- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 3 of 3
Thread: Συζήτηση περί όψεων ¶ρη
-
13-07-2006, 12:23 PM #1
Συζήτηση περί όψεων ¶ρη
Καλημέρα.
Έχω τον Άρη στους Διδύμους (15,24) στον 6ο οίκο και σχηματίζει τετράγωνο τόσο με τον Ουρανό (15,49) και με τον Πλούτωνα (15,56) που βρίσκονται στον 9ο οίκο στην Παρθένο.
Πρώτον έχω να πω ότι ουδέποτε συνδέθηκα με άντρα Δίδυμο και μάλλον οι επιλογές μου χαρακτηρίζονται από μία ανάγκη για εύστροφο άτομο, επικοινωνιακό και δυναμικό.
Δεύτερον οι όψεις που κάνει ο Άρης με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό με δυσκολεύουν τα τελευταία χρόνια αφάνταστα.Με δύσκολευαν προφανώς και στην νεανική μου ηλικία αλλά στην πιο ώριμή μου έχουν φέρει ανατροπές.Ψευδεστήσεις που αποκαλύφθηκαν ή και θα αποκαλυφθούν , απογοήτευση διαρκείας και μία φοβερή ανασφάλεια όσον αφορά τις αποφάσεις που καλέσθηκα να πάρω( στον παρελθόν ή και στο μέλλον).
Καμία άλλη άποψη??
Φιλικά
Κατερίνα
ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ
-
13-07-2006, 01:00 PM #2
Re: Τι ειναι τελικα ο Αρης???
Originally Posted by kmakri
Ο Άρης σου δηλώνει ότι σε ελκύει άνδρας με χαρακτηριστικά Διδύμων. Δεν είναι υποχρεωτικό ότι θα είναι και στο ζώδιο Δίδυμος. Μπορεί να είναι ο ωροσκόπος ή οτιδήποτε άλλο. Όπως επίσης, μπορεί να ανήκει και στα υπόλοιπα 2 ζώδια του Αέρα.
Πάντως, τα χαρακτηριστικά που λες ότι σου αρέσουν ανήκουν στα χαρακτηριστικά των Διδύμων.
Φιλικά
ΙουλίαI disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
18-07-2006, 05:49 PM #3
Re: Τι ειναι τελικα ο Αρης???
Originally Posted by kmakri
Γενικά μιλώντας πιστεύω ότι τα τετράγωνα με Πλούτωνα και Ουρανό είναι γενικά βαριές όψεις και αναιρούν σε μεγάλο βαθμό τη φύση των πλανητών. Ο Πλούτωνας δε σου επιτρέπει στην πραγματικότητα να εκφράσεις τον Άρη (τον καταπιέζει) κι έτσι αυτός εκφράζεται με εκρήξεις... Ο Ουρανός αναιρεί γενικά, αρνείται (πώς αλλιώς να το πω) αντιστρέφει, τη φύση αυτού που κάνει όψη με την έννοια ότι δεν την αφήνει να εκφραστεί δομημένα αλλά την αφήνει να εκφραστεί μόνο σε εκκεντρικές στιγμές, καταστάσεις, σχέσεις, περιβάλλοντα και με ιδιαίτερο τρόπο... Κατά τη γνώμη μου λοιπόν και οι δύο πλανήτες στην ουσία εμποδίζουν τον Άρη (ή τον όποιο εσωτερικό πλανήτη) να εκφραστεί σωστά... Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι ο Άρης δε θα εκφραστεί. Απλά θα το κάνει είτε με εκρήξεις κι αφού έχει υποστεί τα πάνδεινα και κατά προτίμηση σε περιβάλλοντα και στιγμές που δε θα το περιμένεις...
Κατά τα λοιπά όπως είπε και η προηγούμενη συνάδελφος οι ιδιότητες που περιγράφεις είναι του Άρη σε Διδύμους... Ωστόσο επειδή είσαι κι εσύ Δίδυμος είναι δύσκολο να κάνεις σχέση με Δίδυμο... Είναι δύσκολο να ταιριάξετε.. .Μπορεί να κάνεις όμως σχέση με κάποιον που έχει Ωροσκόπο Δίδυμο ή Τοξότη ή με κάποιον που έχει Αφροδίτη στους Διδύμους (ένα Καρκίνο ή ένα Ταύρο) ή με κάποιον όπως λέει και η συνάδελφος των ζωδίων του αέρα...Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.