- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 38
-
29-06-2006, 10:46 AM #1
απορία σχετική με την τεκνοποίηση
καλημέρα σε όλους καταρχήν!
Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι το πώς φαίνεται σε ένα αστρολογικό χάρτη η μη τεκνοποίηση. Σίγουρα ένας Κρόνος στον πέμπτο οίκο φανερώνει μια δυσκολία στο συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά δεν είναι και οριστική άρνηση στην απόκτηση παιδιών. Το να μην μπορεί κάποια γυναίκα να τεκνοποιήσει πώς δηλώνεται?
-
29-06-2006, 11:10 AM #2
Re: απορία σχετική με την τεκνοποίηση
:idea: Αγαπητή sst επισης καλη σου μέρα!
Καταρχήν να πω πως χαίρομαι ιδιαίτερα για την συμμετοχή σου στο φόρουμ καθώς όπως μας είχες πληροφορισει ασχολείσαι με την αστρολογια και θα χαρούμε να μας καταθέσεις ,να μοιραστείς ,τις γνωσεις σου μαζί μας!
Το θέμα το οποίο θέτεις ,οπως καταλαβαίνεις,είναι ιδιαίτερα λεπτό για να απαντηθεί στα πλαίσια του φόρουμ,καθώς αφορά την υγεία.
Οι παράγοντες πολλοί και επιπλέον για την δυνατότητα η μή τεκνοποίησης θα αποφανθεί ο ανάλογος ιατρός κι όχι ο χάρτης.
Ο χαρτης όπως γνωρίζουμε ,δείχνει τάσεις,δυσκολίες ,εμπόδια ίσως στο θέμα αυτό, αλλά απο εκεί και πέρα την σκυτάλη παίρνουν επιστήμες όπως η ιατρικη.
Φιλικά,
Φωτεινήεπικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
29-06-2006, 12:25 PM #3
Καταρχήν σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά νομίζω ότι θα φαίνεται κάπως στον χάρτη. Όπως φαίνεται η τάση για μια πολύ σοβαρή ασθένεια ( σε διελεύσεις) και από το γενέθλιο ωροσκόπιο βλέπουμε κατά πόσο το άτομο μπορεί ή όχι να ξεπερνάει τις ασθένειες ή τις διαφορες κρίσεις στην ζωή του.
Καταλαβαίνω ότι κάποιοι περιοριστικοί παράγοντες θα φαίνονται όπως πχ αυτό που προείπα Κρόνος στον πέμπτο οίκο σε σκληρή όψη με μια άγονη σελήνη( πχ στον λέοντα ή στον υδροχόο). Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι το ότι σίγουρα κάποιες τέτοιες δυσκολίες μπορεί και να αντιμετωπίζονται ( πχ με εξωσωματική) αλλά θα υπάρχει και μια ένδειξη ότι το πρόβλημα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί. Συγχώρησε με αν είμαι λίγο απόλυτη, απλά θα με ενδιέφερε μια΄λίγο πιο συγκεκριμένη απάντηση. Επίσης αν είμαι σε λάθος forum παρακαλώ να μου το πείτε. Ευχαριστώ και πάλι
-
29-06-2006, 12:54 PM #4
Όχι δεν είσαι σε λάθος φόρουμ και ίσως η αστρολογία και ιδιαίτερα ο κλάδος της ιατρική αστρολογία ίσως έχει κάποιες απαντήσεις. Σε αυτό τα λεπτά όμως θέματα φρονώ ότι κάποιος αστρολόγος ή ερευνητής πρέπει και μπορεί να απαντήσει με σειρά άρθρων τα οποία να περιέχουν ισχυρότατες ενδείξεις και σχετικό στατιστικό δείγμα. Γενικά πρέπει να έχουμε ισχυρά αστρολογικά δεδομένα και όχι νομίζω, άκουσα, μου είπαν.
Ας ελπίσουμε να το κάνει κάποιος που έχει τις απαραίτητες γνώσεις και την απαιτούμενη σοβαρότητα.De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
29-06-2006, 01:56 PM #5
Καλημέρα
Πάνω σ'αυτό το θέμα έχω κι εγώ την ίδια απορία ...
Πριν πολύ καιρό μια φίλη - όχι αστρολόγος - μου είπε '' τι τις ήθελα τις εξωσωματικές αφού έχω σελήνη στην Παρθένο ... έπρεπε να το έχω καταλάβει οτι δεν θα κάνω παιδιά ... '' Τότε το άκουγα αυτό για πρώτη φορά και δεν είχα ποτέ φανταστεί ότι σ΄έναν αστρολογικό χάρτη μπορεί να φανεί κάτι σαν αυτό ...
Αν ξέρει κάποιος θα ήθελα κι εγώ μια απάντηση και επίσης αν κάποιος με σελήνη στη Παρθένο έχει παιδιά ας το πεί για να φάνει ίσως ότι τίποτα δεν είναι απόλυτο ...
ευχαριστώ
Μαρία Ν
-
29-06-2006, 02:10 PM #6
Προσωπικά έχω 4 φίλους/ες με Σελήνη στην Παρθένο και βεβαίως με παιδιά υγιέστατα. Μην ακούτε αγαπητή φίλη μπούρδες από τον καθένα.
Και όπως λέει και μια φίλη μου επειδή έχει "γόνιμη" Σελήνη στον Καρκίνο θα γεννάει σαν κουνέλα;De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
29-06-2006, 03:37 PM #7
Για γέλια και για κλάματα είναι συγχρόνως αυτά που διαβάζω για την σελήνη στην παρθένο. Πόσο ισχυρή να είναι μια ξεκάρφωτη σελήνη στην παρθένο, ώστε να μείνει χωρίς διαδόχους, αλήθεια, ...Τουλάχιστον 5-6 γνωστούς έχω κι εγώ, με τέτοια σελήνη , και όλοι με παιδιά. Και μάλιστα τους κυνηγώ, λέγοντάς τους: Μην προσφέρεται στα παιδιά σας ό,τι ζητήσουν. Καλύτερα δεν θα γίνουν. Είναι σελήνη της προσφοράς βλέπετε...
Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )
-
29-06-2006, 04:00 PM #8
Συμφωνώ και εγώ με τα παραπάνω, η θέση της σελήνης είναι απλά μια ένδειξη στο χάρτη για την γονιμότητα ή όχι του ατόμου. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί άλλοι παράγοντες που πρέπει να εξεταστούν εκτός από την σελήνη, όπως ο πέμπτος οίκος, ο κυβερνήτης του πέμπτου οίκου, πού βρίσκεται καθώς και τί όψεις κάνει με τους άλλους πλανήτες.
-
29-06-2006, 06:35 PM #9
Να ξεκαθαρίσουμε καταρχήν ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στη μη τεκνοποίηση και στη μη δυνατότητα τεκνοποίησης. Υπάρχουν γυναίκες που για τον Α ή Β λόγο δεν επιθυμούν να κάνουν παιδιά ή που δεν είναι στις προτεραιότητες τους να κάνουν παιδιά,παρά το ότι δεν έχουν κάποιο οργανικό πρόβλημα που να τις εμποδίζει.
Από όσο γνωρίζω τώρα δεν υπάρχει κάποια σοβαρή ή όχι έρευνα που να υποδεικνύει τους αστρολογικούς εκείνους παραγοντες ο συνδυασμός των οποίων μπορεί να οδηγήσει σε αδυνατότητα τεκνοποίησης λόγω οργανικού προβλήματος. Γιαυτές τις περιπτώσεις πάντως εγώ προσωπικά θα περίμενα σχηματισμούς αρνητικών όψεων που να περιλαμβάνουν τον Κρόνο,τη Σελήνη και το Μεσουράνημα,τα ζώδια του Λέοντα και του Καρκίνου, τον άξονα 5ου-11ου και τον 4ο οίκο όλα αυτά σε συνδυασμό με κάποια σοβαρή προσβολή- ίσως στο Σκορπιο-η οποία και να υποδεικνύει το οργανικό πρόβλημα.Αλλά φυσικά είναι απλά μια υπόθεση.
Οι συνδυασμοί Σελήνης-Κρονου πάντως και όταν λαμβάνουν χώρα στον άξονα 5ου-11ου ή περιλαμβάνουν και τα ζώδια του Λέοντα-Υδροχόου είναι πάντα ιδιαίτερα δύσκολοι, αλλά συνήθως υποδηλώνουν πιθανές δυσκολίες στην κύηση μάλλον παρά ατεκνία.
Η Σελήνη σε "'αγονα" ζώδια αφορά περισσότερο αυτούς που δεν νιώθουν έντονα την εσωτερική ανάγκη για τεκνοποίηση,παρά αυτούς που έχουν πραγματικό οργανικό πρόβλημα. Η λογική πίσω από αυτό είναι ότι σε σύγκριση με ένα ατομο που έχει τη Σελήνη στην Παρθένο ή στον εγκεφαλικό Υδροχόο ας πούμε, ένα άτομο με Σελήνη στον Καρκίνο νιώθει πολύ πιο έντονα την ανάγκη να αναθρέψει και να προσφέρει σε ένα παιδί την απαραίτητη για την ανάπτυξη του προστασία και στοργή.Με άλλα λόγια έχει μεγαλύτερο κίνητρο να κάνει παιδιά,αφού η προσφορά φροντίδας και στοργής είναι πιο κοντά στη φύση του ζωδίου.
Παρόλαυτα όμως ακόμα και αυτές οι θέσεις είναι απλές ενδείξεις οι οποίες όπως πολύ σωστά σημειώνει ο γενικός κανόνας "αν δεν υποστηρίζονται από το σύνολο του χάρτη χάνουν μεγάλο μέρος από την αξία τους."
Originally Posted by sstLook to your orb for the warning...
-
30-06-2006, 03:09 AM #10
οκ, κατάλαβα καλύτερα
ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας
Μαρία Ν
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.