s
Οι θέσεις των πλανητών σας - Page 77
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 77 of 200 FirstFirst ... 27 67 73 74 75 76 77 78 79 80 81 87 127 177 ... LastLast
Results 761 to 770 of 1994

Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Καλησπέρα σας!

Μήπως είναι εύκολο να μου πείτε και μένα τις θέσεις των πλανητοειδών στο γεννέθλιο χάρτη μου; Και για να μη σας κουράζω με χάρτες άλλων, πού μπορώ να βρίσκω τέτοια στοιχεία; Υπάρχουν βιβλία σχετικά με τέτοιους καταλόγους; Εξειιδικευμένα βιβλιοπωλεία ίσως;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Προσωπικά στοιχεία: 11 Ιουνίου 1962, ώρα 3.30 πμ, Αθήνα

Γειά σας!Θα ήθελα και εγώ να μου πείτε τις θέσεις τους.Τις έχω βρει μέσα από ένα βιβλίο αλλά θέλω να σιγουρευτώ γιατί μπορεί να κάνω και λάθος...
    Έχω γεννηθεί 19/02/1988, ώρα 2.55πμ, Αθήνα

Γεννήθηκα στις 30 Ιουλίου 1976, στα Τρίκαλα θεσσαλίας στις 7.15 το πρωϊ.
    Ενδιαφέρομαι για τις θέσεις των πλανητών
    Σας ευχαριστώ

Όνομα:
    Κορίνα

Γεια σας! Θα ήθελα να μάθω και γω τις θέσεις των πλανητών μου. Βέβαια αν σας διευκολύνει περισσότερο, θα μπορούσατε να μου βγάλετε τον γεννέθλιο χάρτη μου;;; Έτσι θα μπορέσω να τον μελετήσω ταυτόχρονα με τα άρθρα που διαβάζω.
    Τα στοιχεία μου είναι τα εξής: 10\2\1980, ώρα 6.50 (πρωινή), Αθήνα

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Γεια σας! Θα ήθελα να μάθω που έχω την Εστία. Γεννηθηκα 30/1/79 στις 7:10μμ στη Λευκωσία, Κύπρος. Ευχαριστώ!

Εχω γενννηθεί 19/5/72 μεταξύ 3 και 4 τα ξημερώματα στο Ηράκλειο Κρητης. Μπορώ να μαθω τις θεσεις των πλανητών παρόλο που δεν ξέρω την ακριβή ώρα γέννησης;

Με ενδιαφέρει ο ακριβής υπολογισμός (όχι η εξήγηση) των Θέσεων των πλανητών, των πλανητοειδών, των Δεσμών της Σελήνης, ή των σημείων όπως η Κορυφή (Vertex) στο γενέθλιο χάρτη μου από τους συνεργάτες Αστρολόγους του Myhoroscope για να μπορείτε να διαβάζετε με περισσότερη ευκολία τα άρθρα σας.
    Καθώς επίσης αν μπορείτε να μου πείτε βάση του χάρτη μου αν μπορώ να κάνω κάτι για αισθηματικά μου

Αγαπητή kuralitsa,

για να σας δοθούν οι θέσεις των πλανητών σας, θα πρέπει να γράψετε τα στοιχεία σας (ημερομηνία γέννησης, ώρα και τόπο).

FILIA:Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης. 15/12/1968 Ωρα 04:45.Υπενθυμίζω ότι θα ήθελα τις θέσεις των πλανητών και των υπόποιπων στοιχείων του γενέθλιου χάρτη μου. Ευχαριστώ!
    http://myhoroscope.gr/images/smilies/wink.gif

Γεια σας θελω να μαθω σε ποιον οικο εχω την Αφροδιτη κ σε ποιον τον Δια.Σε καποιο προγραμμα μου βγαζει Αφροδιτη κ Δια στον Κριο κ τον Κριο στο 5 οικο.Παρ ολα αυτα γραφει Αφροδιτη στον 4 οικο κ Δια στον 5 οικο.Αν μπορειτε να με διαφωτισετε.13/2/88 2:30 τη νυχτα Πατρα.Ευχαριστω

Page 77 of 200 FirstFirst ... 27 67 73 74 75 76 77 78 79 80 81 87 127 177 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 435 users browsing this thread. (0 members and 435 guests)