s
[Συζήτηση] ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ Εστία - Η φλόγα της ψυχής σου
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 10 of 10

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ Εστία - Η φλόγα της ψυχής σου

Στο θαυμαστό ταξίδι της Αστρολογίας ανάμεσα στους γνωστούς πλανήτες υπάρχει και ένας αστεροειδής, η Εστία, που μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις μας, την ψυχική μας ηρεμία και την πνευματική μας εξέλιξη. Ας μην ξεχνάμε ότι οι σχέσεις μας αποτελούν τον καθρέφτη της ψυχής μας, άρα αντικατοπτρίζουν την κατάσταση του βαθύτερου «είναι» μας. Η Εστία, εκτός από το γάμο, τη συμβίωση και τις σχέσεις ζωής, συμβολίζει την εσωτερική φλόγα του πνεύματος που καίει μέσα σε κάθε ανθρώπινη ψυχή.

Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ Εστία - Η φλόγα της ψυχής σου

Re: ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ Εστία - Η φλόγα της ψυχής σου

Ωραίο άρθρο!
    Α μάλιστα η Εστία είναι η Vesta, μάλλον την έχω στον Καρκίνο και όντως μου πάει

Μπορείτε να μου πείτε τι σημαίνει ανάδρομη στου Διδύμους (2ος οικος);
    Ευχαριστώ

Οι ανάδρομοι πλανήτες καθώς και οι αστεροειδείς εκδηλώνονται περισσότερο εσωτερικά και ίσως δείχνουν κάποιες καθυστερήσεις.

Όνομα:
    Κατόπιν συνεννόησης

Βρήκα ότι στο χάρτη μου η Εστία βρίκεται στον Καρκίνο. Ομολογώ πως σαφέστερη περιγραφή πλανήτη/πλανητοειδούς που να αφορά εμένα δεν έχω ξαναδιαβάσει :bigsmile:

Όνομα:
    Διονυσία

πολύ καλό έχω εστία στο ζυγο με καλύπτη αυτά που λέει το αρθρό

Όνομα:
    κατερινα

Η εστία ή η δήμητρα αναβαθμίστηκε σε πλανήτη νάνο εξοστρακίζοντας τον πλούτωνα; Η εστία και οι όψεις της είναι δευτερεούσης σημασίας ή οφείλουμε να τις αναλύουμε ισότιμα με τους λοιπούς πλανήτες;

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή chandramani

Προς το παρόν η αστρολογική κοινότητα δεν έχει κάνει ουσιαστικές αλλαγές πάνω στην χρήση των πλανητών. Αν και ο Πλούτωνας υποβαθμίστηκε από τους αστρονόμους για τεχνικούς λόγους, γνωρίζουμε πόσο σημαντικός και ουσιαστικός είναι στην αστρολογία. Η δύναμή του που καλύπτει άλλους αποδεκτούς -αστρονομικά- πλανήτες είναι πιο ισχυρή. Εξ άλλου, μπορεί να αλλάξει πάλι ο χαρακτηρισμός του Πλούτωνα, καθώς ενστάσεις υπάρχουν.
    Η αστρολογία είναι Λόγος των άστρων, διδασκαλία και συμβολισμός. Επομένως, δεν πάει μέσα από το επιστημονικό μικροσκόπιο. Ανήκει στις ανθρωπιστικές γνώσεις με στόχο την ενημέρωση και την εξέλιξη της ψυχής.

Η Εστία κι η Δήμητρα παραμένουν στη σφαίρα των δευτερευόντων στοιχείων ενός χάρτη, χωρίς να σημαίνει πως δεν προσθέτουν την δική τους πληροφόρηση. Σημαντικότερος όλων, κατά την άποψή μου, είναι ο Χείρωνας, που ίσως πάρει μία πιο ουσιαστική θέση στον γενέθλιο χάρτη στο μέλλον.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    Γεωργία

Συγχαρητήρια για το άρθρο Κ. Μεντάκη! Έχω την Εστία στο Λιοντάρι και πραγματικά με εκφράζει 100%! Περισσότερο και από την θέση των προσωπικών μου πλανητών!:nuts:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    jo

πολύ ενδιαφέρον άρθρο.......για άλλη μία φορά μας διαφωτίσατε
    σκοπός μου η εξερεύνηση...για την αλήθεια

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)