s
Μετά την επανασύνδεση
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3

Μετά την επανασύνδεση

Χαίρεται!Θα ήθελα την συμβουλή σας σχετικά με κάποια ερωτηματικά που με βασανίζουν όσον αφορά την πορεία της ερωτικής μου σχέσης.Εδώ και ένα μήνα περίπου έγινε η επανασύνδεση με δική μου πρωτοβουλία ύστερα από ένα χωρισμό περίπου δύο μηνών.Παρόλα αυτά βλέπω από την πλευρά του φίλου μου μια κάπως πιο ''κλειστή'' και απόμακρη συμπεριφορά.Τη μια φαίνεται ότι έχει ξεχάσει τα όσα αρνητικά έχουν συμβεί και νιώθουμε πολύ κοντά ο ένας στον άλλο και την άλλη φέρεται τελείως ψυχρά και απόμακρα και νιώθω σαν να μην υπάρχω.Όσες φορές προσπάθησα να το κουβεντιάσω μαζί του μου απάντησε ότι η συμπεριφορά του δεν έχει σχέση με μας απλώς τον προβληματίζουν οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα.Πραγματικά έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω πως να χειριστώ την όλη κατάσταση.Εσείς τι με συμβουλεύετε να κάνω;
    Τα στοιχεία γέννησης μου είναι:28/2/1974,Θεσ/νίκη, ώρα 8.30πμ και του φίλου μου:12/1/1975,Θεσ/νίκη, ώρα 12.00 μεσημέρι
    Σας ευχαριστώ πολύ.

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: Μετά την επανασύνδεση

Αγαπητή anastazia

Υπάρχουν πράγματα που ισχύουν όπως σας έχω γράψει ξανά στο παρελθόν και μπορείτε να τα διαβάσετε αν πατήσετε εδώ
    Πράγματι, ο αγαπημένος σας ενδιαφέρεται κατά κύριο λόγο αυτή τη περίοδο για την κοινωνική του πρόοδο και προβολή, η καριέρα του μετρά και τον ανησυχεί, για να οργανώσει το μέλλον του. Από την άλλη πλευρά, τον ενδιαφέρει και το αισθηματικό του κομμάτι, αλλά προέχει η ανάγκη του για δημιουργικότητα. Βιώνει πολλές αλλαγές πάνω στον τρόπο που δραστηριοποιείται και θέλει να επεκταθεί στη ζωή του. Είναι σε μία μεταβατική περίοδο. Ενδεχόμενα να έχει δίκιο κι εσείς να πρέπει να κάνετε υπομονή. Είστε σε μία αναστάτωση, όπως σας έγραψα και παλαιότερα, ηρεμήστε κι αφήστε τον χρόνο να κυλήσει χωρίς πίεση.
    Παρακαλώ ξαναδιαβάστε όσα σας έγραψα στο λινκ που σας σημειώνω.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Re: Μετά την επανασύνδεση

Αγαπητή κα.Σίμου,
    Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Τα όσα μου γράψατε πριν ένα μήνα περίπου για το συγκεκριμένο θέμα τα έλαβα υπόψη μου, όμως μάλλον έχετε δίκιο και πράγματι τον τελευταίο καιρό είμαι αρκετά αναστατωμένη,γεγονός που με κάνει να συμπεριφέρομαι λίγο καχύποπτα με τους γύρω μου.Μάλλον έχετε δίκιο,πρέπει να χαλαρώσω λίγο.Και πάλι ευχαριστώ.
    Anastazia

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)