s
7ος οίκος σε αρνητική θέση;
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 21

7ος οίκος σε αρνητική θέση;

Έχω διαβάσει διάφορα για τον 7ο οίκο και απ'ότι έχω δει,ο δικός μου πέφτει στον Υδροχόο,αλλά υποτίθεται ότι είναι μια πολύ δύσκολη θέση.Εκτός κι αν κάνω κάτι λάθος.:unsure:

Θα πρέπει να απελπιστώ; :amazed:

Re: 7ος οίκος σε αρνητική θέση;

Εξαρταται απο το τι εχεις διαβασει...
    Πινω καφε αγαπητη μου και κοντεψα να πνιγω!!!
    Ηρεμα...Ηρεμα....
    Αντε και καλημερα μιας και μας βρηκε η μερα!!!:bigsmile: :bigsmile:

Και απο τωρα και στο εξης, απαξιω να απαντησω σε μελη που δεν εχουν διαβασει τους ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ!:toung: :toung:

Όνομα:
    Βασίλης

Δεν υπάρχουν αρνητικές θέσεις. Υπάρχουν καταστάσεις που πρέπει να ζήσουμε και άνθρωποι που μπορούμε να τις ζήσουμε μαζί. Δεν ξέρω για το υπόλοιπο ωροσκόπιο σου, αλλά αν έχεις Υδροχόο στον 7ο οίκο δοκίμασε να κάνεις σχέσεις / συνεργασίες με Λέοντες ή Υδροχόους ή άτομα που έχουν Σελήνη σε αυτά τα ζώδια. Αν κηνυγάς σχέσεις πάθους, Σελήνη ή Άρης στα ίδια ζώδια θα σε εξυπηρετήσουν επίσης. Δοκίμασε σχέσεις με ανθρώπους που δεν είναι συμβατικοί ή σχέσεις με μεγάλο βαθμό ανεξαρτησίας (π.χ. να μη μένετε στην ίδια πόλη).

Φιλικά,
    Βασίλης

Quote Originally Posted by Vassilis13
    Δεν υπάρχουν αρνητικές θέσεις. Υπάρχουν καταστάσεις που πρέπει να ζήσουμε και άνθρωποι που μπορούμε να τις ζήσουμε μαζί. Δεν ξέρω για το υπόλοιπο ωροσκόπιο σου, αλλά αν έχεις Υδροχόο στον 7ο οίκο δοκίμασε να κάνεις σχέσεις / συνεργασίες με Λέοντες ή Υδροχόους ή άτομα που έχουν Σελήνη σε αυτά τα ζώδια. Αν κηνυγάς σχέσεις πάθους, Σελήνη ή Άρης στα ίδια ζώδια θα σε εξυπηρετήσουν επίσης. Δοκίμασε σχέσεις με ανθρώπους που δεν είναι συμβατικοί ή σχέσεις με μεγάλο βαθμό ανεξαρτησίας (π.χ. να μη μένετε στην ίδια πόλη).

Φιλικά,
    Βασίλης
    Με τους Υδροχόους όμως διατηρώ σχέσεις μίσους όμως,φανταστείτε και στο "σχεσικό" :sick: :unsure: :weird: :worried:

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by Marlene
    Με τους Υδροχόους όμως διατηρώ σχέσεις μίσους όμως,φανταστείτε και στο "σχεσικό" :sick: :unsure: :weird: :worried:
    Ποιόν πλανήτη έχεις στον 7ο οίκο? Υπάρχει κάποιος ή είναι κενός?
    Ρωτάω, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει το ότι δεν τα πας καλά με τους Υδροχόους με το ότι στον 7ο οίκο σου πέφτει ο Υδροχόος.

Φιλικά
    Ιουλία
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Όνομα:
    Βασίλης

Θα πρέπει να δείτε συνολικά το ωροσκόπιο σας. Μπορεί π.χ. να έχετε Άρη σε κάποιο ζώδιο μη συμβατό με Υδροχόο ή το ζώδιο σας να μην είναι συμβατό με Υδροχόο. Από ό,τι είδα τυχαία σε άλλες καταχωρήσεις σας θα πρέπει να είστε Καρκίνος. Αν αυτό ισχύει, έχετε όντως μεγάλη δυσκολία να σχετιστείτε με Υδροχόους. Δε φταίει σε αυτό ο 7ος οίκος σας όμως, αλλά κυρίως η σχέση Ήλιου - Ωροσκόπου. Οι άνθρωποι που το ζώδιο τους και ο Ωροσκόπος τους είναι σε συνεχόμενα ζώδια (μεταξύ αυτών και ο γράφων) έχουν γενικά προβλήματα στις σχέσεις τους γιατί οι δύο φύσεις (ζωδίου και Ωροσκόπου) είναι ασύμβατες και δεν μπορούν να "παντρευτούν" σε ένα άνθρωπο. Έτσι οδηγούνται συχνά στο να έχουν διπλές σχέσεις, άλλες που να τους ικανοποιούν σεξουαλικά κι άλλες που να τους ικανοποιούν συναισθηματικά. Παρόλα αυτά μην απελπίζεστε. Αν είστε όντως Καρκίνος, δοκιμάστε ανθρώπους με τους συνδυασμούς:

Λέων -> Ωροσκόπος ή Σελήνη Καρκίνος
    Αιγόκερως -> Ωροσκόπος ή Σελήνη Υδροχόος

Ίσως να έχετε κάτι καλύτερο από αυτές τις σχέσεις...

Quote Originally Posted by Vassilis13
    Θα πρέπει να δείτε συνολικά το ωροσκόπιο σας. Μπορεί π.χ. να έχετε Άρη σε κάποιο ζώδιο μη συμβατό με Υδροχόο ή το ζώδιο σας να μην είναι συμβατό με Υδροχόο. Από ό,τι είδα τυχαία σε άλλες καταχωρήσεις σας θα πρέπει να είστε Καρκίνος. Αν αυτό ισχύει, έχετε όντως μεγάλη δυσκολία να σχετιστείτε με Υδροχόους. Δε φταίει σε αυτό ο 7ος οίκος σας όμως, αλλά κυρίως η σχέση Ήλιου - Ωροσκόπου. Οι άνθρωποι που το ζώδιο τους και ο Ωροσκόπος τους είναι σε συνεχόμενα ζώδια (μεταξύ αυτών και ο γράφων) έχουν γενικά προβλήματα στις σχέσεις τους γιατί οι δύο φύσεις (ζωδίου και Ωροσκόπου) είναι ασύμβατες και δεν μπορούν να "παντρευτούν" σε ένα άνθρωπο. Έτσι οδηγούνται συχνά στο να έχουν διπλές σχέσεις, άλλες που να τους ικανοποιούν σεξουαλικά κι άλλες που να τους ικανοποιούν συναισθηματικά. Παρόλα αυτά μην απελπίζεστε. Αν είστε όντως Καρκίνος, δοκιμάστε ανθρώπους με τους συνδυασμούς:

Λέων -> Ωροσκόπος ή Σελήνη Καρκίνος
    Αιγόκερως -> Ωροσκόπος ή Σελήνη Υδροχόος

Ίσως να έχετε κάτι καλύτερο από αυτές τις σχέσεις...
    Ναι όντως έχω Άρη,Ήλιο,Σελήνη στον Καρκίνο,και ωροσκόπο Λέων:suspiciou

Ευχαριστώ πολύ

Quote Originally Posted by panther
    Ποιόν πλανήτη έχεις στον 7ο οίκο? Υπάρχει κάποιος ή είναι κενός?
    Ρωτάω, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει το ότι δεν τα πας καλά με τους Υδροχόους με το ότι στον 7ο οίκο σου πέφτει ο Υδροχόος.

Φιλικά
    Ιουλία
    Τώρα με βάλατε σε σκέψη και θα αρχίσω να αμφισβητώ το τί έχω καταλάβει από τον χάρτη μου.

Μπορεί κάποιος να τον κοιτάξει;:worried:
    http://img150.imageshack.us/img150/2950/schart9xl.gif

Όνομα:
    Βασίλης

Τώρα με βάλατε σε σκέψη και θα αρχίσω να αμφισβητώ το τί έχω καταλάβει από τον χάρτη μου.

Μπορεί κάποιος να τον κοιτάξει;:worried:
    http://img150.imageshack.us/img150/2950/schart9xl.gif
    Μην αναστατώνεσαι marlene... Θα δώσει και η panther και όποιος άλλος επιθυμεί τη δική του ερμηνεία και στο τέλος θα βρεθεί η συνισταμένη... Take it easy... Η αστρολογία είναι μεταξύ άλλων και διαλεκτική επιστήμη...

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)