- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 18 of 18
Thread: Προσωπικές συζητήσεις.
-
20-07-2006, 05:52 PM #11
Re: Προσωπικές συζητήσεις.
Αγαπητή skorpion
Το μέλος του myhoroscope Κασσιοπη ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΤΗΚΕ.
Ζήτησε ΜΟΝΗ ΔΗΜΟΣΙΩΣ διαγραφή/αδρανοποίηση του λογαριασμού της. Φυσικά όταν διαβάσει το κείμενο της διαδικασίας και υποβάλλει σωστά το αίτημα θα γίνει αποδεκτό.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και εντυπώσεωνDe profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
20-07-2006, 05:54 PM #12
Οχι το καταλαβα αυτο απλα της ειπα να το ξανασκεφτει γιατι μπορει να ηταν απλως μια παροορμητικη αντιδραση
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
21-07-2006, 01:40 AM #13
Αν κ δεν γνωριζω το θεμα, θα συμφωνησω με την Scorpion στο να δωθει μια ακομα ευκαιρια στην Αγγελικη.. Ξερουμε το υφος της αλλα πιστευω οτι κατα βαθος η εριστικοτητα αυτη δεν ειναι θεμα κακιας.. Επισης, εχει βοηθησει πολυ το site πιστευω. Απλα καταθετω τη γνωμη μου
Μπορειτε να προσφερετε δωρεαν φαγητο σε απορα παιδακια: http://www.thehungersite.com
- Η αστρολογια σου λεει οτι εξω βρεχει... Αν εσυ βγεις εξω γυμνος ή πολυ καλα ντυμενος με ομπρελλα ειναι δικη σου επιλογη...
- Η ζωη ειναι μια αυτοεκπληρουμενη προφητεια...
-
22-07-2006, 02:13 AM #14
Originally Posted by ScP
Και αυτό είχα σκοπό να πράξω, προτού δω τη δημοσίευση όπου το συγκεκριμένο μέλος, με την ιδιότητα του ανήκοντος στο προσωπικό, συνέχισε να με προσβάλει.
Και νομίζω πως ξεκαθάρισα από την αρχή πως αυτός είναι ο λόγος που επιθυμώ απενεργοποίηση λογαριασμού. Όχι η προσωπική αντιπαράθεση με ένα μέλος, αλλά το ότι έτσι όπως τέθηκε το ζήτημα, η ομάδα υπευθύνων της ιστοσελίδας μιλούσε μέσω του μέλους αυτού. Επομένως, η όποιας μορφής "συνεργασία" μου με τη συγκεκριμένη ομάδα, προφανώς δε θα μπορούσε να υφίσταται.
Το αν ήταν εν τέλει στη δικαιοδοσία του μέλους να μιλήσει έτσι εξ ονόματος του προσωπικού, δεν θεωρώ πως επαφίετο σε μένα να το διερευνήσω.
Όσο για το αν έπρεπε να απευθυνθώ στο διαχειριστή για την απενεργοποίηση του λογαριασμού, έχω να απαντήσω πως όταν θίγομαι δημόσια, απαντάω δημόσια. Δεν σκοπεύω να συμπεριφερθώ σαν άνθρωπος που έχει να κρύψει κάτι.
Βάσει αυτού, ζητάω να μάθω ποια είναι τα 2 εξόφθαλμα σημεία της δημοσίευσής μου, που ωθούν σας να αναρωτιέστε για το γνήσιο του περιεχομένου των δηλώσεών μου. Είμαι πρόθυμη να απαντήσω στις όποιες καλοπροαίρετες απορίες οποιουδήποτε. Ευελπιστώ επίσης πως πρόκειται για τέτοιες, και όχι για συνωμοσιολογικές προσεγγίσεις. Και όπως βλέπετε, ότι δηλώνω, το δηλώνω επώνυμα.
Όσον αφορά τώρα το μέλος Αγγελική, προσωπικά δεν νιώθω ιδιαίτερα ευχάριστα με την τροπή που πήραν τα πράγματα. Η θέση μου ήταν να ανακαλέσει τις προσβολές για την προσωπική μου ζωή και τη διαστρέβλωση των λόγων μου σχετικά με το όνομα του κυρίου Χρυσοστόμου.
Περιμένω την απάντησή σας. Ευχαριστώ.
Αργυρώ Παπαδημητρίου
-
22-07-2006, 02:18 AM #15
Originally Posted by skorpion
Να είσαι καλά.
-
22-07-2006, 02:23 AM #16
Vassilis13, για πολλοστή φορά, σ'ευχαριστώ.
-
22-07-2006, 10:18 AM #17
Originally Posted by Κασσιόπη
Η διαδικασία έχει ως εξής: Αν υπάρχει παράπονο για κακή χρήση του φόρουμ όπως η μη πρέπουσα συμπεριφορά μέλους, ή μη ορθή διαχειριστική λειτουργία υπεύθυνοι ως προς λύση είναι ΜΟΝΟ οι διαχειριστές και ο ιδιοκτήτης. Η διαδικασία ακολουθήθηκε σωστά. Η Αγγελική ενημερώθηκε από διαχειριστή σε προσωπικό μήνυμα ότι το «παρατραβάει». Η δεύτερη σύσταση έγινε δημόσια από το μέλος της ομάδας διαχείρισης roadrunner και ενημερώθηκε ο διαχειριστής ο οποίος έχει και τον τελικό λόγο.
Οι όροι χρήσης και οι όροι περί προσωπικών δεδομένων ρητά αναφέρουν ότι προσωπικές διαφορές και αντιπαραθέσεις είτε μέλος προς μέλος με προσωπικά είτε αναφορά παράβασης. Δεν αναφέρουν ούτε «αντιδικία» ούτε αυτοδικία». Τον άχαρο ρόλο των «κατασταλτικών» μηχανισμών τον εξασκούν ορισμένοι από εμάς. Τους όρους μιας σωστά δομημένης κοινότητας τους οποίους και αποδεχόμαστε κατά την εγγραφή μας οφείλουμε να διαβάζουμε προσεκτικά.
Όποιο μέλος δικαίως ή αδίκως πιστεύει ότι θίγεται ακολουθεί τις διαδικασίες. Θέλετε αδρανοποίηση λογαριασμού να το πράξετε αφού διαβάσετε τους όρους. Έχετε θιχτεί; Ζητήστε παρέμβαση των αρμοδίων.
Ο ιδιοκτήτης ξεκάθαρα αναφέρει ότι οι φέροντες status Ειδικός Συνεργάτης δεν εκπροσωπούν το myhoroscope. Παραθέτει και τον σύνδεσμο όπου αναγράφονται οι ομάδες διαχείρισης, κειμενογράφων, αστρολόγων και σύνταξης οι οποίες φυσικά είναι πρώτα μέλη και κατόπιν μέλη «ειδικής» ομάδας και έτσι αντιμετωπίζονται.
Η Αγγελική αγνόησε διπλή σύσταση και φυσικά έθεσε εαυτόν στην ορθή και έμπειρη κρίση του γενικού διαχειριστή και ιδιοκτήτη που πραγματικά της «χαρίστηκε» με απενεργοποίηση λογαριασμού 7 ημερών.
Εσείς Κασσιόπη ακόμη και με το παραπάνω ποστ συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε τρόπους ενάντιους στους όρους χρήσης της συγκεκριμένης ιστοσελίδας.
Σας παρακαλώ να ακολουθήσετε την ενδεδειγμένη πρακτική που ανέφερα παραπάνω.
Οποιαδήποτε προσπάθεια ταύτισης αιρετικών απόψεων ή προσβλητικής αντιπαράθεσης διαφόρων μελών με την ομάδα διαχείρισης ή τον ιδιοκτήτη όπως και οποιαδήποτε προσπάθεια εσκεμμένης ή αφελούς προβολής του μεγαλύτερου και εγκυρότερου αστρολογικού δικτυακού τόπου myhoroscope με φράσεις εντυπωσιασμού «απαγορεύουν συνδέσμους, αυταρχισμός κ.λπ.» είναι η συνήθης τακτική μιας παρέας αστρολόγων και θεωρείται από εδώ και στο εξής κακόβουλη και προσβλητική.
Για οποιαδήποτε ένσταση σε ότι έγραψα αρμόδιος είναι ΜΟΝΟ ο ιδιοκτήτης και ΜΟΝΟ σε αυτόν οφείλετε είτε εσείς είτε οποιοσδήποτε διαφωνεί να απευθυνθεί.Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
17-11-2007, 09:51 PM #18
Ξαναδιαβαζα αυτη τη κουβεντουλα και γελασα, πως καμμια φορα δημιουργουνται παρεξηγησεις ομως Αχ βρε Κασσιοπη αιρετικη
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.