- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 28
-
29-07-2006, 01:27 AM #11
Re: Μια...προσωπική ταξηνόμηση των ζωδίων.
Όταν λέω "δεν κατέχουν καλά το στοιχείο τους", εννοώ ότι, λ.χ. ο ταύρος ως σταθερό ζώδιο της γης, είναι υλιστής,"αργόστροφος" και κληστόμυαλος: η σταθερότητα του γήινου στοιχείου δεν "διευκολύνεται" καθόλου από τον σταυρό που ανοίκει, ενώ αντίθετα, η παρορμητική φύση του Αιγώκερου του επιτρέπει να χρησημοποιεί την λογική και τον υλισμό για την δημιουργεία, δεν τον "κρατάνε δέσμιο". Αντίστοιχα, ο μεταβλητός και αέρινος δύδημος είναι "τόσο προσαρμοστικός που χάνει τον εαυτό του": μεταβάλει την συμπεριφορά του ανάλογα το περιβάλλον τόσο πολύ, που στο τέλος έχει ένα τεράστιο μπέρδεμα στο κεφάλι του από ιδέες κλπ, που και από μόνες τους δεν είναι ιδιαίτερα σταθερές, και "δεν ξέρει τί του γίνεται". Ενώ, ο σταθερός Υδροχόος έχει ξεκάθαρα μεσ'το μυαλό του κάποια πράγματα και ιδέες και μπορεί και τις επεξεργάζεται, καθώς η σταθερή του φύση τον βοηθάει να συγκρατεί τις ιδέες, που από την φύση τους είναι κάπως "φευγάτες".
Αν το πιάσουμε λίγο πιο βαθιά πού ολοκληρώνεται η γνώση του στοιχείου; Με βάση τις εσωτεριστικές παραδόσεις της αστρολογίας η εμπειρία του στοιχείου ξεκινά πάντα στο μεταβλητό σταυρό όπου ο άνθρωπος άγεται και φέρεται μέσα στο στοιχείο του (άρα τα πιο παιδικά ζώδια είναι τα μεταβλητά). Στη συνέχεια ο άνθρωπος ανεβαίνει στον παρορμητικό σταυρό, όπου μαθαίνει να διοχετεύει την ενέργεια του στοιχείου του στο περιβάλλον του, να τη χειρίζεται. Στο τέλος ο άνθρωπος ανεβαίνει στο σταθερό σταυρό κι εκεί μαθαίνει να μη δρα, να μένει σιωπηλός, να μην ωθείται σε δράση από το στοιχείο του, αλλά απλά να είναι...Ετεη δε ουδεν ιδμεν εν βυθω γαρ η αληθεια...
-
31-07-2006, 05:07 PM #12
Originally Posted by DeodonusΓια βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
31-07-2006, 08:04 PM #13
Re: Μια...προσωπική ταξινόμηση των ζωδίων.
Οι Ιχθύες δεν παντρεύονται??Μάλλον οι Παρθένοι θα έλεγα...Και αυτά τα περί κοινωνικής προσφοράς θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω...Το κάνουν μόνο και μόνο για να φανούν....:bigsmile:
-
01-08-2006, 08:40 PM #14
Γεια σου Deodonus, κι εμένα μ' αρέσει να ταξινομώ τα ζώδια, είναι κόλλημα:bigsmile:. Νομίζω ότι η ταξινόμησή σου έχει κάποια αλήθεια από την άποψη ότι τα τελευταία ζώδια έχουν κυβερνήτες μη προσωπικούς πλανήτες, αλλά δε θυμάμαι πώς λέγονται, αν έχει κανείς κανένα link..
-
01-08-2006, 09:16 PM #15
Originally Posted by tanniaΓια βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
01-08-2006, 09:43 PM #16
Originally Posted by Vassilis13
-
02-08-2006, 09:13 PM #17
Originally Posted by DrMaroulitaΓια βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
02-08-2006, 11:18 PM #18
Originally Posted by Vassilis13
-
03-08-2006, 01:25 AM #19
Δεν συμφωνω και τοσο με αυτο το αρθρο βασικα
- Τους\Τις ποιος εγωιστες που λειτουργουν με το εγω του ζωδιακου θεωρω οτι ειναι οι Λεοντες
και λιγοτερο οι Διδυμοι Κρυοι και Ταυροι
αν και εχουν και αυτοι μια ταση στον εγωισμο με τιποτα ομως δεν φτανουν τους Λεοντες σε οτι αφορα αυτο
Οι Διδυμοι και ισως και οι Κρυοι ειναι απο τα πιο ανωριμα και απιστα συνηθως ατομα σε οτι αφορα σχεσεις
-Επισης "Παιδια" του ζωδιακου εχω ακουσει οτι ειναι Τοξοτες, εχουν επισης και αυτοι την ταση να νομιζουν οτι τα ξερουν ολα.... Ξερολες ενα πραγμα
οποτε δεν τους θεωρω ουτε και αυτους και τοσο ωριμους για να τους καταταξει καποιος σε αυτην την ομαδα....
Τελοσπαντων αυτη ειναι η δικη μου αποψη μου που δεν με βρισκει και τοσο συμφωνω με το παραπανω αρθρο
-
05-08-2006, 04:28 AM #20
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.