- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 51
-
07-07-2006, 01:13 AM #21
Re: Εύρεση Ωροσκόπου όταν δε γνωρίζουμε την ακριβή ώρα
Εγω παλι πιστευω οτι ειναι κατα 99% αδυνατο να υποθεσουμε τον ωροσκοπο εαν δεν γνωριζουμε κατα προσεγγιση την ωρα γεννησης.
Ισως υπαρχει συνοδος πλανητων πανω στον ωροσκοπο ή ακομη και ο κυβερνητης του ωροσκοπου να χρωματιζεται απο οικο ή απο συνοδο ή απο οψεις με αλλους πλανητες.
-
07-07-2006, 02:11 AM #22
Originally Posted by sagimoon
Το οτι ειναι Τοξοτης ομως, μου αρεσει πολυ!!!!!
Μου την δανειζεις;;;:toung:
-
31-12-2006, 01:18 PM #23
παιδια εχω και γω προβλημα!!η μητερα μου δεν θυμαται τι ωρα γεννηθηκα(κλαπς) και δεν εχω και το βιβλιαριο γεννησης για να δω..οποιοσ μπορει ασ βοηθησει γιατι ειμαι ασχετη και θελω να βρω τον ωροσκοπο μου...
-
05-01-2007, 01:41 AM #24
-
17-02-2007, 06:01 PM #25
Να ρωτήσω κάτι;
Είμαι καρκίνος με ωροσκόπο παρθένο και σελήνη στο Υδροχόο.Το λες καλό;
-
17-02-2007, 06:15 PM #26
Tέλειο.............
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
04-03-2007, 02:04 PM #27
Να ρωτησω κατι?Κ εγω θελω να βρω την ωρα γεννησης μου.Ληξιαρχικη πραξη γεννησης να ζητησω,ε?Ξερετε που ειναι το ληξιαρχειο?
-
04-03-2007, 04:41 PM #28
'Oντως είναι πολύ δύσκολο. Αν δεν έχεις καθόλου ώρα, δηλαδή αν δεν ξέρεις καν αν γεννήθηκε πρωί ή βράδυ, το παρατάς καλύτερα και κοιτάς μόνο τα στοιχεία που δεν επηρρεάζονται από την ώρα. Αν ξέρεις όμως ότι η γέννηση είναι τουλάχιστον πρωί ή βράδυ, μπορείς να βασιστείς πολύ και να βοηθηθείς από τη θέση της Σελήνης. Πολλές φορές το παλεύω έτσι, αλλά είναι σωστή σπαζοκεφαλιά. Και αν ξεκινήσεις με μια βάσιμη υπόθεση, σιγά σιγά μπορεί να οδηγηθείς κάπου. Για παράδειγμα βλέπεις ότι με πρωινή ώρα γέννησης π.χ ο άνθρωπος που μελετάς έχει ένα τρίγωνο Σελήνης Δία, ενώ από αργά το απόγευμα της μέρας που γεννήθηκε, αυτή η όψη δεν υπάρχει καθόλου. 'Ετσι αν ξέρεις καλά την ζωή του και τον χαρακτήρα του, μπορεί να'χεις μια αρχική βάση για έρευνα, αν επιβεβαιώσεις ότι αυτός/η είχε μια οικογένεια πολύ υποστηρικτική ή ο ίδιος σαν άνθρωπος είναι κάπως πληθωρικός και ''τυχεράκιας'' ή δημοφιλής. Και μετά ψάχνεις πολύ προσεκτικά τις διελεύσεις και τα υπόλοιπα συστήματα σε σημαντικά γεγονότα της ζωής του
να δεις αν αυτή η Σελήνη που στο γενέθλιο κάνει το τρίγωνο, ενεργοποιήθηκε σε κάποιες πολύ ευτυχισμένες εποχές. Είναι ένας δρόμος αυτός, από το τίποτα, καλύτερα έτσι. Για τους γερμανομαθείς υπάρχει ολόκληρο βιβλίο που περιγράφει βήμα βήμα τη μέθοδο διόρθωση ώρας ''Geburtszeit und Lebensereignisse'',εκδόσεις Ebertin, στα αγγλικά δεν έχω βρει κάτι για την ώρα.
-
04-03-2007, 08:40 PM #29
-
05-03-2007, 07:22 PM #30
Για τους ερευνητές Ωροσκοπίων διασήμων προσωπικοτήτων υπάρχουν συντομογραφίες στην παγκόσμια βιβλιογραφία σχετικά με την ακρίβεια των στοιχείων γέννησης, τόσο ώρας όσο και ημερομηνίας. Οι παρακάτω συντομογραφίες απ'όσο ξέρω έχουν καθιερωθεί από την αστρολόγο Rodden, τις βρίσκετε συχνά σε έγκυρα αστρολογικά περιοδικά κάτω από τους δημοσιευμένους αστρολογικούς χάρτες και είναι οι εξής :
ΑΑ = Ακριβή στοιχεία που καταγράφηκαν από την οικογένεια ή τις αρχές.
Α = Ακριβή στοιχεία που αναφέρθηκαν (προφορικά) από κάποιο πρόσωπο, φίλο ή συγγενή.
B = στοιχεία από βιογραφία ή αυτοβιογραφία του ατόμου.
C = Αβέβαιη ώρα, χωρίς αξιόπιστη πηγή.
DD = Δυο ή περισσότερες πηγές που η μία δεν επιβεβαιώνει την άλλη.
X = Τελείως άγνωστη ώρα γέννησης.
XX = 'Αγνωστη ή μη επιβεβαιωμένη και η ημερομηνία γέννησης.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.