- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 61 to 70 of 123
Thread: Αν δεν ήσουν...
-
31-07-2006, 01:46 PM #61
Re: Αν δεν ήσουν...
Κουκλί είσαι και τώρα, τί τον θες τον ωροσκ υδροχόο Μαίρη ???
Εμένα θα μου αρκούσε να είχα λίγο καλύτερο Κρόνο και ένα ψίχουλο αέρα.
Από που φυσάει να ανοίξω το παράθυρο???Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )
-
31-07-2006, 01:59 PM #62
Αν θέλετε να σας φυσήξω εγώ καλέ!! Με 3 αέρινους βαρείς πλανήτες, δεν θέλει και πολύ για να "μπάζω"!!! :toung:
Και καμιά φωτιά αν θέλετε, χαλαρά!
-
31-07-2006, 02:20 PM #63
Αέρα θέλεις Αντωνία; Εδώ ο καλός αεριτζής με 5 ολόκληρους πλανήτες στον Αέρα. Ευάερον, ευήλιον το κατάστημα, απο την μία πόρτα μπαίνεις, φςςςςς το δροσερό αεράκι, απο το παράθυρο βγαίνεις
Πάντως έχω ακούσει πως απο στατιστικές, ο Υδροχόος στον ωροσκόπο δίνει εξωτερική ομορφιά σε μεγάλα ποσοστά. Αφού διαλέγουμε, ας διαλέξουμε σωστά :toung:
-
31-07-2006, 07:50 PM #64
Είμαι τοξότης.Τώρα τελευταία και διαβάζωντας τα ζώδια βλέπω ότι του αιγίκερου εδώ και κάποιον καιρό του πάνε όλα λαλά οπότε τείνω προς τα εκεί!
ΣΑΦΩΣ!!!!!!!
-
01-08-2006, 04:44 PM #65
Χμμμ.... φωτιά και αέρα (Τοξότης με Υδροχόο) δύσκολα το αλλάζεις...
Δεν νομίζετε??? Ίσως να έβαζα κάπου αλλού την Αφροδίτη μου που είναι στον Τοξότη, να άλλαζα κατι τετράγωνα του Ήλιου με τον ¶ρη και το Δία, αλλα κατά τα άλλα μια χαρά ζωδιάκι είμαι!!! Γιατι να θέλω άλλο???
-
02-08-2006, 02:05 PM #66
Eγω ως υδροχοοινα με ωροσκοπο,σεληνη,αρη,κρονο,ο υρανο στο τοξοτη (πολυ φωτια) θα ηθελα να ημουν κατι απο νερο που δεν εχω καθολου εκτος απο Πλουτωνα στο Σκορπιο..
-
08-08-2006, 11:48 PM #67
σκορπιος...το εντελως αντιθετο....
ειμαι λεων με ωροσκοπο λεων αφροδιτη στο λεων ερμη στο Λεων...βαρεθηκα και μπουχτισα..χαρακτηρας ειναι αυτος;;
-
10-08-2006, 03:19 PM #68
Σκορπιός! Αν και έτσι όπως είμαι καραγουστάρω! Είμαι Καρκίνος με Σκορπιό. Θα'θελα να είχα λίγο περισσότερο αέρα (μόνο μια σελίνη στους δυδίμους...) ή κάνα πλανήτη στα τρία τελευταία ζώδια.
Ετεη δε ουδεν ιδμεν εν βυθω γαρ η αληθεια...
-
12-08-2006, 05:23 AM #69
Κι εμένα μ'αρέσει που είμαι αέρας με φωτιά (Δίδυμος με Λέοντα) και ειδικά το Δίδυμο, όσα ελαττώματα κι αν έχει, δεν τον αλλάζω με τίποτα.. Ο ωροσκόπος μου δε μ'αρέσει και τόσο.. Αλλά κι εμένα θα μου άρεσε πολύ να ήμουν Σκορπιός! Αν και δεν ξέρω πολλά, μου φαίνεται κάπως "σκοτεινό" ζώδιο κι αυτό, λόγω ανωμαλίας ίσως, με ελκύει απίστευτα.. Μου είπαν ότι φταίει ο Πλούτωνας στο Σκορπιό που με "σκορπιονίζει", ισχύει?
Πάντως, γενικά με τα ζώδια του νερού και την ευαισθησία τους δεν τα πάω και τόσο καλά... Ειδικά αυτόν τον Καρκίνο που τον έχω στον ¶ρη, άχτι τον έχω.. :suspiciou Νοιώθω ότι μου τον καταδτρέφει, δεν ξέρω γιατί...
-
13-08-2006, 12:49 AM #70
Δυστυχώς, είμαι Κριός με ωροσκόπο Υδροχόο. Καρατσεκαρισμένο, ότι παρόλο τον ωροσκόπο, με τους Υδροχόους (και τον... αέρα, γενικότερα) δεν τα πάω καλά.
¶ρα... ήθελα να παραμείνω Κριός με ωροσκόπο Κριό! (Είμαι που είμαι της... κουτουλιάς, ας είχα και τη "βούλα"!...)
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.