- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 311 to 320 of 468
Thread: Μέθοδος χαρτομαντείας
-
27-07-2006, 01:33 PM #311
Re: Μέθοδος χαρτομαντείας
Originally Posted by lia24
Αυτο ηθελα να ρωτησω και εγω το Μαρακι
Αν πεσει στο πρωτο πιξιμο η φιγουρα του αλλου αλλα στο δευτερο φυγει εξακολουθουμε να ερμηνευουμε τα χαρτια του χρωματος του σαν να ειναι ακομα δικα του???
-
28-07-2006, 03:36 PM #312
βρε συ μαρακι οταν συνελθεις απο την υπερκοπωση ηθελα να σε ρωτησω και κατι αλλο εκτος απο αυτο που έχω ήδη ρωτήσει!αυτο που ειδα να αναφερεις μονο στα παραδειγματα αλλα οχι στις παραθεσεις σου για το θεμα ειναι τι γινεται αν τα χαρτια ειναι αναποδα(τουμπα)πως ερμηνευονται τοτε?και στα ζευγαρια που αναφερεις (3,4,5 κλπ.)αν το ενα απο αυτα ειναι αναποδο τοτε τι ειναι αυτο?
αν το ανεφερες ομως και εγω επαναλαμβανομαι,συνγωμη!!!!! !!
φιλακια πολλαΣΑΦΩΣ!!!!!!!
-
31-07-2006, 03:35 PM #313
Maraki otan ksekourasteis tha mporouses ma mou peis gia ta 10 otan pesoun mazi ti simainoun?Se euxaristo poli kai kali ksekourasei!!!!!!!!!!!!!!!
-
04-08-2006, 02:35 PM #314
Originally Posted by Pisces girl
-
04-08-2006, 02:37 PM #315
Originally Posted by victoriageras
-
04-08-2006, 08:25 PM #316
Στο ρίξιμο του 2ου σταδίου όπου ρίχνουμε όλα τα χαρτιά, με τη φιγούρα στη μέση, ποιά πλευρά δείχνει το παρελθόν και ποιά το μέλλον; Είχες πει ότι η πλευρά προς την οποία κοιτάζει η φιγούρα είναι το μέλλον αυτό σημαίνει ότι εφόσον υπάρχουν φιγούες που κοιτάζουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις η σειρά αλλάζει. π.χ. η ντάμα κούπα που κοιτάζει αριστερά τα χαρτιά που δείχνουν το μέλλον είναι αυτά που βρίσκονται στην αριστερή πλευρά και στην περίπτωση της Ντάμα Μπαστούνι που κοιτάζει δεξιά το μέλλον φαίνεται στα χαρτιά που είναι δεξιά της;
Η σειρά με την οποία απλώνουμε τα χαρτιά είναι η ίδια και στις δύο περιπτώσεις; δηλαδή πρώτα αριστερά (που στην περίπτωση της Ντάμας Μπαστούνι είναι παρελθόν και για την Ντάμα Κούπα είναι μέλλον) και στη συνέχεια δεξιά για κάθε χαρτί;
-
07-08-2006, 12:11 PM #317
Maraki,
καλησπέρα και από μένα!! :embarrest
έχω παρακολουθήσει ολόκληρο το θέμα σου και έχω καταλάβει αρκετά καλά τις ερμηνείες των χαρτιών. Πιστεύω ότι ο τρόπος αυτός είναι πολύ επιτυχημένος... αλλά να μην στα λέω αυτά, αφού τα γνωρίζεις ήδη!!
Έχω όμως μια απορία... υπάρχει περίπτωση να κάνεις άνοιγμα μόνο για επαγγελματικά;;; αν βγουν και τα αισθηματικά παράλληλα, αυτό είναι άλλο θέμα, αλλά εγώ αναφέρομαι σε κατ'εξοχήν επαγγελματικό άνοιγμα! Με άλλα λόγια, υπάρχουν φύλλα που να είναι λίγο πιο επαγγελματικά?? π.χ. μπορεί ο ¶σσος σπαθί να δηλώνει ότι τελικά θα προκύψει μια επαγγελματική επιτυχία?? :unsure:
Σε ευχαριστώ!!
:blink:may..
-
08-08-2006, 09:46 AM #318
καλημερα, βεβαίως και ο ασσος σπαθί σε επαγγελματικά θέματα σημαίνει την επιτυχια αλλά θα σου πω κάτι υπάρχει κάτι διαφορετικό όταν ρίχνω καθαρα εεπαγγελματικά ...λοιπόν ΄μέχρι τώρα είδαμε πως ερμηνεύουμε τα ερωτικά γι' αυτο και στη μέση βάζω μια φιγούρα για να δω τι γίνετε με αυτο το άτομο και με όσα με ενδιαφέρουν όταν θέλω να δω μια καθαρα επαγγελματική κατάσταση είτε αυτο ειναι μια επαγγελματικη πρόταση ή η ήδη υπάρχουσα δουλειά μου δεν βάζω την φιγούρα στη μέση αλλά το χαρτί που με ενδιαφέρει ..π.χ 6σπαθί στη μέση ειναι η δουλειά μου ...αλλά ο πιο κοινός τρόπος δεν ειναι αυτός αλλά η φιγούρα μου στη μέση για να δω τι μέλλει γενεσθαι με οτι έχει να κάνει με μένα και δίνω ιδιαίτερη έμφαση στα επαγγελματικά !!!
-
08-08-2006, 04:55 PM #319
Maraki γεια σου.Χαιρομαι που σε βρήκα on line.
Ειμαι νέο μέλος και διάβασα τα παντα σχετικά με τη ερμηνεία που έδωσες στα χαρτιά. Πραγματικά η μέθοδός σου ειναι απο τις πιο παλιές και εγκυρες. Την εχω συναντήσει κι εγώ με διάφορες παραλλαγές. Εχω αρκετή πείρα 15 χρόνια περίπου ασχολούμαι με την απλη τράπουλα και την αγαπάω ιδιαίτερα. Eχω αμέτρητα βιβλία και πληροφορίες για την χαρτομαντεία.Ένα όμως με εχει καλύψει πλήρως και δεν ξέρω αν πρέπει να το αναφέρω εδώ.Θέλω πραγματικά να σε συγχαρώ για την υπομονή σου και τον πολύτιμο χρόνο που αφιερώνεις εδώ καθημερινά δίνοντας απαντήσεις σε όλους. Ειναι κατι που απαιτεί γερά νευρα και πραότητα χαρακτήρα. Ισως κάποια στιγμή μπορέσω να δώσω και εγώ τα φώτα μου.
Να εισαι καλά
-
08-08-2006, 06:37 PM #320
15 χρόνια aida??????????:blink: :blink: πω πω έχω δρόμο μπροστά μου ........
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.