- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 83
Thread: Τα καλα και συμφεροντα!!
-
07-07-2006, 05:35 PM #11
Re: Τα καλα και συμφεροντα!!
Αμφότεροι οι θηλυκοί του μεταβλητού σταυρού!
Επίσης, και όσοι Ζυγοί έχουν έντονο το στοιχείο του Παρθένου στο ωροσκόπιό τους! :toung:
-
07-07-2006, 05:39 PM #12
Originally Posted by ΑγγελικηΓια βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
07-07-2006, 05:43 PM #13
Πιστεύω άνδρες αιγόκεροι, άνδρες ιχθείς, γυναίκες ζυγοί, γυναίκες κριοί, γυναίκες τοξοτίνες, αλλά όλα αυτά είναι υποκειμενικά... τι εννοεί κανείς συμφέρον; Στις γυναίκες της φωτιάς αρέσουν π.χ. πολύ να ντύνονται, να ψωνίζουν και να ξοδεύουν... είναι αυτό συμφέρον; Ή είναι συμφέρον να μαζεύουν δραχμή δραχμή το χαρτζηλίκι τους για να βρεθούν πλούσιες μετά από είκοσι χρόνια όπως θα έκανε ίσως μία καρκίνος ή μία ταύρος;
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
07-07-2006, 06:01 PM #14
Originally Posted by Vassilis13
Αχ! η τσεπούλα μου το ξέρειI disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
09-07-2006, 02:27 AM #15
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον ωροσκόπο (αυτό το έχω διαβάσει κάπου), ή γενικώς μια πολύ τονισμένη Αφροδίτη κάνει το άτομο να υπολογίζει και το συμφέρον του γιατί αυτά τα άτομα αγαπάνε τις ανέσεις - και καλά κάνουν ίσως Perfect
-
10-07-2006, 01:22 AM #16
ολοι λιγο?- πολυ?:
τα καλα και συμφερονταοσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
10-07-2006, 01:01 PM #17
Originally Posted by Vassilis13Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
10-07-2006, 03:10 PM #18
Εγώ θα έλεγα ότι ο Καρκίνος διεκδικεί βραβείο όχι ακριβώς του τσιγγούνη αλλά σίγουρα του φιλοχρήματου Verneigung και μια σελήνη στον Αιγόκερω συμπληρώνει το πακετάκι. Τους Παρθένους επίσης έχω για σφιχτοχέρηδες. Ο Αιγόκερως (σε Ήλιο) θα έλεγα ότι είναι ακριβώς όπως πρέπει δηλαδή ούτε σπάταλος ούτε τσιγγούνης (αυτό που δεν έχω εγώ δηλαδή ως Δίδυμοι) αλλά ο Αιγόκερως μπορεί να είναι συμφεροντολόγος στο γάμο στην επιλογή νύφης δηλαδή να κάνει πέρα το συναίσθημα που μπορεί να έχει για κάποια άλλη. Ο Υδροχοός δεν μπορώ να καταλάβω πως προκύπτει. Σίγουρα και κάτι άλλο (πλανητικά) συμβαίνει αγαπητή strafish
-
10-07-2006, 03:14 PM #19
Originally Posted by Κασσιόπη
-
11-07-2006, 01:16 AM #20
Καλησπέρα,
κατά την ταπεινή μου άποψη ο τίτλος χαρακτηρίζει καθαρά όσους ανήκουν στο ζώδιο των Δίδυμων. Τους Αιγόκερους νομίζω ότι τους έχετε αδικήσει.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.