- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
View Poll Results: Τι ζώδιο είστε
- Voters
- 657. You may not vote on this poll
-
Κριός
49 7.46% -
Ταύρος
42 6.39% -
Δίδυμοι
49 7.46% -
Καρκίνος
69 10.50% -
Λέων
65 9.89% -
Παρθένος
55 8.37% -
Ζυγός
56 8.52% -
Σκορπιός
69 10.50% -
Τοξότης
56 8.52% -
Αιγόκερως
43 6.54% -
Υδροχόος
48 7.31% -
Ιχθύς
56 8.52%
Results 1 to 10 of 393
-
07-07-2006, 04:57 PM #1
Τι ζώδιο είστε; Αυτοπαρουσιαστείτε...
Ελπίζω να μην υπάρχει ήδη τέτοιο forum... Έψαξα στην αναζήτηση και δε βρήκα, αλλά πάλι, διορθώστε με...
Αν το βρίσκετε ενδιαφέρον, αναφέρατε καθένας το ζώδιο του και - αν το θέλετε - δυο τρία λόγια αυτοπαρουσίασης... Στο τέλος μπορούμε να κάνουμε μία στατιστική να δούμε τι ζώδια επισκέπτονται αυτό το site...
Με τον τρόπο που το φαντάζομαι καθένας μας περιγράφει τον εαυτό μας όπως τον νιώθει κι όχι όπως τον περιγράφουν τα αστρολογικά βιβλία... Δεν αναπαράγει δηλαδή τα χαρακτηριστικά που έχει διαβάσει, αλλά περιγράφει αυθόρμητα το πώς αισθάνεται. Εκ των υστέρων μπορούν να γίνουν αν θέλουμε συγκρίσεις και επιβεβαιώσεις...
Ξεκινάω με μένα... Καρκίνος... απροσδιόριστος, απρόβλεπτος, touchy, δημιουργικός, προστατευτικός, θέλω να κοιτάω τα πράγματα σε βάθος...Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
07-07-2006, 05:07 PM #2
Re: Τι ζώδιο είστε; Αυτοπαρουσιαστείτε...
Αιγόκερως. Απλώς εκπρόσωπος ενός "δαιμονοποιημένου" ζωδίου.
-
07-07-2006, 05:24 PM #3
ΖΥΓΟΣ, παλεύει για την ισορροπία μέσα του και γύρω του και αναζητά με πάθος την αγάπη, ο ειρηνοποιός, ιδεαλιστής, αρκετά περίπλοκος, ζει για τους άλλους κ βλέπει τον εαυτό του μέσα από τα μάτια των άλλων...
-
07-07-2006, 05:27 PM #4
Καρκίνος με ωροσκόπο Ταυρο ,γενικά θα έλεγα...τρείς λαλούν και δυό χορεύουν!:embarrest
επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
07-07-2006, 05:29 PM #5
ΖΥΓΟΣ, παλεύει για την ισορροπία μέσα του και γύρω του και αναζητά με πάθος την αγάπη, ο ειρηνοποιός, ιδεαλιστής, αρκετά περίπλοκος, ζει για τους άλλους κ βλέπει τον εαυτό του μέσα από τα μάτια των άλλων...Επηρεάζεται εύκολα, εύπιστος, θα έλεγα απλώς ρομαντικός..Αμφιταλαντεύετ αι διαρκώς, έχει την ανάγκη πάντα να εξωτερικεύεται κ θέλει να τα έχει καλά με όλους, απεχθάνεται τις εντάσεις. Αναβλητικός, αναποφάσιστος. Δεν υποφέρει τη μοναξιά κ ζει για τον έρωτα..
-
07-07-2006, 05:38 PM #6
Μας λείπει τώρα ένας Κριός για να συμπληρώσουμε την πρώτη ποιότητα...
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
07-07-2006, 05:52 PM #7
Καρκίνος με ωροσκόπο Ταύρο και εγώ!!!
I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
07-07-2006, 06:01 PM #8
Ας βάλω την σελήνη μου πρώτα, που είναι στον κριό, και είναι και κυβερνήτης του ηλιακού ζωδίου μου. Είμαι σε διαρκή κίνηση, που σπάνια με αδυνατίζει όμως, γιατί είναι....στατική να την πω?, πνευματική, ψυχική, <ακούνητη κίνηση> ας την πω. Θα με κατατάξω στα περίεργα κράματα ανθρώπων.
Το έξω μου ποτέ δεν εναρμονίζεται με το μέσα μου, οι άλλοι με βρίσκουν λίγο τρελούτσικη.(Μα το παιδί κοιμάται στο πάτωμα !!!- αφού εκεί διάλεξε ας κοιμηθεί...) Μα αυτό δεν είναι σαλόνι, είναι σταύλος!!! - Εγώ δεν εμποδίζω την καλλιτεχνική έκφραση των μωρών μου, έχεις δει καλύτερο γκράφιτυ από τις ζωγραφιές των παιδιών σου στον τοίχο?? Όταν μεγάλωσαν και καταλάβαιναν τον έβαψα και ακόμα καθαρός είναι...φταίει λέτε ο ωροσκόπος μου στον τοξότη??? Πάντως σε καλούπι δεν μπαίνω (που να βρείς τόσο μεγάλο..!!!) Γιαυτό μάλλον φταίει ο ουρανός μου στο μεσουράνημα κολλημένος) Τώρα αν μου απαντήσετε πώς καταφέρνω και καίω τις σούπες και τα βραστά αυγά, ενώ γενικά κάνω μούρλια φαγητά....!!! ??? :sad2:Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )
-
07-07-2006, 06:20 PM #9
Karkinos me oroskopo Skorpio. Prostateutiki, den empisteuomai eukola, ziliara, despotiki, polilogou, triferi alla opote thelo, entousiodis.
-
07-07-2006, 09:38 PM #10
είμαι ένας υδροχόος που συνήθως δεν αγαπάει τους λέοντες...:unsure:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.