s
Μέθοδος χαρτομαντείας - Page 28
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 28 of 47 FirstFirst ... 18 24 25 26 27 28 29 30 31 32 38 ... LastLast
Results 271 to 280 of 468

Re: Μέθοδος χαρτομαντείας

Quote Originally Posted by BrokenRainbow
    Καλησπέρα σε όλες και όλους.

Μετά από τη μελέτη μου, αποφάσισα σήμερα (παρούσης της φίλης μου) να ρίξω τα χαρτιά.
    Η φίλη μου (κάτι ήξερε, φαίνεται!) με παρότρυνε να ρίξω πρώτα τα δικά μου!
    Λίγο πριν την 3η φορά του 1ου σταδίου, είχε... γλαρώσει!
    Στον εαυτό μου, φυσικά, δεν έχω καμία εμπιστοσύνη (είπαμε: δεν διαθέτω "κληρονομικό χάρισμα") και... μεταξύ μας, μετά απ'όσα -νομίζω ότι- κατάλαβα... εύχομαι να κατάλαβα λάθος!...

Για να σοβαρευτώ όμως (διότι, ως Κριάρι είμαι κι επίμονη! κι άρα, δεν το βάζω κάτω)... θέλω να ρωτήσω, maraki_1975, τα εξής (σε πρώτη φάση).

1) Στο 2ο στάδιο, έχω κατανοήσει το στρώσιμο των φύλλων καθώς και, τη σημασία των χαρτιών του σταυρού.
    Μπορείς σε παρακαλώ να διευκρινήσεις, το εξής?
    Πώς μπορούμε να ερμηνεύσουμε το ρόλο των υπόλοιπων 22 φύλλων (όλων των άλλων, δηλαδή, εκτός της Ντάμας και του "σταυρού")?
    Θέλω να πω:
    - τι αντιπροσωπεύει η πάνω σειρά (τα χαρτιά που είναι πίσω από αυτό που, έχει η Ντάμα πάνω από το κεφάλι της και, τα χαρτιά που είναι μετά, μπροστά από αυτό)
    - τι αντιπροσωπεύει η μεσαία σειρά (πριν από το χαρτί στο οποίο η Ντάμα "πισωπλατεί" και, μετά από το χαρτί που πρόκειται να απασχολήσει άμεσα τη Ντάμα)
    - τι αντιπροσωπεύει η κάτω σειρά, πριν από το χαρτί το οποίο έχει "ποδοπατήσει" η ντάμα και, μετά από αυτό.

2) Είπαμε πως, το 1ο στάδιο αφορά το παρόν ή, το άμεσο μέλλον.
    Είπαμε πως το 3ο στάδιο αφορά το "ξεκαθάρισμα".
    Το 2ο στάδιο, τι ακριβώς είναι? Τι μας δείχνει? (Σίγουρα, δείχνει πολλά. Όμως, πώς τοποθετούνται αυτά, "χρονικά" ή, σε σχέση με ό,τι είδαμε στο 1ο στάδιο και, σε σχέση με ό,τι "ξεκαθαρίσουμε" στο 3ο στάδιο?)

3) Εάν μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε κάποιο από τα 3 στάδιο ως "πιο σημαντικό" (λέγοντας ΄"πιο σημαντικό", εννοώ αυτό που, μας δίνει περισσότερα και, πιο "αξιόπιστα" στοιχεία για τα θέματα που μας απασχολούν), τότε, ποιο θα ήταν αυτό?
    Ρωτάω γιατί, κάποια πράγματα (από τα προσωπικά μου χαρτιά) έδειξαν να αλληλοσυμπληρώνονται από στάδιο σε στάδιο... κάποια άλλα όμως, ήταν πέρα για πέρα αντιφατικά.
    Δεν θέλω να εμπλακούμε σε ερμηνείες φύλλων των προσωπικών μου χαρτιών, απλά, αναφέρω ένα παράδειγμα για να εξηγήσω κάποιο από τα "αντιφατικά":
    στο 1ο στάδιο, ο άσσος μπαστούνι ήταν παρόν μέχρι και τις τρεις φορές. Στο 2ο στάδιο εμφανίστηκε μαζί με άσσο κούπα και άσσο σπαθί ενώ, στο 3ο στάδιο, έφυγε τη δεύτερη ή τρίτη φορά (δε θυμάμαι ακριβώς) ενώ, παρέμειναν οι άλλοι δύο άσσοι.

Δεν νομίζω ότι σκέφτομαι κάτι άλλο να ρωτήσω, προς το παρόν... Όχι ότι δεν είχα πολλές απορίες αλλά γιατί, καλό θα ήταν να κατανοήσω πρώτα αυτά, πιστεύω.

Ευχαριστώ για το χρόνο σου και την προσπάθειά σου, maraki_1975...
    καλημέρα, καταρχλην έχω σκοπό να σας συνάψω παράδειγμα σε κάθε στάδιο οπότε και θα καταλάβετε και πώς λειτουργούν όλα τα χαρτιά όταν στώνουμε το 2ο σταδιο ...
    λοιπόν όσον αφορά την αξία του κάθε σταδίου ...σίγουρα έχουν σχέση όλα τα στάδια μεταξύ τους ...το 1ο ειναι πιο κοντά στο παρόν το 2ο ειναι πλήρη κατατόπιση παρόντος -παρελθόντος και μέλλον ενώ το τρίτο ειναι ξεκαθαρισμα και μας μιλά πιο έντονα για το μέλλον και την τελική έκβαση αυτών που έχουμε δει ...

Όνομα:
    ΜΥΡΤΩ

ρε μαρακι υπαρχει περιπτωση να ριξεις μια εσυ τα χαρτια για μενα γιατι ειμαι ειληκρινα πολυ αδεξια με αυτα..??????
    για το μονο πραγμα που ειμαι σιγουρη ειναι οτι τιποτα σάυτη τη ζωη δεν ειναι σιγουρο.μυρτω..

Όνομα:
    Φωτεινή

Αγαπητή φίλη
    αυτή είναι μια στήλη που δημιουργησε το μαρακι καθαρά για να βοηθησει όποιον ενδιαφέρεται να μάθει την μεθοδο χαρτομαντείας που προτείνει.
    Δεν είναι λοιπον στήλη προβλέψεων.

Φιλικά,
    Φωτεινή
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

γιατι δεν μου απανταει κανεις? κλαψ!

Quote Originally Posted by eyt
    Kαλημερα σε όλους!
    εχω μια απορια αν μπορουσε καποιος να μου απαντήσει..
    αν εγω ειμαι κουπα και αυτος που με ενδιαφερει μπαστουνι
    αν βγουβν οι αντιστοιχοι ασσοι διπλα διπλα το ερμηνευω ως
    κακη τυχη στα ερωτικα κατι σαν(καταρα);
    Συγνώμη, eyt!!! Δεν το είχα δει αυτό!!!
    Βέβαια, όπως θα δεις κι από τις απορίες μου πιο πάνω, τώρα μαθαίνω τη μέθοδο της maraki_1975. Έχω την εντύπωση ωστόσο, ότι οι άσσοι (όπως και τα δεκάρια) έχουν ερμηνεία ανεξάρτητη από τα "χρώματα".
    Θέλω να πω, ο Α κούπα είναι αγάπη κλπ., o A μπαστούνι φανερώνει μια αποτυχία κλπ. (βλ. τις ακριβείς ερμηνείες από maraki_1975)
    Είναι χαρτιά που, ανεξάρτητα με το αν είσαι Ντάμα Κούπα, Σπαθί κλπ. κι ο σύντροφός σου Ρήγας Σπαθί, Μπαστούνι κλπ.... ισχύουν για όλους.

'Αρα, μάλλον δεν θα πρέπει να σε προβληματίζουν οι άσσοι σας δίπλα-δίπλα (λόγω "χρώματος" και μόνον).
    Νομίζω ότι θα έπρεπε να σταθείς στο αν ο Α κούπα και/ή ο Α μπαστούνι είναι όρθιοι ή αναποδογυρισμένοι, καθώς και δίπλα σε ποια άλλα χαρτιά πέφτουν και, σε ποιο στάδιο πέφτουν.
    (Αν δηλ. είναι στο 1ο στάδιο -και, ποια φορά απ'όλες? Την 1η, τη 2η ή την 3η? Αν είναι στο 2ο -και πού είναι? Πάνω από τη Ντάμα σου? Κάτω? Στα "πίσω" χαρτιά της? Σ'αυτά που έχει μπροστά της? Αν είναι στο 3ο στάδιο, ποια φορά? Στο τελικό ξεκαθάρισμα -3η φορά?)
    'Οπως έχει γράψει η maraki_1975, δεν μπορούμε και, δεν πρέπει να δώσουμε ερμηνεία από έναν και μόνο συνδυασμό.

maraki_1975, συγνώμη αν επενέβην στα "χωράφια σου"... Αφενός, επειδή οι περισσότερες λίγο-πολύ βρισκόμαστε στο ίδιο στάδιο, πιστεύω ότι, καλό είναι να λέμε κάποια πράγματα (αν είναι σωστά να μας τα επιβεβαιώνεις, αν πάλι, όχι... Να μας διορθώνεις).

Quote Originally Posted by BrokenRainbow
    Συγνώμη, eyt!!! Δεν το είχα δει αυτό!!!
    Βέβαια, όπως θα δεις κι από τις απορίες μου πιο πάνω, τώρα μαθαίνω τη μέθοδο της maraki_1975. Έχω την εντύπωση ωστόσο, ότι οι άσσοι (όπως και τα δεκάρια) έχουν ερμηνεία ανεξάρτητη από τα "χρώματα".
    Θέλω να πω, ο Α κούπα είναι αγάπη κλπ., o A μπαστούνι φανερώνει μια αποτυχία κλπ. (βλ. τις ακριβείς ερμηνείες από maraki_1975)
    Είναι χαρτιά που, ανεξάρτητα με το αν είσαι Ντάμα Κούπα, Σπαθί κλπ. κι ο σύντροφός σου Ρήγας Σπαθί, Μπαστούνι κλπ.... ισχύουν για όλους.

'Αρα, μάλλον δεν θα πρέπει να σε προβληματίζουν οι άσσοι σας δίπλα-δίπλα (λόγω "χρώματος" και μόνον).
    Νομίζω ότι θα έπρεπε να σταθείς στο αν ο Α κούπα και/ή ο Α μπαστούνι είναι όρθιοι ή αναποδογυρισμένοι, καθώς και δίπλα σε ποια άλλα χαρτιά πέφτουν και, σε ποιο στάδιο πέφτουν.
    (Αν δηλ. είναι στο 1ο στάδιο -και, ποια φορά απ'όλες? Την 1η, τη 2η ή την 3η? Αν είναι στο 2ο -και πού είναι? Πάνω από τη Ντάμα σου? Κάτω? Στα "πίσω" χαρτιά της? Σ'αυτά που έχει μπροστά της? Αν είναι στο 3ο στάδιο, ποια φορά? Στο τελικό ξεκαθάρισμα -3η φορά?)
    'Οπως έχει γράψει η maraki_1975, δεν μπορούμε και, δεν πρέπει να δώσουμε ερμηνεία από έναν και μόνο συνδυασμό.

maraki_1975, συγνώμη αν επενέβην στα "χωράφια σου"... Αφενός, επειδή οι περισσότερες λίγο-πολύ βρισκόμαστε στο ίδιο στάδιο, πιστεύω ότι, καλό είναι να λέμε κάποια πράγματα (αν είναι σωστά να μας τα επιβεβαιώνεις, αν πάλι, όχι... Να μας διορθώνεις).
    καλημέρα, πολύ σωστά τα εξήγησες και δεν μπήκες στα χωράφια μου , αφού τωρα πια ειναι τα χωράφια μας !!!
    με κάλυψες δεν έχω κάτι αλλο να προσθέσω ειναι όπως ακριβως τα είπες...

λοιπον πείτε μου τι θέλετε να κάνουμε , θέλετε να προχωρήσω στο 2ο στάδιο ή θελετε να δώσουμε άλλο ενα παράδειγμα στο 1ο στάδιο?
    οτι μου πείτε θα κάνω ...

καλημερα και ευχαριστω για τη βοηθεια

Quote Originally Posted by maraki_1975
    λοιπον πείτε μου τι θέλετε να κάνουμε , θέλετε να προχωρήσω στο 2ο στάδιο ή θελετε να δώσουμε άλλο ενα παράδειγμα στο 1ο στάδιο?
    Προσωπικά θα ήθελα να πάμε στο 2ο στάδιο ... αν υπάρχουν απορίες μπορεί κάποιος απλά να ξαναρωτήσει ...
    Μαρία Ν

Quote Originally Posted by maraki_1975
    Πιστεύω και εγώ ότι καλό θα είναι να προχωρήσουμε στο 2ο στάδιο, για να δωθεί η ευκαιρία για πιο σύνθετη ανάλυση στις έννοιες των χαρτιών. Το παράδειγμα για το 1ο στάδιο ήταν αρκετά κατατοπιστικό.
    Μαράκι προχώρα!!!

Page 28 of 47 FirstFirst ... 18 24 25 26 27 28 29 30 31 32 38 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)