν μάλλον νύχτα.
Προχώρησα στην τραπεζαρία, σταμάτησα και περιεργαζόμουν το χώρο για κάμποσα λεπτά.( Ήμουν εκεί και το απολάμβανα αλλά περιεργαζόμουν κι ταυτόχρονα γιατί ήταν απίστευτο !!!!)
Ρίχνοντας μια ματιά στην κουζίνα πήγα στο καθιστικό όπου και είδα αντικείμενα που δεν υπήρχαν στην πραγματικότητα στο σπίτι του.
Δυο γυναικείες τσάντες και σακούλες από ψώνια. (Ρώτησα τον σύντροφό μου την άλλη μέρα και μου είπε πως δεν θυμάται να έχει ξαναδεί τοις τσάντες που περιέγραψα.Ούτε της μητέρας του ούτε της γιαγιάς του έμοιαζαν με αυτές).
Σκέφτηκα πως θέλω να πάω στην κρεβατοκάμαρα του να δω αν κοιμάται αφού ήμουν σπίτι του. Γύρισα προς την κατεύθυνση που οδηγούσε στο δωμάτιό του και ξαφνικά ένιωσα να φεύγω από εκεί-να χάνεται ο χώρος από γύρω μου...άνοιξα τα μάτια μου και ήμουν στο κρεβάτι μου.
Νυσταζα, άρα κοιμόμουν πριν. Έκλεισα τα μάτια μου και έπειτα τα ξανά άνοιξα (έτσι νόμιζα)...είδα το παράθυρο του δωματίου μου ανοικτό και εμένα μπροστά του.
Σκέφτηκα ..μα τι συμβαίνει? Είχα μπερδέψει τι είναι αλήθεια και τι δεν είναι.
¶νοιξα τα μάτια μου και το παράθυρο κλειστό.
Ο,τι και να ήταν, ήταν συγκλονιστικό. Ένιωθα γεμάτη ενέργεια για αρκετές ώρες μετά.
Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο που δεν ένιωσα ακόμα από τότε να έχω ξεκίνημα αστρικής προβολής, κάτι που τοις τελευταίες εβδομάδες συνέβαινε σχεδόν ανά δεύτερη μέρα.
Εσείς τι πιστεύετε πως ήταν? Αστρική προβολή σε όνειρο η ένα συνειδητό όνειρο?
-
18-01-2010, 08:29 PM #15
Σκιαχτικα βρε παιδι μου!!:nuts:
Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
18-01-2010, 09:00 PM #16
Καλά Δεσποινάκι,
τι να πουν κι αυτοί που τις έχουν τις ..... (δεν ξέρω πώς να τις πω) εμπειρίες, :blink:
και να φοβούνται που τις έχουν :embarrest
και να φοβούνται να τις μοιραστούν :unsure:
για να μη τους πουν τρελλούς... :dizzy:
Κι από το φόβο της κοινωνικής απόρριψης, πολλοί από μας κλείνουν τις πύλες επικοινωνίας με αυτές τις "μεταφυσικές" δυνατότητες. Είχα κι εγώ κάποτε κάτι σχετικό και του έκλεισα την πόρτα από την τρομάρα μου..... Κι ούτε θέλω να το θυμάμαι, γιατί σκιάχτηκα απερίγραπτα....Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.
-
18-01-2010, 09:05 PM #17
τι μου θυμησατε
σε ηληκια 4μιση βιωνα επι αρκετο καιρο[ γυρω στα 2 χρονια κρατησε]
μια πολυ πολυ ασχημη εμπειρια
παντα οταν εκλεινα τα ματια μου να κοιμηθω
το ξερουν ολοι οι δικοι μου γιατι με εβλεπαν
και κοιμομουν μαζι με την αδελφη μου την μεγαλη[και τους ειδοποιουσε
και οταν συνερχομουν ηταν παντα καποιος κοντα μου]
Δεν ξερω που πηγενα...
ΗΤΑΝ ενα απειρο μαυρο σκοταδι με λαμψεις σαν αστερια ..
αλλα το πιο δυσκολο κομματι ηταν η αγωνια της επιστροφης μου της συνειδησης
,του μυαλου,της ψυχη στο σωμα.
ΟΤΑΝ εμπαινα ξανα μεσα στο σωμα ηταν οτι πιο φρικτο ζουσα
χτυπιομουν στο κρεββατι
την ενιωθα αυτην την επιστροφη του ειναι μου
πισω..
ημουν εντονα μουσκεμενη απο ιδρωτα απο την αγωνιωδη επιστροφη
Δεν ξερω και απο αυτα δεν εχω διαβασει τιποτα και δεν ξερω πως
αλλως να τα εκφρασω .
ειναι κατι που εχει μεινει [σαν μυστικο στην οικογενεια]
κατι περιεργο και ανεξυγητο για αυτους και τοτε και τωρα .
Υ.Γ
τα εχω πει σε π.μ στο αγαπητο μελος Μητσακο
και μου ειπε για ολα υπαρχη μια εξηγησει....:weird::bigsmile:
κουκι:bigsmile:
.Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
18-01-2010, 09:16 PM #18
Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.
-
19-01-2010, 07:16 AM #19
Όπως αναφέρεται και στα πρώτα ποστ αυτού του θέματος, η ενασχόληση με τέτοιου είδους δραστηριότητες πρέπει να γίνεται με προσοχή και όχι χωρίς πρότερη κατανόηση εσωτεριστικών ή μεταφυσικών αντιλήψεων, θεωριών και πρακτικών. Ακόμα όμως και όταν αυτή η κατανόηση υπάρχει, ειδικά στις πρώτες "ανόδους" ή "καθόδους" σε διαφορετικά επίπεδα είναι απαραίτητη η "συνοδεία" από κάποιον "οδηγό". Εννοείται δε ότι αυτού του είδους η γνώση και η κατανόηση δεν αποκτούνται με ανταλλαγή απόψεων μέσω μιας διαδικτυακής αγοράς και ότι χρειάζονται χρόνια μαθητείας και εμπειρίας. Διαφορετικά θα είναι αδύνατος ο διαχωρισμός της φαντασίας από την πραγματικότητα, του ύπνου από τον ...ξύπνο και του ονείρου από το "ταξίδι", με άσχημα επακόλουθα για την πνευματική και ψυχική ισορροπία του "ταξιδιώτη".
Είναι φανερό στην προηγούμενη περίπτωση του μέλους ethra ότι δεν έχουμε να κάνουμε με την σύνδεση με το χώρο των ...ακασικών αρχείων, δεν έχουμε μια αστρική προβολή τέτοιου είδους, αλλά μάλλον με ένα πολύ δυνατά βιωμένο όνειρο. Τουτέστιν, ...ονειροκρίτη χρειαζόμαστε :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
19-01-2010, 01:53 PM #20
καλημέρα !! Καταρχήν ευχαριστώ για την ανταπόκριση όλων σας.
Φίλε Μητσάκο, υπάρχουν αστρικές προβολές που γίνονται ακούσια, δίχως την δική μας προσπάθεια και εξάσκηση. Ειδικά στην δική μου περίπτωση, όπου συμβαίνει για μεγάλα διαστήματα ανά δυο με τρεις ημέρες και κάνω ο,τι μπορώ να τα αποφύγω. Εδώ όπως καταλαβαίνεις αποκλείεται η συνοδεία οδηγού. Σε περιπτώσεις αστρικών προβολών θα απέφευγα "συνοδείες οδηγών " γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιος πραγματικά και με τι προθέσεις θα σε πλησιάσει.
Εφόσον είναι λάθος όπως λες να βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα , πως είναι φανερό ότι στην περίπτωσή μου δεν ήταν ταξίδι σε παράλληλο χωροχρονικα επίπεδα .- ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ -αλλά αναφέρεις μόνο την σύνδεση με το χώρο των ...ακασικών αρχείων,? Δηλαδή η εκεί η ονειροκρίτης?
Ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντησή σου.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.