- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 83
Thread: Τα καλα και συμφεροντα!!
-
07-07-2006, 05:35 PM #11
Re: Τα καλα και συμφεροντα!!
Αμφότεροι οι θηλυκοί του μεταβλητού σταυρού!
Επίσης, και όσοι Ζυγοί έχουν έντονο το στοιχείο του Παρθένου στο ωροσκόπιό τους! :toung:
-
07-07-2006, 05:39 PM #12
Originally Posted by ΑγγελικηΓια βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
07-07-2006, 05:43 PM #13
Πιστεύω άνδρες αιγόκεροι, άνδρες ιχθείς, γυναίκες ζυγοί, γυναίκες κριοί, γυναίκες τοξοτίνες, αλλά όλα αυτά είναι υποκειμενικά... τι εννοεί κανείς συμφέρον; Στις γυναίκες της φωτιάς αρέσουν π.χ. πολύ να ντύνονται, να ψωνίζουν και να ξοδεύουν... είναι αυτό συμφέρον; Ή είναι συμφέρον να μαζεύουν δραχμή δραχμή το χαρτζηλίκι τους για να βρεθούν πλούσιες μετά από είκοσι χρόνια όπως θα έκανε ίσως μία καρκίνος ή μία ταύρος;
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
07-07-2006, 06:01 PM #14
Originally Posted by Vassilis13
Αχ! η τσεπούλα μου το ξέρειI disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
09-07-2006, 02:27 AM #15
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον ωροσκόπο (αυτό το έχω διαβάσει κάπου), ή γενικώς μια πολύ τονισμένη Αφροδίτη κάνει το άτομο να υπολογίζει και το συμφέρον του γιατί αυτά τα άτομα αγαπάνε τις ανέσεις - και καλά κάνουν ίσως Perfect
-
10-07-2006, 01:22 AM #16
ολοι λιγο?- πολυ?:
τα καλα και συμφερονταοσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
10-07-2006, 01:01 PM #17
Originally Posted by Vassilis13Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
10-07-2006, 03:10 PM #18
Εγώ θα έλεγα ότι ο Καρκίνος διεκδικεί βραβείο όχι ακριβώς του τσιγγούνη αλλά σίγουρα του φιλοχρήματου Verneigung και μια σελήνη στον Αιγόκερω συμπληρώνει το πακετάκι. Τους Παρθένους επίσης έχω για σφιχτοχέρηδες. Ο Αιγόκερως (σε Ήλιο) θα έλεγα ότι είναι ακριβώς όπως πρέπει δηλαδή ούτε σπάταλος ούτε τσιγγούνης (αυτό που δεν έχω εγώ δηλαδή ως Δίδυμοι) αλλά ο Αιγόκερως μπορεί να είναι συμφεροντολόγος στο γάμο στην επιλογή νύφης δηλαδή να κάνει πέρα το συναίσθημα που μπορεί να έχει για κάποια άλλη. Ο Υδροχοός δεν μπορώ να καταλάβω πως προκύπτει. Σίγουρα και κάτι άλλο (πλανητικά) συμβαίνει αγαπητή strafish
-
10-07-2006, 03:14 PM #19
Originally Posted by Κασσιόπη
-
11-07-2006, 01:16 AM #20
Καλησπέρα,
κατά την ταπεινή μου άποψη ο τίτλος χαρακτηρίζει καθαρά όσους ανήκουν στο ζώδιο των Δίδυμων. Τους Αιγόκερους νομίζω ότι τους έχετε αδικήσει.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.