s
Στοιχεία προσωπικότητας βάση του Ωροσκόπου (συζήτηση) - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 16 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 13 ... LastLast
Results 21 to 30 of 154
    Όνομα:
    Κορίνα

Re: Στοιχεία προσωπικότητας βάση του Ωροσκόπου

Πω πω έχω μείνει άφωνη :nuts:

Σε όλα μου ταιριάζει γάντι ο ωροσκόπος μου (Υδροχόος), ακόμη και στο σημείο που αναφέρετε ότι μπορώ να τρώω κάθε μέρα το ίδιο πράγμα! Αυτό και αν είναι...!!! Πόσο μέσα έχει πέσει!
    Καλή και η μοναξιά και η απομόνωση.,..και είχα αρχίσει να ανησυχώ ότι συμβαίνει μόνο σε μένα αυτό. Τελικά είναι χαρακτηριστικό μας..επομένως δεν μπορώ να κάνω και τίποτα εφόσον το έχω ανάγκη

Βέβαια δεν είμαι και τόσο υπερευαίσθητη στον θόρυβο...μάλλον το αντίθετο θα έλεγα...αφού την μουσική την έχω αν όχι στην διαπασών, πάντα πολύ δυνατά...έτσι να τραντάζεται λίγο το σπίτι...να σείεται ο κόσμος Ε, συνήθως αφού την κλείσω είμαι σαν καμπάνα που την χτυπήσανε δυνατά!

Εγώ πάλι δεν έχω την εμφάνιση ούτε του ωροσκόπου ούτε του ζωδίου όλα τα υπόλοιπα (ψυχολογία και γούστα) είναι μίξη και των δύο όπου έχω διαβάσει

Όνομα:
    DR WHO

Ναι βεβαια
    Ενω αμα ειχες τα χαρακτηριστικα του ωροσκοπου σου συμφωνα με το αρθρο θα το παραδεχοσουνα :toung:

Κακα τα ψεματα κανεις δεν θελει να τον\την λενε ασχημο\η....

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by Alien1 View Post
    Κακα τα ψεματα κανεις δεν θελει να τον\την λενε ασχημο\η....
    Υπάρχει η αντικειμενική ομορφιά,αλλά υπάρχει και η υποκειμενική.
    Καθένας έχει τα δικά του μέτρα σύγκρισης .Μην πώ πως υπαρχουν άνθρωποι που μπορει να μην ανταποκρίνονται στα διάφορα πρότυπα της αντικειμενικής ομορφιάς αλλά με ένα δικό τους μοναδικό τρόπο είναι αληθινά όμορφοι!

Καρκίνος με ωροσκόπο Ταυρο.Με καποια στοιχεία που αποδίδονται συμφωνώ,αλλά κάποια δεν ισχύουν καθόλου.
    Απ΄την άλλη αν η αστρολογία ήταν καθαρά θεμα ηλιακου και ωροσκόπου θα χαμε γίνει όλοι συμβουλοι αστρολογίας.
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Ιουλία

Επίσης, να προσθέσω σε αυτό που έγραψε η Φωτεινή ότι εάν η εξωτερική μας εμφάνιση εξαρτιόταν αποκλειστικά από τον Ωροσκόπο μας ... τότε όλοι όσοι θα είχαμε π.χ. ωροσκόπο Ταύρο, θα μοιάζαμε μεταξύ μας.
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Όνομα:
    DR WHO

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Υπάρχει η αντικειμενική ομορφιά,αλλά υπάρχει και η υποκειμενική.
    Καθένας έχει τα δικά του μέτρα σύγκρισης .Μην πώ πως υπαρχουν άνθρωποι που μπορει να μην ανταποκρίνονται στα διάφορα πρότυπα της αντικειμενικής ομορφιάς αλλά με ένα δικό τους μοναδικό τρόπο είναι αληθινά όμορφοι!

Καρκίνος με ωροσκόπο Ταυρο.Με καποια στοιχεία που αποδίδονται συμφωνώ,αλλά κάποια δεν ισχύουν καθόλου.
    Απ΄την άλλη αν η αστρολογία ήταν καθαρά θεμα ηλιακου και ωροσκόπου θα χαμε γίνει όλοι συμβουλοι αστρολογίας.
    Mου αρεσει η λογικη σου Roadrunner
    Ομως σημερα τα μεσα μαζικης ενημερωσης μας βορβαρδιζουν με συγκεκριμενα προτυπα < ομορφιας > και οτι συγκεκριμενα χαρακτηριστικα κανουν εναν ανθρωπο ομορφο και δεν πιστευω οτι συμφωνουν ιδιαιτερα μαζι σου

Ασε που βλεπω τοσους και τοσες να κανουν ουρες για τα συγκεκριμενα προτυπα ομορφιας με καποια συγκεκριμενα χαρακτηριστικα οποτε δεν πιστευω ιδιαιτερα οτι υπαρχουν γυναικες η αντρες εκει εξω που πραγματικα τους ενδιαφερει το υποκειμενικο η τουλαχιστον τοσο

Με αλλα λογια ωραια και ρομαντικα ακουγονται ολα αυτα στα λογια, αλλα στην πραξη δεν εχω δει αλλα και δεν πιστευω οτι καποιος\καποια στην σημερινη εποχη μας κυνηγαει το υποκειμενικο...ετσι βεβαια οπως μας εχουν καταντησει και οσοι ακολουθουν την <μοδα> της εποχης

Και γω βεβαια σαν Σκορπιος με ωροσκοπο Διδυμο δεν συμφωνα απολυτα με οσα γραφτηκαν
    αλλα
    εφοσον το Ζωδιο και ο ωροσκοπος δεν ειναι καθαρα θεμα αστρολογιας γιατι τοτε το συγκεκριμενο εδω αρθρο ειναι τοσο απολυτο στο πως φαινομαστε και στο ποιοι ειμαστε και ποιο ρολο παιζει εφοσον ειναι λαθος

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by Alien1 View Post
    εφοσον το Ζωδιο και ο ωροσκοπος δεν ειναι καθαρα θεμα αστρολογιας γιατι τοτε το συγκεκριμενο εδω αρθρο ειναι τοσο απολυτο στο πως φαινομαστε και στο ποιοι ειμαστε και ποιο ρολο παιζει εφοσον ειναι λαθος
    Η εμφάνιση όπως και ο χαρακτηρας και τα όποια συμπεράσματα,μπορουν να βγουν απο την μελετη του συνόλου του ωροσκοπιου στον γενεθλιό μας χάρτη κι όχι μόνο απο το ηλιακό μας ζωδιο και τον ωροσκόπο μας.
    Αυτό εννοουσα όταν ελεγα πως αν η αστρολογία ήταν μόνο το ηλιακο και ωορκόπος μας τότε όλοι θα γινόμασταν αστρολόγοι.
    Δεν ειναι καθόλου έτσι τα πράγματα και διαβάζοντας τα άρθρα στο φόρουμ πιστευω θα συμφωνήσεις.

Το άρθρο εδώ παρουσιαζει κάποια συγκεκριμένα βασικά χαρακτηριστικά που αποδίδονται σε καθε ζώδιο.Αυτό σημαίνει πως πχ Ειμαι Καρκινοταυρος αλλά εχω Ηλιο σε συνοδο με δια στον 3 οικο (των Διδύμων).Ο κυβερνητης του ωροσκόπου μου βρισκεται στον Λεων.Κατευθείαν το αποτέλεσμα στο συνολο χαρακτηριστικών αλλάζει όπως καταλαβαίνεις.
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    DR WHO

Quote Originally Posted by panther
    Επίσης, να προσθέσω σε αυτό που έγραψε η Φωτεινή ότι εάν η εξωτερική μας εμφάνιση εξαρτιόταν αποκλειστικά από τον Ωροσκόπο μας ... τότε όλοι όσοι θα είχαμε π.χ. ωροσκόπο Ταύρο, θα μοιάζαμε μεταξύ μας.
    Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Η εμφάνιση όπως και ο χαρακτηρας και τα όποια συμπεράσματα,μπορουν να βγουν απο την μελετη του συνόλου του ωροσκοπιου στον γενεθλιό μας χάρτη κι όχι μόνο απο το ηλιακό μας ζωδιο και τον ωροσκόπο μας.
    Αυτό εννοουσα όταν ελεγα πως αν η αστρολογία ήταν μόνο το ηλιακο και ωορκόπος μας τότε όλοι θα γινόμασταν αστρολόγοι.
    Δεν ειναι καθόλου έτσι τα πράγματα και διαβάζοντας τα άρθρα στο φόρουμ πιστευω θα συμφωνήσεις.

Το άρθρο εδώ παρουσιαζει κάποια συγκεκριμένα βασικά χαρακτηριστικά που αποδίδονται σε καθε ζώδιο.Αυτό σημαίνει πως πχ Ειμαι Καρκινοταυρος αλλά εχω Ηλιο σε συνοδο με δια στον 3 οικο (των Διδύμων).Ο κυβερνητης του ωροσκόπου μου βρισκεται στον Λεων.Κατευθείαν το αποτέλεσμα στο συνολο χαρακτηριστικών αλλάζει όπως καταλαβαίνεις.
    OK καταλαβα
    Εξαλλου εγω δεν ασχολουμαι και τοσο και εσεις εχετε μεγαλυτερη πειρα απο τι βλεπω οποτε αποκλειεται να διαφωνησω μαζι σας και ουτε θελω να καθομαι να μακρηγορω

Ευχαριστω για τις πληροφοριες

αυτο το θεμα ειναι πολυ καλο. ειμαι αρκετα νεο μελος κ τωρα εξερευνω ολο το site ολα ta forums ενα προς ενα κ μπορω να πω οτι μεχρι στιγμης με οσα εχω προλαβει να διαβασω εχω μεινει εκπληκτη με ολα αυτα.ηξερα πολυ λιγα πραγματα περι ζωδιων κλπ κ τωρα αρχιζω να μαθαινω παρα πολυ σημαντικα πραγματα. συγχαρητηρια. μια ερωτηση που ειχα κανει κ σε 2 αλλα forums αλλα μαλλον δεν ηταν τα σωστα, ηταν: ποιος ειναι ο ωροσκοπος μου τελικα? ειμαι γεννημενη 26 ιουλιου κ ωρα 9.45. αλλου εχω διαβασει οτι ειμαι παρθενος κ αλλου ζυγος κ εχω μπερδευτει. σας παρακαλω αν μπορειτε πειτε μου εσεις που ειστε πιο εξεικευμενοι σε αυτα τα θεματα.

Re: Στοιχεία προσωπικότητας βάση του Ωροσκόπου (συζήτηση)

roulini260785

όπως και στα άλλα δύο θέματα που ρώτησες για τον ωροσκόπο σου, μπορείς να τον μάθεις ρωτώντας εδώ

(πάτησε πάνω στο κόκκινο "εδώ")

Page 3 of 16 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 13 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)